Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare

Coordonator nuntă

Înțelegeți-vă cu un expert calificat ca și coordonator nuntă. Profesioniștii din zona dvs. și la un preț avantajos!

Introduceți o cerere

27 638 de profesioniști

50 983 proiecte finalizate

4,8 din 5 ratingul mediu al experților noștri

199 720 descărcări de aplicații

Coordonator nuntă

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Coordonator nuntă? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Introduceți doar o solicitare.

Vezi si:Preț

27 638 de profesioniști

50 983 proiecte finalizate

4,8 din 5 ratingul mediu al experților noștri

199 720 descărcări de aplicații

Întrebări frecvente

De ce să rezervați un organizator de nuntă prin Wilio?
Ziua la care visezi se apropie din ce în ce mai repede și începi să te stresezi. Din fericire, există organizatori de nunți care vor fi bucuroși să vă ajute cu ziua cea mare. Rolul organizatorului de nunți este să te scutească de stresul planificării unei nunți și să ajute la organizare - de la mâncare, băutură și etichete pe mese. Datorită organizatorului, veți evita stresul în timpul pregătirilor, știind că ziua dumnevoastră va fi perfectă. Comandă un organizator de nuntă pentru a vă asigura că nunta dumnevoastră este planificată fără stres. Puteți planifica întreaga nuntă, puteți comanda un tort de nuntă sau vă puteți pregăti decorațiunile. Wilio este cu siguranță locul perfect pentru a-ți găsi coordonatorul pentru o nuntă de vis.
Ce servicii îmi poate oferi un organizator de nunți?
Serviciile unui organizator de nunți vor depinde de tipul de nuntă pe care îl alegeți. Printre cele mai frecvente servicii cu care coordonatorul vă va ajuta sunt selecția site-ului, a unui fotograf și a unui furnizor de gustări.
Ne căsătorim - ce trebuie să facem mai întâi?
Ce palpitant! Primul lucru este să iei un pix și hârtie și să fii de acord cu privire la ce nuntă va fi. Fie că va avea loc în interior sau în aer liber, fie că va fi mare, dar mai mică - de familie. După ce luați această decizie, începeți să căutați un coordonator de nuntă cu care, cu siguranță, veți fi de acord asupra lucrurilor cu care vă vor ajuta și cu care nu veți fi de acord.
Cât de curând ar trebui să rezervați serviciile unui coordonator de nuntă?
Majoritatea coordonatorilor de nunți sunt rezervați cu cel puțin 6 luni înainte de data nunții, și cu siguranță se aplică - cu cât comandați mai repede serviciile, cu atât mai bine. Cu siguranță veți avea de ales între mai multe opțiuni și nu veți simți stresul.
Cine plătește serviciile unui coordonator de nuntă?
În trecut, acest serviciu era plătit de părinții miresei, dar în zilele noastre este probabil ca mirele, mireasa sau ambele familii să îl plătească.
Cum pot economisi câțiva bani la o nuntă?
Una dintre cele mai bune modalități de a economisi bani este să faci niște decorațiuni cu propriile mâini. Puteți angaja diverși profesioniști care își câștigă existența organizând nunți și un maestru care vă va ajuta să vă coordonați ceremonia.
Cât costă serviciile unui coordonator de nuntă?
Prețul unui serviciu de coordonator de nuntă comandat prin Wilio poate varia în funcție de tipul serviciilor dorite, numărul de invitați, data, locația și alți factori.
Servicii

