Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare

Coafor de nuntă / eveniment

Înțelegeți-vă cu un expert calificat ca și coafeză pentru nuntă sau eveniment. Profesioniștii din zona dvs. și la un preț avantajos!

Introduceți o cerere

27 638 de profesioniști

50 983 proiecte finalizate

4,8 din 5 ratingul mediu al experților noștri

199 720 descărcări de aplicații

Coafor de nuntă / eveniment

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Coafor de nuntă / eveniment? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Introduceți doar o solicitare.

Vezi si:Preț

27 638 de profesioniști

50 983 proiecte finalizate

4,8 din 5 ratingul mediu al experților noștri

199 720 descărcări de aplicații

Întrebări frecvente

De ce să rezervați o coafură pentru o nuntă prin Wilio?
Scăpați de grijile zilei dvs. mari rezervând un coafor din zona ta prin Wilio! Înainte de a merge la un salon din orașul tău, imaginați-vă cum ar fi să aveți coafura chiar acasă. Puteți seta programarea la ora și data care vi se potrivește cel mai bine. Introduceți cererea dvs. pe portalul nostru și găsiți coafori în zona dvs. pentru ziua cea mare. Veți primi oferte de la coaforii disponibili la scurt timp după introducerea cererii. Atunci nu trebuie să faceți nimic, doar uitați-vă la fotografiile coafurilor pe care le-a făcut, alegeți cea mai bună ofertă și aștepați până când coaforul ajunge la ușa dvs. Serviciile mobile de coafură sunt aceleași și, uneori, chiar mai bune decât obțineți într-un salon. Serviciile includ tratamente de tăiere, finisare, coafare și vopsire. Diferența este că puteți fi răsfățat fără a fi nevoie să părăsiți canapeaua. Ce ar putea fi mai bun decât un astfel de serviciu? Faceți clic pe butonul „Introduceți cererea” și pregătiți-vă să procesați solicitarea rapid!
Ce face un coafor pentru o nuntă?
Spre deosebire de coaforii tradiționali, coaforii de nuntă coafează și vopsesc părul într-o locație la alegerea clientului. În loc să lucreze într-un salon, ei își oferă serviciile în casele clienților sau practic oriunde. Dacă nu aveți chef să mergeți la salon, puteți comanda un coafor pentru tunsori de bază sau îl puteți rezerva pentru o coafură completă pentru nunți, evenimente sociale și diverse ocazii speciale.
Cu cât timp în avans ar trebui să rezerv un coafor pentru o nuntă?
Vă recomandăm să rezervați o întâlnire cu coaforul dvs. pentru nuntă cu câteva săptămâni înainte. Acest lucru vă va oferi suficient timp nu numai pentru a alege expertul potrivit în care veți avea încredere, ci și pentru a vă pregăti și a vă gândi la stilul pe care doriți să îl încercați în avans. Dacă trebuie să rezervați o întâlnire de urgență, vă vom ajuta să găsiți un coafor lângă dvs., care este disponibil în aceeași zi sau în ziua următoare.
Frizerii au nevoie de o calificare pentru o nuntă?
Nu este necesară nicio calificare specială. Deși frizerii nu au nevoie de calificări oficiale pentru o nuntă pentru a oferi servicii de calitate, cei mai mulți dintre ei urmează adesea cursuri acreditate și pregătire formală pentru a dobândi abilitățile și cunoștințele potrivite în tăiere, colorare și diverse tipuri de servicii pentru păr. În același timp, clienții se simt mai confortabil atunci când stiliștii lor sunt experți certificați în domeniu.
Trebuie să mă spăl pe păr înainte de programare?
Depinde de ce tip de serviciu vă interesează. Dacă doriți o coafură simplă, vă puteți spăla părul chiar înainte de data convenită. Utilizarea de rutină a șamponului și a balsamului vă poate înmuia părul, facilitând îngrijirea și tratarea. Dacă aveți părul colorat, cel mai bine este să îl lăsați uscat sau nespălat. Umezeala poate afecta structura părului și poate duce la colorarea neuniformă a părului sau la probleme de tratament.
Cât va dura întâlnirea cu un coafor pentru o nuntă?
Durata întâlnirii depinde de stilul pe care îl alegeți și de serviciile pe care intenționați să le utilizați. Crearea unei coafuri simple durează de obicei 20 până la 40 de minute, în timp ce transformarea totală a coafurii poate dura o oră sau mai mult. Dacă doriți să aveți părul colorat profesional sau adaptat la o coafură perfectă, cel mai bine este să rezervați câteva ore.
Cum să vă pregătiți pentru întâlnire?
Există mai multe lucruri pe care le puteți face pentru a vă pregăti înainte de întâlnire. Inspectați-vă spațiile și decideți ce parte va fi cea mai bună pentru serviciul de coafură. Bucătăriile au de obicei podele solide, scaune rezistente și oferă acces ușor la sursele de apă și electricitate. De asemenea, puteți trimite fotografii cu starea curentă a părului și fotografii cu transformarea dorită către stilistul ales, astfel încât să aibă o idee despre aspectul sau stilul dorit înainte de întâlnire.
Servicii

