Bine ați venit la Wilio!

Îl vedeți pe Wilio ca client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Fiyat listesi
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare

Coafor

Înțelegeți-vă cu un expert calificat în coafor. Profesioniștii din zona dvs. și la un preț avantajos!

Introduceți o cerere

27 638 de profesioniști

50 983 proiecte finalizate

4,8 din 5 ratingul mediu al experților noștri

199 720 descărcări de aplicații

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Coafor? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Introduceți doar o solicitare.
Vezi si Coafor preț

27 638 de profesioniști

50 983 proiecte finalizate

4,8 din 5 ratingul mediu al experților noștri

199 720 descărcări de aplicații

Furnizori

Cei mai buni furnizori: Coafor

Servicii

Ce presupune o vizită la un coafor?
Cea mai rapidă și mai ușoară modalitate de a obține o coafură ușoară și vaporoasă este de a-ți lăsa părul coafat de către profesioniști. Indiferent dacă doriți să arătați bine la un eveniment viitor sau la o întâlnire importantă sau pur și simplu doriți să vă îmbunătățiți stilul, stiliștii calificați vă vor ajuta să vă simțiți încrezători și să arătați cât mai bine. În funcție de nevoile dumneavostră specifice, stiliștii vă pot oferi o gamă largă de tratamente pentru păr, care includ:
Servicii la domiciliu pentru un tratament perfect al părului
De ce să angajați un stilist acasă în loc să rezervați o întâlnire în salon? Nu va trebui să vă faceți griji cu privire la parcare, să vă faceți griji cu privire la întârzieri sau așteptări lungi. Doar setați ora și data, iar stilistii vor veni direct la ușa dumneavoastră. Datorită spațiului și timpului suficient, aceștia își vor putea duce experiența cu spălarea și uscarea parului la perfecțiune. Cu produse pentru păr de înaltă calitate și abilități de styling, stilistul vă va spăla părul și îl va aranja exact în stilul dorit. Stilistul îți poate aranja părul în diferite moduri, îți poate realiza diverse coafuri pe cap, de la bucle ușoare în cascadă până la valuri jucăușe de plajă, și îți va oferi încrederea atât de necesară. Dacă doriți să faceți o zi de wellness în casa dumneavoastră, pe platforma noastră veți găsi și cosmeticieni specializați în îngrijirea unghiilor
Tunsuri și tăieturi
Aveți vârfuri despicate? Există mulți stilisti în zona dumneavoastră care pot realiza tunsoarea perfectă. Înainte de coafare, stiliștii taie vârfurile deteriorate sau tund părul în stilul și forma dorită. Acest lucru vă va menține părul sănătos. Stiliștii noștri vă vor ajuta părul să rămână neted și mătăsos. Sunteți tuns sau pregătit pentru vacanță sau o altă ocazie care urmează? De asemenea, vă vom ajuta să găsiți fotografi cu experiență care să facă fotografii profesionale, astfel încât să puteți sărbători și să vă relaxați fără griji.
Vopsirea părului
Astăzi, colorarea părului nu mai este doar pentru femei, și bărbaților le place să-și schimbe culoarea părului sau să-și acopere griul prin colorare. Dacă doriți să vă colorați părul, este mai bine să încredințați această activitate stiliștilor profesioniști care vin acasă. Pe lângă faptul că vă puteți tăia vârfurile părului înainte de a le vopsi, aceștia amestecă nuanțele de culori dorite. În confortul casei dumneavoastră, stiliștii vor realiza o culoare densă a părului. Dacă comandați un stilist în avans, vă puteți consulta cu el prin fotografii ale design-ului color al noului stil. Nu este necesar să vă spălați părul înainte de colorare, dimpotrivă, este recomandat să vă lăsați părul nespălat câteva zile. Lungimea vopsirii depinde de complexitatea coafurii, în medie întregul proces durează între 1,5 - 3 ore Dacă doriți să vă aranjați coafura după colorare, trebuie să vă rezervați mai mult timp.

