Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Balustrada sticla
Introduceți o cerere
Client mulțumit Comunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.347 de profesioniști
5.196 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Balustrada sticla

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Balustrada sticla? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
Informatii utileCe trebuie sa stii

Balustrade din sticlă

Dacă sunteți în căutarea unui aspect eficient și sofisticat pentru scara dumneavoastră de acasă sau de la birou, probabil că veți găsi inspirație în designul balustradelor de sticlă. Imaginea vizuală este izbitoare, dar probabil vă gândiți: „Sunt sigure balustradele din sticlă?”
Dacă vă place aspectul unei balustrade de sticlă, veți fi încântat să aflați că balustradele din sticlă sunt la fel de sigure sau chiar mai sigure decât alte tipuri de balustrade pentru scări când sunt instalate profesional!

Citiți mai departe pentru a afla mai multe despre balustradele de sticlă ale scărilor, inclusiv modul în care acestea îmbunătățesc aspectul scărilor dumneavoastră și caracteristicile care le fac atât de sigure.

Balustradele din sticlă ridică designul oricărui spațiu rezidențial sau comercial. Deși sunt disponibile multe modele diferite, opțiunile de personalizare vă permit să visați aproape orice configurație doriți.

Frumusețea sticlei este că funcționează cu orice tip de cameră și completează o gamă largă de stiluri arhitecturale și scheme de culori. Sticla este transparentă, deci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la obținerea unei umbre greșite în spațiul dumneavoastră. De asemenea, are o întreținere redusă și o durată lungă de viață, ceea ce o face o investiție inteligentă.

Spre deosebire de alte tipuri de balustrade, sticla nu împarte spațiul orizontal în două părți. În schimb, balustrada de sticlă facilitează fluxul lin al luminii în cameră sau pe scări. Rezultatul este un spațiu care pare mai mare decât este. Chiar și tavanele arată mai sus decât ar fi cu o balustradă tradițională.

Ce face ca balustradele din sticlă să fie o alegere sigură?

Când vă gândiți la un produs din sticlă, îl comparați cu fragilitatea paharului de băut. Mulți proprietari și întreprinderi sunt îngrijorați de faptul că sticla nu va putea suporta suficientă greutate sau că o forță contondentă accidentală ar putea să o spargă. Balustradele de sticlă provin dintr-o sursă de încredere și sunt instalate conform celor mai bune practici.

Iată de ce:

Balustradele din sticlă sunt realizate din sticlă securizată.
Sticla securizată întărită este tratată termic pentru a crește rezistența suprafeței și a schimba modelul de spargere. Este de aproximativ patru ori mai puternică decât sticla tipică și nu se sparge în cioburi de sticlă periculoase. În schimb, în ​​cazuri rare, sticla se sparge în cuburi mici, relativ inofensive. Balustradele din sticlă nu au deschideri, șipci sau bare prin care un copil sau un animal de companie ar putea cădea sau ar putea fi prins. Copiii nu pot urca pe balustrada de sticlă, deoarece nu există spațiu pentru a se urca pe ea.

Nu putrezesc și nu se dezintegrează

Sticla nu putrezește sau se dezintegrează; își menține integritatea și rămâne în siguranță pe loc. Balustradele sunt de obicei realizate din metal care rezistă la putrezire și descompunere.

Elementele de fixare de înaltă calitate sporesc stabilitatea și siguranța, precum și capacitatea portantă a balustradei din sticlă.

Dacă balustrada nu este montată corect, din păcate, toate avantajele de siguranță sunt respinse. Fără instalare profesională, este puțin probabil ca balustrada să fie în regulă.

Balustrade pentru scări din sticlă

Sunt disponibile seturi de balustrade pentru scări din sticlă. Aceste balustrade sunt proiectate pentru uz rezidențial sau comercial și îndeplinesc standardele industriale de siguranță și securitate. Colaborați cu profesioniști pentru a vedea dacă un kit de balustradă de sticlă disponibil în comerț se potrivește nevoilor dumneavoastră.

Proiectați-vă propria balustradă de sticlă pentru a vă satisface nevoile! Indiferent ce preferați, vom lucra împreună cu dumneavoastră pentru a proiecta conceptul personalizat de balustradă de sticlă pe care îl doriți pentru casa sau afacerea dumneavoastră.

Opțiunile populare de personalizare includ:

Finisaj laminat : face balustrada din sticlă și mai puternică.

Sticlă tăiată pe măsură: pentru a avea designul balustradei pe care îl aveți în vedere.