Ce includ serviciile mobile de coafură?
Vreți să vă îmbunătățiți aspectul, dar nu aveți timp să mergeți la salon? Nu vă faceți griji! Coafura mobilă oferă servicii precum tăiere, tundere, uscare, coafare și alte tratamente pentru păr, chiar acasă sau oriunde vi se potrivește. Fără întârzieri, fără timp de așteptare, fără agitație! Cu Wilio, este ușor să găsiți un salon de coafură mobilă locală lângă dvs. care să vă poată oferi unul dintre următoarele servicii:
Tunderea și tăierea în casa dvs.
Aveți nevoie să tăiați vârfurile deteriorate sau vreți să transformați părul lung și drept cu o tunsoare elegantă? Vă vom ajuta să găsiți coafori mobili în zona dvs. care vă vor ajuta să obțineți un păr frumos și sănătos. Deoarece coaforii mobili funcționează oriunde, puteți să vă tundeți și să vă ajustați în confortul casei, fără să vă faceți griji cu privire la timp sau alte restricții. Puteți cere chiar și alte servicii, cum ar fi un uscător de păr sau chiar un masaj pentru cap. Platforma noastră vă permite, de asemenea, să angajați pe cineva care să vă facă unghiile în același timp, astfel încât veți experimenta un răsfăț absolut complet în confortul propriei case!
Extensii de păr în casa dvs.
Dacă simțiți că părului dvs. îi lipsește lungimea, volumul sau densitatea, luați în considerare comanda unei extensii de păr. Extensiile de păr sunt o modalitate excelentă de a vă îmbunătăți aspectul fără intervenții chimice inutile. Coaforul mobil se va consulta mai întâi cu dvs. cu privire la întreaga procedură și apoi vă va recomanda cea mai bună metodă de extensie a părului care să se potrivească nevoilor dvs. și stilului preferat. Dacă vreți să vă întindeți părul pentru o nuntă, puteți combina mai multe servicii simultan și prin Wilia puteți găsi și pe cineva care vă va oferi și machiaj în confortul casei dvs. În acest fel, puteți armoniza aspectul perfect al machiajului cu coafura de nuntă, datorită cărora veți arăta absolut fantastic în ziua dvs. cea mare.
Tratamente pentru păr pentru vârstnici
Un aspect perfect ajustat poate crește încrederea în sine la orice vârstă. Fie că locuiți acasă sau într-o casă de bătrâni, înțelegem că persoanele în vârstă se pot confrunta cu probleme de mobilitate sau cu diverse probleme de sănătate, ceea ce face îngrijirea părului puțin mai complicată. Nu trebuie să vă faceți griji, pentru că vă putem conecta ușor cu coafori mobili cu experiență din zona dvs., care sunt specializați și în clienți în vârstă. Nu mai trebuie să amânați tratamentul părului, deoarece coaforii mobili profesioniști din zona dvs. pot tăia, trata și coafa părul vârstnicilor în diferite moduri pentru o îngrijire de înaltă calitate.
Specialiști în părul creț
Coaforii mobili specializați vă vor ajuta să tratați părul natural și creț obraznic de îndată ce încep să scape de sub control. Părul afro sau părul foarte creț necesită un tip special de îngrijire pe care s-ar putea să nu le ofere coaforii tradiționali. Vă puteți liniști, deoarece coaforii specializați au cunoștințele și experiența potrivite în rezolvarea procesului complex de tăiere și coafare a părului creț. Coaforii profesioniști pot ajusta, de asemenea, părul solicitant în diverse tăieturi sau chiar dreadlocks. Păstrați-vă părul îngrijit de experți, astfel încât să vă puteți arăta părul frumos natural cu mândrie și încredere.
Exemple

Exemple de proiecte finalizate de furnizorii noștri

Fabricarea de mobilierMihai
ElectroinstalațiiDaniel L.
Reconstrucția unui apartament / casăAlexandru J.
Lucrări de construcțiiFrancis G.
Lucrări de construcțiiFrancis G.
Proiectare, arhitectură, proiecte și alte serviciiMarius
Reconstrucția unui apartament / casăAlexandru J.
Servicii pentru dvs.Cristian B.
AsamblareAndrei K.