Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Curățarea umedă a canapelelor
Introduceți o cerere
Client mulțumit Comunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.349 de profesioniști
5.200 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Curățarea umedă a canapelelor

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Curățarea umedă a canapelelor? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
Furnizori9.524 furnizori din zona dvs.
profile image

Costel Leonard C.

Companie
București
5,0
Firmă de curățenie

Firma cu experienta de 20 de ani in curatenie Casa , Vile sowroomuri ,birouri,apartamente autoturisme delux .Oferim servici profesionale de curatenie :canapele ,fotolii,mochete echipament moto ,cu generetor profesional cu aburii.Curatare profesionale la domiciliul clientului .

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Marius-Ionut P.

Companie
București
5,0
Firmă de curățenie

Suntem o firma de curatenie din Bucuresti ce ofera servicii de curatenie pentru: case si locuinte, sediile si punctele de lucru ale firmelor, cabinete medicale, spatii de productie, spatii comerciale, institutii publice si private.

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Vasile C.

Liber profesionist
București
4,9
Design interior și configurare de interior

Oferim servicii construcții în general, renovări, arhitectura,randari,constatare lucrare,decopertări, pavele, zugrăveli, gresie,faianță, zidărie, dulgheri

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Pietro Silvian S.

Companie
București
4,9
Renovare apartament

Compania noastra este specializata in renovari de apartamente, zugraveli, montari placi ceramice, instalatii sanitare, instalatii electrice, gleturi, rigips etc.

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Irinel Răzvan C.

Companie
București
4,8
Instalator sanitar

Suntem o echipa tânără, serioasa, oferim servicii de mentenanță, instalații sanitare/termice ,construcții metalice, hale, garaje, panouri sanwich. construcții, renovări, reparații acoperișuri, jgheaburi, burlane, zugrăveli si reamenajari de tot felul. Ne ocupam de tot proiectul cap /coada, inclusiv aprovizionare materiale. Cerem si oferim seriozitate maxima

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
Vedeți mai mult
INFORMAȚII UTILECe trebuie să știți

Igenizarea antibacteriană a tapițeriei pentru distrugerea a 99,99% din bacterii și viruși

Pasul 1: Se pulverizează, mai întâi, salteaua și tapițeria cu produse de curățare antibacteriene

Înainte de a efectua pulverizarea cu apă fierbinte pe o saltea sau tapițerie, tehnicienii noștri vă vor trata în prealabil salteaua sau canapeaua cu un agent de curățare. Aceste soluții au un pH neutru, ceea ce le face sigure pentru orice suprafață care poate fi curățată cu ajutorul apei. De asemenea, elimină complet urina așezată, mirosurile de gătit, mirosurile animalelor de companie și fumul de pe mobilierul tapițat și covoare.

Pasul 2: Aplicați detergentul pentru a ucide și mai mulți germeni. Folosind o tehnică specială de pulverizare, produsele noastre de curățare certificate pentru tapițerie încorporează detergentul în mobilierul sau salteaua dumneavoastră pentru a aprofunda igienizarea antibacteriană și pentru a ucide germenii.

Pasul 3: Efectuați pulverizarea cu apă caldă pentru a asigura o igienizare aprofundată și o uscare rapidă.

După 15 minute de așteptare, produsul de curățat elimină 99,999% din toți microbii din tapițerie, inclusiv viruși precum Coronavirus, MRSA și Hepatita B. Specialiștii noștri vor efectua apoi curățarea cu apă caldă pentru a vă igieniza complet mobilierul.

Curățarea în profunzime a saltelelor și canapelelor din apropiere. Curățarea profesională a canapelelor și a saltelelor prin pulverizare cu apă fierbinte.

Rareori oamenii își dau seama că salteaua sau canapeaua lor au nevoie și de o formă de întreținere. De-a lungul timpului, ele acumulează o cantitate considerabilă de praf și sunt, cu siguranță, atacate de insecte microscopice, care se numesc acarieni. Putem folosi pulverizarea cu apă fierbinte pentru a curăța salteaua/canapeaua, ceea ce este foarte eficient deoarece gestionează foarte bine murdăria acumulată și multe tipuri de pete încăpățânate. Cu toate acestea, rețineți că unele pete vor deteriora, de fapt, țesătura și nu pot fi eliminate complet. Dezavantajul este că saltelele durează puțin mai mult să se usuce la aer.

