Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Agățarea tablourilor
Introduceți o cerere
Client mulțumit Comunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.349 de profesioniști
5.205 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Agățarea tablourilor

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Agățarea tablourilor? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
Furnizori20.527 furnizori din zona dvs.
profile image

Catalin Marian A.

Liber profesionist
Bragadiru
5,0
Montaj mobila

Experiența in multe domenii.Vă astept cu cereri pentru lucrări diverse in domeniul instalaților sanitare (montaj cabină duș,baterii,sifoane ,înlocuirea toaletelor ,etc ) cu montaj lustre ,corpuri iluminat ,suport TV ,ansamblu mobilier si alte lucruri . Execut lucrări de calitate si imi place sa fiu cinstit si corect in tot ceea ce ofer.

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Mihnea Ioan Alexandru U.

Liber profesionist
Bucharest
5,0
Meșteri

Handyman Efectuez diverse lucrări de: construcții reparații renovări montaj și instalare amenajări case/spatii verzi/apartamente/sedii firme Dețin diverse unelte și scule precum și duba pt transport

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

George D.

Liber profesionist
Vârteju
5,0
Electrician

Sunt inginer electromecanic cu experienta profesionala in mai multe domenii. Ofer si doresc seriozitate. Va pot ajuta in domeniul instalatiilor electrice, reparatii mobila sau ansamblarea acesteia, reparatii rigips sau pereti.

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Dragos-Emanuel C.

Liber profesionist
Sector 6
4,9
Electrician

Va pot fi de mare ajutor impreuna cu colegii mei specializati in diverse meserii in functie de proiectul pe care il aveti de realizat! Pretuiesc lucrul de foarte buna calitate! Am fost instruit de colaboratori cu experienta din Germania, Anglia, Statele Unite. Lucrez intr-un ritm in care calitatea lucrarii efectuate sa nu aiba de suferit, cu realizari peste asteptarile clientilor mei.

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Vasile C.

Liber profesionist
București
4,9
Design interior și configurare de interior

Oferim servicii construcții în general, renovări, arhitectura,randari,constatare lucrare,decopertări, pavele, zugrăveli, gresie,faianță, zidărie, dulgheri

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Pietro Silvian S.

Companie
București
4,9
Renovare apartament

Compania noastra este specializata in renovari de apartamente, zugraveli, montari placi ceramice, instalatii sanitare, instalatii electrice, gleturi, rigips etc.

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Irinel Răzvan C.

Companie
București
4,8
Instalator sanitar

Suntem o echipa tânără, serioasa, oferim servicii de mentenanță, instalații sanitare/termice ,construcții metalice, hale, garaje, panouri sanwich. construcții, renovări, reparații acoperișuri, jgheaburi, burlane, zugrăveli si reamenajari de tot felul. Ne ocupam de tot proiectul cap /coada, inclusiv aprovizionare materiale. Cerem si oferim seriozitate maxima

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Floryn-Mihai G.

Liber profesionist
Voluntari
4,8
Zugrav, zugrăveli

Zugrav Peste 8 ani de experienta in interioare si exterioare ,finisaje de lux,calitate si profesionalism ,suntem o echipa de 2 baieti harnici si dispusi sa realizeze orice proiect pe care il doriti

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
Vedeți mai mult
Informatii utileCe trebuie sa stii

Cum să agățați și să organizați tablourile?

