Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Asfalt
Introduceți o cerere
Client mulțumit Comunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.353 de profesioniști
5.209 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Asfalt

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Asfalt? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
INFORMAȚII UTILECe trebuie să știți

Asfaltarea

Întrebări frecvente
De ce să cauți servicii de asfaltare pe Wilio?

Asfaltarea este una dintre numeroasele activități de construcție pe care nu le puteți desfășura de unul singur. Complexitatea lucrării de la pregătirea șantierului, așezarea stratului de asfalt până la finalizare necesită utilizarea de mașini și cunoștințe specifice pe care meșterul obișnuit nu le are la dispoziție. În plus, pentru proiectele solicitante, este întotdeauna mai avantajos să vă adresați profesioniștilor care pot face munca mai repede, de o calitate mai bună și fără erori. Asta înseamnă, bineînțeles, bani și timp economisiți pentru dumneavoastră. Nu ezitați să căutați experți în asfalt prin Wilio. Primiți oferte de preț de la mai mulți furnizori, iar dumneavoastră îl alegeți pe cel care vi se potrivește cel mai bine.

Ce implică asfaltarea?

Calculul lucrărilor care trebuie efectuate în legătură cu asfaltarea începe cu pregătirea locului unde se va efectua asfaltarea. În primul rând, este necesară săparea locului la o adâncime de aproximativ 0,5 m. Proprietarul poate decide instalarea bordurilor, care trebuie betonate înainte de asfaltare. Materialul de armare, cel mai adesea din piatră, trebuie adus în spațiul excavat. Substratul trebuie apoi compactat și rulat. Când substratul este gata, asfaltul este turnat. Este așezat într-unul sau două straturi - în funcție de sarcina viitoare. După turnarea asfaltului, se nivelează din nou și se răstoarnă. Proprietarul ar trebui să se gândească, de asemenea, la scurgerea apei și, prin urmare, se recomandă plasarea unui canal de scurgere a apei în zona asfaltului și înclinarea corespunzătoare a întregii zone astfel încât apa să nu stea nemișcată și să nu creeze probleme, mai ales iarna.

De ce să cauți servicii de asfaltare pe Wilio?

După cum probabil ați observat, asfaltarea implică multe sarcini dificile. La toate acestea trebuie adăugate unicitatea fiecărei implementări, probleme minore și detalii care trebuie rezolvate la fața locului. Meșterul casei nu are nicio șansă să se ocupe de toate acestea, ca să nu mai vorbim de mașinile grele care nu se găsesc în garajele locuințelor. Găsește astăzi servicii de asfaltat pe Wilio și încredințează-ți proiectul celor mai buni experți din zona ta.

Cât durează procesul de asfaltare?

Avantajul profesioniștilor în asfaltare pe care îl veți găsi pe Wilio este că întreaga lucrare se va face într-o singură zi. Astfel, vei reuși să mergi la casa sau grădina ta a doua zi. Desigur, întregul proces începe după o inspecție amănunțită a unui anumit loc, aflând cerințele clientului, după care urmează elaborarea proiectului și oferta de preț. Aceasta vă va lua o zi în plus. Cu siguranță merită încă o zi viitoarea alee solidă, sigură și curată.

Cum să găsesc servicii de asfaltare de calitate ?

Cel mai bun mod de a găsi un serviciu de asfaltare profesională este să faceți o cerere prin Wilio. Cererea dumneavoatră va ajunge la companiile care cooperează cu noi de mult timp. Introduceți cerințele, specificați locul de performanță și bugetul. Apoi, companiile din zona dumneavoastră vă vor contacta cu oferte de preț, iar dumneavoastră o veți alege pe cea care se potrivește cel mai bine cerințelor și bugetului dumneavoastră. Înainte de a lua o decizie finală, examinați evaluările găsite pe site-ul web Wilio sau contactați clienții anteriori pentru informații de primă mână.

Trebuie să furnizez materialele și echipamentele înainte de asfaltare?

În cazul asfaltării, este clar că echipamentele precum role sau tăietoare nu le veți avea în casă. Așadar, toate echipamentele vor fi aduse de compania aleasă. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la nimic. Toate mașinile și instrumentele necesare vor fi furnizate chiar de companie. Același lucru se aplică importului și exportului de materiale. Cu toate acestea, ceea ce puteți face în această etapă este ca, înainte de implementarea efectivă, să fiți de acord cu săpatul manual și pregătirea prealabilă a locației sau importarea propriului agregat pentru substrat. Dacă aveți o astfel de oportunitate și puteți salva o parte din resurse, folosiți-o. În caz contrar, puteți încredința totul furnizorului dumneavoastră și acesta se va ocupa de toate pentru confortul dumneavoastră.

Cât costă acest proces de asfaltare?

