Bine ați venit la Wilio!

Îl vedeți pe Wilio ca client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Fiyat listesi
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare

Antrenament personal

Înțelegeți-vă cu un expert calificat în antrenament personal. Profesioniștii din zona dvs. și la un preț avantajos!

Introduceți o cerere

27 638 de profesioniști

50 983 proiecte finalizate

4,8 din 5 ratingul mediu al experților noștri

199 720 descărcări de aplicații

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Antrenament personal? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Introduceți doar o solicitare.

27 638 de profesioniști

50 983 proiecte finalizate

4,8 din 5 ratingul mediu al experților noștri

199 720 descărcări de aplicații

Furnizori

Cei mai buni furnizori: Antrenament personal

Servicii

Ce include antrenamentul de fitness?
Există multe modalități prin care poți să te antrenezi în centrul de fitness alături de un antrenor sportiv. Iată câteva exemple de opțiuni de antrenament de fitness pe care le veți găsi la Wilio și la ce vă puteți aștepta de la antrenorul dvs.:
Antrenament individual de fitness
Pregătirea individuală personală între dvs. și un antrenor de fitness este cea mai eficientă formă de cooperare pentru a obține un rezultat stabilit. În antrenamentul personal, antrenorul va dezvolta un plan de antrenament personalizat care să țină seama de circumstanțele dvs. individuale, cum ar fi condițiile prealabile somatice, nivelul condiției fizice, motivație sau sănătate. De exemplu, este posibil să doriți antrenament pentru a reduce excesul de grăsime corporală, pentru a dezvolta forța musculară sau pentru a consolida antrenamentul personal sau dacă vă pregătiți pentru un eveniment special, cum ar fi propria nuntă. Unii antrenori personali oferă, de asemenea, planuri de dietă și nutriție care completează planul dvs. de antrenament. Crearea unei diete adecvate, echilibrate și a unui plan de antrenament nu este o sarcină ușoară. Fiecare dintre noi este diferit, are o structură corporală, nevoi, abilități și obiective diferite.
Fitness de grup
Fitness-ul de grup este minunat dacă îți place să lucrezi într-un grup cu prietenii și colegii, îți place să concurezi și vrei să economisești costurile de antrenament personal. Opțiunile populare de fitness de grup includ antrenament bootcamp („tabără de antrenament”), yoga, pilates și HIIT - antrenament la intervale de intensitate mare. Pur și simplu spuneți antrenorului dvs. de fitness numărul de persoane care fac exerciții fizice, zilele și orele de antrenament care vi se potrivesc și intervalul de timp - săptămâni, luni. Antrenorul dvs. de fitness vă poate rezerva un loc suficient de mare pentru grupul dvs. sau, dacă aveți un parc sau o grădină mare, acesta poate fi un loc ideal pentru exerciții.
Antrenor sport specializat
Descoperiții un sport nou sau dezvoltați abilitățile pe care le aveți deja cu antrenorii sportivi. Cele mai populare tipuri de antrenor sportiv includ antrenor de tenis, arte marțiale precum box, kickboxing, jujitsu, scrimă sau spinning - exerciții de grup pe o bicicletă staționară. Majoritatea antrenorilor oferă toate echipamentele necesare pentru exerciții, dar vă vor anunța dacă este nevoie să aduceți propriile rogojini, mănuși sau rachete.
Exerciții de întindere
Lucrați la întindere, flexibilitate și forță cu un instructor de yoga sau un antrenor de fitness din zona dvs. Majoritatea acestor instructori pot fi rezervați pentru exerciții individuale sau pentru grupuri mici. Instructorii pot veni și acasă, la locul de muncă sau la sala de sport; cu toate acestea, va trebui să folosiți propriul covor și prosop.

Întrebări frecvente

Angajați un antrenor de fitness de încredere prin Wilio
Poate că intenționați să vă îndepliniți angajamentele de Anul Nou de a intra în formă fizică sau doriți să vă recâștigați capacitatea fizică și forța după o lungă pauză fără exerciții fizice? Ce ziceți de angajarea unui antrenor de fitness la Wilio? Antrenorii personali și instructorii de fitness pe care îi oferim sunt în zona dvs. și vă vor ajuta să vă atingeți rapid obiectivele de fitness. Wilio este un portal online de încredere pentru găsirea tuturor serviciilor, în special pentru persoanele ca dvs. care își asumă sarcini noi și fac mai multe pentru ei înșiși. Înregistrați-vă acum, introduceți pe cine căutați și veți obține oferte rapide și gratuite pentru a vă putea alege antrenorul dvs. de fitness ca să vă îndepliniți ambițiile.
Ce face un antrenor de fitness?
Antrenorii de fitness lucrează cu indivizi și grupuri mici. Își ajută clienții să se bucure de mișcare și să își consolideze obiectivele de sănătate prin programe de exerciții stabilite. De asemenea, oferă sfaturi nutriționale și de viață. O nutriție adecvată este baza pentru obținerea celui mai bun rezultat posibil.
Care sunt diferitele specializări ale antrenorilor de fitness?
Cele mai frecvente activități ale antrenorilor de fitness includ yoga, pilates, antrenament cardio și antrenament de slăbire. Dacă sunteți interesat să vă îmbunătățiți un anumit sport, angajați antrenori pentru arte marțiale, box, ciclism și alte sporturi.
Care sunt avantajele angajării unui antrenor de fitness?
Principalul avantaj este că nu va mai trebui să vă gestionați singur obiectivele. În antrenorul de fitness veți avea leadership profesional, sprijin puternic și motivație. Antrenorul de fitness vă va aborda individual, adică vă va ajuta să vă stabilți și să vă atingeți obiectivele de fitness pe baza ideilor și a stilului dvs. de viață. În același timp, vă va încuraja să faceți exerciții mult timp și să urmați planul de antrenament.
Antrenorii de fitness au nevoie de o calificare sau certificat?
Da, toți antrenorii de fitness ar trebui să aibă certificări. Este necesar să finalizați un curs acreditat sau neacreditat de Ministerul Educației din România. Absolvenții cursului vor primi calificarea de antrenor de fitness. Când rezervați serviciile unui antrenor interesați-vă de calificările și experiența profesională ale acestuia.
Câte ore de antrenament ar trebui să rezerv cu antrenorul meu de fitness?
Frecvența antrenamentului dvs. de fitness depinde de ceea ce doriți să obțneți, de câte ore de antrenament sunteți dispus să realizați și de bugetul dvs. de antrenament. Analizați totul cu un antrenor de fitness. Acesta va crea un plan de instruire personalizat și vă va ajuta să obțineți succes.
Cât costă angajarea unui antrenor personal?
Costul unui antrenor depinde de locul în care te antrenezi, de numărul de ore de pregătire, de nivelul profesional, de experiența antrenorului tău și de forma de cooperare - dacă te antrenezi individual sau în grup. Prețurile încep de la 10eur / oră.

Exemple

Exemple de realizări furnizorii noștri

Fabricarea de mobilierMihai
ElectroinstalațiiDaniel L.
Reconstrucția unui apartament / casăAlexandru J.
Lucrări de construcțiiFrancis G.
Lucrări de construcțiiFrancis G.
Proiectare, arhitectură, proiecte și alte serviciiMarius
Reconstrucția unui apartament / casăAlexandru J.
Servicii pentru dvs.Cristian B.
AsamblareAndrei K.

Descarcă Wilio
pentru Android sau iOS

App Store
Google Play
AppGallery