Sticlă colorată sau modelată: structurile de susținere proprii și chiar plasturile de sticlă conferă balustradei de sticlă un aspect distinctiv sau de marcă.

Ce tipuri de sticlă trebuie utilizate în balustradele din sticlă

Trei tipuri de sticlă sunt utilizate pentru balustradele din sticlă:

Sticla plată < br /> Sticlă reîncălzită
Sticlă întărită

Sticlă plată

Sticla plată este produsă inițial sub formă de sticlă float. Această metodă asigură o grosime uniformă a foii și suprafețe foarte plane. Acest proces de producție a fost dezvoltat în anii 1950 de către producătorul britanic de sticlă Pilkington, care a fost pionierul acestei tehnici. Prin urmare, este cunoscut în general sub numele de procesul Pilkington. Dacă nu este răcită încet, rămâne în ea tensiune internă (stres), care provoacă instabilitate și daune. Procesul se desfășoară într-un cuptor cu temperatură controlată, cunoscut sub numele de Lehr.

Ochelarii care nu au fost răciți se pot sparge la modificări ușoare de temperatură sau impact mecanic.

Sticla reîncălzită se găsește frecvent în ferestre. Nu este considerat a fi sticlă securizată. Spargerea va avea ca rezultat fragmente cu muchii ascuțite și vârfuri, care pot duce la răniri grave.

Sticlă reîncălzită

Sunt produse folosind același echipament de procesare. Sticla este încălzită la 1.200 grade Fahrenheit. Apoi este răcită pentru a crea compresia suprafeței și a marginilor.

Sticla este tratată termic din două motive:
I, crește rezistența la stresul extern
II pentru a se potrivi cerințelor privind geamurile de siguranță.

Cu sticlă termoizolată, procesul de răcire este mai lent. Aceasta înseamnă că rezistența la compresiune este mai mică decât cea a sticlei securizate. Sticla întărită la căldură este de aproximativ două ori mai groasă decât sticla reîncălzită sau netratată. Sticla securizată este de patru până la cinci ori mai puternică decât sticla reîncălzită.

Sticlă întărită la căldură

Sticla întărită la căldură nu este considerată a fi sticlă de siguranță, deoarece modelul de rupere va fi ca la sticla reîncălzită. Sticla se descompune în cioburi periculoase.

Sticlă întărită

Pentru sticla întărită, procesul de răcire este accelerat pentru a crea o compresie mai mare a suprafeței.

Temperatura de răcire a aerului, volumul și alte variabile produc o compresie de suprafață de cel puțin 4536 kg pe inch pătrat. Acesta este procesul prin care sticla este de patru până la cinci ori mai puternică decât sticla netratată (de două ori mai puternică decât sticla întărită la căldură). Ca urmare, sticla întărită este mai puțin probabil să se spargă termic.

< p>

Spargerea spontană a sticlei

Spargerea sticlei poate apărea fără un motiv aparent. Acest lucru poate fi cauzat de următoarele:

Deteriorarea sau impactul la marginii sticlei
Deteriorarea suprafeței prin manipulare
Vandalism
Includerea în interiorul cupei

Există mai mult de 50 de tipuri de incluziuni în sticla float. Cea mai discutată este piatra de sulf de nichel.
Pietrele de sulf de nichel se pot forma în timpul fabricării sticlei flotante din cauza contaminării. Acest lucru poate ajunge în zona de tensiune medie a sticlei securizate. După instalarea și expunerea sticlei la diferite temperaturi, această piatră mică poate crește și poate cauza spargerea acesteia.
Spargerea spontană cauzată de incluziunile de sulf de nichel are loc numai la sticla securizată.

Nu se cunoaște nicio tehnologie care să elimine complet pietrele de sulf de nichel din sticla flotată. Și pentru că sunt atât de mici, nu există nicio modalitate practică de a le verifica.

Majoritatea producătorilor de sticlă dispun de controale pentru a preveni formarea sulfurii de nichel. Încălzirea termică după producție poate distruge unele panouri de sticlă defecte. Dar scufundarea în căldură nu poate garanta eliminarea 100% a incluziunilor de sulfură de nichel.

Scufundarea în căldură

Testarea prin scufundare termică este un test distructiv pentru sulfura de nichel. Sticla este introdusă într-un cuptor cald, adus la o temperatură de 555 grade Fahrenheit și menținută timp de două ore.

Majoritatea sticlei care conțin sulfură de nichel se va sparge în timpul acestui proces și va fi exclusă din proiectul de sticlă. Cu toate acestea, scufundarea termică nu poate garanta eliminarea 100% a incluziunilor de sulfură de nichel.

