Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Construcție piscină
Introduceți o cerere
Client mulțumit Comunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.349 de profesioniști
5.205 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Construcție piscină

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Construcție piscină? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
Furnizori27.232 furnizori din zona dvs.
profile image

Floryn-Mihai G.

Liber profesionist
Voluntari
4,8
Zugrav, zugrăveli

Zugrav Peste 8 ani de experienta in interioare si exterioare ,finisaje de lux,calitate si profesionalism ,suntem o echipa de 2 baieti harnici si dispusi sa realizeze orice proiect pe care il doriti

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Sorin A.

Liber profesionist
Voluntari
4,7
Zugrav, zugrăveli

Amenajări și finisaje , gresie, faianță, travertin, piatra, rigips, zugraveala, parchet, montaj uși, București Ilfov și împrejurimi, oferim seriozitate și garanție, construcții metalice, lemn, panouri sandwich, instalații sanitare, termice, electrice, aer conditionat

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Chiril Adrian A.

Liber profesionist
Domnești
4,2
Muncă în grădină și în aer liber

Prestez servicii de gradinarit: - Montare sistem de irigat -Plantare Gazon - Tuns mecanizat (trimmer/mașina de tuns iarba) - Toaletat copaci - Igienizare terenuri - Defrișat arbuști -Curatare pomi fructiferi -Curatenie Generala Pentru mai multe detalii vorbim la telefon

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Lungu T.

Liber profesionist
București
4,0
Renovare apartament

Amenajare interioara blocuri și apartamente garsoniere vile case glet lavabila instalații electrice și sanitare parchet laminat gresie faianță gips carton scafe tot ceea ce dorește clientul

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Danciu N.

Companie
Popești-Leordeni
4,0
Instalator sanitar

Alaturi de sotul meu formam o echipa cu o vasta experienta in domeniul costructii dar si cel al instalatiilor sanitare avem peste 6 ani de experienta in domeniu si va putem sa va indepliniti orice proiect

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
Vedeți mai mult
Informatii utileCe trebuie sa stii

Construirea unei piscine

Cine nu ar vrea să se relaxeze lângă piscină după bunul plac, din mai până în octombrie? Cine nu ar vrea să se răcorească sau să înoate în pauza de la muncă și să se simtă bine, sau cel puțin să lase copiii să se joace?

Piscina nu mai este de neatins , ca și în trecut, noile tehnologii și procedurile simplificate de lucru și asamblare vor permite construirea unei piscine chiar și pentru banii disponibili.

Piscinele sunt împărțite în exterior și interior în funcție de locul de instalare .

Piscinele interioare sunt mai complicate în ceea ce privește implementarea și necesită o soluție detaliată a proiectului, precum și o autorizație sau o notificare din partea autorității competente în domeniul construcțiilor. Avantajul este însă că au o utilizare pe tot parcursul anului, dar dezavantajul este că costurile de funcționare și întreținere sunt foarte mari și, prin urmare, construcția de piscine interioare este inaccesibilă pentru majoritatea oamenilor. Este recomandabil să încredințați proiectarea și construcția unei piscine interioare unor experți, deoarece fără cunoștința cerințelor în schimbul de aer și eliminarea umidității ambientale, poate provoca probleme de nerezolvat în funcționarea piscinei și a întregii case. Cea mai potrivită soluție este să contactați proiectantul, de exemplu prin intermediul aplicației noastre, și veți evita problemele mari, pe care le puteți provoca din greșeală cu construcția.
Piscinele în aer liber, care sunt, de asemenea, utilizate pe scară largă, în prezent par a fi disproporționat mai accesibile. Din punct de vedere al metodei de construcție și metodei de tratare a apei, vă vom furniza informații de bază, astfel încât să puteți comanda servicii și să lucrați prin portalul nostru.

