Bine ați venit la Wilio!

Îl vedeți pe Wilio ca client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Fiyat listesi
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare

Antrenamentul câinilor

Înțelegeți-vă cu un expert calificat în antrenamentul câinilor. Profesioniștii din zona dvs. și la un preț avantajos!

Introduceți o cerere

27 638 de profesioniști

50 983 proiecte finalizate

4,8 din 5 ratingul mediu al experților noștri

199 720 descărcări de aplicații

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Antrenamentul câinilor? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Introduceți doar o solicitare.

27 638 de profesioniști

50 983 proiecte finalizate

4,8 din 5 ratingul mediu al experților noștri

199 720 descărcări de aplicații

Furnizori

Cei mai buni furnizori: Antrenamentul câinilor

Ce conține serviciul

Răspunsul la comenzi
Antrenamentul câinilor vă va ajuta să vă antrenați câinele pentru a răspunde la comenzile vocale, cum ar fi să se ridice, să se ridice și să vină la apel. Antrenorul dumneavoastră vă poate arăta cum să vă învățați câinele să vă respecte comenzile și să facă ceea ce i s-a spus. Tehnicile obișnuite utilizate sunt mișcarea, jocul, contactul vizual, alergarea și lauda.
Ascultarea în lesă
Ascultarea este esențială pentru o plimbare sigură și confortabilă a câinelui, astfel încât să puteți fi liniștit și încrezător să vă duceți câinele la plimbări regulate. Antrenorul dumneavoastră de câini va introduce treptat câinelui o zgardă și o lesă, folosind jocul și recompensele, combinând tehnica cu experiențe plăcute. Veți exersa plimbarea câinelui cu lesă într-o zonă închisă sigură. De îndată ce cățelușul dumneavoastră se simte confortabil cu zgarda, îl poți duce treptat în diferite medii în aer liber.
Mersul pe jos
Plimbarea sau învățarea cățelușului dumneavoastră să meargă la baie afară este ceva ce veți dori să începeți din momentul în care aduceți câinele acasă, pentru a minimiza accidentele. Dacă aveți un antrenor de dresaj pentru câini care vă va da posibilitate să vă antrenați cățelușul acasă, dresajul câinilor va fi mult mai ușor. Antrenorul dumneavoastră de câini vă va oferi sfaturi cu privire la cele mai bune programe de hrănire, când și unde să vă duceți cățelușul, astfel încât să poată fi dus afară și cum să-l lăudați și să-l recompensați atunci când câinele face pipi sau iese afară.
Socializare
Antrenorul dumneavoastră de câini vă poate ajuta câinele să socializeze - față de alte animale, copii și străini. Dacă acesta organizează cursuri de formare a câinilor cu un grup de animale de companie și proprietari, este un mediu sigur în care câinele dumneavoastră se va obișnui să fie în prezența altor animale și oameni. Dacă câinele dumneavoastră este dificil de adaptat, antrenorul dumneavoastră va interveni cu câteva strategii, cum ar fi plimbări regulate în zone adecvate, antrenarea câinelui dumneavoastră pentru a rămâne calm în situații noi și limitarea evenimentelor sociale noi la o dată pe săptămână.

Întrebări frecvente

De ce să rezervați un antrenor de câini prin Wilio?
Căutați un antrenor de câini în apropiere? Fie că aveți un cățeluș nou sau un câine mai în vârstă, este o idee bună să investiți în antrenamentul câinilor pentru a-i ajuta să atingă nivelul de ascultare cerut. În acest fel vă puteți bucura de mai mult timp alături de câinele dumneavoastră și cu mai puțină frustrare, indiferent în ce mediu vă aflați - acasă, în parc sau în jurul altor persoane și animale. Wilio este cel mai bun loc pentru a găsi din confortul casei dumneavoastră, un antrenor din zona dumneavoastră care să ofere cursuri profesionale. Tot ce trebuie să faceți este să publicați solicitarea cu detalii despre câinele dumneavoastră și orice provocări pe care le întâmpinați cu prietenul dumneavoastră cu patru picioare. Apoi, vor apărea dresori profesioniști de câini în zona dumneavoastră care vă pot ajuta. Cățelușul tău neastâmpărat va fi un câine ascultător într-o clipă.
De ce să angajezi un antrenor profesionist de câini?
Antrenorii profesioniști de câini au experiență de lucru cu sute de câini. Ei pot diagnostica probleme, observa comportamente tipice și pot ajusta planul de antrenament care va funcționa cel mai bine pentru câinele tău.
Cu ce ​​probleme comune mă poate ajuta un antrenor de câini?
Unele tehnici obișnuite de antrenament pentru câini pe care antrenorul dunmneavoastră le poate folosi includ: antrenarea câinilor, învățarea unui câine care este stăpânul său, antrenarea cu asociații pozitive - recompensarea câinelui pentru un comportament bun, antrenamentul cu un click - asocierea comportamentului pozitiv cu sunetul click-ului.
Care sunt avantajele găsirii unui dresor de câini care să vină la dumneavoastră, spre deosebire de o școală de dresaj pentru câini?
A chema un antrenor de câini acasă nu este decât convenabil. Vă poate ajuta câinele să învețe comportamente noi într-un mediu familiar. Puteți utiliza semnale și declanșatoare familiare pentru a vă ajuta să vă consolidați pregătirea între sesiuni cu antrenorul dumneavoastră profesionist.
Cum găsesc cei mai buni dresori de câini din zona mea?
Cel mai bun mod de a găsi cei mai buni antrenori din zona dumneavoastră este să publicați o solicitare pe Wilio. Veți primi oferte de la dresori de câini cu experiență din zona dumneavoastră și puteți alege dresorul cu cel mai bun rating care se potrivește cerințelor dumneavoastră.
Cât costă antrenamentul câinilor?
Costul antrenamentului pentru câini depinde de locația dumneavoastră, dacă antrenorul vine la locație, experiența antrenorului dumneavoastră și tipul de antrenament. Un antrenor privat de câini poate percepe undeva de la 15 la 30 de euro pe lecție, în timp ce cursurile de instruire de câini în grup costă undeva de la 100 până la 200 de euro, un program de șase săptămâni.
Ce conține o clasă de antrenament pentru câini?
Antrenamentul câinilor include o varietate de tehnici și lecții pentru a vă ajuta câinele să învețe ascultarea, comanda și comportamentul bun într-o varietate de moduri. Deși este ideal să începeți antrenamentul în timp ce puiul dumneavoastră este tânăr (aproximativ 2-3 luni), de antrenament pot beneficia și câinii maturi.

Exemple

Exemple de realizări furnizorii noștri

Fabricarea de mobilierMihai
ElectroinstalațiiDaniel L.
Reconstrucția unui apartament / casăAlexandru J.
Lucrări de construcțiiFrancis G.
Lucrări de construcțiiFrancis G.
Proiectare, arhitectură, proiecte și alte serviciiMarius
Reconstrucția unui apartament / casăAlexandru J.
Servicii pentru dvs.Cristian B.
AsamblareAndrei K.

Descarcă Wilio
pentru Android sau iOS

App Store
Google Play
AppGallery