Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Curățarea umedă a autoturismelor
Introduceți o cerere
Client mulțumit Comunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.353 de profesioniști
5.209 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Curățarea umedă a autoturismelor

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Curățarea umedă a autoturismelor? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
Furnizori9.276 furnizori din zona dvs.
profile image

Costel Leonard C.

Companie
București
5,0
Firmă de curățenie

Firma cu experienta de 20 de ani in curatenie Casa , Vile sowroomuri ,birouri,apartamente autoturisme delux .Oferim servici profesionale de curatenie :canapele ,fotolii,mochete echipament moto ,cu generetor profesional cu aburii.Curatare profesionale la domiciliul clientului .

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Marius-Ionut P.

Companie
București
5,0
Firmă de curățenie

Suntem o firma de curatenie din Bucuresti ce ofera servicii de curatenie pentru: case si locuinte, sediile si punctele de lucru ale firmelor, cabinete medicale, spatii de productie, spatii comerciale, institutii publice si private.

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Vasile C.

Liber profesionist
București
4,9
Design interior și configurare de interior

Oferim servicii construcții în general, renovări, arhitectura,randari,constatare lucrare,decopertări, pavele, zugrăveli, gresie,faianță, zidărie, dulgheri

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Pietro Silvian S.

Companie
București
4,9
Renovare apartament

Compania noastra este specializata in renovari de apartamente, zugraveli, montari placi ceramice, instalatii sanitare, instalatii electrice, gleturi, rigips etc.

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Irinel Răzvan C.

Companie
București
4,8
Instalator sanitar

Suntem o echipa tânără, serioasa, oferim servicii de mentenanță, instalații sanitare/termice ,construcții metalice, hale, garaje, panouri sanwich. construcții, renovări, reparații acoperișuri, jgheaburi, burlane, zugrăveli si reamenajari de tot felul. Ne ocupam de tot proiectul cap /coada, inclusiv aprovizionare materiale. Cerem si oferim seriozitate maxima

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
Vedeți mai mult
Informatii utileCe trebuie sa stii

Curățarea mașinii

Echipamentele de curățenie pe care le folosiți în casa dumneavoastră pot fi folosite și pentru curățarea interiorului mașinii, făcând aspiratorul dumneavoastră cea mai bună achiziție a casei. Tot ce trebuie să faceți este să atașați accesoriile potrivite la același aspirator și să îl transformați într-o mașină de curățat scaune auto de ultimă generație. Cu un astfel de aspirator, vă puteți curăța singur scaunele auto fără a fi nevoie să plătiți un profesionist pentru asta. Vă va economisi bani.

Tot ce aveți nevoie este unul sau mai multe produse de la o companie de mașini de curățat.

● aspirator multifuncțional pentru curățarea regulată a suprafeței scaunelor
● curățător cu abur pentru dezinfectarea scaunelor auto
● detergent pentru tapițerie pentru curățarea profundă a petelor scaunelor auto

Mai jos este o explicație detaliată a modului de spălare, curățare și îndepărtare a petelor de pe scaunele auto din stofă folosind aceste uimitoare dispozitive de curățare.

> Pasul 1: îndepărtați praful și murdăria cu un aspirator auto

Oricare dintre aspiratoarele pe care le aveți deja acasă pot fi transformate într-un aspirator auto cu accesoriile potrivite. De asemenea, puteți lua în considerare obținerea unui kit complet de curățare a interiorului mașinii pentru o curățare mai aprofundată.

Accesorii la îndemână pentru curățarea scaunelor auto
Setul de curățare a interiorului vehiculului este echipat cu un instrument complet de curățare pentru cele mai bune rezultate de curățare pe suprafețe sensibile mari și în spații înguste.

De exemplu, duza cu fantă va fi excelentă pentru prinderea de firimituri din spații mici de depozitare plasate în jurul bordului și ușilor laterale. Duza de aspirație a mașinii va fi ideală pentru curățarea unei suprafețe mai mari, cum ar fi portbagajul mașinii. Periile de aspirație cu peri moi sunt utile dacă doriți să scăpați de petele care pot fi îndepărtate cu ușurință, în timp ce periile de aspirație cu peri duri vor fi cea mai bună alegere pentru a elimina petele încăpățânate.

