Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Curățarea acoperișurilor și a jgheaburilor
Introduceți o cerere
Client mulțumit Comunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.347 de profesioniști
5.196 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Curățarea acoperișurilor și a jgheaburilor

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Curățarea acoperișurilor și a jgheaburilor? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
Furnizori18.707 furnizori din zona dvs.
profile image

Marian Silviu B.

Liber profesionist
București
5,0
Grădină, grădinar

Lucrez din 2010 în amenajări de grădini începând de la adăugat pământ vegetal , sistem de irigații , însămânțare cu gazon sau montaj de rulouri de gazon , amenajare cu plante și arbuști.Putem executa defrișări, curățare de terenuri de iarbă și arbuști, putem să executăm operațiuni de săpare manual sau mecanizat , facem întreținere pentru grădini .

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Gabriel-Valentin A.

Companie
Brașov
5,0
Construcție la roșu

Experienta noastra ne constituie prin productia si calitatea lucrarilor de constructi efectuate. Experienta peste 18 ani in domeniu. Suntem o firma ce oferim seriozitate respect si calitate.

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Mihnea Ioan Alexandru U.

Liber profesionist
Bucharest
5,0
Meșteri

Handyman Efectuez diverse lucrări de: construcții reparații renovări montaj și instalare amenajări case/spatii verzi/apartamente/sedii firme Dețin diverse unelte și scule precum și duba pt transport

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Irinel Răzvan C.

Companie
București
4,8
Instalator sanitar

Suntem o echipa tânără, serioasa, oferim servicii de mentenanță, instalații sanitare/termice ,construcții metalice, hale, garaje, panouri sanwich. construcții, renovări, reparații acoperișuri, jgheaburi, burlane, zugrăveli si reamenajari de tot felul. Ne ocupam de tot proiectul cap /coada, inclusiv aprovizionare materiale. Cerem si oferim seriozitate maxima

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Ioan G.

Companie
București
4,3
Instalator, meșter acoperiș

Companie specializata in acoperisuri. Lucrăm în domeniu de peste 15 ani. Ținem cont de părerile clientului și, cel mai important, de calitatea și detaliile serviciilor oferite. Firma noastră oferă servicii complete de evaluare, proiectare demontare și montare acoperișuri☀️ 🌧️❄️⚒️⚒️⚒️

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Lungu T.

Liber profesionist
București
4,0
Renovare apartament

Amenajare interioara blocuri și apartamente garsoniere vile case glet lavabila instalații electrice și sanitare parchet laminat gresie faianță gips carton scafe tot ceea ce dorește clientul

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
Vedeți mai mult
INFORMAȚII UTILECe trebuie să știți

Curățarea acoperișului și a jgheaburilor

Curățarea acoperișului: De ce, când și cum ar trebui făcută
De ce

Principalul motiv pentru care acoperișul trebuie curățat atât de des este că pur și simplu arată mai bine după aceea. Își îmbunătățește aspectul. În plus, curățarea este bună pentru îndepărtarea deșeurilor biologice, cum ar fi ramurile copacilor, care ar putea provoca daune grave dacă sunt lăsate pe acoperiș. Curățarea profesională este, de asemenea, o oportunitate de a verifica dacă acoperișul dumneavoastră nu este deteriorat. Pot apărea găuri, șindrilă lipsă și alte probleme, de care puteți avea grijă înainte să scape de sub control.

Când

De obicei este o idee bună să aveți acoperișul curățat de un profesionist o dată pe an. Acest lucru este adesea suficient pentru a surprinde potențialele probleme la timp. Dacă aveți un acoperiș care este în stare bună sau a fost instalat abia recent, va trebui probabil să curățați acoperișul aproximativ o dată la doi ani.

Cum

Dacă nu sunteți calificați în curățarea acoperișurilor, ar trebui să lăsați această muncă pe seama profesioniștilor. Unul dintre motive este că poate fi periculos. Există întotdeauna posibilitatea să alunecați și să cădeți. Curățătorii profesioniști știu ce măsuri de precauție trebuie luate. În plus, profesioniștii vor folosi cele mai bune materiale care vă vor curăța în mod adecvat acoperișul fără a deteriora niciunul dintre ele.

Inspectați vizual acoperișul dumneavoastră din când în când, pentru a vedea dacă vedeți vreo deteriorare sau decolorare. Dacă da, atunci ar fi bine să apelați la experți în curățarea acoperișului mai devreme decât ați planificat.

