Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Construcția gardului
Introduceți o cerere
Client mulțumit Comunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.348 de profesioniști
5.199 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Construcția gardului

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Construcția gardului? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
Furnizori16.606 furnizori din zona dvs.
profile image

Gabriel-Valentin A.

Companie
Brașov
5,0
Construcție la roșu

Experienta noastra ne constituie prin productia si calitatea lucrarilor de constructi efectuate. Experienta peste 18 ani in domeniu. Suntem o firma ce oferim seriozitate respect si calitate.

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Sergiu Gabriel L.

Companie
Comuna Dumbrăvița
4,9
Zugrav, zugrăveli

Ofer servicii în tot ce tine de construcții! (Gresie,faianță,gips-carton,zugravire,acoperise,) Casa ta poate fi ridicata de echipa mea de la 0 . Experiența în domeniu .

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Irinel Răzvan C.

Companie
București
4,8
Instalator sanitar

Suntem o echipa tânără, serioasa, oferim servicii de mentenanță, instalații sanitare/termice ,construcții metalice, hale, garaje, panouri sanwich. construcții, renovări, reparații acoperișuri, jgheaburi, burlane, zugrăveli si reamenajari de tot felul. Ne ocupam de tot proiectul cap /coada, inclusiv aprovizionare materiale. Cerem si oferim seriozitate maxima

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Floryn-Mihai G.

Liber profesionist
Voluntari
4,8
Zugrav, zugrăveli

Zugrav Peste 8 ani de experienta in interioare si exterioare ,finisaje de lux,calitate si profesionalism ,suntem o echipa de 2 baieti harnici si dispusi sa realizeze orice proiect pe care il doriti

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Sorin A.

Liber profesionist
Voluntari
4,7
Zugrav, zugrăveli

Amenajări și finisaje , gresie, faianță, travertin, piatra, rigips, zugraveala, parchet, montaj uși, București Ilfov și împrejurimi, oferim seriozitate și garanție, construcții metalice, lemn, panouri sandwich, instalații sanitare, termice, electrice, aer conditionat

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Alexandru-Marian D.

Companie
București
4,7
Renovare apartament

Simti nevoia unei schimbari? Te-ai plictisit de vechea ta casa si iti doresti modificari ? Suntem alaturi de tine si te susținem sa schimbi aspectul casei tale!

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Chiril Adrian A.

Liber profesionist
Domnești
4,2
Muncă în grădină și în aer liber

Prestez servicii de gradinarit: - Montare sistem de irigat -Plantare Gazon - Tuns mecanizat (trimmer/mașina de tuns iarba) - Toaletat copaci - Igienizare terenuri - Defrișat arbuști -Curatare pomi fructiferi -Curatenie Generala Pentru mai multe detalii vorbim la telefon

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Lungu T.

Liber profesionist
București
4,0
Renovare apartament

Amenajare interioara blocuri și apartamente garsoniere vile case glet lavabila instalații electrice și sanitare parchet laminat gresie faianță gips carton scafe tot ceea ce dorește clientul

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
Vedeți mai mult
Tipuri de garduri

Gard din beton

Gardurile din beton sunt populare pentru durabilitatea lor, întreținerea redusă, stilul clasic atemporal și nivelul ridicat de intimitate pe care îl oferă.

Gard de cărămidă

Puteți adapta stilul gardului din cărămidă la aspectul casei dumneavoastră sau puteți construi un gard care să vă unească vizual proprietatea cu vecinii.

Sticlă

Împrejmuirile din sticlă sunt utilizate în mod obișnuit pentru a îngrădi piscine și balcoane.

Gard de plasă

Gardurile din plasă sunt populare pentru accesibilitatea lor. Sunt realizate din plasă de sârmă care este susținută la intervale regulate de stâlpi metalici.

Gard de lemn

Precum un gard din cărămidă, puteți adapta un gard din lemn la aspectul casei dumneavoastră. Datorită aspectului lor, gardurile din lemn completează senzația plăcută a unei grădini confortabile.

