Croitorese

Înțelegeți-vă cu un expert calificat în croitorie. Profesioniștii din zona dvs. și la un preț avantajos!

Creează cerere
Aflați mai multe
1221 furnizori
Creează cerere
Aflați mai multe

De ce Wilio?

Wilio vă va ajuta să găsiți profesioniști de calitate în zona dumneavoastră.

Wilio vă va ajuta să găsiți profesioniști calificați pentru aproape orice serviciu sau meserie. Încercați Wilio gratuit.

27 638de profesioniști
50 983proiecte finalizate
4,8 / 5ratingul mediu al experților noștri
199 720 descărcări de aplicații

Cum funcționează Wilio?

INTRODUCEȚI DOAR O CERERE

Răspundeți la câteva întrebări despre ce serviciu aveți nevoie.

Ne vom adresa celor mai buni

Vom găsi cei mai potriviți experți în funcție de cerințele dumneavoastră.

Alegeți cea mai bună ofertă

Comparați ofertele și alegeți dintre cei mai bine evaluați experți.

INTRODUCEȚI CEREREA

Expertul nostru Mihai vă sfătuiește

Ce ar trebui să știu

Expertul nostru Mihai vă sfătuiește

Întrebări frecvente

De ce să rezervați ajustări vestimentare prin Wilio?

Nu aveți haine sau aveți nevoie de reparații? Rezervați un croitor lângă dvs. și pregătiți-vă hainele preferate pentru ajustarea perfectă. Croitorii noștri au echipament și experiență pentru a lucra cu hainele și textilele dvs. pentru a se potrivi exact măsurătorilor dvs. Sau pot fixa nasturii lipsă, remedia fermoarele rupte și chiar închide găuri mici. Hainele dvs. vor fi gata pentru utilizare imediată. Cel mai bun loc pentru a rezerva ajustări de haine în zona dvs. este Wilio. Avem croitori pregătiți, calificați și experimentați, care vă vor prelua o grămadă de haine, fie îmbrăcăminte casual sau pentru ocazii speciale, și le vor ajusta așa cum trebuie.

Care sunt câteva tipuri comune de servicii de ajustare a îmbrăcămintei?

Este obișnuit să rezervați ajustări vestimentare pentru evenimente formale sau speciale. Cu toate acestea, mulți oameni ajustează și hainele corporative sau uniformele școlare, astfel încât să se potrivească bine și să arate profesional.

Care sunt avantajele ajustării hainelor?

Reglajele vestimentare vă ajută să transformați o haină medie în cea mai măgulitoare piesă, dacă este adaptată corespunzător formei corpului. Reparațiile de îmbrăcăminte vă pot ajuta să prelungiți durata de viață a hainelor preferate, economisindu-vă timp și bani pe care altfel i-ați cheltui cumpărând lucruri noi și, mai mult, este mai bine pentru mediu.

Care este cel mai bun mod de a te pregăti pentru ajustarea hainelor?

Veniți să întâlniți un croitor cu hainele pe care trebuie să le adaptați. Pentru o imagine mai bună, puteți aduce pantofii și lenjeria intimă pe care intenționați să le purtați la ținută.

Cum găsesc cele mai bune servicii de finisare a îmbrăcămintei în zona mea?

Cel mai bun mod de a afla dacă ați găsit un serviciu calificat de ajustare a îmbrăcămintei în zona dvs. este să verificați recenziile. Wilio ușurează acest lucru cu un sistem transparent de recenzii și evaluări, astfel încât să știți că angajați doar cei mai buni.

Cât durează de obicei ajustarea hainelor?

Reglajele minore și reparațiile la îmbrăcăminte pot dura doar o oră sau două, dar un serviciu complet pentru îmbrăcăminte cu multe detalii, cum ar fi rochiile de mireasă, poate dura până la 6 luni.

Cât costă o ajustare de haine?

La Wilio, costă de obicei 20 până la 140 de euro pentru ajustarea hainelor. Costul modificării îmbrăcămintei depinde de tipul de îmbrăcăminte, dacă aveți nevoie de o reparație sau de croitorie completă, de gradul de complexitate și de cât timp va dura.

Servicii

Ce presupune ajustarea vestimentară?

Croitorii noștri se pricep să lucreze cu textile atunci când vine vorba de producerea, repararea sau modificarea îmbrăcămintei. Iată câteva dintre cele mai populare servicii de modificare a îmbrăcămintei. Vedeți la ce să vă așteptați la rezervare:

Cusut

Aveți nevoie de lucrări personalizate pentru a crea un design complet nou sau vreți să adaptați îmbrăcămintea la mărimea dvs.? Angajați un croitor pentru a crea sau personaliza o rochie sau altă îmbrăcăminte pentru dvs. Croitorul începe de obicei prin măsurarea formelor și dimensiunilor dvs. cu o bandă moale pentru a asigura o potrivire perfectă. Înainte de a selecta sau adapta modelul și de a tăia piesele individuale, croitorul vă va consulta cu privire la modele și țesături. Majoritatea croitorilor vă vor cere să veniți la proba finală, unde puteți încerca hainele (în cea mai mare parte terminate) și pot face ajustări finale.

Ajustări la uzura formală

Pentru a arăta cât mai bine, este important ca hainele să fie adaptate pentru a se potrivi perfect cu tine. Fie că aveți nevoie de aranjamente de nuntă, absolviri școlare, îmbrăcăminte corporativă sau costume, un croitor profesionist vă va ajuta cu orice. Vă vor măsura exact dimensiunile și vă vor cere apoi să încercați haine sau rochii, ideal cu pantofii pe care intenționați să îi purtați. În timpul probei, croitorul va observa sau marca toate părțile care trebuie îngustate sau slăbite și locurile unde trebuie să stea tivul, în funcție de înălțimea pantofului. Croitorul folosește o combinație de mașini și tehnici de cusut manual pentru a vă ajusta hainele și a finaliza totul înainte de eveniment.

Ajustări la îmbrăcăminte

Este posibil ca majoritatea hainelor pe care le cumpărați de pe raft să nu se potrivească perfect sau poate fi necesar să vă ajustați hainele preferate, deoarece corpul dvs. s-a schimbat de-a lungul timpului. Rezervați ajustări de îmbrăcăminte în zona dvs. pentru a vă scurta hainele și chiar să modificați uniformele școlare pentru copiii care nu încetează să crească. Ajustările la îmbrăcăminte includ de obicei scoaterea cusăturilor și modificarea tivului. Majoritatea bordurilor au câțiva centimetri în plus de țesătură, astfel încât să puteți adăuga o altă lungime sau să o reglați perfect.

Repararea îmbrăcămintei

Dacă hainele sau pantalonii tăi preferați sunt stricați, nu trebuie să le arunci imediat. Cereți unui profesionist să verifice dacă îmbrăcămintea poate fi salvată cu tehnici precum repararea fermoarelor, repararea cusăturilor, căptușeala nouă, repararea găurilor, coaserea nasturilor și multe altele. Prelungiți viața hainelor - este mai bine pentru mediu și, de asemenea, mult mai ecologic.

Descarcă Wilio
pentru Android sau iOS

App Store
Google Play
AppGallery
Începeți să câștigațiValoarea medie a unui proiect pe Wilio este de 10 000 RON.