Bine ați venit la Wilio!

Îl vedeți pe Wilio ca client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Fiyat listesi
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare

Instalare de bucătărie, Mobilă de bucătărie

Înțelegeți-vă cu un expert calificat în asamblare bucătărie, mobilier. Profesioniștii din zona dvs. și la un preț avantajos!

Introduceți o cerere

27 638 de profesioniști

50 983 proiecte finalizate

4,8 din 5 ratingul mediu al experților noștri

199 720 descărcări de aplicații

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Asamblare bucătărie, mobilier? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Introduceți doar o solicitare.

27 638 de profesioniști

50 983 proiecte finalizate

4,8 din 5 ratingul mediu al experților noștri

199 720 descărcări de aplicații

Furnizori

Cei mai buni furnizori: Asamblare bucătărie, mobilier

Servicii

Montarea bucătăriei modulare
Mobilierul modular oferă un aspect constant pentru bucătăria dvs. cu dimensiuni standard și modele de dulapuri, rafturi și mese din care să alegeți. Bucătăriile modulare sunt mai ușor de instalat decât bucătăriile personalizate, dar, dacă nu sunteți de meserie, puteți evita stresul și problemele prin angajarea unui profesionist pentru a aduce Ikea acasă la dvs.
Montarea bucătăriei personalizate
Bucătăria personalizată este făcută pentru a se potrivi spațiului disponibil și personalității dumneavoastră. Montatorii de bucătării personalizate vor măsura și tăia dulapurile și băncile la dimensiunea exactă de care aveți nevoie, în materialul dorit. Montarea unei bucătării personalizate costă mai mult și durează mai mult decât montarea unei bucătării standard, dar designul merită.
Montarea dulapului de bucătărie
Dacă doriți doar să vă înlocuiți dulapurile, producătorul dulapurilor de bucătărie poate realiza și instala dulapuri personalizate sau puteți angaja pur și simplu un meseriaș pentru a instala dulapuri modulare pe care le-ați cumpărat deja. Producătorii de dulapuri vor ține cont de stilul existent al bucătăriei dvs. și vă vor asculta ideile, astfel încât să poată proiecta soluția ideală de depozitare.
Instalarea chiuvetei de bucătărie
Înlocuirea sau instalarea unei chiuvete noi este una dintre cele mai complicate părți ale unei montări de bucătărie care necesită un meseriaș sau un instalator specializat pentru chiuvetă. Înainte de a instala o chiuvetă nouă și baterii, instalatorii vă vor curăța conductele de apă și vor elimina etanșantul vechi. Asigurați-vă că este sigilat corespunzător pentru a preveni scurgerile de apă și daunele aferente.

Întrebări frecvente

De ce să rezervați o montare de bucătărie prin Wilio?
Fie că montați o bucătărie personalizată sau un bloc standard de bucătărie, asamblarea bucătăriei ar trebui să fie asigurată de un profesionist calificat. Nu numai că va verifica dacă dulapurile dvs. sunt la nivel, dar va preveni și posibilele riscuri pentru dvs. și familia dumneavoastră. Furnizorul dvs. de bucătărie poate avea o listă cu montatorii recomandați sau puteți economisi bani fără a compromite calitatea și puteți angaja un profesionist din zona dvs. prin Wilio. La Wilio veți găsi specialiști care pot monta toate tipurile de bucătării. Postați o cerere gratuit și conectați-vă cu experți de încredere care oferă montarea bucătăriei în zona dvs. la prețuri imbatabile. Puteți verifica un meșter experimentat citind recenziile clienților anteriori pentru a vă asigura că montarea bucătăriei dvs. este pe mâini sigure.
Cât durează montarea unei bucătării?
Depinde de tipul de bucătărie pe care îl montați. Asamblarea unei bucătării modulare necesită mai puțin timp decât asamblarea unei bucătării personalizate. Montatorul dvs. de bucătărie vă va oferi o estimare a duratei lucrărilor imediat după consultare.
Ce alte servicii sunt incluse în montaj?
Înainte de a putea folosi noua bucătărie, trebuie să o conectați la electricitate, apă și alte utilități. Întrebați montatorul dacă aceste servicii sunt incluse în costurile de montaj sau dacă trebuie să angajați separat un electrician, instalator sau alt profesionist.
Ce design de bucătărie este potrivit?
Bucătăriile au toate formele și dimensiunile. Atunci când alegeți între bucătării compacte, bucătăriile în formă de U sau L și alte modele de bucătărie, ar trebui să vă gândiți la opțiunile de spațiu, la numărul de persoane din gospodăria dvs. și la modul în care intenționați să utilizați bucătăria.
Am nevoie de o bucătărie personalizată?
Montajul dulapurilor și băncilor personalizate costă mai mult decât montajul unei bucătării modulare, dar pot fi necesare dacă bucătăria dvs. nu are o dimensiune standard sau dacă doriți să aveți un anumit stil sau finisaj. Montarea propriilor bucătării este mai complicată decât asamblarea bucătăriilor standard și necesită expertiza unui profesionist.
Este necesar să demolăm zidurile?
Dacă intenționați să renovați o casă mai veche, este posibil să simțiți că noua bucătărie este prea închisă. Pentru un aspect deschis care să permită fluxul liber de aer și lumină, poate fi necesară îndepărtarea peretelui interior. Întrebați montatorul de bucătărie dacă oferă acest serviciu sau dacă trebuie să contactați constructorul separat.
Cât costă o montare de bucătărie?
Prețul montării unei bucătării poate varia considerabil în funcție de complexitate. O bucătărie standard sau o bucătărie modulară este mai ieftin de asamblat decât o bucătărie personalizată. La Wilio, costul mediu de montare a unei bucătării este cuprins între 80 și 585 de euro.
Ce fac montatorii de bucătărie?
În funcție de nevoile dvs., puteți angaja un consultant în proiectarea bucătăriei pentru a gestiona întreaga renovare a bucătăriei și a o coordona cu alți profesioniști sau doar angajați un tâmplar, montator sau alt profesionist autorizat pentru a instala dulapuri, chiuvete și alte sarcini complexe pe care nu doriți să le faceți dvs. înșivă.

Exemple

Exemple de realizări furnizorii noștri

Fabricarea de mobilierMihai
ElectroinstalațiiDaniel L.
Reconstrucția unui apartament / casăAlexandru J.
Lucrări de construcțiiFrancis G.
Lucrări de construcțiiFrancis G.
Proiectare, arhitectură, proiecte și alte serviciiMarius
Reconstrucția unui apartament / casăAlexandru J.
Servicii pentru dvs.Cristian B.
AsamblareAndrei K.

Descarcă Wilio
pentru Android sau iOS

App Store
Google Play
AppGallery