Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Consultanță fiscală
Introduceți o cerere
Client mulțumit Comunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.349 de profesioniști
5.201 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Consultanță fiscală

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Consultanță fiscală? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
Întrebări frecvente
De ce să contractați un contabil prin Wilio?
Nimic nu este sigur, doar moartea și impozitele și, din fericire, va trebui să aveți grijă doar de una dintre aceste două incertitudini cea mai mare parte a vieții voastre. Dar de ce să nu ne ocupăm deloc de impozite? Contabilitatea este unul dintre puținele servicii care vă pot economisi bani. Cheltuiți bani pentru a face bani. Un contabil bun poate remarca greșelile și ineficiențele care vă pot costa bani și vă pot oferi modalități de a economisi și mai mulți bani. Pe lângă asta, veți economisi și o cantitate disproporționată de timp, fie prin pregătirea declarațiilor lunare de TVA, fie prin pregătirea unei decontări fiscale la sfârșitul perioadei contabile, prin care veți dori să vă minimizați datoria fiscală. Tot ce trebuie să faceți este să găsiți un contabil bun. Din fericire, aceștia pot fi la doar câteva click-uri distanță! Datorită Wilio, contabilii profesioniști sunt acum la îndemână și găsirea lor nu a fost niciodată mai ușoară. Pur și simplu descrieți serviciile fiscale pe care le solicitați și așteptați să primiți ofertele. Obțineți gratuit o ofertă, fără caracter obligatoriu și găsiți-vă astăzi contabilul perfect în zona dumneavoastră.
Ce face un contabil?
Aveți nevoie de un contabil atunci când vă ocupați de afaceri, fie că lucrați independent (persoană fizică), fie ca și companie. Fiecare persoană care desfășoară o activitate independentă (persoană fizică) și fiecare companie ar trebui să aibă un contabil de încredere care să păstreze conturile în conformitate cu cerințele legale și să întocmească anual o declarație de impozit pe venit. Contabilul dumneavoastră se poate specializa într-un domeniu sau tip de contabilitate (cum ar fi contabilitatea simplă pentru întreprinzători individuali sau evidența contabilă dublă pentru companii), dar poate oferi, de asemenea, o varietate de servicii contabile și financiare, cum ar fi procesarea impozitului pe venit, taxa pe valoarea adăugată, procesare salarizare, consultanță fiscală, audit, analiză financiară, planificare financiară, bugetare și raportare.
Când ar trebui să caut un contabil?
Dacă sunteți o afacere mică sau un contractor, angajarea unui contabil are sens, deoarece vă scutește de acest aspect pentru a servi mai mulți clienți sau pentru a câștiga mai mult timp pe care îl puteți petrece cu familia. Angajarea unui contabil înseamnă că puteți redirecționa în cele din urmă o serie de conturi sau sute de e-mailuri de confirmare cuiva care știe ce să facă cu aceastea. De regulă, cel mai bine este să contactați un contabil fiscal la începutul anului contabil, nu numai pentru a vă asigura că vă înțelegeți și știți cum să comunicați eficient, ci și pentru a primi sfaturi cu privire la obligațiile fiscale și planificarea fiscală, cu alte cuvinte, ce ați putea cumpăra și anula în cursul anului contabil. Căutând un contabil la sfârșitul perioadei contabile, vă va lipsiți de aceste sfaturi/beneficii. În plus, înainte de termenul limită pentru depunerea declarațiilor fiscale, toți contabilii sunt cu adevărat ocupați.
Cum găsesc un bun contabil sau un consilier fiscal?
Cel mai bun mod de a găsi un contabil bun în zona dumneavoastră este să găsiți candidați ale căror servicii să corespundă nevoilor dumneavoastră. Apoi, există recenzii relevante - asigurați-vă că oferă servicii de calitate și le furnizează la timp. Agenda contabilă și fiscală este guvernată de termene legale stricte, iar întârzierea acestora vă poate costa amenzi considerabile.
Trebuie să găsesc un contabil în zona mea?
Wilio deține o listă de contabili din diferite părți ale Slovaciei. Deși poate fi avantajos și convenabil să aveți un contabil în apropiere, în era electronică de astăzi puteți lucra și cu un contabil de la distanță. Depinde de preferința dumneavoastră.
De ce documente va avea nevoie contabilul de la mine?
Pentru efectuarea contabilității curente a unei persoane fizice sau a unei companii, contabilul va avea nevoie în mod regulat de toate facturile dumneavoastră, atât în ceea ce privește veniturile, cât și cheltuielile. Acestea includ dovada achiziționării de combustibil, mijloace de lucru, telefonul companiei, computer, dovada închirierii de birouri și altele asemenea. La sfârșitul zilei, este în interesul dumneavoastră să oferiți contabilului toate dovezile costurilor dumneavoastră. Veți plăti și mai puține impozite. Contabilul dumneavoastră va avea nevoie și de extrasele dumneavoastră bancare (în cazul unei companii de contul companiei dumneavoastră ). Dacă trimiteți documente contabilului dumneavoastră electronic, va trebui să păstrați originalele.
