Bine ați venit la Wilio!

Îl vedeți pe Wilio ca client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Fiyat listesi
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare

De stabilire sau înlocuirea podele

Înțelegeți-vă cu un expert calificat în așezarea sau înlocuirea podelei. Profesioniștii din zona dvs. și la un preț avantajos!

Introduceți o cerere

27 638 de profesioniști

50 983 proiecte finalizate

4,8 din 5 ratingul mediu al experților noștri

199 720 descărcări de aplicații

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Așezarea sau înlocuirea podelei? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Introduceți doar o solicitare.

27 638 de profesioniști

50 983 proiecte finalizate

4,8 din 5 ratingul mediu al experților noștri

199 720 descărcări de aplicații

Întrebări frecvente

De ce să cauți un specialist în pardoseli pe Wilio?
Trebuie să reparați podeaua sau să o înlocuiți cu una nouă? Pe Wilio veți găsi experți în diferite tipuri de podele și suprafețe, inclusiv lemn, laminat, linoleum, plăci, beton, epoxidic și multe altele. Fie că aveți nevoie de o podea pentru casa dumneavoastră, birou sau spațiu comercial, la noi veți găsi un profesionist care vă va sfătui cu privire la o soluție care să se potrivească nevoilor, bugetului și va arăta grozav. Wilio nu numai că vă va ajuta să găsiți un expert care să asigure tipul de pardoseală selectat, ci și să economisiți bani comparând ofertele celor mai buni meșteri pentru instalarea oricărei pardoseli în zona dumneavoastră.
Ce servicii îmi va oferi instalatorul de pardosală?
Cel mai adesea este vorba despre îndepărtarea pardoselilor vechi și așezarea podelelor noi. Ca parte a unei astfel de lucrări, instalatorul poate, dacă este necesar, să niveleze stratul de podea subiacent, să instaleze izolație termică, hidroizolație și apoi să înlocuiască podeaua cu una nouă.
Ce materiale sunt utilizate în mod obișnuit pentru pardoseli?
Cele mai comune materiale pentru pardoseli interioare includ parchet laminat, gresie, covoare, parchet din lemn, vinil, plută sau plastic, lemn și piatră ca soluții exterioare.
Cum pot obține gratuite oferte de instalare a podelei?
Wilio vă permite să obțineți și să comparați cu ușurință diferite prețuri pentru instalarea podelei. Doar introduceți o solicitare care descrie ce trebuie să faceți și, în câteva minute, veți începe să primiți gratuit oferte de la experți locali în pardoseli. Apoi, nu trebuie decât să comparați ofertele și să alegeți cea care vi se potrivește.
Ce instrumente și echipamente folosesc specialiștii în pardoseală?
Instrumentele și echipamentele utilizate pentru instalarea pardoselii vor varia în funcție de tipul de pardoseală, dar cele mai frecvente sunt un ciocan, un metru, un ciocan plat, un burghiu, un ferăstrău, un tăietor, cretă, un nivelator și o vizor cu laser.
Cât costă instalarea pardoselii pe un etaj?
Prețul exact va depinde de dimensiunea podelei, de tipul de pardoseală și de complexitatea și timpul necesar pentru sarcină. Prețul poate fi, de asemenea, afectat dacă specialistul este în apropiere sau trebuie să vină de la o distanță mai mare.
De ce ar trebui să angajez un meșter de pe Wilio pentru a instala pardoseala și nu o companie?
Un expert de la noi se poate adapta mai bine nevoilor și condițiilor dumneavoastră de timp. În plus, puteți alege dintre mai multe oferte de preț de pe Wilio, astfel încât să puteți obține lucrări de calitate, la un preț rezonabil. În plus, puteți decide de unde să cumpărați materiale, astfel încât să puteți economisi și mai mult.

Ce lucrări fac de obicei parte din montarea podelei?

Pregătirea suprafeței podelei pentru instalare
Înainte de a instala o podea nouă, este necesar să pregătiți suprafața podelei pentru instalare sau reparare. Uneori este necesar să îndepărtați materialul anterior al podelei, în timp ce curățați resturile podelei anterioare, razuiți, șlefuiți și nivelați denivelările. Pentru a crea o suprafață curată și uniformă, poate fi necesar să umpleți fisurile cu material de etanșare, ciment sau să aplicați nivelarea pe întregul etaj al camerei.
Măsurarea, tăierea și fixarea materialelor de podea
Când instalați podeaua, este necesar să estimați corect lungimea, să măsurați și să tăiați materialele pentru a se potrivi cu planul de instalare specificat. Dacă este necesar să folosiți adeziv, acesta trebuie amestecat și aplicat uniform pe suport, astfel încât noua podea să poată fi așezată bine. Dacă este o pardoseală cu gresie, este nevoie să amestecați mortarul potrivit, necesar pentru instalarea plăcilor. Sunt necesare proceduri specifice de așezare a pardoselii, de exemplu, atunci când se instalează folii de încălzire electrice sau încălzire prin pardoseală cu apă caldă sau când se aplică impermeabilizare.
Creați modelul dorit
Pentru instalarea corectă a unei podele noi, este adesea necesar să marcați aspectul diferitelor modele pe podea, să trasați linii de ghidare și axe. Abia atunci este posibilă așezarea podelei astfel încât plăcile individuale să creeze modelul dorit.
Instalarea pe un etaj nou
Atunci când se pune o podea nouă, se folosesc covoare, linoleum, laminat, lemn, beton și gresie. În plus față de aceste materiale, instalatorii de pardoseală folosesc alte elemente și materiale precum etanșanți, agenți de nivelare, adezivi, folii izolante, compuși de îmbinare, siliconi și socluri.
Tratarea suprafețelor podelelor
Când podeaua este așezată, specialistul se va asigura că nici o bulă sau alte erori nu au apărut nicăieri. Dacă un anumit tip de pardoseală o impune, podeaua se completează prin umplerea rosturilor cu chit sau ciment. De asemenea, se pot realiza acoperiri suplimentare cu șlefuitoare, lacuri, uleiuri și ceruri de podea.

Exemple

Exemple de realizări furnizorii noștri

Instalarea sau înlocuirea podeleiMarius R.
Instalarea sau înlocuirea podeleiDarius F.
Instalarea sau înlocuirea podeleiDaniel S.
Instalarea sau înlocuirea podeleiTeo K.
Instalarea sau înlocuirea podeleiMihai O.
Instalarea sau înlocuirea podeleiCristian L.

Descarcă Wilio
pentru Android sau iOS

App Store
Google Play
AppGallery