Curățarea regulată a acoperișului prelungește durata de viață a șindrilelor și a țiglelor, elimină algele dăunătoare, pietrișul, mușchiul, funinginea și restabilește culoarea acoperișului. Spălarea acoperișurilor este deosebit de importantă pentru gospodăriile din zonele tropicale sau în casele din apropierea oricăror plaje mari și a malului apei, deoarece nisipul, pietrișul fin și materialul vegetal de pe o plajă din apropiere se pot așeza în diferite colțuri și pot provoca daune grave.

Iată cinci lucruri pe care fiecare proprietar ar trebui să le știe despre curățarea acoperișului casei:

Curățarea acoperișurilor nu este o treabă de bricolaj / DIY, necesită îndemânare și know-how.

Acoperișurile mai vechi se curăță cel mai bine cu un sistem ușor de spălare.

Mușchiul și algele nu sunt doar inestetice, ci provoacă și daune grave acoperișului.

Este posibil ca ramurile și crenguțele infestate să nu fie vizibile de la sol, dar pot fi încă suficient de mari pentru a vă deteriora acoperișul.

Curățarea acoperișului nu este un serviciu prea scump, dimpotrivă, este o investiție valoroasă în starea casei dumneavoastră.

Pentru a vă asigura că faceți tot ce puteți pentru a vă proteja aspectul și starea casei, citiți cele cinci lucruri pe care trebuie să le știți despre curățarea acoperișului, precum și câteva informații generale, dar importante despre curățarea generală a exteriorului casei. Nu uitați să le discutați cu agenții de curățare profesioniști, astfel încât să știți cum să obțineți cea mai bună îngrijire a casei și a tuturor suprafețelor exterioare ale proprietății dumneavoastră.

Înainte și după curățarea acoperișului
Curățarea corectă a acoperișului nu este o treabă de bricolaj

Nu trăiți cu impresia că puteți închiria o mașină de spălat sub presiune și puteți spăla singur acoperișul. Știm multe motive pentru care curățarea corectă a acoperișului casei nu este o treabă pentru proprietarii de case. Aici sunt câteva dintre ele:

Încercarea a vă ține echilibrul pe acoperiș este periculoasă în sine; manipularea neîndemânatică a unui echipament de curățare cu presiune, în picioare pe o suprafață înclinată și alunecoasă este foarte dificilă și pentru cei care nu au experiență cu acoperișurile, este de fapt imposibilă. Căderea de pe acoperiș poate duce la răniri grave sau chiar la deces.

Deși echilibristica pe o scară este, de asemenea, dificilă, cu un tampon electric este puțin mai ușor de gestionat, puteți slăbi unghiurile și îmbinările prin pulverizarea țiglelor de jos. Aceste șindrile s-ar putea slăbi atunci când sunt vânturi puternice și furtuni puternice! Pulverizarea zosterului de jos poate fi, de asemenea, periculoasă și enervant de pulverizat.

Curățarea corectă și temeinică a acoperișului necesită anumite abilități și expertiză pentru a scoate murdăria și resturile ascunse dintre fisurile și crăpăturile din șindrilele / țiglele acoperișului sau mascate de culoarea lor închisă.

Vizualizarea videoclipurilor „Cum se curăță șindrila acoperișului” pur și simplu nu vă spune tot ce trebuie să știți despre curățarea acoperișului! Un furnizor profesionist de curățare sub presiune este familiarizat cu modul de curățare perfectă și fără deteriorări a zonei din jurul coșurilor de fum, a orificiilor de aerisire, a ornamentelor frontale și a altor elemente de acoperiș similare.

Presiunea excesivă la spălarea acoperișului poate slăbi straturile granulare de pe țiglă, făcându-le subțiri și fragile. Cu o presiune ridicată a curățătorului electric, puteți chiar să mutați șindrilele vechi și desprinse în poziția greșită sau să le aruncați direct de pe acoperiș!

Un furnizor profesionist de mașini de curățat cunoaște detergentul sau agentul tensioactiv potrivit pentru a dizolva murdăria de pe acoperiș fără a usca șindrilele și a provoca daune.

Din aceste motive, cel mai bine este să lăsați curățarea acoperișurilor unei companii profesionale de curățare exterioară sau unei persoane care are experiență în spălarea și curățarea acestora.