Aspirator pentru scaune auto
Funcția practică de suflare a aspiratorului vă va ajuta peste tot, unde aspirarea nu este posibilă. Utilizați funcția de suflare a aerului umed și uscat, unde este posibil să suflați murdăria fără efort și să aspirați mai târziu chiar și cele mai mici colțuri.

Pasul 2: frecați scaunul auto < / p>

Există două opțiuni pentru curățarea profundă a scaunelor din material textil.

Opțiunea 1: Frecați scaunul auto cu un burete folosind produse pentru uz casnic, cum ar fi detergenți pentru îndepărtarea petelor. Apoi absorbiți cât mai mult lichid de pe scaunul auto cu o cârpă din microfibră. Repetați această procedură până când scaunul este complet curățat.

Opțiunea 2: Curățarea profundă a scaunului auto cu un dispozitiv special de curățare prin pulverizare de apă și detergent pe suprafața tapițeriei scaunului auto. Apoi, aspirați imediat murdăria de pe suprafață, în combinație cu soluția de detergent și apă. Nu trebuie să cheltuiți mult timp și efort, trebuie doar să conectați sursa de alimentare și să treceți prin locul murdar cu o mașină de curățat care vă va face treaba.

Cel mai important lucru este că efectul de curățare al mașinii de curățat va fi mult mai eficient comparativ cu curățarea manuală.

Cum se curăță și se elimină petele de pe scaunul auto

Când vine vorba de pete proaspete, cum ar fi pete de noroi, urină, alimente sau băuturi, cel mai bine este să încercați să le îndepărtați imediat de pe țesătura scaunului auto, deoarece acestea se usucă rapid și apoi vor fi mult mai greu de îndepărtat.

Pentru a curăța imediat zona, puteți utiliza un produs universal aplicându-l pe zona murdară cu o cârpă curată și uscată. Apoi curățați zona cu un dispozitiv de curățare pentru a îndepărta orice reziduu.

Puteți curăța scaunul auto cu abur?

Da, la fel cum puteți curăța canapeaua cu aburi. Curățarea cu abur a scaunului auto este foarte eficientă în îndepărtarea mucegaiului și distrugerea bacteriilor, mai ales atunci când trebuie să curățați petele de vărsături sau reziduuri de urină de pe scaunul auto. Înainte de curățarea cu abur, vă recomandăm să îndepărtați cu atenție reziduurile solide de pe suprafața scaunului auto.

Mulți dintre noi urcăm adesea în mașină în haine mai vechi și poate puțin murdare. Pe de altă parte, cu siguranță nu faceți o curățare temeinică a scaunelor în fiecare lună. V-ați întrebat vreodată când ați făcut ultima oară acest lucru?

Folosirea zilnică poate fi fatală pentru tapițerie. Gândiți-vă la toate călătoriile zilnice la serviciu și la școală, excursiile cu membrii familiei voastre și multe altele. Cu siguranță, acum sunteți de acord că experimentarea cu diferite produse și tactici în interiorul vehiculului nu este înțeleaptă. Nu numai că puteți provoca daune grave, dar puteți reduce și valoarea de vânzare a vehiculului.

Nu trebuie să fiți expert pentru a avea scaune auto curate.
Ghidul nostru vă va oferi informații despre cum să le curățați cât mai ușor cu abur. De asemenea, veți învăța cum să protejați scaunele de daune și cum să faceți treaba în mod corespunzător.

Puteți curăța automat scaunele auto?

Puteți, dar este important să știți ce material curățați Aproape toate scaunele din țesătură sunt realizate dintr-unul sau mai multe dintre următoarele materiale adecvate pentru o astfel de curățare.

Nylon: Această țesătură este formată din fibre din plastic sintetic. În general, este rezistent la căldură, pete și uzură.
Poliester: Aceste țesături pot fi rezistente la apă și radiații UV. Ca și nylonul, poliesterul este de obicei durabil.
Clorură de polivinil (PVC): Acest plastic neinflamabil este utilizat în principal în piese auto și tapițerie.

Dacă este din piele, va fi fie real, fie artificial. Există o diferență semnificativă între ele. Dacă nu sunteți sigur, citiți manualul mașinii de două ori

Piele artificială: Nu este surprinzător faptul că pielea artificială este de obicei din PVC sau din alt material plastic, poliuretan. Este mai rezistent decât pielea reală.
Piele: Acesta este cel mai scump material de pe listă și, în special, cel pe care majoritatea oamenilor le este frică să îl curețe. Puteți, de asemenea, să curățați scaunele auto cu abur, dar nu o faceți prea des. Umezeala și căldura în exces pot deteriora pielea în timp.

