Căutați profesioniști inteligenți
Case cu consum redus de energieTrebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Case cu consum redus de energie? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.
Marian O.
-Zugrăveli interioare și exterioare, -Aplicari gresie și faianță, -Montari pereți și plafoane din gips- carton, -Hidroizolatii cu polistiren, -Aplicari gleturi.
Gabriel-Valentin A.
Experienta noastra ne constituie prin productia si calitatea lucrarilor de constructi efectuate. Experienta peste 18 ani in domeniu. Suntem o firma ce oferim seriozitate respect si calitate.
Coralia Georgiana I.
Firma realizeaza proiectare de arhitectura BIM si proiectare generala, avizari si autorizari ISU, amenajari interioare, asistenta tehnica, amenajari exterioare. Proiectati cu noi! Avem 14 ani de experienta si un know-how consistent acumulat ce il punem la dispozitia dumneavoastra.
Vasile C.
Oferim servicii construcții în general, renovări, arhitectura,randari,constatare lucrare,decopertări, pavele, zugrăveli, gresie,faianță, zidărie, dulgheri
Vasile P.
Firma presteaza servicii in domeniul constructiilor civile si industriale. Avem ca obiect de activitate constructia de case din lemn sau structura metalica,terase,garduri, amenajari interioare si exterioare precum termoizolatii cu vata bazaltica/polistiren,compartimentari pereti,tavane suspendate, finisaje la cheie pentru locuinte private,sedii firme,spatii comerciale si industriale,cat si spatii HORECA.
Constantin C.
Oferim servicii de construcții și reparații AZ de la fundație la finisaje: -contructie la roșu -instalatii electrice și sanitare -tencuieli -gresie/faianță -montaj uși și geamuri
Florin B.
Realizam mobila la comanda din materiale de cea mai bună calitate,bucătari, dormitoare, living ,.transport și montaj gratis ,proiectele se fac împreună cu clientul ,
Sergiu Gabriel L.
Ofer servicii în tot ce tine de construcții! (Gresie,faianță,gips-carton,zugravire,acoperise,) Casa ta poate fi ridicata de echipa mea de la 0 . Experiența în domeniu .
Irinel Răzvan C.
Suntem o echipa tânără, serioasa, oferim servicii de mentenanță, instalații sanitare/termice ,construcții metalice, hale, garaje, panouri sanwich. construcții, renovări, reparații acoperișuri, jgheaburi, burlane, zugrăveli si reamenajari de tot felul. Ne ocupam de tot proiectul cap /coada, inclusiv aprovizionare materiale. Cerem si oferim seriozitate maxima
Sorin A.
Amenajări și finisaje , gresie, faianță, travertin, piatra, rigips, zugraveala, parchet, montaj uși, București Ilfov și împrejurimi, oferim seriozitate și garanție, construcții metalice, lemn, panouri sandwich, instalații sanitare, termice, electrice, aer conditionat
Ionut D.
Meserias cu firma ofer servicii de calitate. In 15 ani de meserie consider ca am invatat suficient cat sa ofer servicii foarte bune. Nu am abandonat niciodata nici un proiect indiferent de complexitatea acestuia. Cel mai important lucru este clientul sa fie multumit de serviciile oferite ca sa poata oferii recomandare pentru serviciile mele
Cosmin T.
Dețin experienta în mai multe domeni de amenajari interioare și exterioare, experienta acumulata este din mai multe tari, aici în România am deschis o firma de construcții.
Lungu T.
Amenajare interioara blocuri și apartamente garsoniere vile case glet lavabila instalații electrice și sanitare parchet laminat gresie faianță gips carton scafe tot ceea ce dorește clientul
Case cu consum redus de energie
Casele cu consum redus de energie, în special cele care încearcă să obțină o eficiență energetică zero, utilizează o serie de materiale eficiente din punct de vedere energetic și procese de construcție care trebuie integrate în primele etape ale proiectării. De obicei, proiectanții și arhitecții nu pot specifica anumite detalii energetice sau pot neglija anumite decizii privind strategiile de eficiență energetică în timpul fazei de proiectare, ceea ce duce la costuri suplimentare pentru constructori. Pentru un proiect de succes cu energie zero, arhitecții și proiectanții, împreună cu constructorii lor, ar trebui să învețe despre cei 12 pași pentru construcția locuințelor cu energie zero și să acorde o atenție specială următoarelor strategii de proiectare, care vor detalia planurile de construcție după cum este necesar.
