Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Șapa uscata
Introduceți o cerere
Client mulțumit Comunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.348 de profesioniști
5.199 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Șapa uscata

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Șapa uscata? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
Informatii utileCe trebuie sa stii

Șapă uscată: întrebări frecvente

De ce să căutați o șapă uscată pe Wilio?

Șapa uscată servește ca bază pentru viitoarele podele sau dale. În construcțiile noi, acesta se realizează în faza de construcție brută, este utilizată și în reconstrucția clădirilor existente. Forma finală a podelei va depinde și de calitatea șapei, care o va acoperi. Prin urmare, este extrem de important ca șapa uscată să fie suficient de groasă, dreaptă și fără fisuri. La fel ca în majoritatea lucrărilor, la prima vedere poate părea că aceasta este o sarcină relativ simplă. Cu toate acestea, în realitate, prin angajarea amatorilor, puteți intra în probleme mari, care sunt dificile și, în unele cazuri, imposibil de eliminat. Găsiți profesioniști pe site-ul web Wilio și construiți o șapă dreaptă de înaltă calitate. Introduceți o solicitare și obțineți oferte din zona dumneavoastră. Profesioniștii vor face șapa într-o singură zi, va fi dreptă și veți merge mai departe cu construcția dumneavoastră.

Ce fel de muncă necesită șapa uscată?

La calcularea muncii necesare construirii unei șape uscate, cantitatea de muncă va depinde dacă e vorba de o clădire nouă sau una pe cale să se reconstruiască. Când construiți o clădire nouă, este necesar să izolați zona de jos. Așezați distribuția apei de încălzire pe podea sau așezați furtunul de încălzire prin pardoseală. Așezăm șapa în spațiul pregătit în acest fel. După turnare, șapa trebuie să fie nivelată și netezită. În cele din urmă, acordați șapei suficient timp să se usuce și să se maturizeze. Avantajul șapei uscate este că nu conține cantități excesive de apă, și astfel timpul de maturare și de muncă ulterioară este redus semnificativ. În timpul lucrărilor de reconstrucție, este mai întâi necesară îndepărtarea suprafețelor vechi - plăci, parchet etc. atunci este necesar să se evalueze starea șapei vechi și, dacă este necesar, să se facă una nouă. Următoarea procedură este identică cu procedura din noua clădire. Șapă uscată poate fi achiziționată gata făcută. Trebuie doar să o amestecați cu apă conform rețetei. O altă opțiune este să pregătiți un amestec de șapă din materiale de bază - nisip, ciment, apă.

De ce să căutați o șapă uscată pe Wilio?

Producerea și turnarea șapei uscate este un proces solicitant, care trebuie să aibă ca rezultat o suprafață uniformă și orizontală. Să adăugăm importul de materiale, pregătirea, amestecarea acestuia. Șapele au regulile lor și trebuie respectate procedurile și standardele tehnologice (STN 74 4505). Prin urmare, căutați experți Wilio și obțineți o șapă uscată de calitate, fără greșeli. Veți economisi mult timp și efort. Experții vă vor sfătui și vor pregăti șapa pe măsură. Introduceți cererea dumneavoastră pe Wilio chiar astăzi și veți primi imediat oferte. Alegeți-o pe cea care vi se potrivește cel mai bine.

Cât durează construcția șapei?

Lungimea lucrării depinde de mărime și de modul în care se amestecă șapa în sine. În cazul amestecării șapei, o suprafață de aproximativ 300 m2 poate fi turnată și nivelată în decurs de o zi. Lucrarea trebuie să fie rapidă și este bine să se toarne întreaga zonă deodată. Acest lucru va preveni crăpăturile în locuri cu umiditate și duritate diferite. Veți găsi destui experți pe site-ul web Wilio.

Cum găsesc șape uscate de calitate?
< Cel mai bun mod de a găsi aplicații profesionale pentru șapa uscată este să introduceți o solicitare pentru Wilio. Cererea dumneavoastră va ajunge la companiile care cooperează cu noi de mult timp. Vă introduceți cerințele, specificați locația și bugetul. Apoi, companiile din zona dumneavoastră vă vor contacta cu oferte de preț și o veți alege pe cea care se potrivește cel mai bine cerințelor și bugetului dumneavoastră. Înainte de a lua o decizie finală, examinați evaluările găsite pe site-ul web Wilio.
Ar trebui să furnizez materialele și echipamentele?

