Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Călcat
Introduceți o cerere
Client mulțumit Comunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.350 de profesioniști
5.207 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Călcat

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Călcat? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
Furnizori9.973 furnizori din zona dvs.
profile image

Costel Leonard C.

Companie
București
5,0
Firmă de curățenie

Firma cu experienta de 20 de ani in curatenie Casa , Vile sowroomuri ,birouri,apartamente autoturisme delux .Oferim servici profesionale de curatenie :canapele ,fotolii,mochete echipament moto ,cu generetor profesional cu aburii.Curatare profesionale la domiciliul clientului .

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Marius-Ionut P.

Companie
București
5,0
Firmă de curățenie

Suntem o firma de curatenie din Bucuresti ce ofera servicii de curatenie pentru: case si locuinte, sediile si punctele de lucru ale firmelor, cabinete medicale, spatii de productie, spatii comerciale, institutii publice si private.

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Vasile C.

Liber profesionist
București
4,9
Design interior și configurare de interior

Oferim servicii construcții în general, renovări, arhitectura,randari,constatare lucrare,decopertări, pavele, zugrăveli, gresie,faianță, zidărie, dulgheri

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Pietro Silvian S.

Companie
București
4,9
Renovare apartament

Compania noastra este specializata in renovari de apartamente, zugraveli, montari placi ceramice, instalatii sanitare, instalatii electrice, gleturi, rigips etc.

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Irinel Răzvan C.

Companie
București
4,8
Instalator sanitar

Suntem o echipa tânără, serioasa, oferim servicii de mentenanță, instalații sanitare/termice ,construcții metalice, hale, garaje, panouri sanwich. construcții, renovări, reparații acoperișuri, jgheaburi, burlane, zugrăveli si reamenajari de tot felul. Ne ocupam de tot proiectul cap /coada, inclusiv aprovizionare materiale. Cerem si oferim seriozitate maxima

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
Vedeți mai mult
Informatii utileCe trebuie sa stii

Cum să călcați corect

Hainele proaspăt călcate sunt plăcute estetic: sunt curate, proaspete și ordonate. Calcatul este un lucru grozav, dar multor oameni nu le place prea mult sau îl amână până mai târziu.

De ce? Greu de spus. Plictiseală? Sau frica de a distruge hainele preferate? Efortul încheieturii mâinii și umărului în timpul călcării prelungite? Poate puțin din fiecare.

Aici descriem cele mai simple și mai frecvente exemple de călcat. Instrumentul de bază - pe lângă fier, desigur - este o masă de călcat. Teoretic, ar putea fi orice suprafață plană solidă neinflamabilă, dar este doar o soluție de urgență. Plăcile de călcat sunt realizate special pentru a facilita călcarea, în plus sunt acoperite cu o țesătură specifică (de exemplu cu o suprafață din teflon), care reține căldura și este respirabilă în același timp, astfel încât căldura să poată pătrunde în haina călcată de sub țesătură.

Calcatul unei cămăși este mai rapid și mai ușor decât ar putea părea la prima vedere. Cu procedura corectă, ar trebui să dureze în medie trei minute pentru a călca cămașa. Cel mai bine este să începeți cu mânecile, deoarece până când veți termina restul cămășii (trunchiului), acestea vor atârna confortabil pe părțile laterale ale mesei de călcat. În sens opus, se poate întâmpla ca părți ale cămășii care sunt deja călcate să devină mai mult sau mai puțin încrețite. Nu uitați să deschideți butoanele de pe manșete. Acest lucru este ceva pe care mulți oameni îl subestimează sau îl ignoră. Dacă deschideți manșetele și le desfășurați „plate”, ca să zic așa, veți călca mai bine nu numai manșeta, ci și întreaga mânecă. Același lucru este valabil și pentru gulerul cămășii. Trebuie deschis și plasat „plat”. După călcarea întregii cămăși, lăsați-o să atârne câteva minute să se răcească complet. Acest lucru se datorează faptului că tot procesul încălzește țesătura la o temperatură relativ foarte ridicată, în timp ce netezirea este „scrisă” în țesătură, ca să spunem așa, în timpul răcirii. Acest lucru va împiedica țesătura să se încrețească prima dată când o purtați.

Principiul de bază este de a seta temperatura potrivită pentru un anumit tip de material. Țesăturile precum mătasea sau poliesterul nu pot fi expuse la temperaturi ridicate. Utilizați o setare medie pentru lână și raion, în timp ce păstrați temperatura ridicată pentru bumbac și in. Dacă nu sunteți sigur de tipul de țesătură pe care urmează să o călcați, mergeți în siguranță cu o temperatură mai joasă. Dacă cutele nu pot fi călcate, încercați să comutați fierul de călcat la un nivel puțin mai ridicat.

Înainte de fiecare călcare, verificați cu atenție setarea temperaturii fierului de călcat. Cu toate acestea, se poate întâmpla să nu aveți fierul la îndemână. Ce facem atunci? În acest caz, există câteva trucuri pe care le poți inventa.

Primul ajutor este să folosiți dușul. Pe cât de distractiv pare la prima vedere, atunci când atârnați hainele direct în spatele unei perdele de duș sau, acestea pot îndepărta parțial cutele. Cu toate acestea, riscul este că îmbrăcămintea se poate uda cu ușurință.

A doua opțiune este un pulverizator. Dar aveți nevoie și de un obiect plat mai greu, cum ar fi o carte dură. Pulverizați puțină apă pe locul încrețit, frecați-o ușor în țesătură, și întindeți-o pe o suprafață plană cu cartea deja menționată deasupra. Cu toate acestea, nu apăsați prea mult pentru a evita cutele în altă parte.

Al treilea truc este uscătorul. Înmuiați țesătura încrețită și puneți-o în uscător. Îndepărtați hainele cât sunt fierbinți și le atârnați imediat. În acest fel, toate cutele pot fi îndepărtate de pe țesătură. Sfat bun: în loc să vă înmuiați hainele cu apă, puteți adăuga cuburi de gheață în uscătoare.