Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Curățarea aerului condiționat
Introduceți o cerere
Client mulțumit Comunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.347 de profesioniști
5.196 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Curățarea aerului condiționat

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Curățarea aerului condiționat? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
INFORMAȚII UTILECe trebuie să știți

Întrebări frecvente despre curățarea aerului condiționat și a ventilației

De ce ar trebui să angajez un expert în curățarea aerului condiționat / ventilație?

Curățarea conductelor de ventilație sau a conductelor de aer condiționat este o modalitate de a îndepărta diferiți alergeni, praf, mucegai și poluanți ai aerului din sistem care trimit aer cald sau rece în casa ta. Experții recomandă proprietarilor de case curățarea conductelor de aer condiționat aproximativ la fiecare trei ani. Este important să angajați un profesionist calificat pentru această sarcină din mai multe motive.

Un specialist profesionist în curățarea aerului condiționat va aduce perii rotative specializate și un aspirator performant în casa dvs. Știe cum să folosească aceste instrumente în mod eficient pentru a curăța conductele de aer nemetalice fără a deteriora pereții sau a slăbi îmbinările importante. Acest tip de deteriorare poate afecta serios eficiența sistemului de încălzire și răcire a casei dvs. și permite aerului poluat să pătrundă în sistemul dvs. de acasă. Este recomandat să angajați un expert în curățarea aerului condiționat pentru a curăța țevile din casa dvs. Sunt instruiți și au instrumentele necesare pentru a efectua lucrarea în mod eficient și în siguranță.

Curățarea aparatului de aer condiționat este o risipă de bani?

Deoarece proprietarii de case nu pot vedea alergeni, bacterii, praf, mucegai sau poluanți ai aerului expulzați din sistemul lor de încălzire și răcire, pot concluziona că plata pentru curățarea aerului condiționat este o pierdere de bani. Cu toate acestea, dacă membrii familiei suferă de alergii inexplicabile sau casa pare să fie mai prafuită decât de obicei, este un semnal clar că se impune să curățați conducta de aer. Rozătoarelor le place să se cuibărească în conductele de aer, acesta fiind un alt motiv pentru care curățarea acestora ar putea avea rezultate bune.

Cu toate acestea, dacă un proprietar de locuințe păstrează filtrele curate în conductele de aer sau în conductele de aer condiționat, acestea pot reține suficienți poluanți pentru a menține aerul casei relativ curat. Mulți poluanți atmosferici tind, de asemenea, să se așeze pe suprafețe unde nu este afectat aerul de respirat. Poate fi important să vă curățați aparatul de aer condiționat cu ajutorul unui expert. Un expert în conducte de aer vă va putea indica dacă curățarea conductei de aer ar fi o risipă de bani în casa dvs. sau o acțiune necesară pentru o viață mai sănătoasă.

Cum știu dacă aerul condiționat / ventilația mea trebuie curățate?

Există mai multe semne care demonstrează că este timpul să curățați aparatul de aer condiționat. De exemplu, dacă ați făcut renovări care au prăfuit și contaminat conductele de aer condiționat sau nu ați curățat filtrele de aer de câteva luni, este posibil să se fi acumulat mucegai și alergeni - este timpul să curățați conductele de aer. Dacă praful se depune pe suprafețele din toată casa, conductele de aer trebuie curățate.

Un alt semn că este timpul să curățați aerul condiționat este costul în creștere al încălzirii și răcirii. Sistemul dvs. de conducte poate fi înfundat, provocând ineficiențe costisitoare. Dacă descoperiți că fluxul de aer din cameră în cameră este inegal, canalele de aer pot fi de vină. Dacă membrii familiei suferă de alergii inexplicabile sau probleme de respirație, poate fi timpul pentru curățare. În cele din urmă, dacă sistemul dvs. de conducte de aer produce zgomote ciudate, este important să verificați sau să curățați conductele de aer.

Cât de des ar trebui să-mi curăț aerul condiționat?