Cum se curăță scaunele auto cu abur

Este posibil ca unii să cunoască deja aceste aspecte. Dar dacă o faceți pentru prima dată, nu vă faceți griji. Nu există nimic complicat și special.

1. Închiriați sau cumpărați o mașină de curățat adecvată

Curățătoarele cu abur sunt de toate formele și dimensiunile. Condensarea este un produs esențial al aburului - la urma urmei, este apă evaporată. Cu cât aburul este mai cald, cu atât se va forma mai puțin condens. Indiferent de temperatura aburului, este posibil ca scaunele vehiculului dumneavoastră să fie cel puțin ușor umede când ați terminat, așa că va trebui să acordați tapițeriei timp să se usuce. În caz contrar, riscați ca sporii de mucegai să fie prinși în interiorul vehiculului dumneavoastră. Utilizatorii care nu au acces la garaj ar trebui să programeze lucrările dimineața devreme într-o zi însorită.

2. Mai întâi, aspirați bine

Profitați de ocazie pentru a scăpa de deșeurile din mașini și de gunoiul inutil. Aspirați scaunele cât mai bine posibil. Împingeți capătul în toate colțurile. Nu doriți să se topească o bomboană uitată în timpul curățării cu abur. Aspirați cu adevărat tot ce puteți sau suflați murdăria din locuri în care nu puteți ajunge cu un aspirator.

3. Tratați petele încăpățânate

Cu toate acestea, dacă aveți pete urâte (cum ar fi cafea vărsată), poate fi necesar să le tratați mai întâi. Acest lucru va crește șansele eliminării lor cu succes. Găsiți un produs adecvat pentru materialul scaunului și aplicați-l conform instrucțiunilor.

4. Pregătiți echipamentul

Acum că mașina dumneavoastră nu mai conține gunoi, puteți pregăti aparatul de curățat cu abur. Umpleți rezervorul, porniți-l conform instrucțiunilor producătorului și așteptați să se pregătească. În funcție de model, acest lucru poate dura treizeci de secunde sau câteva minute.

Folosiți o perie moale cu peri și un accesoriu pentru abur. Dacă a venit cu o substanță de protecție, aplicați-o. Folosiți numai perii moi. Nu utilizați capete de oțel sau, în general, perii aspre pe scaunele auto. Ați putea zgâria materialul.

5. Începeți să curățați scaunele din mașină

Veți manipula aspiratorul cu aburi în același mod ca și un aspirator. Decideți dacă doriți să începeți din spate sau din față. În orice caz, de sus în jos. Astfel nu va trebui să îngenuncheați pe o suprafață umedă. Mai întâi, începeți să aburiți partea de sus a scaunelor în jos.

Evitați aburirea pieselor metalice. Încercați să evitați fermoarele sau alte piese metalice de pe scaune. Se pot coroda, mai ales dacă curățați cu abur în mod regulat.

Deplasați-vă încet în linii drepte. Trageți uniform în linii netede, în loc de mișcări aleatorii. Frecați ușor petele. Dacă întâlniții resturi de pete, schimbați extensiile și frecați-le cu o perie moale. Nu aplicați prea multă presiune și nu vă concentrați asupra unui singur loc.
Ștergeți scaunele. Rulați o cârpă curată din microfibră pe suprafețele curățate pentru a îndepărta excesul de umiditate.

Feriți-vă de pielea autentică. Lucrați ușor cu aparatul de curățat cu abur și nu vă concentrați asupra niciunei zone pentru mult timp. Amintiți-vă că căldura și umiditatea excesive pot deteriora pielea.

6. Lăsați interiorul vehiculului să se usuce

Scaunele trebuie să fie uscate în decurs de trei până la cinci ore. Pentru a accelera procesul, lăsați ferestrele deschise sau parcați într-un loc însorit. Dacă vă grăbiți, puteți utiliza și un ventilator.

7. Lucrări de finisare

Finisați pielea sau pielea artificială pentru a-i oferi strălucirea de care are nevoie. Pulverizați în interior un odorizant compatibil cu tapițeria pentru a da miros mașinii.