Alegerea locului potrivit
Locul ideal pentru o gospodărie cu energie zero ar fi un loc însorit, topografia plată și un loc expus condițiilor meteorologice blânde. De asemenea, ar trebui să fie amplasat aproape de accesul la servicii, magazine și transportul public. Deși puține locuri vor fi perfecte, selectivitatea sa va răsplăti cu siguranță cu costuri reduse și un stil de viață mai bun. Abordarea solară este deosebit de importantă. Furnizorul de energie solară poate efectua o analiză a amplasamentului pentru a se asigura că există suficientă lumină solară pe suprafețele peretelui sau a acoperișului și să sugereze orientarea și dimensiunea optimă a suprafețelor solare. Așa cum se întâmplă adesea, o abordare solară perfectă nu este întotdeauna o necesitate. Chiar dacă abordarea solară este mai mică decât optimă sau deloc, puteți folosi toate strategiile discutate aici.
Orientarea clădirii
Orientează clădirea pentru a profita la maximum de unghiurile solare sezoniere pentru încălzirea și răcirea pasivă și pentru producția maximă de energie solară. În funcție de climă, aceasta poate consta în maximizarea câștigului solar pasiv în climă rece sau umbrire naturală în climă caldă. Pentru panourile solare, orientarea directă spre soare a acoperișului sudic este mai avantajoasă. Cu toate acestea, dacă orientarea spre sud nu este posibilă, contactați tehnicianul solar pentru a determina orientarea optimă pentru a optimiza câștigul solar, în condițiile climatice locale.
Climat
Luați în considerare modul în care clima locală afectează designul. Un singur model NU este potrivit pentru toate tipurile de climă. Nivelurile de izolație, etanșeitatea la aer, strategiile de control al umidității, opțiunile de lumină naturală și multe alte elemente de proiectare trebuie să reflecte zonele climatice și condițiile locale. O atenție deosebită trebuie acordată nevoilor de proiectare în climă mai caldă.
Fațadă
În timpul fazei de proiectare conceptuală, luați în considerare utilizarea de forme mai puține și mai simple decât multe forme mai mici, cu complexitate arhitecturală ridicată. Materialul de construcție mai simplu va fi mai ușor și mai ieftin de construit și va putea fi etanșeizat corespunzător.
Dimensiunea
Rețineți că spațiile mici și de design sunt destinate utilizării eficiente de către cumpărători. Multe familii mai mici pot trăi confortabil într-o casă bine proiectată de 1.500 - 1.800 de metri pătrați, cu funcționalitate atent gândită, depozitare și flux de trafic. Clădirea în sine poate costa sute de euro pe metru pătrat, astfel încât renunțarea la câțiva metri pătrați din suprafața totală poate economisi mii de euro în costurile de construcție. Cu o planificare atentă, reducerea dimensiunii casei va economisi energie și va plăti pentru toate îmbunătățirile energetice necesare casei pentru a obține energie curată.
Limita termică
Definiți clar limita termică în planurile proiectului. Aceasta înseamnă a decide ce este în interior și ce este în afara spațiului condiționat. De exemplu: mansarda ventilată și subsolul se află în afara zonei amenajate. Dacă se alege un sistem de încălzire și răcire cu conductă, este deosebit de important să lăsați spațiul într-o formă modificată pentru a stoca toate elementele sistemului.
Plafoane
Folosiți un singur tip de tavan în toată casa: plat sau boltit. Ori de câte ori se schimbă înălțimea tavanului, va exista o cameră care să separe camera cu tavan înalt de spațiul neîncălzit, de obicei la mansardă. Acest „perete înalt” poate fi foarte dificil pentru etanșarea și izolarea aerului. Nivelul de izolație al acestui perete ar trebui să fie egal cu al celorlalți pereți exteriori și izolarea acestuia va trebui efectuată cu un material solid. Dacă sunt disponibile mai multe înălțimi ale tavanului, furnizați detalii clare privind etanșarea aerului, izolația și materialul.