Acoperișurile mai vechi se curăță cel mai bine cu un sistem ușor de spălare

Spălarea delicată începe cu aplicarea agenților tensioactivi speciali sau a agenților de curățare. Aceștia se infiltrează în gropile și porii acoperișului casei și progresează de-a lungul părții inferioare a țiglelor și a șindrilelor, precum și în jurul marginii frontonului și prin alte elemente ale acoperișului. Detergenții sunt blanzi, dar eficienți, dizolvă firimituri grosiere, murdărie, praf, noroi, funingine și alte reziduuri similare.

Sistemele ușoare de spălare utilizează clătiri la presiune scăzută pentru a îndepărta murdăria. Această presiune este de obicei doar puțin mai mare decât forța creată de furtunul de grădină cu pulverizator. Clătirea la joasă presiune nu slăbește sau deteriorează țiglele vechi, fragile și nu spală granulele de pe suprafețele lor. Un furnizor profesionist de mașini de curățat poate evalua dacă se recomandă o spălare ușoară pentru acoperiș, pe baza vechimii sale și a cantității de murdărie care trebuie curățată.

Mușchiul și algele deteriorează acoperișul casei

Mușchiul și algele sunt deosebit de dăunătoare pentru acoperișul casei. Acești contaminanți rețin excesul de umiditate sub acoperiș; umezeala adăugată face ca șindrilele sau țiglele să fie moi și sfărâmicioase, folia de pe acoperiș se poate rupe și acest lucru duce la scurgerea apei în casă.

Spre deosebire de ramurile, nisipul sau frunzele de pe acoperișul casei, mușchii, algele și mucegaiul sunt în continuă creștere! În acest fel, pot crește sub șindrilele acoperișului casei și, în cele din urmă, le pot împinge pe măsură ce cresc. Nu vă așteptați ca mușchiul, algele și alte creșteri similare de pe acoperișul dumneavoastră să poată fi ignorate, deoarece spălarea poate deteriora acoperișul și permite pătrunderea apei periculoase în interior.

Când intenționați să curățați acoperișul, nu așteptați până când algele și alte murdării sunt vizibile

Proprietarul casei nu ar trebui să aștepte niciodată până când vede linii de alge sau mușchi de-a lungul șindrilelor acoperișului sau la marginilor acoperișurilor, atunci când intenționează să-și curețe electric casa. Rețineți de ce este așa și când ar trebui să vă curățați acoperișul casei:

Algele, mușchiul și mucegaiul se dezvoltă cel mai bine în zonele umede, întunecate, fără aer proaspăt și lumina soarelui. Pe acoperișul casei, astfel de locuri sunt, de obicei, sub și în jurul plăcilor de acoperiș și a șindrilelor, chiar și în zone pe care nu le vedem de jos sau în timpul unei inspecții vizuale aleatorii.

De îndată ce algele și alte organisme similare încep să apară, acestea vor crește și se vor răspândi, strângând și slăbi acoperișul. Cu cât mediul este mai umed, cu atât acești poluanți se înmulțesc mai repede, astfel încât acoperișul suferă daune considerabile într-o perioadă scurtă de timp.

Curățarea temeinică a acoperișului elimină frunzele umede, crenguțele, semințele și alte reziduuri, care pot provoca în principal creșterea algelor, mucegaiului și a altor impurități! Spălarea electrică regulată poate preveni apoi deteriorarea acoperișului și poate garanta că acesta arată întotdeauna cât mai bine.

Spălarea acoperișului după o perioadă deosebit de agitată a anului va elimina tot ceea ce furtunile au aruncat pe acoperiș și resturi care pot duce la creșterea mucegaiului, mușchiului și a diferitelor depozite.

Angajarea unei companii profesionale de curățare a acoperișului este o investiție în casa dumneavoastră

Spălarea electrică profesională regulată a acoperișului va restabili aspectul general al acoperișului casei dumneavoastră și va elimina funinginea acumulată, murdăria, praful sau alte murdării, precum și diverse pete și decolorări nedorite. Plăcile de pe acoperiș vor arăta apoi noi și strălucitoare, astfel încât întreaga casă va arăta mai curată și mai nouă.