Prețul unui proces de asfaltare depinde mulți factori, dar iată-i pe cei mai importanți. În primul rând, este necesar să se măsoare suprafața care trebuie asfaltată și să se determine suprafața în m2. Țineți minte aceste informații - veți avea nevoie de ele atunci când completați cererea pe site-ul web Wilio sau când calculați și licitați. Prețul aproximativ - în funcție de numărul de operațiuni pe care doriți să le efectuați (îndepărtarea asfaltului vechi, excavarea, instalarea bordurilor, tratarea suprafeței) va varia întreq 146 - 293 RON /m2.

Ce implică un proces obișnuit de asfaltare?

Îndepărtarea asfaltului vechi. Lucrări de excavare. Instalarea bordurilor pentru trotuar sau pentru drum. Importul pietrei în diferite fracțiuni. Îndepărtarea betonului vechi. Pregătirea și compactarea substratului. Lucrări de asfalt. Tratarea suprafeței asfaltului prin pulverizare. Instalarea canalelor de drenaj. Repararea suprafeței asfaltului. Frezarea asfaltului.

Procedura de lucru

E necesară o excavare sub suprafața asfaltului cu adâncime de aproximativ 0,5 m. Un pământ de piatră zdrobită este turnat în groapa pregătită, compactată și nivelată. Deasupra, este încă posibil să se utilizeze o piatră cu o fracțiune mică, care umple goluri și găuri mai mici iar, ca rezultat, se creează o bază perfectă sub asfalt. Această etapă este esențială pentru ca asfaltul să nu crape sau să se îndoaie în viitor. Asigurați-vă că revedeți personal acest pas. Urmați o regulă simplă - cu cât mai mult, cu atât mai bine. O groapă mai mare, mai multă piatră pentru substrat și compactarea multiplă vor asigura că asfaltul nu se va ondula sau crapa niciodată din cauza deplasărilor pe sol. Acum a venit momentul să decidem ce fel de asfalt ne trebuie. Există două variante de bază dintre care puteți alege - strat unic și strat dublu. Decizia depinde de utilizarea viitoare. Dacă conduceți numai pe asfalt o mașină de până la 3,5 t, va fi suficient asfaltul cu un singur strat. Dacă zona va fi utilizată și de camioane sau vehicule comerciale, asfaltul cu două straturi este absolut necesar. În acest moment, este bine să ne gândim la încă un lucru care este adesea subestimat. Luați în considerare instalarea canalelor de scurgere de-a lungul marginii sau a grilelor de scurgere. Acest lucru va asigura o suprafață uscată care va fi sigură și, mai ales din cauza înghețului, asfaltul dumneavoastră va îmbătrâni mult mai lent. După descărcare (manual sau cu mașina), asfaltul trebuie să fie uniform, de obicei manual, întins pe întreaga suprafață și în cele din urmă „călcat” cu ajutorul unei mașini sau a unei role. Aveți grijă, s-ar putea să nu fie totul - pentru un rezultat perfect care va prelungi semnificativ durata de viață a asfaltului, puteți aplica un tratament. După terminarea lucrului, este recomandat să lăsați asfaltul să se maturizeze cel puțin câteva ore. Este potrivit să-l încărcați complet până a doua zi. Fiecare specialist în asfalt pe care îl angajați prin Wilio vă va explica în mod corespunzător procedura și vă va instrui asupra întregului proces pentru a se potrivi cel mai bine cerințelor dumneavoastră.

Sugestii și sfaturi:
1. Prețul oferit imediat

Nu trebuie să vă pierdeți timpul căutând servicii de asfaltare prin cunoștințe sau petrecând mult timp pe internet. Aceste servicii de asfaltare profesională sunt la câteva click-uri distanță pe site-ul web Wilio. Trebuie doar să introduceți informațiile de bază despre proiect, locația dumneavoastră și în următorul moment, veți începe să primiți oferte pentru implementare de la companii verificate.

2. Nu vă depășiți bugetul

După plasarea cererii pe site-ul web Wilio, profesioniști verificați din zonă vor începe să vă trimită oferte pentru implementare împreună cu ofertele de preț. Deci, îl puteți alege pe cel care se potrivește cel mai bine cu opțiunile și bugetul dumneavoastră. Mai scump nu înseamnă neapărat o calitate mai bună.

3. Alegeți calitatea și fiabilitatea

Atunci când alegeți servicii de asfaltare, nu alegeți doar în funcție de preț. Acest lucru este, desigur, important, dar există și alți parametri. Compania este capabilă să înceapă să proiectul într-un timp care se potrivește cu al dumneavoastră? Furnizorul este dispus să vă consulte cu privire la cursul de lucru și la preț înainte de implementarea efectivă? Este furnizorul capabil să-și facă timp și să viziteze personal locația? Care sunt experiențele clienților anteriori? Secțiunea de evaluare a site-ului web Wilio vă răspunde la aceste întrebări. Examinați în detaliu recenziile clienților anteriori, contactați-i și primiți informații de primă mână.