Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Acoperiș plat
Introduceți o cerere
Client mulțumit Comunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.349 de profesioniști
5.201 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Acoperiș plat

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Acoperiș plat? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
Furnizori22.342 furnizori din zona dvs.
profile image

Sergiu Gabriel L.

Companie
Comuna Dumbrăvița
4,9
Zugrav, zugrăveli

Ofer servicii în tot ce tine de construcții! (Gresie,faianță,gips-carton,zugravire,acoperise,) Casa ta poate fi ridicata de echipa mea de la 0 . Experiența în domeniu .

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Irinel Răzvan C.

Companie
București
4,8
Instalator sanitar

Suntem o echipa tânără, serioasa, oferim servicii de mentenanță, instalații sanitare/termice ,construcții metalice, hale, garaje, panouri sanwich. construcții, renovări, reparații acoperișuri, jgheaburi, burlane, zugrăveli si reamenajari de tot felul. Ne ocupam de tot proiectul cap /coada, inclusiv aprovizionare materiale. Cerem si oferim seriozitate maxima

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Alexandru Alin L.

Liber profesionist
Sector 3
4,7
Renovare apartament

Serviciile noastre constau in : Proiectare,execuție,aprovizionare,amenajare,mentenanța. Întocmirea devizelor. Etc…………………………………………………………………………………………………..

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Costel C.

Companie
București
4,5
Zugrav, zugrăveli

Instalații sanitare , montaj obiecte sanitare și de canalizare, servici de electricitate: montat prize , întrerupătoare, corpuri de iluminat, zugrav interior, montare parchet laminat, lăcătușerie universala,

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Petre Alin S.

Liber profesionist
București
4,5
Instalație electrică

Executăm finisaje și amenajări interioare precum și aplicare microciment pentru apartamente, case, spații comerciale sau industriale, având întotdeauna o atenție sporită asupra modului de lucru și ordinea în care executăm fiecare lucrare. Pe lângă lucrările de renovare executate placare cu gresie , zugrăveli , diferite finisaje precum si rigips sau tencuială, Renovări Locuințe asigură execuția și montajul lucrărilor de instalații electrice, termice și sanitare, la cel mai înalt nivel de performanță și satisfacție pentru clienții noștri. Dacă vrei să te bucuri de o echipă de profesioniști, care îți recomandă materiale calitative și propuneri optime pentru lucrări remarcabile, Renovări Locuințe este soluția ideală pentru tine.

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Ioan G.

Companie
București
4,3
Instalator, meșter acoperiș

Companie specializata in acoperisuri. Lucrăm în domeniu de peste 15 ani. Ținem cont de părerile clientului și, cel mai important, de calitatea și detaliile serviciilor oferite. Firma noastră oferă servicii complete de evaluare, proiectare demontare și montare acoperișuri☀️ 🌧️❄️⚒️⚒️⚒️

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Cosmin T.

Companie
Brașov
4,1
Zidărie

Dețin experienta în mai multe domeni de amenajari interioare și exterioare, experienta acumulata este din mai multe tari, aici în România am deschis o firma de construcții.

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Lungu T.

Liber profesionist
București
4,0
Renovare apartament

Amenajare interioara blocuri și apartamente garsoniere vile case glet lavabila instalații electrice și sanitare parchet laminat gresie faianță gips carton scafe tot ceea ce dorește clientul

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
Vedeți mai mult
Informatii utileCe trebuie sa stii

Cele mai bune materiale pentru un acoperiș plat

Înlocuirea unui acoperiș nu înseamnă cumpărarea unui nou amestec de cafea pentru birou. Nu o faceți pentru plăcere și bunăstare, înlocuirea acoperișului este de obicei o necesitate. Dacă trebuie să înlocuiți acoperișul afacerii dvs. sau pe una dintre clădirile pe care le administrați, mai întâi căutați și găsiți cel mai bun și cel mai potrivit material de acoperiș plat pentru nevoile dvs. și, de asemenea, pentru bugetul dvs.

Cu cantitate Opțiunile disponibile pe piață pot face dificilă alegerea celui mai bun material de acoperiș plat pentru proiectul dumneavoastră. Din fericire, există mulți specialiști care vor fi bucuroși să vă ofere sfaturi recunoscătoare și întemeiate. prețul final și ușurința întreținerii opțiunilor individuale. Vom discuta despre cele mai populare și mai bune materiale comerciale de acoperiș pe care ar trebui să le luați în considerare atunci când înlocuiți un acoperiș pe compania dvs.

