Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Balustrade inox
Introduceți o cerere
Client mulțumit Comunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.353 de profesioniști
5.209 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Balustrade inox

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Balustrade inox? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
INFORMAȚII UTILECe trebuie să știți

Balustrade din oțel inoxidabil

Alegerea materialului potrivit pentru sistemele de balustradă

Deși multe materiale pot fi luate în considerare la proiectarea propriului sistem de balustradă, majoritatea arhitecților au descoperit că balustradele din oțel sunt greu de depășit din punct de vedere estetic, performanțe funcționale și valoare. Sistemele de balustrade din oțel pot arăta elegante și moderne sau formale și tradiționale. Oțelul are o durată lungă de viață și este extrem de durabil - sistemele de balustradă din oțel oferă o valoare extraordinară în ceea ce privește costul pe termen lung.

Oțelul este adesea materialul ales pentru sistemele de balustradă, deoarece are o rezistență și durabilitate excelente în comparație cu aluminiul. Din punct de vedere estetic, oțelul oferă avantaje clare: în timp, stratul protector oxidant de aluminiu devine alb și uneori formează orificii. Datorită flexibilității sale, aluminiul este predispus la zgârieturi și urme de suprafață, ceea ce face dificilă curățarea și întreținerea. În ceea ce privește designul, balustradele din aluminiu necesită mai mulți suporți decât oțelul, ceea ce creează limitări de proiectare și tehnice.

Deși oțelul este în mod clar cea mai bună alegere a materialului pentru sistemele de balustradă, diferențele uriașe dintre diferitele tipuri de oțel pot fi surprinzătoare. Alegerea tipului potrivit de oțel pentru proiectul dvs. de balustradă este vitală pentru proiectarea unui sistem care să ofere atracția estetică, siguranța și performanța dorită de dvs. și de clientul dvs.

Iată ce trebuie să știți atunci când alegeți cele mai bune materiale pentru proiectul dvs. de sistem de balustradă personalizat.

Trei tipuri de oțel domină în proiectarea și fabricarea sistemelor de balustradă: oțel carbon, oțel inoxidabil și oțel. Balustradele realizate din fiecare dintre aceste trei tipuri oferă puncte tari și puncte slabe fiecare. Înțelegerea opțiunilor și a aplicațiilor potrivite pentru fiecare dintre ele este esențială atunci când se specifică un nou sistem de balustradă din oțel.

Balustrade din oțel carbon

Avantaje: puternic, durabil, ieftin

Dezavantaje: Rezistență scăzută la coroziune

Este cel mai bine folosit pentru: Balustrade acoperite

Întreținere: mai puțină vopsea

Oțelul carbon conține până la două procente carbon, ceea ce îl face un oțel mai dur și mai puternic. Oțelul carbon este cel mai puțin costisitor dintre cele trei tipuri principale de oțel utilizate în balustrade și este cel mai potrivit pentru uz interior, cu expunere minimă la poluanții din mediu. Spre deosebire de oțelul inoxidabil, oțelul carbon presupune necesitatea unui strat protector datorită rezistenței sale reduse la coroziune. Cea mai populară metodă de protecție este acoperirea cu pulbere, care previne coroziunea și este disponibilă într-o multitudine de culori. Deși oțelul carbon este o alegere ieftină, necesită întreținere regulată pentru a arăta cât mai bine. Îngrijirea sistemului de balustradă din oțel carbon ar trebui să includă controlul uzurii frecvente, în special în zonele cu trafic intens, precum și îndepărtarea zgârieturilor provicate de obiecte metalice (cum ar fi inele și ceasuri). Aceste pete pot fi îndepărtate cu ușurință folosind o vopsea reparatoare. Nu lăsați oțelul carbon expus, deoarece acesta poate rugini și coroda rapid fără o întreținere adecvată. Balustradele din oțel carbon slab întreținute necesită reparații sau revopsire costisitoare, care ar trebui evitate pe cât posibil. Săpunul și apa vor fi suficiente pentru curățarea generală.

