Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Curățarea podelei
Introduceți o cerere
Client mulțumit Comunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.353 de profesioniști
5.209 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Curățarea podelei

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Curățarea podelei? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
Furnizori16.495 furnizori din zona dvs.
profile image

Costel Leonard C.

Companie
București
5,0
Firmă de curățenie

Firma cu experienta de 20 de ani in curatenie Casa , Vile sowroomuri ,birouri,apartamente autoturisme delux .Oferim servici profesionale de curatenie :canapele ,fotolii,mochete echipament moto ,cu generetor profesional cu aburii.Curatare profesionale la domiciliul clientului .

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Marius-Ionut P.

Companie
București
5,0
Firmă de curățenie

Suntem o firma de curatenie din Bucuresti ce ofera servicii de curatenie pentru: case si locuinte, sediile si punctele de lucru ale firmelor, cabinete medicale, spatii de productie, spatii comerciale, institutii publice si private.

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Vasile C.

Liber profesionist
București
4,9
Design interior și configurare de interior

Oferim servicii construcții în general, renovări, arhitectura,randari,constatare lucrare,decopertări, pavele, zugrăveli, gresie,faianță, zidărie, dulgheri

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Pietro Silvian S.

Companie
București
4,9
Renovare apartament

Compania noastra este specializata in renovari de apartamente, zugraveli, montari placi ceramice, instalatii sanitare, instalatii electrice, gleturi, rigips etc.

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Irinel Răzvan C.

Companie
București
4,8
Instalator sanitar

Suntem o echipa tânără, serioasa, oferim servicii de mentenanță, instalații sanitare/termice ,construcții metalice, hale, garaje, panouri sanwich. construcții, renovări, reparații acoperișuri, jgheaburi, burlane, zugrăveli si reamenajari de tot felul. Ne ocupam de tot proiectul cap /coada, inclusiv aprovizionare materiale. Cerem si oferim seriozitate maxima

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
Vedeți mai mult
INFORMAȚII UTILECe trebuie să știți
Curățarea pavajelor
Curățarea pavajelor
Cum se curăță plăcile

Nu sunteți sigur cu privire la curățarea și întreținerea pavajului? Vă vom spune cum se face.

CUM CURĂȚ PAVAJUL?

Curățați plăcile cu o mătură și un detergent puternic.

Îndepărtați buruienile de pe articulații.

Asigurați-vă că clătiți tot detergentul.

CUM SE ÎNLĂTURĂ PETELE?

Diferitele pete necesită un tratament diferit.

Ar trebui să testați utilizarea oricărui agent de curățare pe o porțiune mică, discretă, înainte de a o aplica pe întreaga placă.

Încercați să identificați sursa petelor (de exemplu, rugina din jgheaburile de fier) ​​și reparați-le. Acest lucru va preveni decolorarea în continuare a plăcilor.

CUM SĂ VĂ PROTEJAȚI DE PRODUSE CHIMICE ȘI ACIDE?

Purtați îmbrăcăminte de protecție.

Asigurați o ventilație adecvată atunci când utilizați substanțe chimice.

Ar trebui să aveți grijă atunci când utilizați substanțe chimice pentru a evita deteriorarea sau decolorarea materialului adiacent.

Când diluați acizi, nu uitați să adăugați acid în apă și nu apă în acid.

Orice îmbrăcăminte contaminată cu substanțe chimice trebuie aruncată în siguranță.

Orice exces de efluent trebuie eliminat în siguranță.

Întreținerea inițială a pavajului

• Îmbinările vor fi relativ poroase în primele câteva săptămâni după instalare. Pătrunderea apei de ploaie sau din alte surse va întări chitul și chiar îl va curăța (în special pe versanți). Este important ca aceste îmbinări să fie completate cu nisip de mortar pentru a preveni deteriorarea căii de acces.

Întreținerea generală a pavajelor

• Curățarea generală la începutul primăverii cu o mătură și un bun agent de curățare, urmată de utilizarea propriului agent de combatere a buruienilor, reduce infiltrarea buruienilor între articulații, ceea ce poate afecta longevitatea căii de acces.

