Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Șapă autonivelantă
Introduceți o cerere
Client mulțumit Comunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.350 de profesioniști
5.207 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Șapă autonivelantă

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Șapă autonivelantă? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
Furnizori24.022 furnizori din zona dvs.
profile image

Marian O.

Liber profesionist
București
5,0
Zugrav, zugrăveli

-Zugrăveli interioare și exterioare, -Aplicari gresie și faianță, -Montari pereți și plafoane din gips- carton, -Hidroizolatii cu polistiren, -Aplicari gleturi.

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Mihnea Ioan Alexandru U.

Liber profesionist
Bucharest
5,0
Meșteri

Handyman Efectuez diverse lucrări de: construcții reparații renovări montaj și instalare amenajări case/spatii verzi/apartamente/sedii firme Dețin diverse unelte și scule precum și duba pt transport

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Irinel Răzvan C.

Companie
București
4,8
Instalator sanitar

Suntem o echipa tânără, serioasa, oferim servicii de mentenanță, instalații sanitare/termice ,construcții metalice, hale, garaje, panouri sanwich. construcții, renovări, reparații acoperișuri, jgheaburi, burlane, zugrăveli si reamenajari de tot felul. Ne ocupam de tot proiectul cap /coada, inclusiv aprovizionare materiale. Cerem si oferim seriozitate maxima

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Floryn-Mihai G.

Liber profesionist
Voluntari
4,8
Zugrav, zugrăveli

Zugrav Peste 8 ani de experienta in interioare si exterioare ,finisaje de lux,calitate si profesionalism ,suntem o echipa de 2 baieti harnici si dispusi sa realizeze orice proiect pe care il doriti

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Petre Alin S.

Liber profesionist
București
4,5
Instalație electrică

Executăm finisaje și amenajări interioare precum și aplicare microciment pentru apartamente, case, spații comerciale sau industriale, având întotdeauna o atenție sporită asupra modului de lucru și ordinea în care executăm fiecare lucrare. Pe lângă lucrările de renovare executate placare cu gresie , zugrăveli , diferite finisaje precum si rigips sau tencuială, Renovări Locuințe asigură execuția și montajul lucrărilor de instalații electrice, termice și sanitare, la cel mai înalt nivel de performanță și satisfacție pentru clienții noștri. Dacă vrei să te bucuri de o echipă de profesioniști, care îți recomandă materiale calitative și propuneri optime pentru lucrări remarcabile, Renovări Locuințe este soluția ideală pentru tine.

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
Vedeți mai mult
Informatii utileCe trebuie sa stii

Șapă autonivelantă. Despre ce este vorba și cum se folosește?

Șapa autonivelantă este o componentă de bază utilizată pentru a crea o suprafață plană pe care să puteți așeza dale, piatră naturală, podele din lemn, podele plutitoare și asemenea. Este adesea folosit ca tratament de suprafață pentru substraturi din beton dur și poate fi, de asemenea, utilizat pentru a acoperi conductele de încălzire prin pardoseală.

Șapa constă dintr-un amestec de pietriș / nisip, ciment și apă. Materialul este amestecat fie manual într-o găleată folosind o paletă de amestecare, fie dacă șapa este utilizată pentru proiecte mai mari, poate fi amestecată folosind o pompă de șapă și apoi dispersată printr-o țeavă de furtun atașată la pompă.

De asemenea, puteți cumpăra o șapă finită, care este adesea cea mai ușoară alegere, Șapa în sine constă dintr-o parte de ciment turnată în patru părți de apă. Se aplică de obicei cu un flotor drept din lemn / plastic și se termină cu gletură.

Apoi trebuie să lăsați podeaua să se usuce. De regulă, este necesar să așteptați o săptămână până când se întărește complet. Totuși, depinde de grosimea șapei.

Totuși, dacă șapa are mai mult de cinci centimetri grosime, ar trebui să așteptați puțin mai mult. Odată ce șapa s-a întărit corespunzător, puteți începe să așezați un alt strat pe el, în funcție de acoperirea podelei pe care o alegeți.

