Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Asamblare bucătărie, mobilier de bucătărie
Introduceți o cerere
Client mulțumit Comunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.347 de profesioniști
5.196 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Asamblare bucătărie, mobilier de bucătărie

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Asamblare bucătărie, mobilier de bucătărie? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
Servicii
Montarea bucătăriei modulare
Mobilierul modular oferă un aspect constant pentru bucătăria dvs. cu dimensiuni standard și modele de dulapuri, rafturi și mese din care să alegeți. Bucătăriile modulare sunt mai ușor de instalat decât bucătăriile personalizate, dar, dacă nu sunteți de meserie, puteți evita stresul și problemele prin angajarea unui profesionist pentru a aduce Ikea acasă la dvs.
Montarea bucătăriei personalizate
Bucătăria personalizată este făcută pentru a se potrivi spațiului disponibil și personalității dumneavoastră. Montatorii de bucătării personalizate vor măsura și tăia dulapurile și băncile la dimensiunea exactă de care aveți nevoie, în materialul dorit. Montarea unei bucătării personalizate costă mai mult și durează mai mult decât montarea unei bucătării standard, dar designul merită.
Montarea dulapului de bucătărie
Dacă doriți doar să vă înlocuiți dulapurile, producătorul dulapurilor de bucătărie poate realiza și instala dulapuri personalizate sau puteți angaja pur și simplu un meseriaș pentru a instala dulapuri modulare pe care le-ați cumpărat deja. Producătorii de dulapuri vor ține cont de stilul existent al bucătăriei dvs. și vă vor asculta ideile, astfel încât să poată proiecta soluția ideală de depozitare.
Instalarea chiuvetei de bucătărie
Înlocuirea sau instalarea unei chiuvete noi este una dintre cele mai complicate părți ale unei montări de bucătărie care necesită un meseriaș sau un instalator specializat pentru chiuvetă. Înainte de a instala o chiuvetă nouă și baterii, instalatorii vă vor curăța conductele de apă și vor elimina etanșantul vechi. Asigurați-vă că este sigilat corespunzător pentru a preveni scurgerile de apă și daunele aferente.
Întrebări frecvente
De ce să rezervați o montare de bucătărie prin Wilio?
Fie că montați o bucătărie personalizată sau un bloc standard de bucătărie, asamblarea bucătăriei ar trebui să fie asigurată de un profesionist calificat. Nu numai că va verifica dacă dulapurile dvs. sunt la nivel, dar va preveni și posibilele riscuri pentru dvs. și familia dumneavoastră. Furnizorul dvs. de bucătărie poate avea o listă cu montatorii recomandați sau puteți economisi bani fără a compromite calitatea și puteți angaja un profesionist din zona dvs. prin Wilio. La Wilio veți găsi specialiști care pot monta toate tipurile de bucătării. Postați o cerere gratuit și conectați-vă cu experți de încredere care oferă montarea bucătăriei în zona dvs. la prețuri imbatabile. Puteți verifica un meșter experimentat citind recenziile clienților anteriori pentru a vă asigura că montarea bucătăriei dvs. este pe mâini sigure.
Cât durează montarea unei bucătării?
Depinde de tipul de bucătărie pe care îl montați. Asamblarea unei bucătării modulare necesită mai puțin timp decât asamblarea unei bucătării personalizate. Montatorul dvs. de bucătărie vă va oferi o estimare a duratei lucrărilor imediat după consultare.
Ce alte servicii sunt incluse în montaj?
Înainte de a putea folosi noua bucătărie, trebuie să o conectați la electricitate, apă și alte utilități. Întrebați montatorul dacă aceste servicii sunt incluse în costurile de montaj sau dacă trebuie să angajați separat un electrician, instalator sau alt profesionist.
Ce design de bucătărie este potrivit?
Bucătăriile au toate formele și dimensiunile. Atunci când alegeți între bucătării compacte, bucătăriile în formă de U sau L și alte modele de bucătărie, ar trebui să vă gândiți la opțiunile de spațiu, la numărul de persoane din gospodăria dvs. și la modul în care intenționați să utilizați bucătăria.
Am nevoie de o bucătărie personalizată?
Montajul dulapurilor și băncilor personalizate costă mai mult decât montajul unei bucătării modulare, dar pot fi necesare dacă bucătăria dvs. nu are o dimensiune standard sau dacă doriți să aveți un anumit stil sau finisaj. Montarea propriilor bucătării este mai complicată decât asamblarea bucătăriilor standard și necesită expertiza unui profesionist.
Este necesar să demolăm zidurile?
Dacă intenționați să renovați o casă mai veche, este posibil să simțiți că noua bucătărie este prea închisă. Pentru un aspect deschis care să permită fluxul liber de aer și lumină, poate fi necesară îndepărtarea peretelui interior. Întrebați montatorul de bucătărie dacă oferă acest serviciu sau dacă trebuie să contactați constructorul separat.
Cât costă o montare de bucătărie?
Prețul montării unei bucătării poate varia considerabil în funcție de complexitate. O bucătărie standard sau o bucătărie modulară este mai ieftin de asamblat decât o bucătărie personalizată. La Wilio, costul mediu de montare a unei bucătării este cuprins între 80 și 585 de euro.
Ce fac montatorii de bucătărie?
În funcție de nevoile dvs., puteți angaja un consultant în proiectarea bucătăriei pentru a gestiona întreaga renovare a bucătăriei și a o coordona cu alți profesioniști sau doar angajați un tâmplar, montator sau alt profesionist autorizat pentru a instala dulapuri, chiuvete și alte sarcini complexe pe care nu doriți să le faceți dvs. înșivă.
Informații utileCe trebuie sa stii

