Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Acoperiș pentru piscină
Introduceți o cerere
Client mulțumit Comunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.353 de profesioniști
5.209 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Acoperiș pentru piscină

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Acoperiș pentru piscină? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
Furnizori20.224 furnizori din zona dvs.
profile image

Floryn-Mihai G.

Liber profesionist
Voluntari
4,8
Zugrav, zugrăveli

Zugrav Peste 8 ani de experienta in interioare si exterioare ,finisaje de lux,calitate si profesionalism ,suntem o echipa de 2 baieti harnici si dispusi sa realizeze orice proiect pe care il doriti

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Sorin A.

Liber profesionist
Voluntari
4,7
Zugrav, zugrăveli

Amenajări și finisaje , gresie, faianță, travertin, piatra, rigips, zugraveala, parchet, montaj uși, București Ilfov și împrejurimi, oferim seriozitate și garanție, construcții metalice, lemn, panouri sandwich, instalații sanitare, termice, electrice, aer conditionat

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Chiril Adrian A.

Liber profesionist
Domnești
4,2
Muncă în grădină și în aer liber

Prestez servicii de gradinarit: - Montare sistem de irigat -Plantare Gazon - Tuns mecanizat (trimmer/mașina de tuns iarba) - Toaletat copaci - Igienizare terenuri - Defrișat arbuști -Curatare pomi fructiferi -Curatenie Generala Pentru mai multe detalii vorbim la telefon

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Lungu T.

Liber profesionist
București
4,0
Renovare apartament

Amenajare interioara blocuri și apartamente garsoniere vile case glet lavabila instalații electrice și sanitare parchet laminat gresie faianță gips carton scafe tot ceea ce dorește clientul

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Danciu N.

Companie
Popești-Leordeni
4,0
Instalator sanitar

Alaturi de sotul meu formam o echipa cu o vasta experienta in domeniul costructii dar si cel al instalatiilor sanitare avem peste 6 ani de experienta in domeniu si va putem sa va indepliniti orice proiect

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
Vedeți mai mult
Informatii utileCe trebuie sa stii

Construcția și acoperirea unei piscine în aer liber

Construirea unei piscine în aer liber este întotdeauna mai economică. Chiar și după adăugarea unui acoperiș, costurile vor fi mult mai mici decât pentru o piscină interioară echivalentă.

Piscinele în aer liber sunt mai ieftin de întreținut, mai ales dacă luați în considerare costurile totale cu energia. Piscinele în aer liber se pot ventila și în mod natural. Acest lucru este util pentru îndepărtarea substanțelor chimice dăunătoare din aer, cum ar fi clorul. Piscinele interioare ventilate necorespunzător vă expun la acest efect dăunător.

Acoperișul adăugat vă permite să utilizați piscina în aer liber pe tot parcursul anului. Există multe tipuri de acoperișuri pentru piscină în aer liber. Pot fi capace fixe, retractabile și detașabile. Pot fi realizate din perdea, sticlă sau țesătură.

„Bulele” gonflabile sau cupolele de piscină sunt exemple de alegere bună și costă de obicei în jur de 21.400 RON. Ele pot oferi o oarecare protecție împotriva intemperiilor și pot ajuta la prevenirea pătrunderii murdăriei în piscină.

Opțiuni mai bune includ structuri tubulare, cadru și țesături. Aici puteți cheltui 65-107.000 RON și puteți obține o protecție mai bună și poate chiar beneficii de intimitate. Cea mai bună soluție sunt structurile independente, care pot include un acoperiș de piscină glisant. Poate costa 256.900 RON sau mai mult, dar pot oferi toate avantajele unei piscine interioare, oferind în același timp o experiență în aer liber.

Un ghid complet pentru stilurile și modelele de acoperișuri pentru piscină

Diverse profiluri de acoperiș din policarbonat pentru piscine

Folosim materiale rezistente și durabile pentru toate acoperișurile piscinei. Acest lucru se datorează faptului că acest dispozitiv este conceput pentru condiții meteorologice și climatice nefavorabile, cum ar fi locurile care experimentează vânt puternic (până la 230 km / h). Desigur, pot rezista încărcăturilor de zăpadă grele - 900 kg pe 1,5 m.