Cât costă contabilitatea?
Contabilitatea simplă și declarația fiscală pentru o persoană care desfășoară o activitate independentă (persoană fizică) vă va costa 50-100 de euro pe an contabil. Pentru companiile unipersonale mai mici, gestionarea agendei contabile variază de la 30 la 70 de euro pe lună, dar depinde dacă compania este și plătitoare de TVA. Pentru companiile în care sunt și angajați, costul contabilității crește la peste 100 de euro pe lună. Costul contabilității la sfârșitul zilei depinde de activitatea de afaceri a companiei dumneavoastră - câte tranzacții de cumpărare și vânzare faceți pe lună și câți angajați aveți.
Ce servicii va face contabilul pentru dumneavoastră
Contabilitatea persoanelor care desfășoară activități independente (persoane fizice)
Când faceți afaceri ca lucrător independent (persoană fizică), contabilul vă va ține contabilitatea simplă și vă va pregăti o declarație fiscală la sfârșit de an. Verificați cu contabilul posibilitatea de a aplica pentru cheltuieli forfetare, care poate fi pentru dumneavoastră o soluție avantajoasă din punct de vedere financiar și vă va simplifica semnificativ contabilitatea pe parcursul anului.
Contabilitate pentru companii (persoane juridice)
Unul dintre primele lucruri pe care ar trebui să le faceți atunci când începeți o afacere este să implicați și un contabil cu experiență. Aceștia vă vor sfătui cu privire la cele mai bune structuri de afaceri în funcție de tipul de afacere și de valoarea preconizată a venitului din planul financiar. Vă va ajuta să vă simțiți mai încrezători că ați bifat casetele corecte atunci când completați orice hârtie. Atunci când faceți afaceri ca o companie (persoană juridică), contabilul va păstra contabilitatea cu două intrări necesare pentru dumneavoastră. Acest lucru necesită utilizarea unui software de contabilitate și o bună cunoaștere a procedurilor și legilor contabile. La sfârșitul anului contabil, el vă va pregăti o declarație de impozit pe profit.
Prelucrarea salariilor
Dacă angajați și oameni în afacerea dumneavoastră, fie ca o profesie, fie ca o companie, adică sunteți angajator, contabilul vă poate ajuta și cu procesarea salariilor, comunicarea cu instituțiile publice, trimiterea rapoartelor lunare și furnizarea de consiliere profesională în domeniul personalului.
Contabilitate TVA
Atunci când aveți un volum mai mare de activitate comercială, va trebui să vă înregistrați ca plătitor al taxei pe valoarea adăugată (TVA), fie în mod obligatoriu pe baza respectării limitelor legale, fie în mod voluntar, ceea ce poate fi avantajos din punct de vedere financiar pentru dumneavoastră. De asemenea, este o idee bună să vă consultați contabilul în acest sens. Dacă deveniți plătitor de TVA, contabilul vă va ajuta cu plăcere să pregătiți înregistrările periodice de impozite pe TVA, impuse de lege lunar sau trimestrial.
Bugetare și planificare financiară
Contabilul dumneavoastră vă poate ajuta să vă bugetați sau, în unele cazuri, chiar să vă planificați finanțele. Puteți organiza o întâlnire în care veți vorbi despre finanțe, obiective, venituri și cheltuieli - pentru dumneavoastră personal sau pentru compania dumneavoastră. Apoi contabilul își poate folosi instrumentele (și mulți ani de experiență) pentru a vă recomanda cei mai buni pași de urmat. Avantajul implicării unui contabil într-un buget este că acesta poate analiza finanțele dumneavoastră în ceea ce privește ceea ce puteți anula, impozitele pe care le datorați și ceea ce ați putea obține înapoi.
Auditul situațiilor financiare și conformitatea
Conformitatea este esențială pentru întreprinderi, pentru a evita amenzile și a minimiza riscurile penale în afaceri. Cu toate acestea, dacă nu cunoașteți regulile, este ușor să omiteți detaliile sau să faceți un pas greșit. Contabilul dumneavoastră vă poate ajuta să monitorizați respectarea tuturor cerințelor legale aplicabile afacerii dumneavoastră. Dacă afacerea dumneavoastră este supusă unei obligații de audit în temeiul Legii contabilității, trebuie să angajați un auditor independent în plus față de contabil. Aceasta poate fi doar o persoană fizică sau juridică înregistrată pe lista auditorilor, adică este autorizată să efectueze auditul. Un audit este un control independent al contabilității, cu scopul de a se asigura că entitatea comercială ține conturile corect în conformitate cu reglementările fiscale și contabile slovace.
Informații utileCe trebuie sa stii