Suprapunerea acoperișului
Proiectați o strategie de umbrire solară care să permită iluminarea solară a clădirii dacă este necesar și să prevină supraîncălzirea atunci când nu este necesară. Una dintre strategii este de a proiecta și construi console solide ale acoperișurilor, în special pe laturile de sud și de vest, care sunt expuse soarelui direct de după-amiază. Calculați și specificați forma sudică a acoperișului pentru a maximiza expunerea la soarele de iarnă și a minimiza căldura de la soarele de vară. Aceste surplombe fixe trebuie să fie un compromis între unghiurile solare din primăvară și toamnă, atunci când cerințele de încălzire sau răcire sunt foarte diferite. O alternativă ar fi luarea în considerare a unei surplombe fixe mai scurte, de 12 până la 18 inci, împreună cu elemente externe, cum ar fi copertine, parasolare sau vegetație.
Valorile R
Introduceți valorile R pentru planurile de podea, tavan și etaj și valorile U pentru ferestre și uși. În climatul rece, valorile tipice ale R sunt R-30 până la R-40 pentru pereți, R-60 pentru plafoane și R-38 pentru podele. În climatele calde, valorile tipice ale R sunt R-19 pentru pereți, R-38 pentru tavane și R-19 pentru podele. Valorile optime R și U pentru zona dvs. climatică specifică ar trebui determinate folosind modelarea energetică.
Poduri termice
Indicați clar măsurile de evitare a podurilor termice pe planuri. Aceasta poate include, de exemplu, utilizarea tehnicilor avansate de încadrare pentru sistemele de perete, podea și tavan, precum și placarea externă din spumă, filetarea în trepte și filetarea dublă.
Garduri de izolație
Indicați dacă izolația pereților trebuie să fie complet acoperită cu plăci solide din OSB, Thermoply sau materiale similare și să nu proiectați niciodată pereți dificil de acoperit corect cu izolație. Acordați o atenție deosebită plafoanelor, mansardelor, marginilor clădirii, încălzitoarelor HVAC și mantalelor pentru șemineu. Dacă proiectați pereți cu știfturi duble, asigurați-vă că furnizați detalii despre închiderea cavității cadrului, inclusiv capacul de placaj prin plăcile superioare paralele și inserțiile de placaj în interiorul deschiderilor ferestrei și ușilor. Un ghid bun pentru izolarea de bază și etanșarea aerului este lista de verificare a câmpurilor de evaluare.
Fascie etanșă
Indicați standardul de etanșeitate la aer care trebuie atins pe planuri. Acesta se exprimă în general în schimbări de aer pe oră la 50 pascali (ACH50). Pragul necesar pentru a atinge energia netă zero ar trebui să fie de 2,0 ACH50 sau mai puțin.
Sisteme de barieră aeriană
Indicați tipul sistemului de barieră utilizat împotriva aerului. Va fi un acces etanș la gips-carton, membrană și bandă ZIP System SIGA, aerobarrier sau altceva? Includeți materiale și tehnici etanșe în planurile de proiect.
Direcționarea aerului de către ventilator
Specificați că, după instalarea tavanelor din gips-carton și înainte de instalarea izolației, conductele de aer trebuie aerisite pentru a detecta scurgeri neașteptate de aer și a le sigila eficient. Acest proces este util mai ales dacă mutați ținta de scurgere a aerului mai jos. Odată ce ați însușit tehnicile și vă puteți atinge obiectivul în mod fiabil, testarea ușii suflantei la sfârșitul construcției ar trebui să fie suficientă.
Echipamente de încălzire și răcire
Selectați cu grijă toate echipamentele de încălzire și răcire și conductele, țevile și liniile de agent frigorific ale acestora. Setați sistemul de apă caldă și indicați gradul său de eficiență. Desenați-le în planuri și stabiliți necesitatea de a sigila toate orificiile. În cazul sistemelor de conducte, încercați să aduceți manipulatorul de aer și toate conductele la limita termică. Luați în considerare utilizarea pompelor de căldură care sunt extrem de eficiente din punct de vedere energetic.
