Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Construcții și producție de scări
Introduceți o cerere
Client mulțumit Comunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.352 de profesioniști
5.209 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Construcții și producție de scări

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Construcții și producție de scări? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
Informatii utileCe trebuie sa stii
De ce să căutați un meșter care să construiască o scară pe Wilio?

Datorită unei game largi de maeștri specializați în producția de scări, puteți alege expertul potrivit pentru dumneavoastră de pe Wilio. Indiferent dacă prioritatea dumneavoastră este costul redus, viteza de producție și livrare sau utilizarea materialelor premium, puteți începe să căutați meșterul perfect imediat.

Trebuie să asigur materialul pentru construcția scărilor?

Nu. În mod implicit, meșterul va furniza el însuși toate materialele și instrumentele necesare. În cazul construcției unei scări interioare din lemn, piesele individuale trebuie realizate de un tâmplar. În cazul scărilor din beton sau piatră în exterior, meșterul achiziționează tot materialul, fie că este vorba de blocuri, pavaje interconectate sau material pentru betonare. < / p>

Care sunt tipurile de scări în funcție de pantă?

Panta scărilor este împărțită în cinci grupuri de bază în funcție de brațele scării. Cele cu cea mai mică înclinație de la 10° până la 20° se numesc rampe. Scările mai abrupte sunt gradate treptat. Mai mult, scările sunt ușoare, comune, abrupte, adică cu o înclinație de 45° până la 58° și o înălțime a treptelor de 200 până la 250 mm.

Construcție a scărilor exterioare (beton)

Pregătirea terenului

La început, este necesar să pregătiți în prealabil panta, astfel încât adâncimea săpăturii să fie la cel puțin 15 cm și grosimea brațului scării de cel puțin 10 cm. Următorul pas este să turnați granulația de armare din piatră spartă, beton sau cărămizi. Este întotdeauna recomandat să săpați 10 cm mai mult sol la primul pas pentru a construi o fundație mai puternică.

Cofraj

Mai întâi, placa longitudinală trebuie așezată pe o pantă pre-pregătită, dar cel puțin 10 cm perpendiculară pe înclinația brațului scării la cel mai subțire punct.

Dacă placa este prea îngustă, se recomandă conectarea a două plăci care vor fi atașate din exteriorul scării. Ulterior, placa ar trebui întărită prin înșurubarea știfturilor la aceasta în cel puțin trei locuri - la început, la sfârșit și la mijloc. A doua placă de cofraj laterală este instalată în același mod, menținând aceeași lățime a treptei și înclinației ca și în cazul primei plăci. Amintiți-vă că un nivel spiritual este esențial pentru toate aceste activități!

< Dacă toți pașii anteriori au fost efectuați corect, cofrajul va fi îndepărtat folosind fire. După îndepărtarea cofrajului, un strat mic de agregate și armături de oțel este aruncat.

Plăcile de cofraj verticale trebuie să fie exact la fel de înalte ca treptele individuale.

Turnarea cu beton

Amestecul ideal de beton pentru turnarea scărilor este dat în mod standard de raportul dintre 1 găleată de ciment, 4 găleți de agregat și o jumătate de găleată de apă . Dacă nu aveți un mixer, asigurați-vă că cumpărați unul. Dacă nu știți de unde și cum, puteți găsi furnizori de echipamente pentru construcții direct pe Wilio și puteți începe betonarea a doua zi.

Este recomandat să porniți întotdeauna scările de la treapta inferioară. Cu ajutorul unui strat de lemn, treptele individuale sunt apoi netezite astfel încât să nu se formeze bule de aer și brațul să fie compact. Fiecare pas trebuie netezit într-un plan sau o ușoară pantă spre exterior.

Deformare

Chiar dacă betonul atinge rezistența declarată după câteva zile, se recomandă să lăsați cofrajul să stea cel puțin o săptămână. Mai ales toamna și primăvara. Nimic nu se întâmplă când scara este stropită sporadic cu apă, deoarece se pot forma fisuri pe betonul cu fixare rapidă. După uscare încă câteva zile, este necesar să creșteți precauția în zona marginii scărilor și să nu le încărcați.