Cum se nivelează pardoselile cu un compus de nivelare pentru a repara pardoselile din beton neuniform

Aveți o pardoseală neuniformă? Nu vă panicați, nici o pardoseală de beton și șapă nu sunt 100%. Atunci când realizați o placă de beton sau o șapă pe o suprafață relativ mare, există întotdeauna o anumită inexactitate. Acest lucru se datorează pur și simplu dificultăților de mișcare și plasare a materialului extrem de umed, greu și dens, cum ar fi betonul. Cu toate acestea, există o soluție, care este utilizarea unui amestec autonivelant.

Când se utilizează un compus autonivelant

Utilizarea unui amestec autonivelant pentru a obține o placă de beton precisă și perfect plană depinde în principal de cât de inexactă este este. Poate fi utilizat numai dacă podeaua este inegală cu aproximativ cinci milimetri sau mai puțin. Acest lucru poate fi verificat după cum urmează.

Eliminați orice covoare, dale sau alte articole înșelătoare existente. Curățați bine podeaua și îndepărtați banda de covor, suportul de covor, adezivul pentru gresie și orice altceva care ar putea interfera cu testul.

Utilizați o minge de golf sau tenis de masă sau o minge, în câteva locuri pe podea și veți vedea în ce direcție se rotește pentru a obține o imagine a celui mai jos punct al podelei.

Utilizați un nivel de spirit lung pentru a măsura cu exactitate diferența de înălțime. Nivelați nivelul de spirit până când bula este la mijloc, apoi măsurați spațiul dintre podea și capătul ridicat al nivelului de spirit. Dacă este mai mic de cinci milimetri, puteți utiliza o masă de podea autonivelantă sau o șapă autonivelantă.

Amestecuri pentru șapă autonivelantă

În principiu există două tipuri de amestec autonivelant. Primul este pudra, care este alimentat cu fluidul din latex într-un recipient separat. Pentru a le prepara, cele două amestecuri sunt amestecate pentru a forma un compus. Al doilea tip este o pungă cu pulbere, cu amestecul de latex deja inclus. Acest lucru trebuie amestecat cu apă.

Al doilea tip este mult mai ușor de lucrat cu atât în ​​ceea ce privește amestecarea, cât și manipularea. Poate fi folosit și pentru nivelarea pardoselilor care se află la mai mult de cinci milimetri de nivel (până la zece milimetri) prin adăugarea de nisip ascuțit amestecului. Acest lucru întărește puțin amestecul și permite utilizarea acestuia în grosimi mai mari.

Cu al doilea tip, munca este mult mai ușoară în ceea ce privește amestecul, dar și manipularea în sine. Poate fi folosit și pentru nivelarea pardoselilor care se află la mai mult de cinci milimetri de nivel (până la zece milimetri) prin adăugarea de nisip ascuțit amestecului. Acest lucru întărește puțin amestecul și permite utilizarea acestuia în grosimi mai mari.

Cu al doilea tip, munca este mult mai ușoară în ceea ce privește amestecul, dar și manipularea în sine. Poate fi folosit și pentru nivelarea pardoselilor care sunt la mai mult de cinci milimetri de nivel (până la zece milimetri) prin adăugarea de nisip ascuțit amestecului. Acest lucru întărește puțin amestecul și permite utilizarea acestuia în grosimi mai mari.

Informații utileCe ar trebui sa stii
Știm că există mulți experți în pregătirea suprafeței, dar care este cel mai bun pentru proiectul dvs.? Wilio vă va ajuta să găsiți furnizori de servicii de calitate în domeniul șapei autonivelante. Prețul tencuielii autonivelante depinde de obicei de cât de mare este suprafața care trebuie nivelată sau finisată. Avem o listă de pardoseli din această categorie și informațiile de contact ale acestora, astfel încât să le puteți contacta direct! _X000D_