Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Acoperiș verde
Introduceți o cerere
Client mulțumit Comunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.347 de profesioniști
5.196 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Acoperiș verde

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Acoperiș verde? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
Furnizori22.008 furnizori din zona dvs.
profile image

Sergiu Gabriel L.

Companie
Comuna Dumbrăvița
4,9
Zugrav, zugrăveli

Ofer servicii în tot ce tine de construcții! (Gresie,faianță,gips-carton,zugravire,acoperise,) Casa ta poate fi ridicata de echipa mea de la 0 . Experiența în domeniu .

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Irinel Răzvan C.

Companie
București
4,8
Instalator sanitar

Suntem o echipa tânără, serioasa, oferim servicii de mentenanță, instalații sanitare/termice ,construcții metalice, hale, garaje, panouri sanwich. construcții, renovări, reparații acoperișuri, jgheaburi, burlane, zugrăveli si reamenajari de tot felul. Ne ocupam de tot proiectul cap /coada, inclusiv aprovizionare materiale. Cerem si oferim seriozitate maxima

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Alexandru Alin L.

Liber profesionist
Sector 3
4,7
Renovare apartament

Serviciile noastre constau in : Proiectare,execuție,aprovizionare,amenajare,mentenanța. Întocmirea devizelor. Etc…………………………………………………………………………………………………..

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Costel C.

Companie
București
4,5
Zugrav, zugrăveli

Instalații sanitare , montaj obiecte sanitare și de canalizare, servici de electricitate: montat prize , întrerupătoare, corpuri de iluminat, zugrav interior, montare parchet laminat, lăcătușerie universala,

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Petre Alin S.

Liber profesionist
București
4,5
Instalație electrică

Executăm finisaje și amenajări interioare precum și aplicare microciment pentru apartamente, case, spații comerciale sau industriale, având întotdeauna o atenție sporită asupra modului de lucru și ordinea în care executăm fiecare lucrare. Pe lângă lucrările de renovare executate placare cu gresie , zugrăveli , diferite finisaje precum si rigips sau tencuială, Renovări Locuințe asigură execuția și montajul lucrărilor de instalații electrice, termice și sanitare, la cel mai înalt nivel de performanță și satisfacție pentru clienții noștri. Dacă vrei să te bucuri de o echipă de profesioniști, care îți recomandă materiale calitative și propuneri optime pentru lucrări remarcabile, Renovări Locuințe este soluția ideală pentru tine.

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Ioan G.

Companie
București
4,3
Instalator, meșter acoperiș

Companie specializata in acoperisuri. Lucrăm în domeniu de peste 15 ani. Ținem cont de părerile clientului și, cel mai important, de calitatea și detaliile serviciilor oferite. Firma noastră oferă servicii complete de evaluare, proiectare demontare și montare acoperișuri☀️ 🌧️❄️⚒️⚒️⚒️

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Cosmin T.

Companie
Brașov
4,1
Zidărie

Dețin experienta în mai multe domeni de amenajari interioare și exterioare, experienta acumulata este din mai multe tari, aici în România am deschis o firma de construcții.

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Lungu T.

Liber profesionist
București
4,0
Renovare apartament

Amenajare interioara blocuri și apartamente garsoniere vile case glet lavabila instalații electrice și sanitare parchet laminat gresie faianță gips carton scafe tot ceea ce dorește clientul

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
Vedeți mai mult
Informatii utileCe trebuie sa stii

Acoperiș verde

În lumea noastră ideală, acoperișurile verzi ar fi omniprezente - ne gândim la Scandinavia de pe vremea vikingilor până la sfârșitul secolului al XIX-lea. Și nu, nu pentru că dorim nostalgic după un trecut mai pitoresc. De fapt, încercăm să creăm un nou viitor în care acoperișurile întregului oraș să fie viu și verde, care să lase moștenirea unui mediu mai sănătos.

Ce este un acoperiș verde sau viu?

Un acoperiș verde sau viu este un acoperiș special conceput care susține vegetația și viața plantelor în beneficiul mediului. Există trei categorii de acoperișuri verzi; în funcție de cât de adânc este mediul de plantare și de câtă întreținere necesită: intensivă, semiintensivă și extinsă. Acoperișurile verzi intense recreează condițiile unei grădini supraterane tradiționale, iar întreținerea lor necesită un efort considerabil. La capătul opus al spectrului sunt acoperișuri verzi mari, care sunt autosuficiente cu plante dure și rezistente la secetă, ceea ce le face relativ ușor de întreținut (acestea sunt cele pe care am vrea să le vedem peste tot).

< h5> Cum sunt benefice acoperișurile verzi pentru mediu?

Știm cu toții beneficiile pe care plantele și vegetația le oferă mediului. Acoperișurile verzi dintr-un mediu urban adaugă o altă atingere, deoarece înlocuiesc verdeața pierdută în blocurile adiacente de clădiri.