• Dacă utilizați un curățător electric pentru curățarea căii de acces, jetul de apă nu trebuie să fie rotit cu mai mult de 30° față de suprafața pavată și trebuie pulverizat în diagonală pe articulații. Curățarea unităților de pavaj bloc cu un jet de spălare prea puternic (nu recomandăm mai mult decât presiunea medie) și nerespectarea acestui sfat poate provoca marcarea suprafeței unor materiale de pavaj și ruperea materialului de legătură (șlefuirea și lipirea îmbinărilor deteriorate).

• Când utilizați orice agent de curățare, trebuie să vă asigurați că suprafața este bine clătită și dusă la canalele de scurgere adecvate. După inspecție, verificați integritatea tuturor îmbinărilor.

Cum să vă curățați curtea

Pavajul de pe terasă va necesita întreținere regulată pentru a arăta cât mai bine. Deși periajul de rutină va ajuta la menținerea suprafeței curții eliberată de cea mai mare parte a prafului, alte murdării și pete mai încăpățânate vor începe să se acumuleze în timp.

Când terasa este expusă la umezeală și lumina soarelui, se formează adesea mușchi, alge, licheni și alte ciuperci.

Urmați instrucțiunile noastre detaliate:

• Cum să curățați curtea cu apă și săpun

• Curățarea scândurilor terasei cu oțet

• Cum se curăță terasa cu o mașină de spălat cu presiune

Cum să vă curățați terasa cu apă cu săpun

Curățați terasa cu apă cu săpun

Cel mai bun pentru:

• Plăci fine

• Culoare deschisă

Ce vei avea nevoie:

• Mătură de grădină

• Căldură și apă fierbinte

• Lichid de spălat vase / cristale de săpun / sodă

• Perie cu peri tare

• Curățător de presiune (reglare scăzută) sau furtun

Săpunul și apa sunt practici tradiționale care sunt foarte eficiente. Mai ales dacă petele de la suprafață sunt strălucitoare.

În primul rând, curățați terasa cu o mătură pentru a menține dalele curate. Apoi, umpleți o găleată cu apă caldă și adăugați o ceașcă de detergent, săpun sau cristale de sodă. Se toarnă apă cu săpun pe zona murdară - nu vă fie teamă să fiți generoși - și începeți să spălați.

Puteți folosi o mătură sau o perie cu peri rigizi pentru a curăța zona - peria vă permite să vă concentrați pe zone mai durabile. După ce simțiți că ați făcut o treabă satisfăcătoare, clătiți apa murdară și reziduurile de săpun fie cu o mașină de spălat cu presiune redusă, fie cu un furtun. Lăsați curtea să se usuce peste noapte și va fi uscată a doua zi.

Dacă aveți nevoie de o soluție mai radicală, puteți folosi înălbitor în orice moment. Cu toate acestea, aveți grijă să îl utilizați pe pietre mai moi și în jurul plantelor, deoarece o bază puternică de înălbitor alcalin le poate deteriora pe ambele.

Curățarea scândurilor terasei cu oțet

Astfel curățați plăcile terasei cu oțet.

Cel mai bun pentru:

• Curățenie ecologică

• Îndepărtarea murdăriei și petelor adânci

Ce vei avea nevoie:

• Mătură de grădină

• Udare

• Instrument de eliminare a buruienilor

• Găleată și apă

• Oțet alb

Non-toxic și ecologic. Oțetul alb oferă una dintre cele mai bune modalități de curățare a terasei și este ideal pentru cei care se gândesc la curățarea unei terase fără substanțe chimice. Dacă soluția dumneavoastră este curățarea ecologică a teraselor, cumpărați oțet alb din cereale, acesta nefiind distilat din ulei.

Înainte de a începe, asigurați-vă că zona este curată și măturată. Datorită naturii acide a oțetului alb, este important să îndepărtați ghivecele, mobilierul sau ornamentele, astfel încât acestea să nu fie deteriorate de apa cu oțet. Înainte de a începe procesul de curățare, utilizați un instrument de îndepărtare a buruienilor pentru a scoate toate buruienile dintre articulații.

Amestecul dumneavoastră de apă / oțet ar trebui să fie din părți egale sau, dacă plăcile dumneavoastră sunt deosebit de murdare, ar trebui amestecat mai mult oțet cu apă. Când aveți amestecul, turnați-l pe pavaj. Folosind un vas de turnare, puteți răspândi amestecul uniform pe suprafața pavată și asigurați-vă că acoperă întreaga suprafață. Când sunteți mulțumit, lăsați-l să se înmoaie timp de 20 de minute.