Acestea sunt construcții de acoperiș versatile includ:

Aluminiu extrudat - aluminiul este utilizat pentru realizarea întregii structuri a acoperișului piscinei
Tabla solidă din policarbonat - ca material primar pentru geamuri cu proprietăți fizice și chimice excelente

Folosim plăci de policarbonat pentru materialele noastre de geam - plăci de policarbonat solide excelente. După cum veți citi mai departe în acest articol, toate aceste acoperișuri sunt proiectate pentru performanțe maxime chiar și în condiții meteorologice nefavorabile.
Designuri care le permit să adauge frumusețe spațiilor de locuit în aer liber. Există multe propuneri de proiectare a piscinelor. Depinde de dumneavoastră să o alegeți pe cea care îndeplinește cerințele. Depinde de dumneavoastră să alegeți. Vă vom ajuta să decideți. Amintiți-vă, că toate proiectele acoperișului piscinei sunt conforme cu reglementările și standardele pentru acoperișuri. Acest lucru asigură că acoperirea piscinei este cu adevărat sigură. Cele mai comune forme și modele ale acoperișului piscinei includ: Proiectarea acoperișului plat < / p>> Considerăm că acesta este un design tradițional. Celor mai mulți oameni, evident, nu le place acoperișul plat. În principiu, întreaga copertă are forma unui pătrat sau dreptunghi. Atât acoperișul, cât și pereții formează de obicei un unghi de 90 de grade. Este realizat din tablă de policarbonat și bare de aluminiu extrudat. Principalele dezavantaje ale construcției acoperișului plat sunt: ​​
 • < li> Nu sunt foarte atrăgătoare - acesta este unul dintre principalele motive pentru care oamenii îl evită.

  • Apa se acumulează la suprafață, deoarece nu există o pantă care să permită scurgerea apei.
  • < li> Prin urmare, zăpada nu alunecă de pe suprafață, ceea ce crește probabilitatea prăbușirii acoperișului.

   • Acestea sunt câteva dintre motivele pentru care nu recomandăm acest tip de acoperiș. Majoritatea oamenilor par să fi transformat acoperișurile plate în alte modele.
   Proiectarea acoperișului înclinat Acesta este un acoperiș plat cu o pantă ușoară.
   Aceste propuneri par să încerce să elimine unele dintre dezavantajele acoperișurilor cu acoperiș plat pentru piscină. Această construcție este de așa natură încât acoperișul are un unghi mai mic de 90 de grade față de perete pe o parte și un unghi de peste 90 de grade la capătul opus. Din acest motiv, acest acoperiș nu este expus la sarcini mari. Cu toate acestea, oamenilor nu le place acest tip de acoperiș, deoarece nu este atractiv. Cu toate acestea, este un design simplu care garantează toate beneficiile acoperișurilor din policarbonat. < Aceste modele de acoperiș sunt comune în piscinele din apropierea clădirii principale. Prin urmare, un capăt al acoperișului este atașat la clădirea principală. Proiectarea acoperișului cu două ape pentru acoperișul piscinei Acesta este un alt design popular pentru acoperișuri pentru majoritatea piscinelor. Spre deosebire de cele două precedente, proprietarilor le place acest design, în special pentru un acoperiș de piscină cu profil înalt. Este locul în care cele două laturi înclinate ale acoperișului piscinei se întâlnesc pe creasta acoperișului. Acest lucru creează pereți de capăt cu extensii triunghiulare. Puteți opta pentru unul sau mai multe acoperișuri de șa care alunecă unul peste celălalt. Depinde dacă aveți nevoie de un capac de piscină fix sau retractabil. Modele de acoperiș dom pentru piscine Acesta este încă un alt tip comun construcția acoperișului. Acoperișul piscinei este de obicei într-o formă semicirculară. Procesul de întreținere și instalare este simplu. Designul acoperișului domului este, de asemenea, disponibil în diverse configurații. De asemenea, puteți solicita un design personalizat. Acoperiș pentru piscină cu capac semicircular Puteți comanda un capac pentru piscină cu profil redus sau înalt. Cu toate acestea, o acoperire înaltă pentru piscină este întotdeauna cea mai bună. Vă oferă suficient spațiu pentru a încorpora toate celelalte elemente care ajută la decorarea acoperișului piscinei. Acoperișul piscinei este construit folosind bare de aluminiu curbate și policarbonat.

   Design Mansard

   Dacă nu doriți să acoperiți piscina, designul husei de mansardă poate fi, de asemenea, o alegere bună. Forma de mansardă are margini teșite, care cu pereții opuși formează o îmbinare de peste 90 de grade. Laturile înclinate nu formează o îmbinare în mijlocul acoperișului, ca în cazul modelelor de fronton. În schimb, acestea sunt două laturi înclinate conectate împreună cu o suprafață plană, după cum puteți vedea mai jos.

   Acest lucru îi conferă un aspect și un design unic, care vă face piscina în aer liber plină de viață.

   Concluzie

   După cum puteți vedea, aveți atât de multe stiluri și modele de acoperiș disponibile pentru acoperișul piscinei. Puteți alege un design de mansardă, cupolă, plat sau înclinat. În plus, puteți alege forme personalizate.