Ventilare
Desenați echipamentul și canalele de ventilație mecanică pe planurile proiectului și, dacă este posibil, așezați echipamentele și canalele în structura clădirii modificată. Amintiți-vă că ventilatoarele de recuperare a căldurii necesită scurgeri de condens. Indicați în planuri toate gradele de eficiență ale echipamentului. Urmați acești șase pași pentru a proiecta ventilația corectă de recuperare a căldurii și pentru a selecta echipamentul.
Încălzitor de apă
Decideți ce tip de încălzitor de apă să folosiți și unde să îl așezați pentru o folosire optimă. Încălzitoarele de apă cu rezistență electrică trebuie să fie amplasate central, într-un spațiu cu aer condiționat, într-un climat predominant încălzit și în afara unui spațiu cu aer condiționat, într-un climat predominant rece. Într-un climat cu încălzire predominantă, încălzitoarele de apă cu pompă de căldură ar trebui să fie amplasate în afara zonei amenajate, în zone de aproximativ 1.000 de metri cubi. Garajul sau subsolul sunt adesea bune, deoarece aceste locuri nu sunt încălzite direct, dar rămân relativ calde tot timpul anului. Încălzitoarele de apă cu pompă de căldură oferă, de asemenea, opțiuni de cablare care le permit să fie plasate în interiorul casei. Dacă încălzitoarele de apă cu gaz sunt utilizate în gospodăriile etanșe, acestea trebuie să fie modele cu combustie închisă.
Sistemul de energie solară
Pe baza unui model energetic precis, determinați dimensiunea optimă a sistemului fotovoltaic pentru a se potrivi nevoilor energetice ale casei. Verificați dacă există suficientă suprafață a acoperișului cu panta și orientarea corecte pentru a furniza suficientă energie pentru a atinge pragul de energie zero. Asigurați-vă că scurgerile de apă, coșurile de fum și alte proeminențe ale acoperișului sunt situate în afara zonei acoperișului planificată pentru panourile solare.
Electrocasnice
Alegeți aparatele eficiente din punct de vedere energetic și evaluările lor care au fost selectate în timpul modelării energetice. Site-ul Energy Star Products este o resursă bună pentru alegerea aparatelor eficiente. Nu uitați să luați în considerare uscătoarele electrice și blaturile cuptorului cu inducție datorită eficienței energetice ridicate.
Implicare
La începutul procesului de proiectare, creați o echipă de proiect care să includă toate meseriile relevante în construcții, inclusiv producătorii de rame, izolatori, instalatori, electricieni și furnizorii de celule solare. Echipa ar trebui să identifice, ca și propunere, măsurile cele mai eficiente din punct de vedere al costurilor pentru a crește eficiența energetică și cea mai eficientă succesiune a implementării acestora.
SFATURI PENTRU CONSTRUIREA UNEI CASE CU CONSUM MIC DE ENERGIE
Casele cu consum redus de energie devin din ce în ce mai populare, deoarece proprietarii doresc să economisească banii de pe cheltuielile inutile. Iată 5 sfaturi cheie despre cum să puteți construi astel de case. Cu toții vrem să economisim bani. Ați analizat cu atenție locul unde locuiți? Știți că veți putea economisi milioane alegând un design inteligent? Și poate că vă veți construi casa de vis. Există multe decizii care trebuie luate înainte de a ajunge la produsul final, iar consumul de energie este una dintre ele. Sunteți gata să vă reduceți consumul de energie? În continuare, citiți cinci sfaturi utile pentru construirea unei case cu consum redus de energie.
1. Planificați din timp
O casă bine proiectată înseamnă că va fi mai ușor să vă atingeți obiectivele energetice. Asigurați-vă că arhitecții și constructorii dvs. știu că eficiența energetică este importantă pentru dvs. Planificarea acestui obiectiv de la început va evita modificările inutile, care ulterior pot fi costisitoare și consumatoare de timp. Ca parte a procesului de planificare, încercați să înțelegeți cum soarele vă poate încălzi casa iarna, dar evitați supraîncălzirea casei vara.
