Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Arhitect de grădină
Introduceți o cerere
Client mulțumit Comunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.349 de profesioniști
5.200 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Arhitect de grădină

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Arhitect de grădină? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
Furnizori7.376 furnizori din zona dvs.
profile image

Marian Silviu B.

Liber profesionist
București
5,0
Grădină, grădinar

Lucrez din 2010 în amenajări de grădini începând de la adăugat pământ vegetal , sistem de irigații , însămânțare cu gazon sau montaj de rulouri de gazon , amenajare cu plante și arbuști.Putem executa defrișări, curățare de terenuri de iarbă și arbuști, putem să executăm operațiuni de săpare manual sau mecanizat , facem întreținere pentru grădini .

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Vasile C.

Liber profesionist
București
4,9
Design interior și configurare de interior

Oferim servicii construcții în general, renovări, arhitectura,randari,constatare lucrare,decopertări, pavele, zugrăveli, gresie,faianță, zidărie, dulgheri

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Chiril - Adrian A.

Liber profesionist
Domnești
4,9
Firmă de curățenie

Servicii Intretinere Spatii Verzi & Curatenie. - Tuns mecanizat (trimmer/mașina de tuns iarba) - Toaletat copaci - Igienizare terenuri - Defrișat arbuști -Curatare pomi fructiferi -Curatenie Generala

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Dragomir M.

Companie
IF
4,9
Sisteme de irigare

Amenjam si intretinem spatii verzi, montam rulouri de gazon, sisteme de irigat ,infiintam peluze de gazon prin insamantare, plantam arbori si arbusti foiosi si coniferi, comercializam ingrasamant natural , oferim servicii de reabilitare a gradinilor,diagnoza si tratament la plante de interior,exterior; consultanta horticola; taieri si stropiri la pomi fructiferi. Cu respect, Ing. Mihai Dragomir

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Ștefan Adrian A.

Companie
Tunari
4,0
Grădină, grădinar

Prestam servicii în domeniul amenajărilor de grădini (montaj rulouri de gazon, instalații de irigat automatizate etc.) Dispunem de o gama variata de plante ornamentale

