Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Copertine
Introduceți o cerere
Client mulțumit Comunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.347 de profesioniști
5.196 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Copertine

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Copertine? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
INFORMAȚII UTILECe trebuie să știți

Copertine

Mulți furnizori de copertine sunt cunoscuți în primul rând pentru serviciile excelente oferite clienților și experiența profesională în instalare. În continuare, vă vom detalia aspectele pe care trebuie să le aveți în vedere atunci când alegeți o copertină.

Copertinele au o gamă largă de prețuri, stabilite în funcție de dimensiunea copertinei, modelul și tipul de țesătură selectat. Prețurile încep sub 2900 de lei, prețul mediu fiind de aproximativ 12.000 de lei.

Ne asigurăm că nevoile și cerințele dumneavoastră specifice referitoare la copertina retractabilă sunt îndeplinite, indiferent cât de complexe sau exigente pot fi circumstanțele de instalare.

5 DORIȚI SĂ ALEGEȚI CEA MAI BUNĂ COPERTINĂ PENTRU CASĂ SAU GRĂDINĂ?

La asamblarea copertinelor retractabile este important să știți că instalarea lor poate părea simplă, dar în realitate o astfel de copertină constă din diverse componente complexe care necesită servicii de asamblare precise și profesionale. Un instalator profesionist vă poate instala copertine retractabile durabile și stabile.

SFATURI PENTRU INSTALAREA CORECTĂ A COPERTINEI

Pentru a instala o copertină retractabilă trebuie să le spuneți instalatorilor unde doriți să montați noul accesoriu pentru casă. Copertinele retractabile sunt un accesoriu frumos care pot adăuga frumusețe și funcționalitate casei dumneavoastră. Pentru a o instala corect, va trebui mai întâi să știm câteva lucruri. Copertinele extensibile pot fi montate în patru locuri diferite ale casei: pe perete, acoperiș, pe tavan (sau jgheab) și pe fațadă (sau structura acoperișului, între sistemul jgheabului și tavan).

Vă rugăm să rețineți că toate aceste locații de montare au cerințe specifice de instalare și construcție. Cel mai bine este să cunoașteți cele 5 puncte esențiale pentru a vă ajuta să stabiliți dacă locul pe care l-ați ales este cel mai bun loc din casă pentru a vă monta noua copertină retractabilă:

Verificați înălțimea copertinei retractabile. Copertina retractabilă trebuie să fie montată la cel puțin 240 cm de sol, în funcție de înălțimea terenului și de cât de mult se va extinde copertina. Dacă copertina retractabilă trebuie montată pe o ușă articulată, adăugați încă 25-30 cm pentru a face loc.

Informați-vă cu privire la lungimea copertinei retractabile. Este important să luați în considerare cât de mult ar trebui să se extindă copertina pentru a vă asigura că sistemul cadrelor este suficient de rezistent pentru a susține țesătura copertinei și pentru a face față vântului și schimbărilor bruște ale vremii. Specialistul în copertine retractabile vă va putea ajuta să calculați lungimile corespunzătoare pentru a maximiza spațiul pentru copertină.

Luați în considerare cerințele și nevoile dumneavoastră. Copertina este o acoperire de protecție dură care protejează țesătura contractată de apă, insecte, păsări și ciuperci (în poziție rulată). Acest lucru este deosebit de important pentru a proteja motorul copertinei de scurgeri și deteriorări. Asigurați-vă că lăsați suficient spațiu pentru capacul de protecție al copertinei.

Măsurați și estimați suprafața peste care se va întinde copertina. Trebuie să știți cât spațiu va ocupa noua copertină retractabilă. În același timp, veți putea observa dacă există obstacole care vă vor împiedica să extindeți corect copertina. Aceste informații vă vor permite să vă regândiți planul pentru a rezolva aceste provocări. Dacă sunteți limitat în ceea ce privește locația sau elementele structurale, este timpul să rezolvați aceste restricții împreună cu un expert în copertine retractabile.

Luați în considerare alternativele pentru instalarea unei copertine retractabile.

Este determinarea înălțimii sau poziției copertinei o provocare pentru dumneavoastră? Sunați specialistul și cereți-i sfaturi cu privire la modul de montare a unei copertine retractabile în zona aleasă. Ca alternativă, luați în considerare tavanele exterioare sau consolele sau chiar copertinele retractabile de sine stătătoare. Magazinele de copertine vă vor oferi instrucțiuni complete și o gamă de copertine retractabile cu un design modern, cum ar fi copertine retractabile de sine stătătoare care pot fi făcute pe comandă pentru a se potrivi spațiului casei dumneavoastră.

Fiecare producător de copertine retractabile are propriile articole, console, accesorii și instrucțiuni specifice pentru instalarea copertinelor. De aceea, specialiștii în instalare au la dispoziție o echipă care vă va ajuta să instalați corect și cu precizie copertinele retractabile. Experții noștri profesioniști instruiți în instalare asigură montarea corectă a copertinelor retractabile. Specialiștii în instalare sunt pe deplin calificați și au experiență în instalarea copertinelor pe orice suprafață de montare.