Acoperișurile verzi reduc poluarea aerului prin respirația plantelor și reduc expunerea la căldură pe măsură ce plantele absorb și rețin căldura solară. Pe de altă parte, materialele tradiționale pentru acoperișuri retransmit căldura solară și determină ca temperaturile din orașe să fie mai ridicate decât în ​​zonele rurale din jur. , menținând astfel aprovizionarea cu ape fără poluanți, reducând totodată probabilitatea inundațiilor. Clădirile cu acoperiș verde au izolatoare termice încorporate și nu necesită atât de multă energie pentru încălzire și răcire. În cele din urmă, acoperișurile verzi creează habitate valoroase pentru viața sălbatică, care ajută la conservarea și promovarea biodiversității pentru viitor.

Cum sunt realizate acoperișurile verzi?

Sistemele moderne moderne de acoperiș verde au o grosime de 1 până la 4 inci și constau din straturi realizate, care susțin mediul de creștere și vegetația. Cele cinci straturi primare conțin o membrană impermeabilă, o barieră de protecție împotriva rădăcinilor, un strat de drenaj, un mediu de creștere și plante.

Ce specii de plante vor crește pe un acoperiș verde?

< p> Atunci când alegeți plante, trebuie să luați în considerare cei mai importanți doi factori: cât de multă întreținere doriți să efectuați și cât de însorit este acoperișul dvs. Când alegeți plante, rețineți că multe dintre ele vor avea o perioadă liniștită, așa că, dacă doriți să aveți o culoare verde tot timpul anului, adăugați întotdeauna plante verzi la amestec. De regulă, cu cât crești mai multe soiuri, cu atât trebuie să fie mai puternic mediul tău de creștere, ceea ce crește greutatea acoperișului tău.

Câtă întreținere necesită un acoperiș verde?

Un sistem de acoperiș verde de 4 inci minim minim echipat cu șapte amestecate (plantații fără întreținere) în primul an necesită udare și plivire la fiecare câteva luni. În al doilea an, va fi necesar să dezrădăcinați buruienile doar de trei sau patru ori și apoi doar o dată pe an. Va trebui să fertilizați o dată pe an.

La celălalt capăt al spectrului, în funcție de ceea ce creșteți, cerințele de întreținere pot crește până la punctul în care poate doriți să luați în considerare un sistem de irigare.

Greutatea acoperișului verde necesită suport suplimentar?

Acoperișurile verzi cântăresc mai mult decât materialele tradiționale pentru acoperiș și, dacă aveți în vedere instalarea lor, este mai bine să consultați un inginer structural. În timp ce construcția nouă poate fi proiectată cu ușurință pentru a ține seama de greutatea acoperișului verde, modernizarea clădirilor existente necesită o analiză atentă.

Cât costă un acoperiș verde și cât va dura?

Un acoperiș verde este o investiție puțin mai mare: în plus izolează casa și vara în plus, nuanțează și răcește, ceea ce economisește costurile de încălzire sau răcire pe termen lung. Dacă doriți să aveți un acoperiș plimbabil drept, atunci prețul este de 140 € / m2. Prețul unui acoperiș verde cu verdeață extinsă este de aproximativ 170 € / m2. În niciun caz nu trebuie să vă lăsați sedus de soluții ieftine, deoarece reconstrucția unui acoperiș plat care curge este costisitoare și solicitantă. Am pregătit pentru dumneavoastră o bază de date cu acoperișuri dovedite Wilio, către care puteți trimite o cerere și veți primi mai multe oferte.

Cu toate acestea, datorită protecției membranei acoperișului, un acoperiș verde poate prelungi durata de viață a acoperișului de două sau trei ori dincolo de durata sa normală. În Europa, unde au fost construite acoperișuri verzi începând cu anii 1960, se știe că acoperișurile verzi au o durată de 30 până la 50 de ani.

Recapitularea acoperișului verde:

/> - Bun pentru mediu
- Costuri mai mici de energie datorită proprietăților de izolație termică a acoperișului verde
- Întreținere redusă
- Durată lungă de viață

< Contra>

- Costuri inițiale de instalare semnificativ mai mari decât acoperișurile tradiționale
- Greutate mai mare poate însemna costuri structurale suplimentare

Informații utileCe ar trebui sa stii
Acoperișul verde este unul dintre cele mai populare și mai rapide tipuri de acoperișuri din lume. Folosește vegetația pentru a crea un strat izolant natural, care poate contribui la reducerea costurilor energetice. Dacă aveți nevoie de servicii legate de acest tip de acoperiș, atunci Wilio vă poate ajuta! Specialiștii noștri au ani de experiență ajutând oameni cu tot felul de nevoi: de la măsurarea acoperișului dumneavoastră pentru o ofertă, calcularea prețului sau instalarea acestuia. Costul poate varia în funcție de câți metri pătrați doriți să vegetați, dar nu vă faceți griji - oferim un serviciu de consultanță gratuit, unde vom evalua ce este mai bine pentru dumneavoastră! Substratul trebuie să aibă proprietăți excelente de drenaj și trebuie să ofere, de asemenea, o bună izolație împotriva pierderilor de căldură și a poluării fonice. Pentru unele tipuri de acoperișuri, cum ar fi acoperișurile verzi cu instalații suculente, poate fi necesar să găsiți pe cineva specializat în acest domeniu!