Dacă sunteți proprietarul unei companii, contabilul / contabilul dvs. va trebui să vă vadă documentele fiscale. Acestea includ declarațiile dvs. fiscale și orice planuri, atașamente sau declarații justificative care se însoțesc. De asemenea, va trebui să vă asigurați că au declarații curente de profit și pierdere pentru cea mai recentă perioadă de la un an la altul.

Găsirea unui contabil bun sau a unui consilier fiscal poate fi una dintre cele mai importante și dificile decizii proprietarul individual sau al afacerii va face. Din acest motiv, este important să știți ce să căutați la un profesionist în contabilitate sau fiscal.

Un contabil este o persoană care lucrează în departamentul financiar al unei companii. Contabilii țin evidența tuturor banilor care intră și ies dintr-o companie. Se asigură că banii fiscali ai companiei sunt cheltuiți corect. Contabilii pot lucra pentru companii private, agenții guvernamentale sau organizații non-profit. Contabilii de obicei nu trebuie să facă nicio muncă fizică. De obicei, lucrează într-un birou cu un birou și computer. Contabilii trebuie să fie foarte organizați și să acorde atenție detaliilor, deoarece

Ei bine, nu există un preț stabilit. Depinde de întreprinderi individuale și de nevoile lor specifice. Unele companii trebuie doar să facă contabilitatea de bază, care include: - Eliminarea extraselor de cont și a încasărilor; - Introducerea tranzacțiilor în software-ul contabil; - Producerea de rapoarte pentru gestionare; în plus, contabilul dvs. vă poate pregăti, de asemenea, declarația fiscală, vă poate oferi servicii de salarizare și se poate ocupa de orice cerințe de TVA.

Wilio este cel mai bun loc pentru a rezerva un contabil. Puteți găsi un contabil local prin intermediul platformei noastre în mai puțin de 30 de minute. Tot ce trebuie să faceți este să completați un formular scurt cu detaliile și cerințele dvs. și vom face restul pentru dvs.: potrivindu-vă cu cei mai buni profesioniști disponibili, punându-vă legătura cu ei și oferind un serviciu rapid și fără probleme. .

Wilio este un serviciu online gratuit care vă ajută să găsiți o afacere locală. Avem mii de companii listate pe site-ul nostru și crește în fiecare zi. Există multe motive pentru care oamenii aleg să rezerve contabili prin Wilio.

punându-vă în contact cu ei și oferind un serviciu rapid și fără probleme.

Wilio este un serviciu online gratuit care vă ajută să găsiți o afacere locală. Avem mii de companii listate pe site-ul nostru și crește în fiecare zi. Există multe motive pentru care oamenii aleg să rezerve contabili prin Wilio.

punându-vă în contact cu ei și oferind un serviciu rapid și fără probleme.

Wilio este un serviciu online gratuit care vă ajută să găsiți o afacere locală. Avem mii de companii listate pe site-ul nostru și crește în fiecare zi. Există multe motive pentru care oamenii aleg să rezerve contabili prin Wilio.