Ce includ serviciile unui coordonator de nunți?
Furnizorii profesioniști de servicii de nuntă vă vor ajuta să scăpați de stres atunci când vă planificați nunta perfectă. Aceștia vă vor ajuta să găsiți furnizori de nunți care să vă ajute să vă planificați și să vă decorați nunta, să vă stabiliți ziua, să fotografiați evenimentul și diverse sarcini, inclusiv:
Planuri de nunta
Susțineți ideea de a nu lăsa planificarea nunții pe mâna unui profesionist? Coordonatorul nunții vă va planifica nunta până la ultimul detaliu. Cu toate acestea, îi puteți și cere ajutorul doar ultimele săptămâni de planificare. Atunci coordonatorul va coordona totul și va asigura un curs lin pe tot parcursul zilei. Coordonatorul nunții vă va pune o serie de întrebări pentru a afla viziunea dumneavoastră de nuntă. Vă va ajuta să stabiliți un program și să planificați întreaga listă de lucruri necesare, astfel încât totul să se facă perfect și la timp. Va contacta alți furnizori de servicii de nunți pentru a planifica totul până la ultimul detaliu.
Decoratori
Indiferent dacă doriți ca decoratorul să vă realizeze decorul sau doriți să îl creați singur, fiți sigur că alte câteva mâini în plus vă sunt utile. Dacă sunteți atras de ideea unei nunți pe care o veți face acasă, puteți încerca. Cu toate acestea, dacă nu aveți timp suficient, puteți angaja serviciile unui decorator care va organiza, crea și cumpăra tot ce se potrivește temei dumneavoastră, de la lumini feerice și dulciuri, la cadouri de nuntă și flori. Decoratorul dumneavoastră de nuntă își va folosi ochiul ager pentru detalii și mintea creativă pentru a oferi zilei nunții tale o tentă elegantă, fără a vă depăși bugetul.
Catering
După ceremonie, mâncarea este probabil cea mai importantă parte a nunții tale. Puteți angaja serviciile bucătarilor de nuntă pentru a pregăti mese delicioase pentru oaspeții dumneavoastră și un barman care vă va pregăti băuturile preferate. În plus, față de mâncarea excelentă și un barman calificat, serviciul de catering vă va furniza și toate felurile de mâncare, pe care apoi le va stoca. De asemenea, puteți comanda chelnerițe, care vă vor oferi dumneavoastră și oaspeților dumneavoastră servicii de restaurant de 5 stele. Fie că oferiți bere, vin sau cocktailuri la o nuntă, barmanul dumneavoastră poate fi în spatele cortinei și poate asigura satisfacția tuturor oaspeților.
Torturi de nuntă
Cel mai bun mod de a întâmpina oaspeții cu un tort de nuntă perfect este să angajezi un cofetar profesionist care să coacă tortul de nuntă exact în funcție de cerințele tale. Anunțați cofetarul în prealabil despre numărul de oaspeți și toate cerințele pentru aromele și umpluturile tortului. Tortul va fi apoi livrat la destinație de un bucătar patiser, astfel încât să îl puteți felia pentru oaspeții dumneavoastră.
Fotograf
Comandați serviciile unui fotograf de nuntă pentru a surprinde profesional toate momentele însemnate ale zilei voastre importante (chiar și în timpul pregătirilor). Fotograful de nuntă își va aduce toate echipamentele profesionale la ceremonia de nuntă și la recepția de nuntă. De asemenea, poate aduce un perete de nuntă, unde vor fi create fotografii frumoase de grup. După nuntă, el va face tot posibilul să selecteze cele mai bune fotografii pe care să le editați și apoi să le livrați pe USB sau în cloud.
Închirieri mașini
Închiriați o mașină de nuntă pentru transportul dumneavoastră și a oaspeților dumneavoastră de la locul ceremoniei la locul recepției nunții. Această mașină va fi cu siguranță un element minunat pentru fotografiile de nuntă. De asemenea, puteți închiria o mașină cu șofer, astfel încât să nu trebuiască să simțiți stresul.
Exemple

Exemple de proiecte finalizate de furnizorii noștri

Fabricarea de mobilierMihai
ElectroinstalațiiDaniel L.
Reconstrucția unui apartament / casăAlexandru J.
Lucrări de construcțiiFrancis G.
Lucrări de construcțiiFrancis G.
Proiectare, arhitectură, proiecte și alte serviciiMarius
Reconstrucția unui apartament / casăAlexandru J.
Servicii pentru dvs.Cristian B.
AsamblareAndrei K.