Amenajarea bucătăriei este o artă. Este o compoziție de amplasare a diferitelor aparate și mobilier. Trebuie să vă aranjați bucătăria astfel încât să fie ușor de gătit, ușor de curățat și în care să lucrați în siguranță.

Răspunsul la această întrebare este diferit pentru fiecare persoană. Dacă utilizați serviciile unei echipe profesionale. Deci, dacă doriți să înlocuiți bucătăria cu una nouă, dar nu aveți idee cât va dura instalarea unei bucătării, suntem aici pentru a vă ajuta. Răspunsul este că depinde. În majoritatea cazurilor, instalarea unei bucătării poate dura între trei și cinci zile, dacă proiectul este finalizat de un profesionist. Dar, există și alți factori care pot afecta durata de timp necesară unui proiect. Mai mult, diferitele tipuri de dulapuri necesită diferite perioade de timp pentru instalare.

Când planificați o bucătărie, una dintre primele decizii de luat este ce aspect va funcționa cel mai bine. Pe scurt, există trei dintre care să alegi: insulă, peninsulă și galeră. Fiecare aspect are propriul set unic de avantaje și dezavantaje, deci este important să înțelegeți care sunt acestea înainte de a alege aspectul de bucătărie potrivit pentru casa dvs. Să aruncăm o privire mai detaliată asupra fiecărui tip de amenajare a bucătăriei.

Bucătăria este una dintre cele mai importante camere din casă. Aici vă pregătiți mesele, socializați cu prietenii și familia, distrați oaspeții și pregătiți gătit ușor sau greu. Este, de asemenea, locul unde vă puteți relaxa după o zi lungă de lucru, deci este foarte important să aveți un aspect de bucătărie care vă va face să vă bucurați să stați acolo.

Cât costă instalarea unei bucătării? Costurile de instalare a bucătăriei vor varia în funcție de aspectul casei dvs., de materialele utilizate și de dimensiunea bucătăriei. Instalarea unei bucătării este o sarcină descurajantă. Cel mai bun mod de a începe este obținerea de cotații de preț de la contractorii de bucătărie.