Conturarea sprâncenelor

Înțelegeți-vă cu un expert calificat în conturarea sprâncenelor. Profesioniștii din zona dvs. și la un preț avantajos!

Creează cerere
Aflați mai multe
664 furnizori
Creează cerere
Aflați mai multe

De ce Wilio?

Wilio vă va ajuta să găsiți profesioniști de calitate în zona dumneavoastră.

Wilio vă va ajuta să găsiți profesioniști calificați pentru aproape orice serviciu sau meserie. Încercați Wilio gratuit.

27 638de profesioniști
50 983proiecte finalizate
4,8 / 5ratingul mediu al experților noștri
199 720 descărcări de aplicații

Cum funcționează Wilio?

INTRODUCEȚI DOAR O CERERE

Răspundeți la câteva întrebări despre ce serviciu aveți nevoie.

Ne vom adresa celor mai buni

Vom găsi cei mai potriviți experți în funcție de cerințele dumneavoastră.

Alegeți cea mai bună ofertă

Comparați ofertele și alegeți dintre cei mai bine evaluați experți.

INTRODUCEȚI CEREREA

Expertul nostru Mihai vă sfătuiește

Ce ar trebui să știu

Expertul nostru Mihai vă sfătuiește

Întrebări frecvente

De ce să rezervați un serviciu de îngrijire a sprâncenelor prin Wilio?

Îndepliniți-vă dorința de sprâncene frumoase și perfecte și angajați un specialist în sprâncene prin Wilio. Indiferent dacă doriți să aveți sprâncene la modă groase și stufoase sau sprâncene cu o formă de arc netedă, artiștii noștri make-up și specialiștii în frumusețe oferă cele mai fiabile servicii de modelare a sprâncenelor pentru un aspect cât mai bun. Nu va trebui să pierdeți timp căutând saloane deschise în zona dumneavoastră. De îndată ce creați o cerere, cosmeticienii de top vă vor contacta și vă vor prezenta ofertele. Simțiți-vă liber să verificați profilurile lor, să comparați recenziile și să citiți părerile clienților anteriori. În acest fel, puteți găsi pe cineva care este cel mai potrivit pentru ceea ce căutați. Poate așa îți vei găsi cosmeticiana „de casă” permanentă. Găsirea specialiștilor pentru sprâncene pe Wilio din zona dumneavoastră este rapidă și ușoară! Nu vă faceți griji cu privire la modelarea regulată a sprâncenelor și folosiți servicii fiabile de îngrijire a sprâncenelor în confortul casei dumneavoastră. Apăsând click pe butonul „Introduceți o solicitare”, rezervați astăzi o anumită zi pentru modelarea sprâncenelor, datorită căreia vă veți putea adora sprâncenele frumoase și cu aspect natural.

Poate avea pielea mea vreo reacție după ce mi-am modelat sprâncenele?

Da, este posibil. Pielea din jurul sprâncenelor este foarte fină și poate fi predispusă la iritații. Dacă aveți umflături sau roșeață după tratament, aplicați o cremă de zinc disponibilă în magazine, pentru ameliorarea inflamației. De asemenea, puteți utiliza remedii naturiste, cum ar fi uleiul de arbore de ceai, aloe vera, pentru a calma pielea proaspăt pensată și a preveni infecțiile.

Cât durează modelare sprâncenelor?

Durata modelării sprâncenelor depinde de forma, textura și starea sprâncenelor. În general, procedura standard de tratament pentru sprâncene poate dura de la 10 la 45 de minute. Aceasta include o consultație inițială, procesul de vopsire și pensare a sprâncenelor și câteva ajustări fine după aceea.

Ceara / pensarea este potrivită pentru toate tipurile de piele?

Din punct de vedere tehnic, ceara / pensarea este potrivită pentru toate tipurile de piele. Cu toate acestea, dacă utilizați medicamente acide precum retinoizi sau medicamente pentru acnee precum Accutane sau Differin, evitați îndepărtarea părului pentru moment. Aceste medicamente tind să slăbească pielea, astfel încât pensarea nu este recomandată pentru moment. Pentru cei care au alte probleme ale pielii, cum ar fi dermatita sau pielea arsă de soare, vă recomandăm, de asemenea, să evitați tratamentul cu ceară.