Atunci când alegeți copertine pentru casă, copertine comerciale sau copertine RV, trebuie mai întâi să luați în considerare din ce material ar trebui să fie copertina dumneavoastră. Materialele tipice pentru copertine sunt bumbacul, poliesterul, metalul, pânza, lemnul și policarbonatul.

Copertinele din bumbac sunt una dintre cele mai cunoscute opțiuni deoarece sunt accesibile, flexibile, impermeabile și lasă aerul să circule. Tot ce trebuie să faceți pentru a curăța aceste copertine este să le spălați în mașina de spălat.

Copertinele din poliester permit aerului să circule și sunt ușor de curățat. Dacă copertinele din poliester sunt puțin mate, ștergeți-le bine. În plus, acest material este o alegere excelentă pentru împiedicarea pătrunderii soarelui și blocarea razelor UV dăunătoare.

Copertinele metalice sunt rezistente și puternice, dar greutatea lor necesită instalare profesională. Un alt punct de luat în considerare este că metalul poate absorbi căldura și o poate transfera în curtea sau podeaua dumneavoastră, așa că nu veți scăpa de căldură vara.

Copertinele din in sunt cea mai populară alegere datorită durabilității și costului redus. Totuși, acestea tind să servească drept capcană pentru zăpadă și ploaie, creând un potențial pericol pentru siguranță și deteriorând cadrul. Cu toate acestea, nu trebuie să vă faceți griji în timpul unei instalări profesionale.

Copertinele din lemn nu sunt foarte populare, dar unele modele sunt încă folosite. Este de la sine înțeles că copertinele din lemn sunt durabile, dar nu impermeabile. Ploaia puternică sau zăpada pot deforma lemnul și îl pot îndoi. Aceste copertine cresc și riscul de incendiu.

Copertinele din policarbonat sunt practic indestructibile, reduc transmisia luminii și blochează razele UV dăunătoare. Dacă sunteți în căutarea unei copertine durabile și rezistente, aceasta este cea mai bună alegere.

Copertine retractabile
Copertină extensibilă pe partea laterală a unei clădiri din cărămidă

Copertinele retractabile sunt cel mai popular tip de copertine. Acestea sunt o soluție excelentă și economisesc spațiu deoarece pot fi rulate sau pliate când nu sunt utilizate. Cu copertinele retractabile nu trebuie să vă faceți griji cu privire la daunele cauzate de vânt sau furtuni deoarece acestea pot fi stocate atunci când vremea este nefavorabilă. Copertinele retractabile includ copertine manuale, copertine motorizate și copertine care pot fi gestionate de la distanță. Există și mai multe stiluri diferite, cum ar fi arcuite, în cascadă, cu una și două pante.

Deși copertinele retractabile rezistă rareori la fel de mult cât cele fixe, cadrul lor necesită mult mai puțină întreținere. Cu toate acestea, costurile inițiale sunt mai mari și reparațiile la materialul copertinei pot fi costisitoare. Atunci când alegeți cel mai potrivit tip de copertină pentru casa dumneavoastră, luați în considerare toți acești factori.

Copertinele retractabile motorizate includ adesea senzori de înaltă tehnologie pentru soare, vânt și ploaie, care vă pot alerta când trebuie să strângeți copertina pentru a o proteja de vreme. Comenzile motorizate pot fi acționate cu ajutorul întrerupătoarelor de perete sau de la distanță, facilitând depozitarea copertinei pe vreme nefavorabilă.

Copertine fixe
Copertină pe partea laterală a clădirii

Spre deosebire de copertinele retractabile, copertinele fixe sunt instalate staționar în exteriorul clădirii. Structura este stabilă, dar poate fi deteriorată de vânt sau zăpada abundentă. Apelați la un instalator profesionist pentru a vă asigura că copertinele fixe pot rezista capriciilor vremii. Copertinele fixe pot varia foarte mult în ceea ce privește materialul, dimensiunile și stilul părții superioare. Când vine vorba de stiluri, aveți la dispoziție model de tip cupolă, cupolă extinsă, arcuită și în cascadă.

Copertinele fixe sunt durabile și ar trebui să reziste mult timp, chiar dacă necesită mai multă întreținere decât cele retractabile. De asemenea, merită luat în considerare faptul că nu puteți schimba orientarea sau poziția copertinelor odată ce acestea au fost fixate. Înainte de a instala copertine fixe pentru ferestre, uși sau terase, trebuie să știți exact unde doriți să fie amplasate. Dacă doriți să umbriți permanent sau să protejați o anumită zonă în afara casei, copertinele fixe pot fi cea mai bună soluție.