În acest timp, soluția a trebuit să îndepărteze murdăria, ceea ce înseamnă că o perie ar trebui să fie suficientă pentru o curățare eficientă. Asigurați-vă că ajungeți între fisurile din punctul de ciment dintre plăci, deoarece oțetul va ataca și reziduurile de buruieni.

Când ați terminat, curățați zona cu apă rece. Amestecul de oțet ar trebui să aibă succes în îndepărtarea petelor, precum și în îndepărtarea resturilor de buruieni.

Nu vă faceți griji cu privire la miros. După curățarea și amestecarea amestecului de apă / oțet, orice miros va dispărea. Amintiți-vă că trebuie să aduceți mobilierul și decorațiunile pe terasă doar atunci când suprafața este complet uscată.

Cum să vă curățați curtea folosind o mașină de spălat cu presiune

Astfel curățați plăcile terasei cu o mașină de spălat cu presiune.

Cel mai bun pentru:

• Îndepărtarea cimentului uscat și a altor materiale mai dure

• Curățare rapidă

Ce vei avea nevoie:

• Mătură de grădină

• Curățător cu presiune

• Sursă de apă

O mașină de spălat cu presiune rămâne cel mai simplu mod de a curăța plăcile terasei, dar ar trebui să fie utilizat cu precauție. Chiar și pe suprafețele din beton și cărămidă dure, un puternic agent de curățare sub presiune poate deteriora suprafața pavajului. Există un echilibru perfect între presiunea efectivă a debitului și protecția terasei - pentru a proteja pavajul, recomandăm inițial setarea ventilatorului prin duză.

Din nou, asigurați-vă că zona curții este curată înainte de curățare. Când începeți o spălare sub presiune, începeți cu o setare scăzută. Dacă vă simțiți încrezător, creșteți presiunea, dar faceți-o cu atenție. Cele mai bune rezultate, desigur, vor fi oferite de cea mai puternică setare a duzei, dar aceasta poate fi în detrimentul stratului superior al plăcilor dumneavoastră, ceea ce este deosebit de nedorit atunci când vine vorba de model și suprafețe mozaic. Puteți face câteva jeturi de test pentru a stabili presiunea corectă a apei. Nu vă fie teamă să mergeți pe metoda încercării și erorilor.

Aveți grijă să nu pulverizați duza direct pe plăci, ceea ce ar putea provoca daune. În schimb, lucrați la distanță și la un unghi mic (nu mai mult de 30°), deplasându-vă în diagonală de-a lungul plăcilor. Acest lucru împiedică spălarea îmbinărilor în același timp, ceea ce ar putea deteriora chitul de ciment.

Deplasați-vă uniform pentru a evita supunerea produsului de curățare a podelei la expunere excesivă. Dacă plăcile sunt deosebit de murdare, veți vedea rezultatele relativ repede.

Curățarea terasei în diferite anotimpuri

Dacă vă întrebați cât de des să vă curățați curtea, aceasta va depinde de mai mulți factori, inclusiv zona din jurul casei și perioada anului. Este o idee bună să țineți evidența vremii pentru a vă păstra terasa cât mai curată.

• Primăvara, ar trebui să curățați bine curtea după lunile de iarnă, deoarece creșterea organică, precum și murdăria s-ar putea acumula. Primăvara este, de asemenea, un moment bun pentru a verifica îmbinările dintre plăcile de pavaj.

• Vara, este mai probabil să vă folosiți curtea - deci curățați imediat orice scurgeri pentru a minimiza riscul de pete.

• Toamna, frunzele căzute de la arbuști și plante vă pot pata terasa dacă nu le strângeți la timp - deci este o idee bună să măturați terasa în mod regulat.

• Iarna, mulți proprietari folosesc sare de degivrare. Cu toate acestea, poate provoca decolorarea, de aceea vă recomandăm să utilizați alte materiale de dezghețare.

Cum se curăță plăcile de terasă

Vă întrebați cum să curățați plăcile de terasă? Vă vom prezenta mai multe proceduri care vă vor arăta cum să curățați plăcile de terasă cu apă cu săpun, înălbitor și un agent de curățare sub presiune.