2. Asigurați-vă o izolație adecvată
Dacă aveți suficientă izolație, casa dvs. absoarbe mai puțină căldură vara și pierde mai puțin iarna. Aceasta înseamnă că veți avea nevoie de mai puțină energie din sistemul dvs. de încălzire / răcire pe tot parcursul anului. Mulți oameni uită de mansarde, dar dacă aveți una, asigurați-vă că este bine izolată. În caz contrar, facturile dvs. de energie electrică vor fi în continuare mari. Există multe produse de izolare de calitate. Antreprenorul dvs. are cunoștințele care vă vor ajuta să alegeți cea mai bună opțiune pentru casa dvs.
3. Ferestrele sunt importante pentru orice casă cu consum redus de energie
Înlocuirea sau alegerea ferestrelor eficiente din punct de vedere energetic este adesea primul lucru la care se gândesc oamenii atunci când construiesc o casă cu consum redus de energie. Vremea schimbătoare poate afecta ferestrele vechi care nu sunt bine izolate. Folosirea protecției de furtună pentru ferestre poate contribui, de asemenea, la creșterea eficienței energetice a casei dvs. Uneori, cel mai bine este să înlocuiți întreaga fereastră. Acest lucru poate crește valoarea casei. Unele state și județe vor oferi stimulente fiscale pentru a vă înlocui ferestrele cu cele eficiente din punct de vedere energetic.
4. Selectați Iluminare inteligentă
Nu treceți cu vederea efectul iluminării în casa dvs. Dacă utilizați becuri obișnuite, uneori plătiți de zece ori prețul de achiziție atunci când utilizați electricitate. Iluminarea fluorescentă este uzuală, dar iluminarea cu LED-uri devine alegerea preferată pentru oamenii care știu cum să economisească multă energie. Trecerea la iluminarea cu LED-uri vă poate economisi sute de euro. Este una dintre cele mai simple modalități de a vă influența consumul de energie.
5. Energia solară
Indiferent cât de mult vă reduceți consumul de energie, veți plăti în continuare o factură. O modalitate de a evita acest lucru este utilizarea energiei solare. Utilizarea panourilor solare pentru uz casnic înseamnă că nu veți rămâne fără energie în timpul furtunilor sau întreruperilor de curent.
Energia solară este benefică și pentru mediu, deoarece este o sursă curată de energie. Căutați profesioniști de renume care vă vor instala panourile solare. Poate fi o muncă grea chiar și pentru proprietarii calificați.
Atenție la obiceiurile proaste
Obiceiurile proaste zilnice, cum ar fi lăsarea luminilor aprinse atunci când nu sunteți în cameră sau încălzirea unui ceainic întreg atunci când faceți doar o cafea, pot apărea rapid. Acordați atenție energiei din toată casa și veți vedea în curând economii la facturile de energie.
Investiți în izolație
Cel mai bun mod de a vă menține casa la o temperatură confortabilă este să investiți în izolarea tavanului, podelelor și pereților. Reducându-vă facturile de energie pe tot parcursul anului, izolația vă va ajuta să păstrați spațiul cald iarna și rece vara, fără a suprasolicita sistemul de aer condiționat sau de încălzire.
Îmbunătățiți sistemul de apă caldă
Sistemele de apă caldă învechite pot constitui pierderi majore. Sistemul dvs. de apă caldă consumă de obicei mai multă energie decât toate celelalte aparate electrice combinate, deci asigurați-vă că explorați sistemele moderne de economisire a energiei.
Profitați de soare
De asemenea, vă puteți ajuta de soarele intens instalând panouri solare. Folosirea soarelui vă poate reduce drastic facturile, iar sistemele sofisticate au suport de gaz sau electric pentru a avea energie electrică chiar și în zilele înnorate.
Gândește-te la ferestrele tale
Ferestrele ineficiente pot fi o afacere foarte costisitoare. Sporiți eficiența prin instalarea de geamuri termopan sau folii pentru ferestre. De asemenea, puteți reduce problema instalând jaluzele sau obloane.
Verifică-ți casa
Există multe alte moduri nebănuite în care se pierde căldura din casa ta, iar o verificare pe termen scurt a stării casei tale poate avea beneficii de durată. Așteptați o zi cu vânt, apoi verificați marginile tuturor ferestrelor și ușilor - veți auzi și simți briza.