Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Adăposturi din lemn
Introduceți o cerere
Client mulțumit Comunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.347 de profesioniști
5.196 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Adăposturi din lemn

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Adăposturi din lemn? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
INFORMAȚII UTILECe trebuie să știți

Adăposturi din lemn

De ce să cauți un specialist în adăposturi la Wilio?

Nu există nimic mai special în grădina ta decât un adăpost perfect din lemn realizat exact pe placul tău. Credeți sau nu, cafeaua sau ceaiul nu vor avea un gust mai bun nicăieri dacă vă veți bucura într-un adăpost nou din lemn construit chiar în curtea dvs., exact conform designului sau descrierii dvs. detaliate. Petrecerea cu prietenii în timpul unei lungi seri de vară nu a fost niciodată mai perfectă. De cea din noul tău adăpost din lemn își vor aminti toți cunoscuții tăi. Dar nu credeți că un adăpost din lemn este folosit doar pentru aceste evenimente. De exemplu, puteți să vă parcați mașina sub el sau să o reparați sau să depozitați instrumentele de tâmplărie. Nu mai trebuie să căutați pe internet mult timp. Trebuie doar să deschideți pagina Wilio, unde introduceți cererea dvs. și vă vom trimite cel mai potrivit tâmplar, disponibil să vă ajute să vă îndepliniți visul de adăpost perfect.

Ce abilități ar trebui să aibă un expert în adăposturi din lemn?

Un specialist în construcția adăposturilor din lemn ar trebui să fie o persoană care are experiență în lucrul cu lemnul, ceea ce înseamnă că ar trebui să știe ce tipuri de lemn vor fi cele mai bune pentru a construi un adăpost. Un specialist în adăposturi din lemn ar trebui să vă poată spune unde va fi construit cel mai bun adăpost, ce substrat să alegeți, ce podea va fi cea mai potrivită pentru adăpostul dvs. și ce acoperiș ar trebui să alegeți, astfel încât structura din lemn să poată să o suporte și să o susțină pentru mulți ani.

De ce ar trebui să angajez un expert când pot construi eu singur un adăpost?

Este evident că în zilele noastre, cu ajutorul instrucțiunilor de pe internet, toată lumea se poate ocupa de aproape totul. Ei bine, dacă nu aveți experiența necesară, ar putea fi o problemă destul de mare. Credeți sau nu, un adăpost din lemn va fi mai durabil dacă lăsați executarea acestuia în seama unui expert. Specialistul în construcții din lemn are toate instrumentele necesare și știe ce, când și unde să folosească.

Pot ajuta maestrul?

Cu siguranță depinde de specialistul pe care îl alegeți și de acordul dvs. reciproc. Există cei care vor fi fericiți să vă învețe ceva și să fie recunoscători pentru ajutorul dvs. Ținând cont de faptul că moneda are și două fețe, puteți întâlni un expert căruia îi place să facă singur munca și prezența dvs. îl va distrage inutil . Încercați să întrebați expertul chiar de la început dacă îl puteți ajuta cu construcția.

Ar trebui să-i furnizez specialistului scule?

Totul depinde de acordul dvs. În general, fiecare expert are echipamentul său și îl folosește pe șantierele de construcții, deci nu este nevoie să-i oferiți scule. Chiar și așa, instrumentele de uz casnic nu pot fi comparate cu instrumentele profesionale utilizate de un specialist.

Cât mă va costa construcția unui adăpost din lemn?

Prețul unui adăpost din lemn poate fi cu adevărat diferit și depinde de mai mulți factori. Acești factori includ materialul utilizat, construcția, dimensiunea, acoperișul, suprafața podelei. Prețul depinde, de asemenea, dacă este vorba de un adăpost în consolă sau de un adăpost independent. De obicei plătești puțin mai mult pentru un adăpost de consolă decât unul de sine stătător. Prețul variază de la 4 877,5 la 14-19 mii RON. Cu toate acestea, nu uitați să vă întrebați expertul ce include prețul. Fie că include costul materialelor sau transportul, pentru un calcul precis al prețului, introduceți o solicitare pentru Wilio și vă vom conecta cu specialistul pe care îl căutați.

Trebuie expertul să inspecteze locul unde va sta adăpostul din lemn?

Desigur ca da. Profesionistul va organiza cu siguranță o întâlnire personală cu dvs., unde veți stabili tot ce aveți nevoie în ceea ce privește prețul, materialele, dar și locul unde ar trebui să stea adăpostul. Acesta va verifica în detaliu baza noului dvs. foișor și că durata de viață a acestuia va fi atât de lungă cât ar trebui.

Pot verifica undeva un specialist în adăposturi din lemn?

