Bine ați venit la Wilio!

Îl vedeți pe Wilio ca client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Fiyat listesi
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare

Așezarea pavajelor și a plăcilor

Înțelegeți-vă cu un expert calificat în așezarea pavajelor și a plăcilor. Profesioniștii din zona dvs. și la un preț avantajos!

Introduceți o cerere

27 638 de profesioniști

50 983 proiecte finalizate

4,8 din 5 ratingul mediu al experților noștri

199 720 descărcări de aplicații

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Așezarea pavajelor și a plăcilor? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Introduceți doar o solicitare.

27 638 de profesioniști

50 983 proiecte finalizate

4,8 din 5 ratingul mediu al experților noștri

199 720 descărcări de aplicații

Furnizori

Cei mai buni furnizori: Așezarea pavajelor și a plăcilor

Întrebări frecvente

De ce să căutați un specialist în faianță la Wilio?
Plăcile noi vă pot transforma baia, bucătăria sau terasa. Această suprafață elegantă este ușor de întreținut, curată, durabilă, frumoasă și fără zgârieturi. În funcție de materialele, formele și culorile plăcilor pe care le alegeți, veți aduce acasă o atmosferă și un stil unic. Ce versiune vei alege? Ceramică, porțelan, granit, marmură, piatră, ardezie sau teracotă? Cheia pentru plăci frumoase este să găsești un expert care să facă lucrări de calitate prin montarea lor. Cu o manoperă bine făcută, fiecare placă va fi așezată corect și nu va exista nicio denivelare la suprafață. Un specialist se va asigura că toate tiparele sunt așezate cu precizie, cu o articulație uniformă și cât mai subțire posibil. Wilio vă va ajuta să găsiți un specialist calificat în plăci care este dispus să se implice în proiectul dvs. atunci când vi se potrivește.
Ce abilități are un faianțar?
Faianțarul lucrează cu o varietate de materiale precum ceramică, teracotă, piatră, sticlă, granit și marmură. Așezarea plăcilor implică de obicei pregătirea suprafețelor și nivelarea tencuielii, dacă este necesar, precum și tăierea plăcilor la dimensiune și formă, așezarea plăcilor și chituirea acestora. Multe lucrări de placare, în special în timpul reconstrucției, necesită, de asemenea, îndepărtarea suprafeței anterioare înainte de a începe lucrul.
Ce tipuri de lucrări execută un faianțar?
Un faianțar acoperă podelele și pereții cu gresie, faianță sau pavaj. Bucătăriile sau băile sunt cel mai adesea placate cu gresie, dar pavajele și gresia sunt folosite și pe holuri, terase, garaje, piscine sau șeminee. Unii faianțari lucrează, de asemenea, cu materiale și tehnici speciale, cum ar fi mozaicurile.
Cât costă un faianțar?
Prețul lucrării va depinde de suprafața în metri pătrați pe care va fi așezat pavajul sau placarea și de tipul sau dimensiunea materialului utilizat, cum ar fi granit, marmură, ceramică și altele, deoarece unele materiale sunt mai greu de tăiat, pliat sau nivelat. Prețul poate fi, de asemenea, afectat de aplicarea plintelor, a marginilor tăiate, a colțurilor rotunde sau a aplicării de etanșant siliconic. Prețul pentru manoperă nu include prețul pentru plăci în sine și, de obicei, și adezivi, material de îmbinare sau siliconi de etanșare. Atunci când comparați cotațiile, vă recomandăm să vă asigurați că calculele conțin aceleași tipuri și cantități de materiale. Prețul poate fi, de asemenea, afectat de faptul dacă este necesară îndepărtarea plăcilor originale, dacă sunt necesare lucrări de pregătire prealabilă și dacă meseriașul este în apropiere sau trebuie să vină de la o distanță mai mare. Pentru prețul standard pe metru pătrat, faianțarii presupun că toate plăcile vechi sunt îndepărtate și o suprafață curată și plană este gata pentru începerea lucrului, deci dacă nu este cazul, nu este necesar să menționați acest lucru în solicitarea dvs. În plus, faianțarii presupun că va fi o cameră pătrată sau dreptunghiulară cu forme regulate. În cazul în care încăperea nu este standard, poate necesita mai multe materiale personalizate, iar acest lucru va afecta și costul manoperei.
Ar trebui să furnizez materiale și echipamente sau faianțarul le va aduce pe cele proprii?
Faianțarul va aduce de obicei toate instrumentele și echipamentele necesare, dar faianța, gresia și alte materiale de construcție trebuie plătite sau livrate de dvs. după consultarea specialistului. Asigurați-vă întotdeauna că aveți suficient material. Cel mai bine este să vă puneți de acord cu privire la materialele care trebuie achiziționate înainte de a confirma oferta de preț pentru lucrările de placare.
Cum găsesc un faianțar bun?
La Wilio, puteți găsi cu ușurință un specialist eficient și calificat în pavaje și placări, din zona dvs. Trebuie doar să introduceți o solicitare, să răspundeți la câteva întrebări despre ce pavaj sau plăci trebuie să montați și să așteptați oferte de la faianțari cu experiență.
Cât durează montarea plăcilor?
Depinde de material, de volumul de lucrări pregătitoare necesare și de câți metri de plăci sau pavaje vor trebui placați. Lucrări mai mici pot fi realizate în câteva ore, în timp ce proiectele mai mari, cum ar fi îndepărtarea plăcilor vechi și montarea celor noi în bucătărie și baie, pot dura câteva zile.
Pot monta eu singur plăcile?
Într-adevăr oricine poate placa o baie sau o bucătărie. Dar repararea plăcilor montate incorect necesită demolarea completă a întregii lucrări și pornirea de la zero, necesitând adesea achiziționarea de noi materiale. Nu este doar consumator de timp, ci și costisitor.

Sugestii și sfaturi

Selecția este cheia

Scrieți toate detaliile lucrării, astfel încât expertul să știe exact care este ideea dvs.

Verificați implementarea

Pentru a vă asigura că toate lucrările au fost făcute bine, verificați lucrarea în timpul acesteia, precum și după ce a fost finalizată.

Buget și timp

Nu uitați să adăugați data limită pentru finalizarea lucrării. Dacă aveți un buget care nu trebuie depășit, anunțați de la început furnizorul de servicii.

Ce servicii oferă faianțele?

Servicii de placare

Gresie baie

Gresie

Placi de bucatarie

Repararea / înlocuirea plăcilor deteriorate

Îndepărtarea plăcilor

Fixarea plăcilor libere

Plăci de șemineu

Pavarea terasei

Pavajul coridorului / intrării / scării

Garnitură de ecran de bucătărie

Placi de piscina

Gresie exterioară

Work examples

Podea și gresieFrancis S.
Podea și gresieLuca D.
Podea și gresieDarius F.
Podea și gresieGeorgel H.
Podea și gresieLuca D.
Podea și gresieAndrei U.
Podea și gresieDarius F.

Descarcă Wilio
pentru Android sau iOS

App Store
Google Play
AppGallery