Întrebări frecvente

De ce să comandați un serviciu de coafură prin Wilio?
Vrei o schimbare reală de aspect? Îmbunătățiți-vă aspectul cu ajutorul serviciilor profesionale ale unui coafor. Puteți uita de nevoia de a merge până la salon și vă puteți relaxa confortabil acasă în timp ce părul dumneavoastră este tratat de un coafor talentat. Un serviciu ușor, convenabil și fără probleme este doar unul dintre avantaje! Înainte de a rezerva un stilist, platforma noastră vă va permite să vizualizați profiluri de specialitate, să comparați evaluările și să citiți recenzii pentru a afla ce spun alții despre serviciile lor. Recenziile sunt scrise de clienți ca dumneavoastră, astfel încât să vă puteți asigura că angajați unul dintre cei mai apreciați stilisti din zona dumneavoastră preferată. Indiferent dacă alegeți bucle în valuri dezordonate, bucle definite sau coafuri elegante, impresionante, stiliștii noștri talentați pot lucra cu tipul dumneavoastră de păr și cu diferite structuri de păr și pot crea un aspect nou cu care vă puteți afișa cu mândrie. Deci ce mai așteptați? Apăsați click acum pe butonul „Trimiteți cererea” pentru a găsi cel mai bun serviciu de coafare sau îngrijire a părului din zona dumneavoastră!
Cu cât timp în avans ar trebui să rezerv serviciul unui coafor?
Rezervarea ideală este cu câteva zile în avans. Acest lucru vă permite să trimiteți stilistului ales, fotografii ale aspectului pe care îl doriți și să cereți sfaturi înainte de a vă decide asupra unui stil nou. Dacă trebuie să rezervați o întâlnire acum, nicio problemă. Vă vom ajuta să găsiți stilisti din zona dumneavoastră care să vă poată spăla, usca și aranja părul în aceeași zi sau a doua zi.
Trebuie să mă spăl pe păr înainte de a vizita un profesionist în coafură?
Nu, nu trebuie să te speli pe păr înainte de programare. Tratamentul părului începe de obicei cu șamponarea părului, astfel puteți aștepta liniștit sosirea stilistului. Scopul nostru este să oferim un serviciu complet pe care să vă bazați, astfel încât nu va trebui să căutați mult dacă aveți nevoie de un expert în spălarea și îngrijirea părului în zona dumneavoastră.
Cât durează tratamentul obișnuit al părului?
Coafarea simplă a părului durează de obicei 45 de minute până la o oră. Cu toate acestea, este posibil ca înainte de tratamentul final, stilistul să fie nevoit să facă mai întâi o tunsoare, să tundă părul sau să efectueze o altă intervenție în aspectul părului. La rândul lor, tratamentele de colorare a părului sau de îndreptare cu keratină durează de la două până la trei ore, în funcție de lungimea și volumul părului.
Cât de des ar trebui să comand un serviciu de coafură?
Totul depinde de preferințele tale, de tipul de păr și de volumul părului tău. Cel mai bine este să aveți părul tratat de un specialist o dată pe lună, mai ales dacă doriți să vă mențineți aspectul actual al părului și să îl mențineți cât mai sănătos posibil. Cu toate acestea, aveți grijă să nu exagerați cu tratamentele, deoarece tratamentele cu keratină prea frecvente pot duce, de asemenea, la un păr uscat și fragil.
Se poate îndrepta extensiile?
Extensiile de păr pot fi îndreptate numai dacă este o extensie care conține păr uman și nu păr sintetic. Deoarece extensiile umane funcționează ca părul natural, cel mai bine este să luați măsuri de precauție înainte de a le îndrepta. Folosiți șampoane blânde fără sulfați și alte substanțe chimice și nu utilizați prea multe tratamente termice. Căldura excesivă poate provoca uscare și fragilitate, care pe termen lung vă pot deteriora vârfurile.

Exemple

Exemple de realizări furnizorii noștri

Fabricarea de mobilierMihai
ElectroinstalațiiDaniel L.
Reconstrucția unui apartament / casăAlexandru J.
Lucrări de construcțiiFrancis G.
Lucrări de construcțiiFrancis G.
Proiectare, arhitectură, proiecte și alte serviciiMarius
Reconstrucția unui apartament / casăAlexandru J.
Servicii pentru dvs.Cristian B.
AsamblareAndrei K.

Descarcă Wilio
pentru Android sau iOS

App Store
Google Play
AppGallery