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
Vedeți mai mult
Întrebări frecvente
De ce să angajezi serviciile unui arhitect peisagist prin Wilio?
Dacă sunteți în căutarea designerilor locali de grădină din zona dvs. pentru a vă ajuta să vă înfrumusețați grădina, veți găsi profesioniști adevărați la Wilio. Pe site-ul nostru veți găsi cu ușurință un arhitect peisagist / designer care vă poate proiecta grădina în funcție de stilul și gustul dvs. personal. La Wilio veți găsi, printre alte servicii pentru casă, apartament, grădină și servicii complete de grădinărit, arhitectură și design de grădină. Aceste servicii includ consultanță, proiectare, implementare și întreținere completă pe tot parcursul anului a grădinilor ornamentale și a verdeții din jurul nostru. Nu mai trebuie să căutați companii care să creeze modele de grădină pentru dvs. Wilio este întotdeauna gata să vă ajute. Nu contează dacă este vorba de un design al unei grădini din față sau al unei curți mici, avem destui designeri de grădină care sunt entuziasmați de implementarea lucrărilor de grădină și modificările spațiilor exterioare. Puteți verifica profilul lor, uitați-vă la portofoliul lor și angajați pe cineva care vă va realiza cel mai bine visul unei grădini mai frumoase. Când trimiteți o sarcină către Wilio, informați-ne despre detaliile cererii dvs., cum ar fi compoziția serviciilor, programul de timp pentru implementarea lucrărilor. Ulterior, veți fi contactat de designerii de grădini din zona dvs., cu care veți lucra împreună pentru a construi grădina viselor voastre.
De ce ar trebui să angajez un arhitect peisagist?
Comandarea unui arhitect peisagist nu este snobism, ci o manifestare a gândirii raționale. Dacă doriți să vă ocupați de exteriorul din jurul casei dvs., contactați mai întâi un arhitect peisagist. Ar trebui să găsiți un profesionist certificat pentru această activitate. El garantează că proiectantul grădinii are experiență și că are o expertiză tehnică suficientă. Toate acestea vă pot economisi timp, bani și chiar vă pot scuti de dezamăgiri. Planificarea și proiectarea grădinilor este un proces complex și solicitant care necesită abilități și expertiză creativă și tehnică. Aceasta include cunoașterea tehnicilor de construcție, horticultură, amenajare a teritoriului și costuri financiare.
Cât timp durează ca un designer de peisaje să-mi proiecteze grădina?
Cât durează planificarea și proiectarea unei grădini depinde de dimensiunea grădinii dvs. și de complexitatea designului. Dacă este un proiect de grădină simplu pentru o grădină mică, designul poate fi pregătit în 1-2 săptămâni. Dacă grădina dvs. este mai mare, are peisaje mai frumoase și alte elemente de amenajare a teritoriului, designul va dura mai mult.
De ce să angajezi un arhitect peisagist prin Wilio și nu o companie?
Angajarea unui arhitect de peisaj extern prin Wilio este mai rapidă și mai practică. Spre deosebire de companii, care de obicei durează zile sau săptămâni pentru a răspunde, arhitecții peisagisti Wilio vă vor contacta imediat. Doar câteva clicuri și îi puteți contacta imediat. S-ar putea spune că un arhitect peisagist ar costa mulți bani, dar adevărul este invers. Angajând un arhitect peisagist puteți economisi o mulțime de bani și, în plus, puteți obține servicii profesionale.
Ce se întâmplă dacă vreau doar să renovez o parte din grădina mea?
Dacă doriți să îmbunătățiți sau să renovați o parte din grădina dvs., nu este nicio problemă. Vă vom ajuta să găsiți un expert în proiectarea grădinilor care să proiecteze o soluție compozițională funcțională și estetică ideală pentru grădina dvs. Fie că este vorba de reducerea gazonului, de instalarea unui patio sau de remodelarea plăcilor, proiectantul va planifica lucrările de care aveți nevoie, astfel încât antreprenorul să poată executa lucrarea rapid și eficient.
Când este cea mai bună perioadă a anului pentru amenajarea grădinilor?
Puteți proiecta grădina în orice moment al anului. Proiectanții noștri de grădină lucrează în fiecare anotimp. Cu toate acestea, este ideal în timpul lunilor de iarnă, când posibilitățile de lucru în grădină sunt limitate. În același timp, proiectantul grădinii poate sugera cea mai bună perioadă pentru implementarea proiectului dvs., adică plantarea de plante, flori, copaci ornamentali și verdeață.
Poate un arhitect peisagist să mă ajute cu munca în domeniul designului interior?
Dacă aveți nevoie de ajutor pentru proiectarea unei bucătării, a unei camere de zi sau a unui dormitor, avem și designeri de interior (arhitecți) care vă vor ajuta cu reconstrucția spațiilor interioare, la selectarea culorilor ideale pentru pereți și la proiectarea soluțiilor inovatoare de depozitare. Creăm un design interior adaptat cerințelor dvs. și vă ajutăm să obțineți o casă funcțională, frumoasă și confortabilă pentru fiecare membru al familiei.
Ce alte servicii de grădină pot rezerva prin Wilio?
Odată ce grădina dvs. este proiectată și construită, puteți angaja experți care să vă ajute să vă întrețineți grădina. Avem experți calificați care vă pot ajuta cu toate lucrările de grădinărit - de la tuns iarba și peluze ornamentale până la plantarea de verdeață în grădina dvs. De asemenea, puteți rezerva un serviciu de îngrijire a gazonului - fertilizare, aerare, combaterea buruienilor, refacerea gazonului și irigarea gazonului.
Servicii
Ce includ serviciile de amenajare a grădinilor?
Serviciile de amenajare a grădinilor includ o gamă largă de lucrări pentru a vă aduce la viață grădina de vis. Când rezervați amenajarea grădinii prin Wilio, puteți economisi timp, reduce la minimum stresul și puteți obține efectul dorit. Fie că aveți nevoie să proiectați o nouă grădină sau să vă modernizați spațiul în aer liber, arhitecții noștri peisagistici vă stau la dispoziție. La ce să vă așteptați atunci când angajați designeri de grădină prin Wilio:
Consultare inițială și studiu la fața locului
Proiectul dvs. de grădină începe cu o consultare cu un arhitect peisagist pentru a afla ideile dvs. despre viitoarea grădină de vis. Căutați designeri care să vă ajute să creați un spațiu în aer liber în care păsările, fluturii și albinele ar prospera? Sau căutați un design modern de grădină care să se potrivească cel mai bine casei dvs.? Noi suntem aici pentru dvs. Deoarece fiecare grădină și casă este un proiect original, arhitectul dvs. peisagist va examina exteriorul și va propune o soluție optimă pentru a completa grădina sau o soluție completă pentru întregul spațiu.
Planificare și proiectare
După consultare, proiectantul dvs. de grădină va folosi toate informațiile furnizate pentru a crea un plan de grădină detaliat. Vă puteți imagina unde să amplasați peisaje specifice, cum ar fi alei, peluze și terase, precum și materiale propuse, scheme de culori (culoarea frunzelor și florilor), caracteristicile apei și sistemele de iluminare. Ar trebui să vă ofere vizualizări 3D, astfel încât să vă puteți imagina o viitoare grădină. Planul include, de asemenea, proiectarea plantelor și a paturilor de flori, așezărilor copacilor, a topiarelor - modelarea ramurilor de copaci și a altor arbori ornamentali, în funcție de preferințele dvs. personale și de speciile care se potrivesc cel mai bine condițiilor din grădina dvs. Planul include, de asemenea, alte aspecte și elemente de grădină care corespund ideilor și gustului dvs. estetic.
Monitorizarea proiectului
După începerea construcției grădinii, proiectantul va supraveghea implementare proiectului. Întregul proces de implementare va fi monitorizat în mod regulat pentru a asigura armonia arhitecturii grădinii cu natura din jur și cu toate suprafețele pavate conform planului. Este necesar să aliniați zonele pavate cu casa și împrejurimile. În cazul unor probleme neașteptate, proiectantul peisajului ar trebui să ofere soluții rapide și eficiente. Dacă doriți să păstrați aspectul și calitatea grădinii dvs. permanent, rugați-l pe proiectantul dvs. de grădină să elaboreze și un plan de întreținere a grădinii. Puteți efectua singur întreținerea sau o puteți încredința unui grădinar.