Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Cosmetică
Introduceți o cerere
Client mulțumit Comunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.347 de profesioniști
5.196 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Cosmetică

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Cosmetică? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
Servicii
Ce implică tratamentele de înfrumusețare?
Serviciile de înfrumusețare și coafură includ mai mult decât îngrijirea pielii și machiajul pentru evenimente speciale. Iată câteva dintre cele mai populare servicii de înfrumusețare și la ce să ne așteptăm la rezervare:
Coafor
Puteți comanda un coafor mobil pentru tăieturi, culori și coafuri pentru bărbați și femei, precum și coafuri pentru ocazii speciale. Când rezervați un frizer mobil sau un coafor, aceștia vin cu propriile instrumente, produse cosmetice și echipamente. După consultarea despre nevoile dvs. de îngrijire a părului, vor crea un plan de lucru. Dacă intenționați o tunsoare și o vopsire a părului, coaforul dvs. va începe prin aplicarea mai întâi a culorilor și apoi va tăia și usca părul. Unele coafuri mobile se specializează și în servicii precum extensii de păr, dreadlocks și coafuri mai complexe pentru ocazii speciale.
Epilare
Serviciile cosmetice mobile devin din ce în ce mai populare în domeniul îndepărtării părului cu intimitate maximă în propria casă, atunci când vine vorba de aplicarea cerii pe diferite părți ale corpului sau de modelarea și colorarea sprâncenelor. Când cosmeticiana dvs. va sosi, va avea nevoie de spațiu pentru a pregăti zona de depilare, lumini, prosoape și echipamente, precum și acces la apă și electricitate pentru a alimenta încălzitoarele și luminile. Odată ce sunt gata, vă vor spune cum să vă întindeți sau să vă așezați pentru a îndepărta părul. La sfârșitul procedurii, vă va ajuta să vă curățați pielea pentru a îndepărta reziduurile de ceară, înainte de a ambala echipamentul.
Tatuaje și piercinguri
Când angajați un artist mobil pentru un tatuaj sau piercing, acesta va avea nevoie de mult spațiu pentru a lucra. De obicei, își aduc propriul scaun pentru ei, astfel încât să poată lucra confortabil pentru o perioadă mai lungă de timp și un scaun mobil sau o masă pentru dvs., în funcție de ce zonă a corpului vor lucra. De îndată ce obțineți designul final, artistul dvs. de tatuaje va începe să deseneze tatuajul prin introducerea acelor fine umplute cu cerneală în piele. Odată ce tatuajul este complet, acesta vă va oferi instrucțiuni despre cum să vă îngrijiți pielea și să preveniți infecțiile.
Oportunități speciale
Pregătirea pentru o ocazie specială este ușoară cu cosmeticiana mobilă. Puteți angaja un cosmetician pentru a veni să pregătiți un grup de oameni pentru o recepție de nuntă, să înfrumusețați un grup de fete înainte de o petrecere sau să folosiți tatuaje cu henna pentru evenimente și sărbători culturale. Când sosește cosmeticiana, ea își va aduce produsele și instrumentele de care are nevoie pentru a crea aspectul perfect pentru petrecerea sau evenimentul dvs. Dacă ați comandat un serviciu de pulverizare bronzant mobil, cosmeticiana va aduce de obicei un cort textil special pentru a preveni murdărirea pereților sau covoarelor. Dacă ați comandat machiaj pentru o ședință foto, nuntă sau alt eveniment, cosmeticiana dvs. își va aduce de obicei propriul scaun sau fotoliu, precum și lumini, astfel încât să poată lucra confortabil și să-și urmărească lucrarea.
Manichiură și pedichiură
Experții în unghii mobili vă pot vizita casa și vă pot oferi servicii complete de manichiură și pedichiură. Cosmeticiana dvs. vă va aduce tot ce aveți nevoie pentru a vă ajusta, modela și șlefui unghiile. Înainte de a hidrata pielea din jur și de a vă trata mâinile și picioarele răsfățate cu o așezare confortabilă, aplicați lac pe unghiile naturale sau creați unghii artificiale din materialul ales de dvs.
Întrebări frecvente
De ce să angajezi o cosmeticiană din zona ta prin Wilio?
Căutați o cosmeticiană cu experiență în zona dvs. pentru viitorul dvs. eveniment sau ocazie specială? Când angajați un profesionist în domeniul frumuseții, vă puteți bucura de ajutor profesionist cu orice, de la păr și machiaj, la piele, manichiură, pedichiură și multe altele. Va fi pregătită cu cele mai noi produse, instrumente și echipamente, astfel încât să vă puteți relaxa. Indiferent dacă vizați un eveniment special sau doriți să vă mențineți regimul obișnuit de frumusețe, profesionistul dvs. vă va ajuta să arătați și să vă simțiți cât mai bine. La Wilio veți găsi cele mai bune produse cosmetice din zona dvs. Scăpați de pregătirile pentru evenimente sau de rutinele de înfrumusețare și bucurați-vă de servicii profesionale de cosmetică în confortul propriei case.
Cine este cosmetician?
Cosmeticienii sunt profesioniști care lucrează pentru a îmbunătăți sau schimba estetic aspectul pielii.
Care sunt cele mai populare tratamente de înfrumusețare?
Cele mai populare tratamente de înfrumusețare includ tratamente cosmetice pentru piele, colorarea și modelarea sprâncenelor, precum și manichiură și pedichiură.
Esteticienii au nevoie de calificări sau pregătire?
Majoritatea cosmeticienilor studiază sau se antrenează pentru a învăța cum să utilizeze și să aplice produsele în siguranță. Calificările și experiența profesională arată că au abilitățile și cunoștințele necesare pentru a face o treabă excelentă.
De ce să angajez o cosmeticiană din zona mea?
A permite unui cosmetician mobil să vină acasă este mai confortabil și oferă mai multă intimitate. Puteți chiar economisi bani datorită costurilor lor generale mai mici comparativ cu unele companii care oferă tratamente de înfrumusețare.
Cât timp ar trebui să rezerv pentru o întâlnire cu o cosmeticiană?
Durata ședinței cu cosmeticiana va depinde de procedura la care apelați. De exemplu, un tratament facial complet poate dura o oră și jumătate, în timp ce un tratament pentru sprâncene poate dura 15 minute.
Cât costă serviciile unui cosmetician?
Costul mediu al unui cosmetician variază de la 20 la 80 de euro pe serviciu, dacă comandați prin Wilio. Cu toate acestea, prețul va depinde de tipul de serviciu pe care l-ați rezervat, de echipamentul special necesar și de cât timp este probabil să dureze.
Informații utileCe ar trebui sa stii
Ai nevoie de cosmetician? Wilio vă va ajuta să găsiți profesioniști de calitate pentru o varietate de tratamente ale pielii. Prețurile acestor tratamente variază în funcție de furnizor și de ceea ce vi se oferă. Vedeți mai multe informații despre gama noastră de servicii, inclusiv curățarea și tratarea ozonului, consultații de diagnostic sau cosmetice de înfrumusețare în categoria dată de mai jos .