Pentru început, trebuie să decidem ce metodă folosim:
- Clorarea apei, dozată manual sau automat,
- Sau calea apei, a sării și a electricității

Să vorbim mai întâi despre calea așa-numitei "apă de mare".
Totul se bazează pe un proces natural. Pentru a avea o piscină frumoasă și curată, veți avea nevoie de trei componente de bază: apă, sare și electricitate.
Solinatorul este un dispozitiv ingenios pentru tratarea apei din piscină. Funcția sa principală este descompunerea moleculelor de sare din piscină și transformarea lor în clor activ. În timpul acestui proces, se formează și ozon și oxigen, care au efecte la fel de benefice asupra purității apei. Acest proces de electroliză protejează piscina de microorganisme prin dezinfectanți, care apar ca urmare a unei reacții electrochimice. Deși sarea pentru piscină utilizată fără solinator înmoaie ușor pielea și are efecte antiseptice demonstrabile, nu dezinfectează apa din piscină. Sarea ca atare nu are efect dezinfectant.

O metodă mai des utilizată de dezinfectare a apei din piscină este cu dezinfectanții pe bază de clor. Astăzi, chiar și magazinele comerciale obișnuite oferă o gamă largă de produse chimice pentru piscine. Este important să aveți grijă constant de apă, în special verificând valorile PH, deoarece este mai ușor să aveți grijă de apă în mod regulat decât să faceți intervenții drastice în caz de deteriorare, care se manifestă prin decolorare sau mirosul apei din piscină.

Piscinele în aer liber sau din grădină sunt astăzi cele mai utilizate piscine în casele familiale, unde este suficientă doar o mică zonă rezervată în acest scop și poate îndeplini nu numai cerințele funcționale pentru spațiu, ci și complementul estetic al arhitecturii grădinii casei. Atunci când planificați o piscină de grădină, vă recomandăm să luați în considerare următoarele aspecte:

- Ce spațiu avem disponibil
- Dacă putem instala piscina în adâncime sau la nivelul solului
- Conexiunea la energie, în special electricitate și apă
- Buget destinat achiziționării unei piscine de grădină (inclusiv instalare și conexiune)

Printre parametrii de bază pe care trebuie să-i luăm în considerare este în principal deciziea strategică dacă să amplasăm piscina pe sol sau să o instalăm scufundată în sol.
În primul rând, trebuie să evaluăm dacă avem suficient spațiu, în principal dacă în zona planificată există distribuții de rețele de inginerie și dacă da, dacă este posibil și mai ales economic să le folosim. Să nu uităm să evaluăm nu numai distribuția subterană, ci și distribuția supraterană, în special distribuția energiei electrice, dar și existența copacilor, aceștia pot avea un avantaj în umbrire în zilele de vară, dar pot avea și un dezavantaj major. În caz de întreținere insuficientă, aceaștia poate avea un efect fatal asupra calității și purității apei din piscină, dar mai ales asupra costului întreținerii apei din piscină.

Piscinele de suprafață sunt cea mai ieftină alternativă din oportunitățile actuale de pe piața comercială pentru piscine în aer liber. Pe de altă parte, dezavantajul este sezonalitatea, adică limitarea în timp a utilizării lor. În prezent există mai multe opțiuni pentru achiziționarea de piscine de suprafață, iar furnizorii noștri pot proiecta diverse opțiuni potrivite pentru spațiul dumneavoastră și, de asemenea, vă pot ajuta cu instalarea și punerea în funcțiune. Tot ce aveți nevoie este o suprafață plană și solidă și posibilitatea de a vă conecta la rețeaua electrică.
Alternativa mai scumpă, dar mai permanentă, sunt piscinele amplasate pe teren. Pe lângă o selecție detaliată și atentă a locului de instalare, trebuie să alegem și tipul de piscină din punctul de vedere al construcției sale materiale. În principiu, există trei tipuri de bază:

- Piscine din zidărie
- Piscine din ceramică sau fibră de sticlă
- Piscine din oțel inoxidabil

Totuși este necesară alegerea unui bazin în funcție de metoda de filtrare a apei, practic din două opțiuni. Fie acestea sunt bazine strâmtoare, sau skimmer. Fiecare metodă de pompare a apei din piscină are avantajele sale, dar și dezavantaje.