Sistemul ușor de spălare elimină, de asemenea, algele, mucegaiul și mușchiul, care sunt de obicei inaccesibile cu un furtun standard sau o mașină de spălat cu presiune. Detergenții și agenții tensioactivi utilizați în spălările ușoare sub presiune ar trebui să pătrundă în toate colțurile acoperișului și să dizolve murdăria și resturile prinse sub șindrilă și în jurul jgheaburilor acoperișului. Clătirea la joasă presiune nu îndepărtează învelișul liber sau granulele de pe plăci, în timp ce le protejează totuși de deteriorarea cauzată de resturile furtunii.

Spălarea temeinică va dezvălui, de asemenea, zone de deteriorare de-a lungul suprafeței acoperișului. Acestea pot fi pete moi care indică necesitatea reparațiilor structurale și sunt ascunse sub pete umede sau straturi de funingine și murdărie. Curățarea profesională va detecta zonele deteriorate, astfel încât reparațiile să poată fi efectuate imediat pentru a păstra acoperișul, pentru a preveni scurgerile acoperișului și eventualele daune cauzate de apă.

De ce curățarea temeinică cu apă

Costul curățării acoperișului, precum și spălarea întregului exterior al casei dumneavoastră reprezintă o investiție în structura și starea acestuia. Vedeți de ce fiecare proprietar trebuie să folosească o mașină de spălat cu presiune:

Curățarea temeinică a jgheaburilor, a ferestrelor, a pereților exteriori, a terasei piscinei, a betonului exterior și a pietrelor de pavaj poate reîmprospăta culoarea betonului vopsit, a pereților de cărămidă și a pietrelor de pavaj și poate elimina petele inestetice și murdăria din afara ferestrelor. Curățarea regulată crește apoi aspectul general a casei, deoarece face ca aceste suprafețe și materiale să pară noi și în stare bună.

Spălarea electrică a casei și a acoperișului dezvăluie zonele cu reparații necesare! Curățarea pereților exteriori ai casei poate dezvălui fisuri în zidărie sau oxidare pe placarea din aluminiu, în timp ce pe aleea de beton și trotuar, spălarea electrică va dezvălui și fisuri, așchii și alte daune similare.

Praful depus, murdăria, noroiul, pietrișul și murdăria se pot înmuia și astfel pot deteriora terasele de cărămidă, beton și piatră. Ferestrele murdare devin din ce în ce mai deteriorate în timp. Spălarea regulată a acestor materiale le prelungește durata de viață și reduce nevoia de reparații pe care le puteți evita.

Spălarea electrică a jgheaburilor menajere îndepărtează reziduurile și murdăria acumulată, cea care determină înfundarea acestora. Jgheaburile înfundate permit apei de ploaie să stropească pe laturile lor și să deterioreze pereții exteriori și fundațiile casei. Jgheaburile curate sunt deosebit de importante în regiunile tropicale sau în zonele predispuse la furtuni severe pentru a preveni deteriorarea lor.

Probleme similare
De ce să curățăm un acoperiș nou?

Acoperișul de orice vârstă poate fi acoperit cu funingine, pietriș și murdărie dăunătoare și nu durează mult până când algele și alți locuitori nedoriti să crească sub și în jurul acoperișului. Spălarea electrică regulată a acoperișului, indiferent de vârstă, îi va menține starea și aspectul.

Puteți spăla electric țigla din lut?

Plăcile de acoperiș din argilă trebuie curățate periodic pentru a îndepărta murdăria, noroiul și materialele similare. Curățarea delicată este o alegere excelentă pentru țiglele și acoperișurile mai vechi sau fragile, acoperite cu murdărie groasă și lut.

Agentul de curățare sau agentul tensioactiv usucă șindrilele și țiglele?

Agentul de curățare sau surfactantul destinat acoperișului sau suprafețelor exterioare ale casei nu usucă șindrilele sau țiglele. Un furnizor profesionist de mașini de spălat cu experiență în curățarea acoperișurilor va clăti, de asemenea, toate urmele acestor agenți de curățare, astfel încât acoperișul casei va fi curat și în stare bună.

ARGUMENTE PRO ŞI CONTRA

Unul dintre motivele pentru curățarea acoperișului este prelungirea duratei de viață a șindrilelor sau a altor acoperișuri. Deși algele nu sunt dăunătoare pentru zona zoster asfaltică, dăunătorul este mușchiul. Acest lucru poate face ca marginile șindrilelor să se îndoaie în sus, ceea ce în vreme de vânt crește probabilitatea ca acesta să le sufle de pe acoperiș.