Este bine să curățați în mod regulat conductele de aer / aerul condiționat din casa dvs. Curățarea profesională poate elimina poluanții, praful, mucegaiul și alergenii din conductele menajere. Aerul poluat poate duce la riscuri pentru sănătate, pentru fiecare membru al gospodăriei. Pe baza cantității medii de poluanți și praf care se acumulează în sistemul de climatizare, experții recomandă curățarea conductelor la aproximativ trei ani.

Poate fi necesar să curățați conducta de aer. Dacă casa dvs. a fost recent renovată, praful și murdăria s-ar putea strânge în conductele de aer. Dacă sistemul produce zgomote ciudate sau miroase suspect, este posibil să fie timpul pentru curățare. Dacă observați că facturile de încălzire și răcire cresc, sistemul dvs. trebuie evaluat de un specialist în conducte de aer. Verificați sistemul de aer condiționat cu un tehnician calificat.

Curățarea aerului condiționat / ventilației chiar funcționează?

OMS susține că nu există dovezi care să sugereze că curățarea conductelor previne efectiv problemele de sănătate. Ei mai spun că praful care iese din țevi tinde să se așeze pe suprafețe și nu afectează aerul care se respiră în casă. Cu toate acestea, dacă observați mucegai în jurul conductelor, dacă membrii familiei suferă de alergii inexplicabile sau apar facturi crescute de încălzire și răcire, poate fi momentul să investiți în curățarea profesională a conductelor de aer de acasă. Alteori, curățarea aerului condiționat ar putea fi utilă pentru eliminarea cuibăririi rozătoarelor în conducte.

Ventilația funcționează prin eliberarea de poluanți, praf, mucegai și alergeni din conductele în care s-au acumulat. Acest material este apoi aspirat cu aspiratoare puternice. Întrebarea poate fi dacă casa dvs. are nevoie de curățarea conductelor de aer. O inspecție de către un profesionist calificat vă poate ajuta să luați o decizie.

Cât costă curățarea aerului condiționat?

Costul curățării profesionale a conductelor de ventilație sau de aer condiționat variază în funcție de mulți factori. Experții calificați stabilesc de obicei taxa pentru numărul de deschideri de ventilație din gospodărie și pentru configurația acestor deschideri de ventilație, respectiv numărul de unități de aer condiționat și lungimea distribuției. Dimensiunea casei / apartamentului este un alt factor care determină prețul. Locația va influența, de asemenea, costul curățării, precum și disponibilitatea profesioniștilor calificați din zona dvs. Dacă sistemul dvs. de aer condiționat are țevi rupte, cuiburi de rozătoare sau alte probleme, acest lucru poate modifica costurile de curățare.

Un tehnician HVAC calificat poate veni la dvs. acasă și poate face o evaluare la fața locului. Un profesionist vă va verifica conductele / cablajul pentru a vedea dacă trebuie curățate. Poate fi necesar să faceți găuri în țeavă pentru aceasta, care apoi se vor sigila. În timpul inspecției, specialistul în conductele de aer va căuta eventualele fisuri sau scurgeri care ar putea afecta curățarea. După evaluare, profesionistul ar trebui să ofere o estimare scrisă a costului curățării.

Informații utileCe ar trebui sa stii
Dacă aveți un aparat de aer condiționat în casă, atunci știți cât de important este să păstrați unitatea curată. * Servicii de aer condiționat pentru unitatea interioară: Wilio vă poate ajuta să vă conectați cu cei mai buni experți din zona dvs. pentru a curăța și dezinfecta o unitate interioară. Un serviciu poate include, de asemenea, verificarea sau înlocuirea filtrelor, curățarea prafului din exteriorul sistemului de aerisire, schimbarea unui material de etanșare pe compresor etc. Cu o muncă atât de intensă care trebuie făcută, vă recomandăm să solicitați asistență profesională! _X000D_ * nu vă gândiți la umidificatoare când vine timpul pentru serviciile de aer condiționat, dar sunt de fapt destul de importante! Oferă ușurare pielii uscate și buzelor crăpate în lunile fierbinți de vară prin adăugarea de umiditate înapoi în atmosferă, care vă ajută să vă mențineți și curentul alternativ de funcționare lin.