Ghid de cumpărare a copertinei

Tânjiți după o copertină? Vă vom ajuta să alegeți dimensiunea și stilul potrivit pentru exteriorul casei dumneavoastră.

Adăugați funcționalitate și stil terasei, verandei sau balconului prin montarea unei copertine - un acoperiș superior care oferă adăpost de condițiile meteorologice externe dure, cum ar fi ploaia, razele UV și zăpada. Există multe motive pentru care ar trebui să investiți într-o copertină externă. Iată o listă a modului în care copertina va aduce beneficii spațiului exterior:

- îmbunătățește durata de viață a mobilierului și a consumabilelor din grădină;

- temperaturile exterioare de pe terasă, balcon sau verandă pot fi reduse cu 10-20 de grade;

- împiedică supraîncălzirea mobilierului metalic;

- oferă protecție pielii împotriva soarelui fierbinte.

Pont!

Înainte de achiziționare, măsurați zona aleasă pentru montarea copertinei la ferestre și uși. Mai întâi măsurați lățimea și adăugați aproximativ 13 cm pe fiecare parte. De exemplu, dacă fereastra are o lățime de 65 cm, veți avea nevoie de o copertină de aproximativ 89 cm lățime.

Înainte de a selecta un model, hotărâți-vă mai întâi unde doriți să montați copertina. Apoi veți putea alege tipul de copertină care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră personale, precum o copertină retractabilă pentru terasă sau o copertină fixă. Trebuie să vă gândiți dacă doriți o copertină retractabilă sau o copertină fixă.

1. Retractabilă: acest tip de copertină poate fi scos și reinstalat după dorință. Este ideal pentru zone mai mari, cum ar fi un balcon sau o terasă. Puteți alege dintre trei tipuri de copertine retractabile: manuală, electrică și automată.

Copertina retractabilă manuală este cea mai rentabilă alegere și are proprietăți estetice similare opțiunii electrice sau automate.

Copertinele retractabile electrice sunt disponibile în diferite dimensiuni și sunt echipate cu un comutator pentru extinderea ușoară a copertinei.

Copertina automată este o alegere ideală pentru proprietarii de case deoarece oferă o funcționare ușoară. În plus, majoritatea modelelor includ un senzor care se declanșează când soarele răsare și apune sau dispare și reapare din cauza vremii nefavorabile.

2. Staționar sau fix: Acest tip de copertină este fix și este de obicei folosit pentru o instalație permanentă în fața unei intrări sau a unei ferestre. Luați în considerare această opțiune dacă căutați un strat de protecție suplimentar împotriva condițiilor meteorologice dure. În plus, copertinele fixe instalate deasupra ferestrelor vor ajuta la menținerea răcorii în cameră în zilele toride de vară.

Tipuri populare de copertine
Copertină pentru fereastră

- opțiune eficientă din punct de vedere energetic, disponibilă în design fix, retractabil sau înclinat;

- scade temperatura interioară a casei;

- luați în considerare copertinele cu pereți laterali pentru a spori protecția împotriva soarelui sau a ploii.

Copertină pentru ușă sau acoperiș

- copertină neretractabilă instalată deasupra ușii;

- oferă protecție completă împotriva schimbărilor meteorologice externe dure;

- disponibilă într-o gamă largă de modele, materiale și forme.

Copertină retractabilă pentru terasă

- acoperă o mare parte a spațiului exterior;

- poate fi ușor de deschis și închis folosind o manivelă sau un motor;

- este alegerea perfectă dacă sunteți mereu afară pentru a vă distra sau relaxa;

- acest tip de copertină adaugă valoare casei dumneavoastră, oferind spațiului o atmosferă caldă de cămin.

Pont!

Culoarea. O copertină într-o nuanță mai deschisă (cum ar fi bej, galben deschis și verde cald) este o opțiune mai eficientă din punct de vedere energetic comparativ cu o nuanță mai închisă (cum ar fi albastru închis, maro și negru).

Copertine

Selectarea materialului copertinei este la fel de importantă ca alegerea locației pentru instalarea copertinei. Mai jos veți găsi informații despre materialele care trebuie luate în considerare.

1. Bumbac: o copertină din bumbac este adesea vopsită sau acoperită cu un strat de vopsea acrilică. Această tehnică este utilizată pentru a face copertina mai rezistentă la apă.

2. Vinil: Acest material popular este impermeabil și este adesea utilizat în zonele cu climă mai rece, cu un risc ridicat de ploaie.

3. Poliester: Dacă sunteți în căutarea durabilității, luați în considerare utilizarea poliesterului.

Informații utileCe ar trebui sa stii
O copertină este mai mult decât un decor exterior. Este, de asemenea, un mod eficient de a vă proteja casa, afacerea sau alte proprietăți de soare și ploaie. Fie că aveți nevoie de instalare, proiectare sau service, Wilio vă poate ajuta să vă conectați cu experți de calitate în acest domeniu!