Acoperiș din PVC

Pentru multe proiecte alegerea noastră preferată ca cel mai bun material de acoperiș plat de pe piață. Acoperișurile din PVC sunt puțin mai scumpe decât alte acoperișuri comerciale cu un singur strat, dar la acest preț oferă o gamă largă de avantaje. Datorită construcției armate, acoperișurile din PVC sunt rezistente la șocuri și fisuri, care de obicei scurtează durata de viață a acoperișurilor cu un singur strat. Acoperișul din PVC este unul dintre cele mai bune materiale pentru acoperișurile plate, deoarece este ușor de întreținut și are o durată lungă de viață. În alb, poate chiar reduce dramatic facturile de energie.

Acoperiș din tablă

Un acoperiș din metal este o alegere ideală pentru o clădire cu o înălțime a acoperișului mai mare de cinci centimetri. Metalul diferă de majoritatea celorlalte tipuri comerciale de materiale pentru acoperișuri din mai multe motive. Datorită procesului profesional de asamblare și naturii materialului, metalul este cel mai scump tip de acoperiș care poate fi instalat. Cu toate acestea, acoperișurile metalice au cea mai lungă durată de viață, variind de la douăzeci la treizeci de ani. Metalul este un material extrem de durabil, în special împotriva crăpăturilor care afectează acoperișurile cu un singur strat. Cu toate acestea, acoperișurile metalice pot fi predispuse la scurgeri în jurul rosturilor și marginilor acoperișului.

TPO

Acest material foarte popular este, de asemenea, printre cele mai bune și mai potrivite pentru un acoperiș plat pe care îl puteți utiliza. Acoperișul TPO nu numai că este o opțiune ieftină, dar are și o durată de viață decentă, cuprinsă între zece și douăzeci de ani. În plus, aceste acoperișuri albe au toate caracteristicile economice de energie ale acoperișurilor din PVC. În plus, necesită mai puțină întreținere, deoarece cusăturile sunt etanșate termic pentru a preveni scurgerile. materiale pentru acoperișuri.opțiune. Acoperișurile bituminoase modificate folosesc un strat de asfalt ca bază a acoperișului. Această suprafață este predispusă la crăpături și la formarea de bule, ceea ce reduce viața normală la doar zece până la cincisprezece ani. Deși durata de viață este mai scurtă decât în ​​cazul opțiunilor mai avansate, singurul coeficient de preț poate face din bitum modificat unul dintre cele mai bune materiale pentru acoperiș plat pentru unele clădiri.

Renovarea acoperișului

I, deși uneori poate părea necesară înlocuirea întregului acoperiș, este adesea recomandat să folosiți o reparație ca alternativă la o inspecție mai atentă. Renovarea acoperișului, care se bazează pe soluții moderne disponibile în prezent, repară scurgerile și alte zone de avarie și, în același timp, protejează acoperișul companiei dvs. pentru mai mult de zece ani. Acoperirile comerciale de restaurare a acoperișului acoperă complet acoperișul vechi și deteriorat și, de fapt, creează adesea un acoperiș care este mai bun decât atunci când era nou.

Aflați mai multe despre cele mai bune materiale pentru acoperiș plat

Fie că știți că aveți nevoie de un acoperiș nou, fie că doriți să explorați o renovare rentabilă a acoperișului, este o decizie importantă care are un impact uriaș asupra afacerii dvs. Cercetarea și consultarea joacă un rol crucial în a decide dacă doriți să rezolvați înlocuirea generală a acoperișului și cele mai potrivite materiale pentru un acoperiș plat sau, mai degrabă, să vă orientați spre modificarea și repararea generală a acestuia.

Acoperișuri plate - argumente pro și contra

Acoperișurile plate nu au jucat aproape nici un rol în casele victoriene. Pur și simplu nu au fost folosite. Cu toate acestea, dacă sărim în prezent, dimensiunile și dimensiunile acoperișurilor plate continuă să crească. Cu toate acestea, acest lucru nu corespunde întotdeauna unei îmbunătățiri generale a calității, viața clădirii și viața ocupanților săi.