Întrebări frecvente
De ce să cauți un specialist în garduri pe Wilio?
Trebuie să construiți un gard nou sau să reparați un gard existent? Gardurile vă protejează nu numai intimitatea, copiii și animalele de companie, ci și proprietatea dumneavoastră. Fie că aveți nevoie să construiți un gard metalic, un gard de sârmă, un gard de cărămidă, un gard de beton, un gard din lemn, un gard din plastic sau un gard viu, Wilio vă va ajuta să găsiți expertul potrivit care să o poată face. Un profesionist cu experiență va folosi materialele și echipamentele potrivite și va asigura un rezultat de calitate, la cel mai bun preț. Fie că aveți nevoie să construiți un gard nou sau să reparați un gard existent, Wilio va găsi cei mai buni experți în garduri din zona dumneavoastră.
Ar trebui să construiesc un gard nou sau să repar gardul existent?
Depinde de starea actuală a gardului, de cât de vechi este, de materialele disponibile și de bugetul pe care îl aveți. De obicei, puteți câștiga mai mult timp construind sau reparând piese deteriorate înainte de a construi un gard nou. Dar dacă un gard din cărămidă sau beton este instabil și se înclină, dacă lemnul este deteriorat și putred sau gardul metalic este complet ruginit, este timpul pentru unul nou.
De ce ar trebui să apelez la experții în construcții de garduri?
Dacă utilizați serviciile unui expert în construcții de garduri, puteți fi siguri că gardurile vor fi construite la nivel profesional. Încercarea de a construi un gard fără instrumentele, echipamentele sau cunoștințele potrivite poate duce la un gard prost construit, care poate fi periculos sau nu va arăta estetic.
Cât costă gardul?
Prețul gardului va varia în funcție de tipul de gard pe care îl alegeți, dacă este necesar să scoateți gardul vechi, din tipul de gard, lungimea gardului, dacă este nevoie de o poartă și alte accesorii.
Cum știu dacă furnizorul meu de garduri are experiența adecvată?
Un adevărat expert în construcții de garduri va răspunde cu plăcere la orice întrebări pe care le aveți și vă va familiariza cu diferitele opțiuni de garduri care există.
Cât va rezista noul meu gard?
Gardurile din lemn rezistă de obicei de la 10 până la 12 ani, gardul din cărămidă rezistă aproximativ 50 de ani, iar gardurile din gabioane pot rezista până la 100 de ani. Desigur, fenomenele naturale precum inundațiile, căderea ramurilor copacilor și furtunile pot provoca daune, așa că vor necesita repararea unui gard. Întreținerea și îngrijirea regulată vă poate prelungi durata de viață a gardului.
Ce tip de gard este cel mai bun?
Ce tip de gard este cel mai potrivit pentru proprietatea dumneavoastră depinde de bugetul dumneavoastră, de cât de dificilă este întreținerea, dacă aveți animale de companie sau câini pentru a evita evadarea și dacă preferați un gard prin care se poate vedea sau doriți să au intimitate. Cea mai avantajoasă opțiune este de obicei cea a gardurile din lemn, dar gardurile metalice tind să fie mai ușor de întreținut și mai durabile.
Cât va dura construirea unui gard?
Cât timp va dura construcția unui gard dat va depinde și de materialul ales, de lungimea gardului, de dificultatea terenului și de alți factori. Cu toate acestea, durează de obicei de la 3 până la 5 zile, inclusiv cu scoaterea gardului vechi, pregătirea și instalarea unui gard nou. Unele tipuri de garduri se instalează mai repede decât altele.
Gardul trebuie să fie orizontal sau să urmeze terenul?
Când construiți un gard pe teren neuniform, una dintre opțiuni este de a urmări înclinația terenului. Pentru această metodă, este recomandabil ca panta terenului să fie mai lină, decât mai abruptă.
De unde știu care gard este cel mai potrivit pentru mine?
Există diferite tipuri de garduri care răspund nevoilor diferite. Unele garduri oferă un nivel mai ridicat de securitate, în timp ce altele oferă mai multă intimitate. Un expert în garduri vă va putea spune avantajele și dezavantajele diferitelor tipuri de garduri.
Ce presupune construirea sau repararea unui gard?
Cum se repară gardul?
Reparațiile gardurilor variază în funcție de tipul de gard și de gradul de deteriorare - specialistul în repararea gardurilor trebuie să evalueze situația la fața locului și să vă ofere recomandări. Dar dacă trebuie să construiți un gard nou, proiectul se desfășoară de obicei după cum urmează:
Selecția gardului
Primul pas în construirea unui gard este să vă decideți asupra unui anumit tip de material. Dacă nu sunteți sigur ce gard să alegeți, solicitați unui expert să vă ajute să alegeți și să comandați gardul cel mai potrivit pentru terenul dumneavoastră. Nu uitați de vecinii dumneavoastră. Ar trebui să vă informați vecinii înainte de a construi un gard.
Pregătirea pentru construcția gardului
Instalarea unui gard începe cu pregătirile. Acestea includ măsurarea și marcarea zonei de gard, asigurarea faptului că gardul se află la limita parcelei, îndepărtarea copacilor și a altor obstacole. După măsurarea împrejmuirii, va fi necesar să se efectueze găuri pentru coloanele de colț, mijloc și poartă.
Construcția gardului
Cu ajutorul unui amestec rapid de beton, se instalează stâlpii de capăt, colț și poartă. Este necesar să verificați dacă stâlpii sunt drepți, dacă sunt centrați pe linia gardului și dacă sunt la înălțimea corectă. Apoi se instalează cărămizi restul lungimii dintre coloane. În cele din urmă, poarta este instalată și verificată pentru deschiderea și închiderea lină.
Informații utileCe trebuie sa stii

