Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare

Animator

Înțelegeți-vă cu un expert calificat ca și animator. Profesioniștii din zona dvs. și la un preț avantajos!

Introduceți o cerere

27 638 de profesioniști

50 983 proiecte finalizate

4,8 din 5 ratingul mediu al experților noștri

199 720 descărcări de aplicații

Animator

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Animator? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Introduceți doar o solicitare.

Vezi si:Preț

27 638 de profesioniști

50 983 proiecte finalizate

4,8 din 5 ratingul mediu al experților noștri

199 720 descărcări de aplicații

Servicii

Muzică și dans
Fiecare eveniment are nevoie de muzică, deci de ce să nu îmbunătățim întregul eveniment cu muzicieni și dansatori live? Evocați emoții pozitive cu un chitarist talentat, costume tradiționale sau muzicieni și cântăreți. Sau alegeți un DJ pentru a dansa pe unele dintre cele mai recente hit-uri și umple ringul de dans până la explozie. Impresionați oaspeții în restaurantul sau petrecerea dvs. și angajați dansatori exotici pentru a mobiliza pe toată lumea din cameră. Artiștii vor atrage publicul, vor încuraja participarea la program și vor oferi oaspeților dvs. experiențe uimitoare care nu vor fi uitate.
Baloane și pictură pe față
Dacă sunteți în căutarea unui animator pentru copii, nu puteți rata artistul care creează figurile și animalele din baloane și un pictor de față. Ei își vor aduce propriul echipament, scule și rechizite și se vor pregăti înainte ca copiii să sosească pentru petrecere sau eveniment. Puteți angaja un animator pentru copii pentru întreaga sărbătoare sau doar pentru un spectacol.
Clovni și eroi de basm
Creați o atmosferă specială la petrecerea copiilor dvs. și îndepliniți visele copiilor atunci când apar personajele lor preferate de basm! Un clovn sau un animator în costum nu numai că își va schimba hainele, dar se va distra și se va juca cu copiii pe tot parcursul evenimentului. Pe lângă copii, încântă și alți oaspeți. Eroii de film preferați vor contribui la un divertisment mai bun la o petrecere corporativă și pot chiar ajuta la promovarea companiei!
Magie
Indiferent cât de mari sau mici sunt oaspeții tăi, la petreceri sau evenimente sociale, toată lumea va urmări cu emoție cum magicianul realizează trucuri. Magicianul își va aduce toate echipamentele și va ajunge suficient de devreme pentru a se pregăti pentru toate spectacolele magice. Spectacolul de magie poate include trucuri cu dispariții, trucuri de cărți, diverse iluzii și alte scene magice. Mulți magicieni implică publicul în spectacolele lor. Se mișcă între mese și caută voluntari pentru a-și interpreta vrăjile.
Întrebări frecvente

De ce să angajezi animatori prin Wilio?
Ai nevoie să găsești animatori din zona ta pentru evenimentul tău festiv? Atunci când organizează o petrecere sau alt eveniment social, animatorii pot reîmprospăta întregul curs al evenimentului. Ei vă vor distra în permanență oaspeții și îi vor angaja în diverse activități distractive, făcând evenimentul dvs. de neuitat. Fie că este vorba de nuntă, eveniment corporativ, petrecere sau întrunire socială, angajarea de animatori profesioniști vă va ajuta oaspeții să se distreze bine și să vă amintiți sărbătoarea dvs. pentru mult timp. Cel mai simplu mod de a găsi animatori sau moderatori din zona dvs. este prin Wilio. Portofoliul nostru include sute de artiști talentați, ceea ce face mai ușor să vă conectați cu animatorul perfect pentru ocazia și bugetul dvs. special.
Ce face un animator?
Animatorii sunt angajați pentru a concerta în fața publicului și a interacționa cu ei. Pot folosi diferite costume, machiaj și recuzită pentru a se transforma în diferite personaje sau pot capta atenția oamenilor prin muzică, dans, trucuri sau actorie.
Ce tipuri de animatori oferim?
Animatorii populari includ animatori pentru copii, animatori de petreceri, clovni, muzicieni, actori, moderatori, dansatori, artiști și magi.
Care sunt avantajele angajării unui animator?
Cel mai mare beneficiu al animatorilor este faptul că aceștia pot face un dintr-un eveniment social unul extraordinar și uimitor. Un animator este valoarea adăugată a oricărui eveniment pe care invitații pur și simplu nu-l uită. Animatorul poate crea o atmosferă festivă, poate încuraja participarea publicului la program și poate ajuta evenimentul să iasă în evidență.
De ce echipament am nevoie pentru a furniza animatorul meu?
Un animator angajat poate avea nevoie de acces la cablurile de alimentare și un spațiu pentru a asambla accesorii. Dacă evenimentul este în afară, în funcție de tipul de divertisment, animatorii pot solicita un scaun și o masă, acces la apă sau un vestiar.
Cât durează de obicei divertismentul pentru evenimente?
Durata de divertisment oferită de animator va depinde de evenimentul specific. Puteți angaja un cântăreț sau magician pentru una sau două intrări, care pot dura 10-15 minute. În timp ce animatorii, moderatorii, DJ-ii sau cineva care pictează fețele copiilor pot face parte din evenimentul dvs. ore în șir.
Cât costă angajarea unui animator?
Prețurile animatorilor variază de la serviciile oferite și de durata și intensitatea spectacolelor. Cu toate acestea, suma va depinde de tipul de divertisment, de tipul evenimentului, de locul de desfășurare și de durata spectacolului lor.
Ce implică animația?
Animatorii vor adăuga și mai multă valoare petrecerii, evenimentului corporativ, petrecerii copiilor sau evenimentului cultural. Ei pot relansa atmosfera prin muzică, divertisment, magie și diverse activități, datorită cărora vor crea o ambianță distractivă și captivantă pentru oaspeții dvs.
Exemple

Exemple de proiecte finalizate de furnizorii noștri

Fabricarea de mobilierMihai
ElectroinstalațiiDaniel L.
Reconstrucția unui apartament / casăAlexandru J.
Lucrări de construcțiiFrancis G.
Lucrări de construcțiiFrancis G.
Proiectare, arhitectură, proiecte și alte serviciiMarius
Reconstrucția unui apartament / casăAlexandru J.
Servicii pentru dvs.Cristian B.
AsamblareAndrei K.