Se observă adesea multe modificări și reparații ale acoperișurilor plate și conversia lor în pantă, deși cu o pantă minimă, de aceea există o concepție generală și mai ales greșită că viața acoperișurilor acoperișurilor plate este de zece până la cincisprezece ani. Cu toate acestea, chiar și un astfel de acoperiș poate fi în continuare fără probleme, mai ales dacă proprietarul său îl îngrijește, îl întreține și îl protejează în mod regulat. Prea des, întreținerea incorectă sau lipsa unor ajustări suplimentare, precum și mișcarea structurii acoperișului în sine, pot duce la defecțiuni premature.

Prin urmare, se recomandă inspectarea acoperișului plat de două ori pe an de preferință primăvara și toamna și pentru a asigura îndepărtarea frunzelor, a diferitelor reziduuri și impurități care ar putea împiedica scurgerea adecvată a apei sau a determina deteriorarea acesteia, și să detecteze la timp orice semne ale posibilului eșec al acestuia. Inspecțiile pe acoperiș ar trebui efectuate și după furtuni. Această inspecție ar trebui să includă acumularea de apă de ploaie, jgheaburi și drenuri de apă de ploaie.

Pot fi necesare inspecții mai frecvente ale acoperișurilor plate dacă simțiți umiditate crescută în interiorul casei sau dacă observați pete întunecate pe perete cauzate de scurgeri .. Aceste verificări sunt necesare, de asemenea, în cazul în care clădirea pe care o administrați are săli de calculatoare, săli de operații, magazine de hârtie sau documente, arhive, centrale telefonice sau dacă garanția necesită un regim de garanție.

Ce trebuie luat în considerare dacă cumpărați sau dețineți deja o casă cu acoperiș plat

Pro:
• acoperișurile plate sunt de obicei mai ieftine datorită suprafeței mai mici,
• timpul de construcție este adesea mai scurt în comparație cu acoperișurile înclinate tradiționale, deoarece au un design mai simplu,
• accesul este în general mai ușor,
_ x000D_ • spațiul interior nu scade odată cu panta acoperișului,
• acoperișurile plate sunt adesea considerate mai moderne și estetice decât acoperișurile înclinate.

Contra:
• acoperișuri plate, acestea necesită de obicei un grad mai ridicat de întreținere. Cu atât mai mult dacă suprafața este deteriorată și deteriorată de oamenii care merg pe ea frecvent,
• drenajul acoperișurilor plate nu este la fel de eficient ca în cazul acoperișurilor tradiționale înclinate și a apei stagnante (iazuri) poate fi o problemă dacă pantele nu sunt suficiente,
• Durata de viață a unui acoperiș plat nu este, de obicei, la fel de lungă ca și în cazul unui acoperiș înclinat tradițional,
• Etanșarea cu succes a acoperișurilor plate împotriva pătrunderii apei poate fi problematică dacă nu se face corect.
• Reparații ale acoperișului sunt în general mai scumpe ca și în cazul acoperișurilor înclinate. Necesitatea unui nivel mai ridicat de întreținere și reparații mai frecvente și posibil mai grave poate crește doar în timp.

Un acoperiș plat este, în general, o soluție bună de proiectare, dar trebuie să aveți grijă să îl utilizați numai în scopul în care a fost construit. De exemplu, nu puteți utiliza o zonă clasică, care inițial a fost destinată doar acoperirii casei, realizării unei terase din nicăieri sau construirea unei piscine pe ea și utilizarea acesteia în scopuri comerciale sau recreative. Dacă o faci, va trebui să te pregătești,

Informații utileCe ar trebui sa stii
Cum să vă rezolvați problemele de acoperiș plat? Dacă doriți o soluție bună, atunci ar trebui să contactați unul dintre furnizorii noștri. Oferim soluții pentru toate tipurile de acoperișuri plate: de la instalarea și producția de benzi asfaltice cu pânză de sticlă și căptușeală din aluminiu până la pregătirea izolației termice, acoperire de penetrare. Prețul depinde de mărime. De asemenea, veți avea ocazia să alegeți dintr-o gamă largă de servicii: șuruburi de ancorare, mansardă, placare la mansardă și pană de vată minerală furnizate de unul dintre constructorii noștri .