Împrejmuirea poate fi o soluție simplă pentru a vă păstra grădina cu un aspect îngrijit și ordonat, dar cum alegeți gardul potrivit pentru a se potrivi nevoilor personale? Primul lucru de luat în considerare este dimensiunea zonei pe care sperați să o îngrădească. Gardurile sunt disponibile în dimensiuni standard de 2m sau 3m înălțime și pot fi realizate dintr-o varietate de materiale, inclusiv lemn, sârmă și plastic.

În ultimii ani, tendința de a construi un gard pe proprietate s-a răspândit printre mulți proprietari de case. Gardurile nu mai sunt doar un element care vă separă proprietatea de cea a vecinului. Ele devin din ce în ce mai mult un obiect decorativ care adaugă valoare proprietății dumneavoastră și completează estetica casei. Desigur, există o gamă largă de garduri disponibile pe piață în ceea ce privește materialele, designul, culoarea și alte caracteristici. Unele garduri sunt mai scumpe decât altele.

Poate fi greu să știți de ce tip de gard aveți nevoie. Gardul potrivit pentru dumneavoastră va depinde de aspectul pe care doriți să-l obțineți, de nivelul de confidențialitate de care aveți nevoie și de bugetul pe care trebuie să-l cheltuiți. Wilio a pus la punct un ghid care să vă ajute să decideți ce tip de gard se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Gardurile nu sunt unul dintre elementele cele mai pline de farmec pentru îmbunătățirea locuinței, dar pot fi o parte vitală a proprietății dumneavoastră. Gardurile oferă confidențialitate, securitate și chiar un plus frumos pentru peisajul dumneavoastră.

Cu Wilio este ușor să angajați un expert în garduri din zona dumneavoastră. Căutați cea mai bună companie de garduri pe Wilio și găsiți un specialist în zona dumneavoastră. Profesioniștii locali în domeniul gardurilor vă vor putea ajuta cu toate nevoile dumneavoastră.

Gardul dumneavoastră va fi acolo mulți ani și va trebui să reziste la o mulțime de condiții meteorologice diferite. Pentru a fi în siguranță și a arăta bine, trebuie să aveți un gard care a fost proiectat și construit în mod corespunzător de către profesioniști cu experiență.

ExempleExemple de proiecte finalizate de furnizorii noștri
profile image
Construcția gardului
Luca D.
profile image
Construcția gardului
Luca D.
profile image
Construcția gardului
Mihai O.
profile image
Construcția gardului
Luca D.
profile image
Construcția gardului
Daniel S.
profile image
Construcția gardului
Marcu C.
Informații utileCe ar trebui sa stii
Gardurile sunt o modalitate excelentă de a vă păstra proprietatea în siguranță și de a vă oferi liniște sufletească. De asemenea, joacă un rol important în crearea atracției estetice pentru casa sau afacerea dumneavoastră. Profesioniștii noștri oferă servicii de calitate, profesionalism și atenție la detalii. De la supravegherea proprietăților, săparea găurilor, unirea secțiunilor și instalarea porților - facem totul! Tarifele depind de dimensiunea proiectului. Sunați profesioniștii noștri chiar astăzi pentru mai multe informații despre cum vă pot ajuta să vă protejați proprietatea de furt și vandalism.