Procesul de agățare al unui tablou nou sau a unei colecții de fotografii de familie poate părea destul de simplu. Deși există piese care trebuie examinate, există o singură modalitate corectă de a le agăța. Ca și în cazul oricărui aspect al decorării, va ajuta să înțelegeți mai întâi principiile de bază și apoi să improvizați - cel mai ideal aranjament poate fi cel la care vă așteptați cel mai puțin. Mai întâi, pregătiți tablourile pe care vrei să le agățați; sprijiniți-le de pereți și luați în considerare opțiunile dumneavoastră. Puneți pe cineva să țină piesa pe perete în timp ce stați în spate și evaluați (acoperiți mai întâi feroneria suspendată cu bandă de mascare, astfel încât să nu zgârie peretele). Dacă grupați mai multe piese, aranjați-le și așezați-le pe podea până găsiți o compoziție, care vă place. În majoritatea grupărilor, un fir comun va uni piesele individuale. Poate că tablourile fac parte dintr-un set sau colecție; dacă nu, cadrele pot avea același stil sau cadrele pot avea aceeași culoare. Uneori, un grup poate să nu necesite un element de referință; singura temă unificatoare poate fi diversitatea sa. Astfel de colecții durează puțin mai mult timp și sunt cele mai potrivite pentru o cameră mai puțin formală. În ceea ce privește locația exactă, vechea înțelepciune sugerează că tablourile trebuie atârnate la nivelul ochilor. Această idee este un bun punct de plecare, dar greu de definit. Există multe motive întemeiate pentru a agăța piesele deasupra sau sub înălțimea standard. În orice mediu, va trebui să țineți cont de arhitectură și mobilier; va trebui să vă urmați și instinctele. Schimbarea aranjamentului de suspendare cu câțiva centimetri poate afecta tonul întregii camere: mutați ușor tablourile peste canapea sau scaun; zona va fi mai coezivă, confortabilă și plăcută. Adăugați un element de surpriză camerei prin agățarea unui mic tablou deasupra ușii. Evidențiați balustrada scării punând o serie de fotografii direct deasupra acesteia. Agățați câteva bucăți mici chiar deasupra mesei - acestea vă vor oferi un aspect plăcut atunci când vă uitați în sus de la munca dumneavoastră. Învățați să aveți încredere în dumneavoastră. Dacă simțiți asta, nu vă fie teamă să faceți ceva puțin diferit.

Câteva idei pentru decorarea încăperilor mici

Măsurare și necesități de bază

Nu lăsați măsurătorile până când tablourile nu sunt deja agățate și sunt date găuri. Evitați stresul. Trageți banda de măsurare și fiți exacți. Pentru majoritatea tablourile, aveți nevoie doar de un ciocan, o șurubelniță și o scară mică. Când atârnați tabloul la un nivel mediu al ochilor, plasați centrul lor la 144 până la 152 cm de podea. Utilizați următoarea formulă: împărțiți înălțimea cadrului la două; scădeți distanța de la vârful cadrului la perete din acest număr; adăugați acest număr la 144, 145, 146, 146, 148, 149, 150, 151 sau 152. Această sumă finală reprezintă înălțimea (măsurată de la podea) la care tablourile ar trebui să se foreze în perete. Dacă mergeți după instinct, spre deosebire de nivelul ochilor, nu trebuie să fiți atât de consistent în măsurare; dacă îl agățați într-o grilă sau pe o serie de piese, va trebui să fiți precisi pentru a obține o distanță uniformă. Când este timpul să agățați propria creație, utilizați metoda care oferă cea mai mare stabilitate. De obicei, cel mai bine este să folosiți două cârlige pentru a împiedica balansarea sau înclinarea tablourile. Instalați cele două inele D pe partea din spate a cadrului, direct opuse. După ce ați decis unde doriți să atârnați tabloul, faceți un creion pe fiecare cârlig (dacă doriți, pe bucăți de bandă de mascare). Dacă camera are o podea sau un tavan ușor înclinat, începeți prin a agăța tablourile pe nivel; dacă arată strâmb, îndreptați-le puțin pentru a le face să pară drepte, deși nu sunt.

Un cârlig decorativ pentru agățarea tablourile, cum ar fi un cârlig vintage sau o tijă franceză, poate adăuga un alt element de design tablourilor.

Un alt aspect important este deviza „mai puțin este uneori mai mult”. Cu siguranță veți dori să lăsați un spațiu gol pe perete în cameră, astfel încât ochiul să se poată odihni.

Cum aranjați diferite tipuri de tablourile pentru a arăta întregi

Elementele nepotrivite sunt mai mult o provocare de atârnat în comparație cu un set de imprimeuri identice în cadre similare, dar rezultatele pot fi impresionante și pot crea într-adevăr o atmosferă plăcută în cameră. Schițe, picturi în ulei, lucrări arhitecturale, portrete și un suport de perete decorativ pot fi aranjate într-o grupare asimetrică într-o formă liberă, oferind camerei de zi aspectul unui living confortabil. Cadrele sunt variate, dar toate au o impresie ușor formală. Dacă piesele ar fi atârnate mai sus, ele par să plutească; canapeaua, cu doar câțiva centimetri mai jos, le ancorează elegant. Înainte de a face o gaură în perete, aranjați tablourile și alte decorațiuni. Răspândiți-le pe podea și sus pe perete sau pe o piesă de mobilier; derulați-le până când rezultatele funcționează pentru dumneavoastră. Pentru astfel de grupări, distanța poate să nu fie uniformă, dar încercați să evitați părțile neîntrerupte ale spațiului care rulează orizontal sau vertical între imagini. Nivelul spiritului este un instrument indispensabil. Dacă folosiți două inele D pentru a atârna un tablou de două umerașe, marcați punctele de pe cârligele de pe perete și asigurați-vă că sunt uniforme; reglați după cum este necesar înainte de a introduce cârligele în perete.