Anvergură și rezistență

De exemplu, un raft din sticlă, care are 11 inci lățime și 16 inci lungime și 3/16 inci grosime cu un picior între suporturi, poate ține aproximativ 104 kg. Nu încercați niciodată să încărcați o masă sau un raft din sticlă cu o cantitatea mai care decât poate transporta.

Întrebările frecvente includ:

Ce este o balustradă de sticlă?

Balustradele din sticlă sunt balustrade pentru scări care sunt proiectate pentru a conferi interiorului sau exteriorului un aspect estetic frumos. Balustradele din sticlă utilizează o combinație de aluminiu de lungă durată, care permite stâlpilor, panourilor sau accesoriilor să țină panoul de sticlă.

Balustradele din sticlă sunt sigure?

Balustradele din sticlă sunt în multe privințe mai sigur decât sistemele tradiționale de balustradă. O astfel de balustradă din oțel inoxidabil și elementele de fixare ale acestuia nu își vor pierde niciodată integritatea structurală. Sunt mult mai sigure în timp. Procedura de instalare a balustradelor de sticlă este, de asemenea, foarte sigură.

Ce înălțime trebuie să aibă balustrada?

Înălțimea balustradei sau bariera nu trebuie să fie mai mică de:
1 m deasupra podelei oricărui drum de acces sau balcon unde nu este delimitată de un perete, iar nivelul său deasupra suprafeței este de 1 m sau mai mult de 4 m în cazul în care persoana poate cădea printr-o fereastră deschisă.

Cât de lat poate fi un panou de sticlă?

În general, cea mai disponibilă (și cea mai economică) lățime este de 60" sau mai puțin, deoarece poate fi tratat termic într-un cuptor. Lățimi de la 60" la 84" sunt disponibile de la mulți producători, dintre care mai mulți pot rezolva lățimi de până la 96".

Ce înălțime ar trebui să aibă balustrada?

Înălțimea balustradei din punctul în care cineva stă la vârful balustradei ar trebui să fie de cel puțin 0,9 m. Această înălțime trebuie menținută tot timpul în jurul vârfului balustradei.

Câți pași puteți face fără o balustradă?

Regulamentele nu se referă la scări, ci la condițiile din împrejurimi - în exterior de la podeaua sau platforma finită până la treapta finală care depășește 30" sunt necesare balustrade. Pentru interior o scară cu mai mult de 3 trepte (2 trepte) va necesita balustrade.

Sunt balustrade de sticlă scumpe?

Prețul mediu al unui sistem de balustradă din sticlă variază de la 570 la 1110 RON pe amprentă liniară - prețul variază în funcție de tipul de sistem de sticlă pe care îl alegeți. Deși balustradele din sticlă pot fi scumpe la prima vedere, ele pot fi adesea mai ieftine pe termen lung decât alte tipuri de balustrade.

Cât de departe ar trebui să fie balustrada?

Proiecția din perete descrie cât de departe este balustrada de peretele de care este atașată. Marginea balustradei cea mai îndepărtată de peretele de care este atașată nu trebuie să iasă la mai mult de 4 1/2 inci de perete.

Ce dimensiune trebuie să aibă balustrada?

Balustradele nu trebuie să fie mai mici de 34 inci deasupra unei scări sau rampe și mai mari de 38 inci deasupra. Când lucrați cu diverse echipamente, trebuie să măsurați deasupra marginilor benzii de rulare. Mânerul ar trebui să fie mai înalt de 30-34 inci.

Cât de groasă ar trebui să fie sticla balconului?

Majoritatea balcoanelor sau sistemelor de balustradă pot folosi sticlă de 10 mm, dar balustradele structurale din sticlă necesită un panou mult mai gros. O placă de sticlă întărită cu o grosime minimă de 15 mm trebuie folosită și pentru casele rezidențiale (case de familie).

Când lucrați cu diverse echipamente, trebuie să măsurați deasupra marginilor benzii de rulare. Mânerul ar trebui să fie mai înalt de 30-34 inci.

Informații utileCe ar trebui sa stii
Aveți nevoie de balustrade de sticlă? Dacă da, Wilio este aici pentru a vă ajuta. Oferim experți de calitate în producția și instalarea diferitelor tipuri de balustrade din sticlă, cum ar fi mânerele ancorate la profil și puncte, balcoanele franceze, balustradele cu coloane. Prețul pentru aceste servicii depinde de obicei de numărul de m2. Vizualizați mai multe informații despre furnizorii noștri de servicii: vizualizare și post-garanție oferite de unul dintre specialiștii din această categorie.