Balustrade din oțel inoxidabil

Avantaje: Rezistent la rugină și coroziune obișnuită

Dezavantaje: Poate coroda în medii clorurate sau sărate Cel mai bine utilizat la: balustrade interioare sau protejate

Oțelul inoxidabil este mai ușor de întreținut și nu necesită o acoperire de protecție, dar este de obicei mai scump decât alternativa cu carbon. Dacă se va alege oțel inoxidabil, acesta trebuie să conțină 10,5% (sau mai mult) crom. Adăugarea cromului la amestec produce un oțel foarte rezistent la rugină și coroziune. Multe alte aliaje pot fi, de asemenea, prezente, fiecare dintre acestea producând o anumită calitate din oțel inoxidabil realizat în scopuri specifice. În timp ce peste 50 de clase de oțel inoxidabil sunt disponibile astăzi, sistemele de balustradă de calitate profesională utilizează de obicei clasele 304 sau 316. Oțelul inoxidabil grad 304 este cunoscut și sub denumirea de „oțel inoxidabil 18-8”, adică 18% crom și 8% nichel. Acest tip de oțel inoxidabil este adesea utilizat în interior. Deși acoperirea cu vopsea sau pulbere poate fi ușor acceptată dacă se dorește culoare, nu este necesară o acoperire de protecție pentru oțelul din această clasă. În schimb, sunt disponibile finisaje de la satin (240 grit) la finisaje mai fine, inclusiv finisaj oglindă. Pe lângă faptul că arată bine, aceste finisaje au și un scop practic: de exemplu, finisajele din satin sunt ușor de întreținut, în timp ce finisajele în oglindă oferă cea mai mare rezistență la coroziune. În plus față de aplicațiile interioare, oțelul inoxidabil de calitate 304 este, de asemenea, potrivit pentru mediile în aer liber în care condițiile nu sunt prea dure sau extreme, sau în care sistemul de balustradă este protejat de mediu. Întreținerea sistemului de balustradă din oțel inoxidabil 304 este mai ușoară decât sistemele din oțel carbon. Pur și simplu ștergeți-l în mod regulat cu apă și săpun pentru a-și păstra aspectul. Deși oțelul inoxidabil de calitate 304 costă mai mult decât oțelul carbon, acesta necesită mult mai puțină întreținere. Clasa 304 este ideală pentru aplicații interioare în care sunt necesare un aspect bun și o întreținere redusă.

Balustrade exterioare din oțel, personalizate cu mânere din oțel inoxidabil 316 Avantaje: Cea mai mare rezistență la coroziune

Dezavantaje: Mai scump, poate fi deteriorat în timp

Cel mai bine folosit pentru: medii exterioare sau extreme, utilizare industrială

Întreținere: practic fără întreținere

Indiferent de tipul de oțel inoxidabil, acesta rezistă la coroziune atunci când conținutul său de crom interacționează cu aerul din jurul său. Se oxidează până la un strat subțire, extrem de stabil, de atomi de protecție, care previne oxidarea suplimentară sau rugina. Dacă materialul este zgâriat în vreun fel, conținutul de crom se oxidează rapid - în esență, se repară singur înainte de a se produce coroziunea. Aceasta nu înseamnă că oțelul inoxidabil este impermeabil la rugină și coroziune. Atunci când este utilizat în zone puternic clorurate, cum ar fi piscinele sau pe coastă, unde sistemul este expus la apă sărată în aer, cromul nu poate forma întotdeauna un strat protector atât de repede. Oțelul inoxidabil 316 rezistă mediilor dure cu un conținut de nichel ușor mai ridicat și molibden cu două procente, pentru a spori și mai mult rezistența la coroziune. Aceste aliaje adăugate, la rândul lor, fac din Clasa 316 o alegere ideală pentru aplicații în exterior, sau în cazul în care factorii de mediu duri necesită un material mai durabil. Ca și în cazul oțelului inoxidabil de clasă 304, nu este necesară nicio acoperire de protecție și sunt disponibile diferite finisaje pentru a obține aspectul optim pentru fiecare aplicație. Oțelul 316 este cea mai populară alegere pentru aplicații în exterior și industrial datorită performanței sale dovedite în condiții solicitante. Deși niciun material nu este complet impermeabil la coroziune, oțelul inoxidabil de clasă 316 va rezista la ani de utilizare necorespunzătoare dacă este întreținut corespunzător. Nu este necesară o acoperire de protecție și sunt disponibile diferite finisaje pentru a obține aspectul corect pentru fiecare aplicație.

Factori de luat în considerare la alegerea materialelor de balustradă

Indiferent dacă alegeți oțel carbon sau oțel inoxidabil pentru sistemul dvs. de balustradă, luați în considerare aplicația și costul total atunci când decideți ce material să utilizați.

Echipele tehnice și de vânzări HDI încep adesea conversațiile cu următoarele întrebări: În ce mediu va fi amplasat sistemul de balustradă? La ce nivel de trafic va fi expusă balustrada? Ce nivel de întreținere este de așteptat? Care este bugetul proiectului?

Răspunsurile la aceste întrebări sunt importante atunci când vă alegeți propriul sistem de balustradă.