Chiar dacă algele nu vă afectează zona zoster, acestea le pot afecta negativ funcția. Acest lucru este valabil mai ales dacă aveți un acoperiș reflectorizant sau rece. Creșterea algelor negre va afecta proprietățile reflectante ale acoperișului.

Unul dintre dezavantajele curățării acoperișului este că reprezintă o sarcină dificilă. Probabil că nu vă place foarte mult ideea de a vă urca pe acoperiș și de a o curăța cu un jet de apă sub presiune sau de a folosi un detergent chimic pentru a distruge algele sau mușchiul. Din fericire, nu vi se recomandă să efectuați singuri lucrări pe acoperiș, în legătură cu curățarea acestuia sau orice altceva. Curățarea acoperișului este o sarcină pe care să o încredințați profesioniștilor.

O altă problemă potențială cu curățarea acoperișului este că agentul de curățare utilizat, de obicei de albire, poate deteriora plantarea grădinii sau vegetația care crește în apropierea casei. Înainte de a curăța acoperișul, furnizorul dumneavoastră ar trebui să ude toate plantele din apropiere și să le acopere pentru a le proteja de substanțe chimice.

CE ESTE INCLUS ÎN SERVICIUL DE CURĂȚARE A ACOPERIȘULUI?

La curățarea acoperișului, se pune accent pe uciderea și îndepărtarea creșterii algelor sau a mușchilor. Înălbitorul cu clor, la fel ca cel folosit pentru albirea sau curățarea toaletelor, este suficient pentru a ucide sporii de mușchi și alge. Pentru curățarea acoperișului este recomandat un amestec 1: 1 înălbitor și apă. De asemenea, nu este recomandat să folosiți un curățător sub presiune pe șindrilele asfaltice, deoarece presiunea apei le poate deteriora.

După ce lăsați soluția de înălbitor pe suprafața acoperișului timp de până la 20 de minute, trebuie clătită cu apă curată. Câteva averse de ploaie vor fi probabil suficiente pentru a spăla algele rămase pe acoperiș. Un muncitor care vă curăță acoperișul poate utiliza, de asemenea, o suflantă pentru frunze pentru a elimina reziduurile de mușchi.

Ar trebui să curățați sau să înlocuiți acoperișul?

Dacă vă uitați la acoperiș și credeți că arată din nou rău, poate fi necesar să-l curățați mai bine. Acumularea de alge și mușchi pe acoperiș poate face uneori ca zona zoster să arate mai rău decât este în realitate. Un constructor de acoperiș profesionist poate verifica acoperișul și vă poate vorbi despre starea acestuia. Dacă crede că curățarea este cea mai bună alegere, poate face singur treaba sau poate recomanda o companie de curățare a acoperișului cu reputație.

Dacă se dovedește că acoperișul dumneavoastră trebuie înlocuit, furnizorul poate recomanda țigle care conțin cupru sau alt material care ajută la suprimarea creșterii algelor. Un profesionist vă poate oferi, de asemenea, sfaturi despre cum să vă mențineți acoperișul curat și cât de des trebuie să-l curățați.

Informații utileCe ar trebui sa stii
Avem specialiști în domeniul curățării acoperișurilor și jgheaburilor, îndepărtarea murdăriei organice, mușchiului, mucegaiului, frunzelor uscate, îndepărtarea cuiburilor și renovarea acoperișurilor. Costul unei astfel de lucrări variază în funcție de timpul și domeniul de activitate. Vedeți mai multe informații despre serviciile noastre: vopsea, curățător de înaltă presiune și închirierea unei platforme cu ridicare ridicată . Aveți nevoie de servicii de acoperiș? Suntem aici pentru a vă ajuta să găsiți experți de calitate în curățarea acoperișurilor și jgheaburilor, îndepărtarea murdăriei organice, mușchiului, mucegaiului, frunzelor uscate, îndepărtarea cuiburilor sau renovarea acoperișurilor. Costul unei astfel de lucrări variază în funcție de timpul și domeniul de activitate! Vedeți mai multe informații despre serviciile noastre: vopsea, curățător de înaltă presiune (furnizat de unul dintre specialiștii noștri din categorie), închirierea unui lift ridicat.