Citind acest ghid, veți scăpa de toată murdăria și plantele care perturbă în prezent aspectul terasei. Veți fi uimiți de diferența uriașă pe care o va face.

Instrumente și lucruri de care aveți nevoie:

Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să aveți sau să obțineți instrumentele de care aveți nevoie.

În primul rând, veți avea nevoie de elementele de bază:

clar

Perie de păr tare (cu cât este mai mare cu atât mai bine)

Acces la apă caldă

Dacă curățați curtea cu apă cu săpun, veți avea nevoie de puțin săpun - de preferință lichid sau pulbere.

Dacă doriți să folosiți înălbitor pentru a vă curăța terasa, va trebui să cumpărați niște înălbitor - câteva articole mici în supermarket - și un ceainic.

Și dacă doriți să vă spălați terasa cu presiune, veți avea nevoie de o mașină de spălat cu presiune și un detergent adecvat.

Cum se curăță plăcile de terasă (fără înălbitor sau curățător de înaltă presiune)

Aruncați o privire la ghidul nostru simplu în șase pași despre cum să curățați plăcile de terasă fără înălbitor sau un produs de curățare de înaltă presiune - doar apă și săpun.

Pasul 1: îndepărtați buruienile

Buruienile trebuie îndepărtate, mai ales dacă nu ați avut timp să curățați în mod regulat plăcile de pavaj. Cel mai bine este să le aruncați cât mai curând posibil pentru a preveni rădăcina în rosturile de pavaj.

Cu toate acestea, modul în care eliminați buruienile poate depinde de amploarea problemei. Este recomandat să scoateți o buruiană și cu ea cât mai multă rădăcină posibil.

În cazuri mai extreme, puteți alege să utilizați un erbicid. Dacă da, citiți cu atenție instrucțiunile producătorului, mai ales dacă aveți animale de companie sau copii.

Pasul 2: Amestecați săpunul cu apă caldă pentru a vă curăța propria terasă

Primul pas și cel mai simplu mod de a vă curăța plăcile este să vă curățați ușor cu săpun și apă caldă.

De obicei, nu veți avea nevoie de detergenți speciali pentru a curăța plăcile de pavaj, doar un săpun ușor sau detergent pentru spălat vase și apă. Amestecați-le câteva secunde până când vedeți o spumă frumoasă deasupra.

Nu uitați să verificați mai întâi conținutul agenților de curățare, deoarece unii aditivi pot deteriora materialele de pavaj.

De exemplu, dacă aveți plăci de beton, produsele de curățat pe bază de acid sunt o idee proastă și, indiferent de material, ar trebui să evitați săpunul care conține calcar sau marmură.

Pasul 3: Se toarnă puțin amestec pe terasa murdară

Următorul pas este să turnați amestecul pe plăcile de terasă corespunzătoare. Poate doriți să mergeți pas cu pas, mai ales dacă aveți o suprafață mare pe care trebuie să o curățați.

Înainte de spălare, asigurați-vă că testați soluția pe o zonă mică a plăcilor pentru a vă asigura că nu este deteriorată. Nu uitați mănușile de protecție. După curățarea plăcilor cu săpun, clătiți-le cu apă curată.

Pasul 4: Începeți periajul

Luați-vă peria cu păr tare și începeți să vă periați. Cel mai simplu mod de a face acest lucru este să folosiți o perie de mătură cu mâner lung. Periați până pare că a fost îndepărtată toată murdăria.

Periajul regulat ajută la prevenirea germinării semințelor noi de buruieni, dar și la distrugerea oricăror buruieni mai mici care au încolțit.

Pasul 5: Clătiți cu apă curată

După ce ați îndepărtat toată murdăria, clătiți întreaga terasă pentru a vedea rezultatul. Terasa ar trebui să arate ca nouă. Dacă acest lucru nu se întâmplă, așteptați câteva ore și apoi repetați procedura de mai sus.

Pasul 6: Amintiți-vă de îmbinări

Îmbinările sunt una dintre zonele cheie care alcătuiesc plăcile. Ele țin totul în loc pentru a crea o structură solidă.

Măturarea regulată și îndepărtarea buruienilor sunt esențiale, dar asigurați-vă că completați toate golurile din îmbinări și articulații, mai ales dacă acestea sunt umplute cu nisip.