Cum se creează simetrie între imagini

Aranjarea tablourile pe perete are același efect ca și tablourile în sine. Grila precisă adaugă un aspect grafic, formal; un grup de tablourile atârnate într-un pătrat sau dreptunghi este ideal pentru o cameră de familie sau bucătărie. Rândurile de tablouri pot fi centrate, sus sau jos aliniate cu rezultate foarte diferite. Fie că lucrați cu un grup de tablouri sau doar unul, opera de artă ar trebui să fie în general centrată orizontal între două puncte, făcând camera să pară echilibrată. Linia centrală imaginară conectează fotografii contemporane în cadre de diferite dimensiuni, în stânga. Liniile zimțate în partea de sus și de jos evidențiază aranjamentul.

Două bucăți de fir întinse între dispozitivele de tensionare oferă un ghid pentru distanța uniformă. Această tehnică este utilă și pentru agățarea tablourile de-a lungul unei scări: marcați un loc pe perete la aceeași distanță de treapta superioară și treapta inferioară și atârnați un șir între aceste puncte. Utilizați inelul D de pe fiecare parte a cadrului pentru a agăța în siguranță tablourile. Dar nu estimați măsurătorile; folosiți întotdeauna o bandă măsurătoare.

O greșeală obișnuită atunci când vine vorba de instalarea artistică este că piesele suspendate sunt prea mici. Faceți ceea ce fac muzeele: mențineți operele de artă la nivelul ochilor. O regulă bună este să agățați tabloul astfel încât centrul său să fie la 57-60 inci de podea. Dacă majoritatea membrilor gospodăriei dumneavoastră sunt scunzi, concentrați-vă pe partea de jos a peretelui; în camerele cu tavan mai mare de opt picioare, operele de artă pot fi agățate la puțin peste 60 de centimetri de podea. Odată ce ați selectat centrul, rămâneți la el pentru coerență. Pentru a grupa lucrările, imaginați-vă pur și simplu colecția ca o operă de artă completă. Singura excepție de la această regulă este atunci când doriți să atârnați un tablou peste mobilier. De exemplu, atunci când așezați tabloul pe o canapea sau pe o tăblie, aceasta ar trebui să acopere aproximativ două treimi din lățimea piesei de mobilier. Agățați tabloul astfel încât fundul cadrului să fie la 8 până la 10 inci deasupra piesei de mobilier; tabloul ar trebui să fie conectat vizual la ea, nu ar trebui să plutească prea sus deasupra ei. Dacă atârnați o lucrare mai mică pe o unitate mare, încercați să adăugați picturi de perete sau alte lucrări de artă la compoziție. Pentru arta cu o înălțime mai mare de 120 de centimetri, uitați de regula punctului de mijloc; asigurați-vă că marginea de jos este la aproximativ un picior de podea.

Cum să atârnați un tablou

De exemplu, o galerie modernă beneficiază de o înclinare care adaugă o notă texturală atunci când alte lucrări sunt suspendate în apropiere

1. Decideți o strategie. Înainte de a vă apropia de ciocan, trebuie să luați în considerare greutatea, dimensiunea și forma tabloului pe care urmează să îț atârnați și materialul pereților dumneavoastră. Pot găuri în cărămizi? Vor ține pereții din ipsos ceva ce atârn? Dacă răspundeți la aceste trei întrebări, atunci puteți începe.

2. Pregătiți uneltele. În plus față de ciocan, bandă de măsurat și creion, veți avea nevoie de următoarele instrumente pentru a atârna tabloul pe tencuială sau gips-carton (practic mai mult material pentru lucrări de artă mai grele):
Pentru piese ușoare: unghii mici
Pentru piese medii-grele: cuiere pentru tablou
Pentru piese mai grele: unghii mari și dibluri sau șuruburi care se potrivesc acestora, șurubelniță. Dacă imaginea este vizibilă, veți avea nevoie de cârlige adezive de calitate, cu profil redus, mai degrabă decât cuie și șuruburi, iar în cazul în care atârnă pe o bază de cărămidă, utilizați cleme de cărămidă.