Piscine din cărămidă
Bazinele de zidărie sunt construite ca structuri monolitice cu beton armat și izolație adecvată. Tratamentul suprafeței poate fi realizat din plăci ceramice cu o nuanță de culoare la alegere. Alternativ, este posibil să se întindă geotextilul și folia de piscină superioară cu o grosime de cel puțin 1,5 mm pe betonul căptușit. În timpul construcției lor, este foarte ușor să obțineți diferite forme dorite, construirea diferitelor scări sau intrări în piscină, sau chiar adâncimi diferite în funcție de cerințele specifice ale clienților. Este necesar să ne gândim unde vom așeza skimmerul sau cum vom construi planurile de revărsare. Pentru bazinele de revărsare, este necesar să fie foarte precisă și consecventă construirea planurilor și a pantelor, deoarece modificările ulterioare sunt deja foarte complicate. În cazul piscinelor cu un skimmer trebuie să luăm în considerare locația viitoare a pompei și filtrării, astfel încât aceste dispozitive să fie protejate de intemperii.

Ceramică sau fibră de sticlă
Corpul piscinei în sine este realizat pe dimensiuni de producător și adus pe șantier în ansamblu. Aici este montat într-o excavare pre-pregătită, de obicei folosind o macara. Prin urmare, este potrivit să vă gândiți la acest lucru atunci când alegeți această opțiune. Locația trebuie să poată fi accesată de această macara și nu trebuie să fie obstrucționată de liniile electrice sau de conexiunile telefonice. Corpul bazinului este așezat pe o suprafață plană de beton, parametrii căruia vor fi determinați de producător în funcție de volumul de apă și, astfel, de greutatea bazinului umplut. După amplasarea bazinului pe fundația pregătită, acesta este betonat cu beton uscat pentru a putea transfera sarcina terenului după eventuala golire a bazinului. În cele din urmă, plăcile sunt instalate în jurul piscinei, fie din beton, fie din lemn, eliminând astfel transportarea murdăriei în piscină. Dacă sunt instalate plăci ceramice, este foarte important ca acestea să fie realizate ca antiderapante. Un plus adecvat pentru piscină este un duș în grădină, care va contribui, de asemenea, la reducerea transportului de murdărie în piscină.

Piscine din oțel inoxidabil
Procedura de producție și asamblare a acestora este identică cu punctul anterior, diferența este în greutatea bazinului și, mai important, prețul său este de cel puțin două ori mai mare. Avantajul este o funcționare mai igienică și o întreținere mai ușoară a calității apei piscinei.

Toate tipurile de piscine enumerate aici pot fi completate cu dispozitive care îmbunătățesc confortul de utilizare, în special:
- contracurent, care va permite înotul intensiv chiar și în bazine mai mici
- pompă de căldură pentru încălzirea apei, care poate prelungi sezonul de înot în condițiile noastre din aprilie până în octombrie
- acoperișul piscinelor care ne protejează de poluare, dar poate preveni și vizitele nedorite ale animalelor de companie.

Informații utileCe ar trebui sa stii
Construcția unei piscine se poate face în diferite moduri: - Construcția din blocuri și beton. Acest tip de construcție este cel mai comun și este adesea folosit pentru piscine private, deoarece această metodă permite construirea unui design plăcut din punct de vedere estetic; - Construcție folosind folie (șindrilă). În cazul în care aveți nevoie de ceva care nu va costa atât de mult, atunci aceasta ar putea fi opțiunea dumneavoastră. Principalul dezavantaj este durabilitatea - din cauza acestor șindrile, trebuie să le înlocuiți după fiecare câțiva ani sau mai puțin; - Beton cu elemente prefabricate. Acest tip de muncă a fost dezvoltat special pentru proiecte comerciale în care există multe persoane simultan care folosesc piscina în mod regulat.