Curățarea regulată a suprafeței pavajului este o necesitate. Nu numai că vă asigură că terasa dumneavoastră arată bine, dar își menține și starea și garantează cea mai lungă durată de viață.

Cum să vă curățați curtea cu înălbitor

Înălbitorul pătrunde în toate fisurile murdare și ajută la îmbunătățirea dramatică a aspectului plăcilor de terasă. Vă poate ajuta să scăpați de mușchi, alge și buruieni.

Curățarea curții cu înălbitor este ușoară dacă știți cum să o faceți, dar poate fi și periculoasă. În primul rând, trebuie să vă asigurați că înălbitorul nu se scurge în mediu și natură. Plantele care intră în contact cu înălbitor mor.

În al doilea rând, înălbitorul nu este potrivit pentru plăcile din beton artificial - doar pentru blocurile naturale de pavaj. Nu uitați să purtați îmbrăcăminte de protecție pentru a preveni înălbirea.

Pasul 1: Se amestecă înălbitorul cu apă

Mai întâi, amestecați înălbitorul cu apă într-un raport de 5:1 (cinci părți de înălbitor și o parte de apă). Cel mai bine este să amestecați înălbitorul într-un pansament adecvat. Udarea vă poate oferi mai mult control decât o găleată atunci când turnați înălbitor.

Pasul 2: Se toarnă amestecul pe pavaj

Când turnați amestecul pe terasă, asigurați-vă că aveți o acoperire uniformă. Aveți grijă ca înălbitorul să nu pătrundă în viața plantelor din jur.

Pasul 3: Începeți să periați și apoi lăsați să acționeze timp de 15 minute

Ar trebui să observați o acumulare de spumă albă în timpul curățării. Când ați terminat, lăsați înălbitorul să-și facă treaba timp de 15 minute.

Pasul 4: Clătiți

Apoi clătiți cu apă curată și gata.

Cum se curăță plăcile de terasă folosind o mașină de spălat cu presiune

Aparatele de curățat cu presiune vă oferă un mod foarte convenabil de a vă curăța terasa.

Pasul 1: Îndepărtați toată murdăria de pe terasă

Luați mătura și măturați orice frunze sau crenguțe din zona terasei.

Pasul 2: Conectați mașina de spălat cu presiune la rețea

Curățatoarele sub presiune au nevoie de o alimentare constantă cu apă pentru funcționarea lor.

Pasul 3: Umpleți-l cu detergent

Unele echipamente de curățat sub presiune permit adăugarea unui detergent în amestec. Dacă folosiți detergent, pulverizați-l pe terasă și lăsați-l să acționeze timp de cinci până la zece minute până ajunge la toate fisurile.

Pasul 4: Comutați duza de difuzie la presiune medie

Rotiți duza de pe echipamentul de curățare cu presiuni pentru a atinge un nivel mediu de presiune. Apoi începeți să vă plimbați pe întreaga terasă de la stânga la dreapta și din spate în față pentru a asigura o acoperire consistentă.

Când pulverizați terasa, utilizați un ventilator larg și mențineți unghiul de pulverizare la 45 de grade, deoarece acesta va oferi cel mai puternic efect de curățare.

Pasul 5: Deconectați mașina de spălat cu presiune și puneți-o deoparte

În cele din urmă, deconectați mașina de spălat cu presiune și apoi apăsați pe buton până când a fost golită toată apa.

Informații utileCe ar trebui sa stii
Ați fost vreodată într-o situație în care trotuarul de pe proprietatea dvs. nu arată cel mai bine și începe să îmbătrânească? Atunci știți că este timpul să apelați unul dintre specialiștii noștri de la Wilio. Indiferent dacă aveți nevoie de noi pentru curățarea de rutină sau ceva mai complex, cum ar fi restaurarea plăcilor, vă vom oferi serviciul care vă va ajuta să faceți din nou proprietatea să arate proaspătă și curată din nou. gresie - Aplicarea unei substanțe de protecție pe suprafața gresiei - Spălare la presiune înaltă. Ca în orice alt serviciu, prețul nostru pentru aceste servicii depinde de m² sau metri pătrați. Puteți afla mai multe informații despre ceea ce este inclus în fiecare pachet, contactându-ne astăzi! Un lucru este garantat - noi