3. Suspendarea în sine. Da, există în prezent un studiu semiconductor al artei de a atinge înălțimea corectă a unui tablou - se numește măsurare. Mai precis, centrul unei opere de artă încadrată ar trebui să fie de 57 inci deasupra solului (care este nivelul mediu al ochiului uman și, în funcție de înălțimea galeriilor și muzeelor, acestea ar trebui să decidă unde să atârne piesele). Marcați această înălțime cu un creion, apoi măsurați pentru a găsi centrul peretelui (de la o parte la alta) și marcați unde se întâlnesc cele două puncte. Aici ar trebui să meargă centrul operei de artă! Acum măsurați distanța dintre centrul părții și locul în care puneți unghia. Măsurați această diferență față de semnul central de pe perete - există un cui (sau un cuier pentru un tablou, o ancoră de perete sau o clemă de cărămidă). Dacă atârnați un tablou foarte greu, folosiți mai întâi căutarea știftului pentru a găsi știftul și asigurați-vă că este într-un loc logic, astfel încât unghia să poată încăpea acolo. Dacă știftul se află într-un loc special, utilizați în schimb metoda diblului și șurubului: faceți o gaură, introduceți o diblă de plastic în ea, apoi înșurubați șurubul și lăsați-l să iasă, astfel încât să puteți înfășura un fir sau un dinte de ferăstrău direct deasupra acestuia, în același mod ca și cu un cui.

Cum se ajunge la culmea creativității

Tabloul poate fi plasat în colțul interior. Poate conține decorațiuni pentru casă, mobilier pentru plante, vase din lemn și vase din ceramică.
Imagine lipicioasă - fără ramă - dacă nu sunteți pregătit pentru ciocane și cuie, pur și simplu uitați de ele. Cea mai leneșă modalitate de a agăța un nou tablou este, de asemenea, cea mai bună pentru oricine se teme să facă găuri pentru cuie în perete: sprijinirea cadrului de spătarul scaunului sau de perete sau undeva pe raft. (Chiar și în case cu o mulțime de tablouri agățate pe pereți, câteva piese înclinate neglijent arată bine - într-adevăr arată foarte deliberat!). Dacă încă vă mobilați casa, luați în considerare și un raft pentru imagini. Dacă sunteți interesat de întregul cadru pe care doriți să îl înclinați și doriți să aranjați în mod oficial locul pentru a le afișa, luați în considerare adăugarea unui raft de tablouri într-una din camerele dumneavoastră. Este soluția perfectă pentru cei cărora le plac stilurile în continuă schimbare. Sau o bară de tablouri. Dacă vă întrebați cum să vă salvați pereții prețioși de găuri, dar doriți un aspect mai formal decât înclinarea tablourilor, luați în considerare o bară de tablouri: o bucată de turnare care se ridică lângă tavan, de unde vă puteți agăța picturile pe cârlige și siruri de caractere. Și apoi schimbați-le ori de câte ori aveți chef. Lăsați câteva piese neîncadrate. Este posibil să fi colectat unele dintre aceste picturi în rame vechi de la piața de vechituri și să păstrați o parte din acest farmec fără a plăti pentru o ramă scumpă. Sau poate vreți doar să atârnați desene frumoase de hârtie? Lăsarea anumitor opere de artă fără cadru este perfect, uneori chiar o opțiune mai bună. Urmați aceste sfaturi astfel încât să le puteți rezolva fără probleme. Încalcați câteva reguli comune. Când luați în considerare amploarea și locația și dacă doriți să înclinați sau să încadrați tablourile, respirați mai întâi adânc. Iată regulile noastre preferate despre artă pe care ne place să le încălcăm. Acum, mergeți să expuneți toată arta acumulată acasă!

Informații utileCe ar trebui sa stii
Agățarea tablourilor pe perete este un lucru ușor de făcut, dar poate fi dificil dacă nu știți ce faceți. Măsurătorile greșite sau un cârlig care nu este suficient de puternic poate cauza căderea și ruperea tabloului. Din fericire, există profesioniști specializați în acest tip de muncă care pot contribui la asigurarea faptului că totul este realizat corect! În această postare de pe blog, vom explora câteva resurse profesionale pentru serviciile de suspendare a tablourilor, astfel încât să nu vă mai faceți griji niciodată că tablourile dumneavoastră nu vor cădea din nou. Prețul serviciilor lor depinde de cât timp petrec finalizând sarcina - unele joburi durează doar câteva minute, în timp ce altele pot dura mai mult de o oră sau două.