Construcția scărilor interioare (lemn)

Focus și design. Primul pas în producția unei scări interioare din lemn este să vă concentrați asupra locului unde va fi instalată scara. Deoarece spațiul este limitat în mod diferit în fiecare clădire, trebuie luați în considerare toți factorii care afectează forma și dimensiunea. Prin urmare, este necesar să se evalueze bine dacă o scară cu mai multe ramuri este soluția ideală într-un loc dat. După focalizare, se creează un design, datorită căruia mai târziu este posibil să se producă piese individuale în forma și dimensiunea dorită. Pe Wilio, puteți găsi mai mulți meșteri care realizează scări din lemn personalizate și, în același timp, oferă servicii suplimentare, cum ar fi orientarea, service-ul sau vizualizările 3D.
Producerea pieselor individuale din lemn

Pe baza focalizării și a designului, se evaluează apoi din ce părți va fi realizată scara. Ca standard, pereții laterali din lemn sunt primii produși, care sunt prinși de pereți. Urmează producția de pași individuali din lemn. Nu în ultimul rând, se face o balustradă, care constă dintr-o balustradă și plăci transversale sau bare din lemn, piese turnate din metal sau alte materiale.

Asamblare

În timpul asamblării, începeți întotdeauna cu pereții laterali din lemn. Panourile laterale sunt atașate direct de perete cu șuruburi dedicate, astfel încât să fie rezistente la sarcini mari. Ulterior, treptele sunt montate de jos în sus, astfel încât să se prindă direct pe panourile laterale montate. Odată ce scara este montată, poate începe instalarea balustradei. Stâlpii balustradei sunt atașați mai întâi, în cel puțin două locuri - în partea inferioară și în partea de sus. În majoritatea cazurilor, se utilizează trei sau mai mulți stâlpi.

Soluții moderne și sensibile

Scări de consolă

Dacă sunteți interesat de designul modern și nu vă este frică să vă diferențiați, o alegere bună pot fi scările consolidate. Folosirea treptelor suspendate, care se prind doar în perete, pare ușoară și vă permite să luminați spațiul de sub.

Folosiți spațiul de sub scări

Nu numai în casele mici, fiecare metru pătrat este prețios. Spațiul liber de sub scări poate fi folosit în multe cazuri pentru a obține ceva spațiu de depozitare în plus. Ce ziceți de spațiu de stocare suplimentar pentru încălțăminte sau de o bibliotecă încorporată? Există multe posibilități. Tot ce aveți nevoie este imaginație și un bun arhitect sau designer, pe care îl puteți găsi cu ușurință pe Wilio. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți cererea dumneavoastră gratuit și profesioniștii vă vor trimite oferte în câteva minute.

Tendința actuală

Cel mai recent trend din zona scărilor din zilele noastre este o combinație de trepte din lemn realizate din lemn masiv și un perete alb pur, respectiv o balustradă masivă. Un astfel de design arată elegant și simplu. După cum se spune, există frumusețe în simplitate și cu siguranță nu veți strica nimic cu această combinație atemporală.

Tipuri de scări în funcție de construcție

Frezare

Datorită construcției lor, ocupă foarte puțin spațiu, deci sunt potrivite pentru spații mici. Se folosesc cel mai adesea în cabane, la intrare în mansarde sau pe terase mai confortabile, funcționale și mai sigure. Acest tip de scări este utilizat standard în apartamente cu un plan mare și în mezanin, care au ferestre și uși către alte camere.

Scară în spirală

Acest tip aparține așa-numitelor scări curvilinee, care ocupă de obicei foarte puțin spațiu în comparație cu alte tipuri. Arată elegant, aerisit și este un decor al spațiilor de locuit. Destul de des, scările în spirală sunt, de asemenea, utilizate ca o cale de comunicație laterală sau de evacuare.

Proiectarea scărilor

Dimensiunile necesare sunt influențate de tipul clădirii, de funcționare, dar și de cerințele arhitecturale. În cazul clădirilor noi, designul scării este mult mai simplu decât în ​​cazul reconstrucțiilor, unde elementul limitativ este spațiul scării. Condiția prealabilă de bază pentru proiectarea corectă a unei scări este desenul formei sale. Înălțimea optimă a treptelor este dată în mod standard în intervalul de la 15 la 18 cm. Lățimea treptelor este de obicei de aproximativ 30 cm. Înclinarea normală a brațului scării este cuprinsă între 25° și 35° (corespunde unei înălțimi trepte de la 15 la 18 cm). Lățimea umărului este de cel puțin 90 cm pentru casele de familie, dar o lățime mai potrivită este de 100 cm. Designerii și arhitecții pe care îi veți găsi pe Wilio au o vastă experiență în această activitate. Așadar, nu ezitați și alegeți expertul potrivit pentru dumneavoastră chiar astăzi de pe Wilio.

Informații utileCe ar trebui sa stii
Experții de pe Wilio știu că renovarea scărilor este o decizie importantă. Există multe lucruri de luat în considerare la renovarea scării! O modalitate excelentă de a face acest lucru este verificând recenziile lor pe site-uri precum Yelp sau Angie's List și cerând referințe de la prieteni. Uitați-vă la cât timp au fost în afaceri, ce fel de experiență au și la câte proiecte lucrează în fiecare zi.