Desigur. Încercați să revizuiți recenziile pe Internet sau pe pagina sa de Facebook. Dacă nu găsiți nici acolo ce ați dorit, întrebați-l direct pe specialist despre lucrările sale anterioare. Dacă clienții săi anteriori au fost mulțumiți de el, cu siguranță vă va arăta fotografii și cum să îi contactați. Apoi veți putea să îi întrebați despre experiența lor cu specialistul. Credem că acest lucru vă va ajuta, de asemenea, să decideți cui veți încredința construcția adăpostului dvs.

Care sunt avantajele și dezavantajele adăposturilor din lemn?

Unul dintre avantajele unui adăpost din lemn este că lemnul este foarte ușor de prelucrat, iar construcția adăpostului în sine este relativ simplă. Dacă într-adevăr aveți grijă de un adăpost din lemn, de exemplu, durata de viață a acestuia este lungă, iar un adăpost din lemn vă va înfrumuseța curtea mult timp. Tot ce trebuie să faceți este să aplicați vopseaua potrivită, cel puțin o dată pe an, și veți preveni deteriorarea adăpostului.

Dezavantajele includ faptul că temperaturile prea ridicate, prea scăzute sau ploaia nu fac bine lemnului. Dezavantaj este și faptul că adăpostul din lemn trebuie îngrijit cel puțin o dată pe an, astfel încât este necesar să-l vopsiți, prevenind astfel degradarea lemnului.

Cât va dura până când specialistul va construi adăpostul?

Totul depinde de disponibilitatea dulgherului, dacă acesta are o altă slujbă sau se va concentra doar pe adăpostul dvs. Foisorul în sine ar trebui construit în maximum 1 săptămână. În majoritatea cazurilor, mai devreme, deoarece dulgherul pregătește de obicei lemnul acasă și doar asamblează adăpostul și reglează detaliile.

Ce materiale sunt utilizate în construcția adăposturilor din lemn?

Cu siguranță, materialul principal este lemnul în sine. Atunci când îl alegeți, trebuie să aveți grijă ca lemnul folosit să fie tare și bine uscat, astfel încât structura să nu înceapă să se răsucească și să crape. Un alt material este acoperișul, care poate fi tablă sau șindrilă. Atunci când îl alegeți, aveți grijă ca structura din lemn să reziste. De exemplu, un acoperiș cu șindrilă este foarte greu. De asemenea, trebuie să fiți conștienți de faptul că zăpada se va lipi de acoperiș iarna, deci luați în considerare cu atenție dacă doriți ca adăpostul dvs. să aibă un acoperiș plat sau în șa. Pe baza acestor informații, specialistul va trebui să calculeze ce grinzi trebuie să utilizeze.

Utilizarea adăposturilor din lemn

Adăpostul din lemn poate servi ca o terasă plăcută, unde ne ascundem de soare vara și de zăpadă iarna și ne bucurăm de timpul liber în curte. Îl putem folosi și ca adăpost pentru o mașină, respectiv mașini - depinde de mărimea adăpostului. Un astfel de adăpost servește fie doar pentru mașină, fie putem avea și un spațiu mic de depozitare în el. Adăpostul poate sta liber în curte sau poate avea un perete comun cu casa.

Tipuri de adăposturi din lemn
Adăposturi pentru autoturisme / garaje

Astfel de adăposturi din lemn ne protejează mașinile de soare și de ploaie vara și de zăpadă iarna. Pot fi lângă casă sau pot fi în afara ei. Carporturile pot fi mari, mici, cu sau fără spațiu de depozitare, cu sau fără pereți laterali. Totul depinde de ce avem nevoie și de buget.

Foișoare

Un foișor din lemn va face curtea ta specială cu siguranță. Un foișor din lemn ar trebui să stea în aer liber și ar trebui să vă protejeze de intemperii. Acesta servește în principal locuitorii casei pentru odihnă și relaxare și pentru întâlniri de vară cu familia și cunoscuții. Sub un astfel de foișor îți poți sărbători ziua de naștere, poți să faci o petrecere la grătar pentru vecini și toată lumea va fi întotdeauna fericită, indiferent de vreme.

Sugestii și sfaturi
1. Oferte de preț în bugetul disponibil

Nu pierdeți timpul căutând un expert în adăposturi din lemn printre cunoscuți, cereți oferte de la diverse companii. Introduceți solicitarea dvs. și veți începe în curând să primiți oferte de la dulgheri certificați din zona dvs.

2. Nu vă depășiți bugetul

Prețurile pentru construcția unui adăpost din lemn pot fi cu adevărat diferite. Cu Wilio poți compara cu ușurință mai multe oferte și o poți alege pe cea care se potrivește bugetului și nevoilor tale.

3. Găsiți cei mai buni profesioniști

Găsiți experții cei mai bine evaluați din zona dvs. și obțineți lucrări de calitate pe care vă puteți baza și la un preț rezonabil.