Ce ar trebui să fac între ajustările sprâncenelor?

Cel mai bun lucru de făcut între ceară / pensarea anterioară și următoarea este să-ți lași sprâncenele în pace și să le lași să crească din nou. Cu toate acestea, puteți pensa, totuși, orice fir de păr rătăcit care iese deasupra sau sub forma sprâncenelor. Nu uitați să nu atingeți niciodată interiorul sprâncenei sau arcada. Trageți cu grijă și ușor firele de păr ieșite, în direcția creșterii părului.

Când ar trebui să fac o rezervare pentru modelarea sprâncenelor?

Ideal este să programați o întâlnire pentru sprâncene cu câteva zile în avans, până la o săptămână . Cu toate acestea, dacă aveți nevoie de o ajustare urgentă, nu este o problemă. De asemenea, vă putem conecta cu cosmeticieni care vă pot ajusta sprâncenele în aceeași zi sau a doua zi.

Servicii

Ce includ serviciile de pensare / ajustare / modelare a sprâncenelor?

Fiecare parte a corpului are nevoie de îngrijire, iar sprâncenele noastre nu fac excepție. Sprâncenele curate și îngrijite vă pot schimba fața în bine și vă pot face trăsăturile să iasă mai bine în evidență. Dacă aveți nevoie de ajutor pentru a îmblânzi sprâncenele groase și naturale, Wilio vă va ajuta să găsiți specialiști în sprâncene în zona dumneavoastră! De la sprâncenele groase și pline la ceva mai elegant și mai finuț - specialiștii în sprâncene vă pot ajuta să obțineți sprâncene care se concretizează prin următoarele servicii:

Programări pentru modelarea sprâncenelor acasă

Aveți probleme în a vă ține sub control sprâncenele dezordonate și stufoase? Credeți că sprâncenele dumneavoastră au o viață proprie? Platforma noastră vă poate conecta cu specialiști în sprâncene calificați, din zona dumneavoastră, care vă vor modela sprâncenele chiar acasă. Puteți sări cu ușurință peste durerea de cap provocată de așteptarea unei programări libere în salon sau așteptarea în trafic atunci când sunteți pe drum. Rezervând un expert în sprâncene din apropiere folosind Wilio, înseamnă că îți poți aranja sprâncenele din confortul canapelei! Specialiștii noștri vă pot ajuta să vă găsiți forma și volumul potrivit, începând cu prima consultație. Apoi îți îndepărtează părul dintre și de sub sprâncene. Ușor și fără probleme! Doriți să vă modelați sprâncenele pentru o fotografie de absolvire, pentru CV-ul companiei sau pentru un portofoliu de modele? Există, de asemenea, mulți fotografi talentați care îți poate face fotografii profesionale. De la găsirea celei mai bune lumini până la configurarea echipamentului camerei, aceștia pot face totul, așa că trebuie doar să vă prezentați și să arătați cât mai bine în timp ce sunteți fotografiați.

Tonifierea sprâncenelor acasă

Dacă sprâncenele sunt în unghiuri mai întunecate și mai intense, ia în considerare rezervarea unui expert din zona ta pentru a-ți tonifica sprâncenele. Tonifierea sprâncenelor este o modalitate rapidă și fără probleme de a îmbunătăți aspectul sprâncenelor. Expertul va curăța zona înainte de a aplica vopseaua semipermanentă. Acest colorant constă, de obicei, dintr-o bază și o culoare de evidențiere pentru o nuanță perfectă, care conferă sprâncenelor adâncime și dimensiune. V-ați modelat și v-ați colorat sprâncenele pentru o ocazie care urmează sau un eveniment special? De ce să nu cautați pe cineva pe Wilio care să vă machieze ? Vă putem conecta chiar și cu experți care, printre altele, vă pot tunde și coafa, astfel încât să puteți obține un aspect complet nou, care vă va oferi încrederea de care aveți nevoie!

Descarcă Wilio
pentru Android sau iOS

App Store
Google Play
AppGallery
Începeți să câștigațiValoarea medie a unui proiect pe Wilio este de 10 000 RON.