Locație și mediu

Sistemul de balustradă va fi în interior sau în exterior - sau ambele? Mediul de instalare este un factor crucial în determinarea celui mai bun material pentru noul dvs. sistem de balustradă. Amintiți-vă că balustrada interioară este cel mai afectată de volumul și tipul de trafic într-o anumită locație. Nu presupuneți că oțelul carbon ieftin este cea mai bună alegere pentru uz interior. În timp ce un sistem din oțel carbon poate funcționa bine într-un mediu cu trafic redus, aplicațiile interioare cu trafic intens - cum ar fi aeroporturile, centrele comerciale, facilitățile medicale sau instituțiile de învățământ - necesită adesea materiale mai dure, care sunt mai ușor de întreținut.

În zonele în care multe mâini vor aluneca regulat pe balustradă, luați în considerare utilizarea oțelului inoxidabil 304. Oțelul inoxidabil 304 poate fi cea mai bună alegere pentru un sistem de balustradă conceput atât pentru utilizare în interior, cât și în exterior - mai ales dacă aplicația dvs. este departe de suprafețe mari de apă sărată și nu va fi expus la condiții extreme. În timp ce oțelul inoxidabil 304 este utilizat în mod obișnuit pentru aplicații interioare, este potrivit și pentru aplicații protejate în exterior.

Dacă clientul dvs. dorește un sistem de balustradă fără probleme, oțelul inoxidabil 304 oferă o gamă largă de finisaje care nu necesită întreținere regulată.

Pentru aplicații în aer liber sau pentru aplicații cu temperaturi extreme, precipitații sau apă sărată, oțelul inoxidabil 316 este, de obicei, cea mai bună alegere.

Întreținere

Dacă clientul dvs. caută materiale cu întreținere redusă, oțelul inoxidabil este alegerea ideală. Apa caldă și o cârpă moale îndepărtează majoritatea murdăriei sau amprentelor digitale. Petele rezistente pot fi îndepărtate cu un solvent organic, atâta timp cât nu conține clor. Este sigur să utilizați acetonă sau soluții spirtoase minerale pe balustrade din oțel inoxidabil. Pentru aplicații cu trafic mare, o suprafață cu granulație redusă (cum ar fi satinul) maschează majoritatea petelor de zi cu zi.

Oțelul carbon are nevoie de mai multă atenție pentru a arăta și a performa la maxim. Echipele de întreținere vor dori să repare rapid zgârieturile cu vopsea pentru a preveni coroziunea. Un plan de întreținere pe termen lung, care include repictarea sau înlocuirea regulată a stratului de protecție, este aproape obligatoriu, dar merită. Întreținerea adecvată a stratului de protecție exterior va asigura utilizarea sistemului de balustradă din oțel carbon timp de mulți ani.

Buget

Prețul este adesea un factor important de luat în considerare atunci când alegeți materialul de balustradă potrivit pentru proiectul dvs. Atunci când planificați un buget de proiect, este prudent să luați în considerare costurile inițiale de instalare, precum și costul total, inclusiv întreținerea. Alegerea unui material sau finisaj mai ieftin poate economisi bani la început, dar poate deveni scumpă în timp, după finalizarea instalării. Atunci când alegeți materialul cel mai potrivit pentru aplicația dvs., luați în considerare atât costurile de instalare, cât și costurile viitoare pentru întreținere, curățare, vopsire și întreținere. S-ar putea să descoperiți că alegerea materialelor mai bune duce la un cost total de proprietate mai mic.

Nu sunteți sigur de unde să începeți? Există mulți factori de luat în considerare atunci când alegeți cel mai bun material de balustradă pentru următorul dvs. proiect. Alegeți abordarea potrivită și sunteți un erou; Alegerea materialului greșit poate fi o greșeală costisitoare care duce la un client nefericit. Dacă nu sunteți sigur care abordare este potrivită pentru aplicația dvs., este important să lucrați cu un partener calificat și cu experiență care vă va explica opțiunile și va proiecta un sistem care să se potrivească nevoilor dvs. pentru anii următori. Un expert de la Wilio vă poate ajuta aici. Vă va ajuta să găsiți soluția potrivită pentru proiectul dvs. - indiferent de dimensiune, buget sau aplicație. Experții noștri sunt pregătiți să vă ajute să determinați ce material și finisaj este cel mai potrivit pentru propriul dvs. sistem de balustradă.

Informații utileCe ar trebui sa stii
Serviciile furnizorilor noștri sunt rapide și accesibile, așa că nu veți aștepta prea mult pentru sosirea noilor dvs. balustrade. Furnizorii noștri oferă consultanță de proiectare, fabricare, instalare și servicii post-garanție tuturor clienților noștri. Contactați-ne astăzi dacă aveți nevoie de o ofertă sau de informații suplimentare despre oricare dintre aceste servicii! _X000D_