Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Contabilitate
Introduceți o cerere
Client mulțumit Comunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.347 de profesioniști
5.196 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Contabilitate

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Contabilitate? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
Întrebări frecvente
Ce servicii oferă contabilul?
Un contabil se poate specializa într-un singur domeniu sau poate oferi o gamă largă de servicii, cum ar fi contabilitatea simplă și dublă, pregătirea rapoartelor contabile și statistice, situațiile financiare, decontările și declarațiile fiscale. Înscrierea diferitelor tipuri de articole (extrase bancare, documente interne, facturi de la clienți sau furnizori etc.). Facturarea călătoriilor de afaceri. Evaluarea exactității facturilor din punct de vedere fiscal și contabil. Responsabilitatea pentru contabilitatea corectă a elementelor contabile. Elaborarea situațiilor financiare lunare, trimestriale și anuale periodice și pregătirea documentelor pentru Biroul Statistic. Comunicarea cu auditorii, autoritățile fiscale și alte instituții. Contabilii combină în mod obișnuit diferite servicii pentru a vă ajuta să vă optimizați finanțele corporative sau personale.
Cum găsesc un contabil sau un consilier fiscal ?bun
Cel mai bun mod de a găsi un contabil bun în zona dumneavoastră este să cereți și să așteptați oferte de la contabili a căror experiență și abilități se potrivesc cu ceea ce aveți nevoie. Apoi verificați recenziile lor, comparați ofertele și alegeți-o pe cea care vi se potrivește.
Cum pot găsi un contabil în zona mea?
Găsirea unui contabil local poate fi uneori dificilă în funcție de locul în care locuiți. Veți găsi contabili din toată Slovacia pe Wilio, deci dacă introduceți o cerere, o vom trimite contabililor din zona dumneavoastră. Cu toate acestea, o întâlnire personală nu este întotdeauna necesară, astfel încât puteți alege un contabil și din alte regiuni și să comunicați electronic.
De ce este potrivit să angajezi un contabil prin Wilio?
Contabilitatea este unul dintre acele servicii care vă vor ajuta cu adevărat să economisiți. Merită să investești în serviciile unui contabil. Un contabil bun vă poate raporta greșeli și oportunități ratate care vă costă bani. Nu numai că veți economisi mult timp, dar veți putea dormi liniștit cu certitudinea că contabilitatea și impozitele dumneavoastră sunt păstrate în ordine și în conformitate cu legea. WIlio este la doar câteva click-uri distanță de a găsi un contabil bun. Doar descrieți ce servicii aveți nevoie și așteptați ofertele. Acum este momentul potrivit pentru a vă ocupa de contabilitate. Obțineți gratuite oferte și găsiți un contabil calificat astăzi.
Ce servicii va oferi un contabil pentru dvs.
Declarație fiscală a unei persoane fizice
Toată lumea ar trebui să aibă un contabil de încredere care să depună o declarație de impozit pe venitul personal în fiecare an. De obicei, cel mai bine este să contactați contabilul la începutul noului an - în mod ideal nu mai târziu de 3 luni înainte de termenul limită. Nu numai pentru a putea fi sigur că va avea timp pentru dumneavoastră, ci și pentru a putea, de exemplu, să vă sfătuiască cu privire la ce altceva poate fi adăugat la costuri înainte de închiderea conturilor pentru anul trecut. Dacă găsiți un contabil în zona dumneavoastră de la care doriți o declarație fiscală, angajați-l cât mai curând posibil. Contabilii sunt foarte ocupați înainte de a depune declarații fiscale, așa că nu lăsați acest lucru pe ultimul moment.
Contabilitate
Mulți contabili oferă servicii de contabilitate și vă pot ajuta cu termene regulate, salarizare, facturi și altele asemenea. Dacă dețineți o afacere mică sau sunteți o persoană care desfășoară o activitate independentă, este logic să angajați un contabil, deoarece contabilitatea dumneavoastră va fi ținută de un profesionist care se va ocupa de respectarea tuturor legilor, standardelor și reglementărilor, astfel încât să evitați orice probleme cu autoritățile care pot apărea din ignoranță.
Consultări
Un contabil vă poate ajuta să vă optimizați cheltuielile contabile. Puteți face o programare pentru a vorbi despre venituri și cheltuieli. Apoi vă vor sfătui și cum să procedați la optimizare. Avantajul de a avea un contabil atunci când se pregătește un buget este că acesta se va uita la finanțe în mod obiectiv și poate evalua ce vă puteți permite să cumpărați, să anulați și la ce sumă de impozite vă puteți aștepta pentru un anumit an.
Sugestii și sfaturi

Prețul este oferit imediat

Nu pierdeți timpul căutând oferte de la diferite firme de contabilitate. Introduceți solicitarea dumneavoastră și veți începe în curând să primiți oferte de la contabilii calificați din zonă.

Nu vă depășiți bugetul

Prețurile contabile pot fi cu adevărat diferite. Cu toate acestea, cu Wilio puteți compara cu ușurință mai multe oferte și o puteți alege pe cea care se potrivește bugetului dumneavoastră.

Găsiți cei mai buni contabili

Nu uitați să adăugați data limită pentru finalizarea lucrării. Dacă aveți un buget care nu trebuie depășit, anunțați de la început furnizorul de servicii.

Informații utileCe trebuie sa stii

Dacă angajați un contabil prin Wilio, vă veți putea concentra asupra afacerii dumneavoastră în loc să vă faceți griji cu privire la efectuarea impozitelor. Veți putea economisi timp și bani.

ExempleExemple de proiecte finalizate de furnizorii noștri
profile image
Contabilitate
Mihai O.
profile image
Contabilitate
Darius F.
profile image
Contabilitate
Teo K.