Da, puteți să pregătiți materiale și echipamente în avans. Veți avea nevoie de nisip în fracția adecvată (cel puțin 0,25 mm), ciment și apă. Veți folosi instrumentele de care aveți nevoie pentru a pregăti amestecul de șapă uscată, pentru a transporta șapa la locul desemnat și un alt set pentru depozitarea și nivelarea acesteia. În principiu, sunt instrumente clasice, care vor consta în mixer, găleți, suflante, dispozitiv vibrator etc. Dacă comandați o șapă uscată de la o companie profesională, aceasta va aduce propria mașină, care va pregăti amestecul de șapă și o va pompa direct în camere. Comparativ cu pregătirea articulațiilor, se elimină o serie de sarcini, economisiți timp și obțineți o șapă de calitate.

Cât costă o șapă uscată?

Prețul depinde de aria pe care o calculăm în m2. șapa uscată poate fi achiziționată gata făcută. Cu o suprafață de 100 m2, împreună cu accesoriile (benzi de expansiune, benzi de margine etc.) ajungem la suma de aproximativ 8000 RON. La această sumă trebuie adăugate costurile forței de muncă. O opțiune mai ieftină este să aduceți materialul. Aici costurile dumneavoastră vor scădea cu aproximativ o treime. Prețul total pentru șapa uscată depinde în continuare de soluția de proiectare a șapei uscate și de accesoriile utilizate. Puteți obține suma exactă pentru șapa uscată introducând o solicitare pe site-ul web Wilio. Companiile din zona dumneavoastră vă vor trimite imediat oferte de preț, care vor fi ajustate la fața locului după o inspecție personală.

Lucrări tipice

Șapă uscată, șapă din ciment, șapă cu mașini, construcție dură, încălzire prin pardoseală,

Procedură de lucru

Implementarea șapei uscate începe cu măsurarea spațiului și determinarea grosimii (înălțimii) șapă. Amintiți-vă bine aceste informații, veți avea nevoie de ele atunci când introduceți o solicitare pe site-ul web Wilio. Continuăm să importăm materialul - sub forma unui amestec pre-pregătit sau cumpărând componente individuale, pe care le vom amesteca pe loc noi înșine. După pregătirea zonei în care vom turna șapa uscată, amestecul de șapă este descărcat treptat, nivelat și netezit. Un dispozitiv vibrator este folosit pentru a seta mai bine amestecul de șapă chiar și în colțuri. Șapa trebuie să fie nivelată și așezată într-o stare orizontală - trebuie creată o suprafață perfect plană. În cele din urmă, șapa poate fi netezită. După terminarea lucrării, este necesar să lăsați șapa să se maturizeze, ideal pentru câteva zile. Realizarea liniilor de expansiune va preveni crăparea - în special în încăperile cu o suprafață mare.

Sugestii și sfaturi:

1. Profitați de profesioniști cu experiență
Atunci când realizați o șapă uscată, vă puteți supraestima cu ușurință abilitățile și puteți intra în probleme în timpul muncii. Evitați situația în care nu va trebui să opriți munca la sfârșitul zilei, ci să continuați până a doua zi și chiar a treia. Amestecul uscat de ciment de șapă va avea o umiditate și o duritate diferită după fiecare zi și va crapa la articulații. În plus, șapa deja întărită nu mai poate fi nivelată. Contactați profesioniștii de pe Wilio și aceștia vă vor face o șapă într-o singură zi, fără defecte.

2. Încercați să faceți suprafața orizontală
Aveți nevoie de o suprafață orizontală pentru ca următorul strat să fie așezat pe șapă. Nu contează dacă este parchet din lemn, parchet laminat flotant sau gresie. Dacă pe șapă apar gropi sau movile, plăcile nu se vor potrivi bine, se vor sparge și în cele din urmă se vor desprinde. Va trebui să reparați șapa inegală cu lucrări de nivelare suplimentare.

3. Grosime
Dacă ați șapat încălzirea prin pardoseală sau alte țevi, asigurați-vă că există suficientă grosime. În acest caz, șapa trebuie să acopere un astfel de conținut de cel puțin 1 cm. Șapele prea subțiri riscă să se crape în viitor din cauza încărcării.

4. Izolați
La fel ca în toate lucrările de construcție sau renovare, fiecare element trebuie să fie bine izolat. Aplicați bandă izolatoare pe părți și, bineînțeles, izolați bine subsolul. În lunile de iarnă, cu siguranță nu doriți să încălziți fundația de beton a casei cu încălzire prin pardoseală.

< puternic> 5. Reparații dure
Când realizați o șapă uscată, fiți consecvenți în toate activitățile. Șapele finisate, dar nesatisfăcătoare, pot fi reparate numai dacă suprafața este inegală. Defecte mai fundamentale nu pot fi reparate deloc sau doar cu costul îndepărtării și producției complete a unei noi șape.