Cum funcționează curățarea cu apă caldă?

Tehnicianul poate stabili tipul de pată și poate utiliza cel mai potrivit agent de curățare. Va aduce cu sine diverse produse de curățare care sunt folosite pentru a îndepărta petele încăpățânate, cum ar fi cafeaua, alimentele grase, sângele, cerneala, creioanele, vărsăturile, de fapt, tot ceea ce vă puteți gândi. Cu toate acestea, rețineți că există pete care deteriorează permanent țesătura și nu pot fi îndepărtate, cum ar fi vopseaua de păr sau urmele de apă. Este important să nu încercați să curățați singur pata deoarece acestea ar putea să faciliteze împregnarea și mai adâncă în țesătură și să facă imposibilă curățarea acesteia.

Curățarea cu apă caldă

Este cea mai eficientă metodă de curățare a tapițeriei de până acum. Iată cum funcționează: După o pre-tratare inițială a țesăturii, se folosește o mașină profesională de ultimă generație pentru a injecta apă fierbinte în profunzimea fibrei. Acest lucru elimină, în mod eficient, murdăria și praful acumulat. Duza are un accesoriu de aspirație, care elimină aproape simultan aproximativ 95% din umiditate din material (împreună cu orice murdărie liberă). Acest lucru vă menține tapițeria perfect curată și proaspătă, care se usucă în câteva ore.

Folosiți întotdeauna cea mai potrivită metodă de curățare uscată a tapițeriei. Tehnicianul vă va verifica cu atenție tapițeria fină pentru a determina cea mai bună modalitate de curățare. Aici puteți vedea metodele pe care le folosim pentru a reîmprospăta chiar și cele mai frecvent utilizate substanțe.

Curățare uscată cu solvent

Agentul de curățare utilizat pentru acest tip de curățare a mobilierului nu conține și nu necesită deloc utilizarea apei. Este special conceput pentru a se lega de impurități la nivel microscopic, dar acest lucru nu afectează țesătura în niciun fel, deci nu există nicio șansă de deteriorare. După o aplicare adecvată, agentul de curățare este îndepărtat cu un aspirator, care îndepărtează în mod eficient tapițeria/salteaua tratată de murdăria reziduală.

Curățarea cu spumă uscată

După pretratare, se aplică un material de curățare cu umiditate scăzută. Se freacă cu o perie rotativă, care este absolut sigură pentru țesătură. La final, spuma este aspirată și aveți o tapițerie/saltea curată și proaspătă.

Curățarea canapelei din piele

Tapițeria din piele al canapelelor și fotoliilor este curățată cu produse de curățat profesionale, care sunt aplicate cu atenție cu ajutorul cârpelor de bumbac și apoi șterse. Curățăm cu succes canapele din anilină, piele protejată și nubuc. Cu toate acestea, dacă pielea este decolorată, există șanse mari ca deteriorarea să fie permanentă și produsele de curățat pentru canapele din piele să nu o poată îndepărta.

NOTĂ: Fiecare soluție de curățare este selectată cu atenție pentru a se potrivi cu proprietățile mobilierului dumneavoastră pentru a-i împrospăta culoarea și a preveni decolorarea acestuia.

Curățarea profesională a tapițeriei și a saltelelor

Sintetic și mixt

Vă recomandăm cu tărie metoda de pulverizare a apei calde (cunoscută și sub numele de curățare cu abur) pentru majoritatea tipurilor de tapițerii pentru care se poate utiliza curățarea umedă. Acestea includ canapele, fotolii, scaune de luat masa și multe altele. Folosim și această tehnică pentru curățarea saltelelor.

Fibre fine, naturale și piele

Desigur, există excepții care nu pot fi curățate prin această metodă umedă. Cu toate acestea, putem oferi o serie de alte alternative posibile. De exemplu, serviciul nostru profesional de curățare a pielii este pe deplin capabil să vă curățe perfect canapeaua din piele. Odată ce profesionistul va ajunge la casa dumneavoastră, va stabili cea mai potrivită metodă de curățare a textilelor pentru tapițeriile de acasă.

Întrebări frecvente

Întrebare: Folosiți substanțe chimice pentru curățare?

Răspuns: Da, produsele de curățare utilizate de compania noastră sunt complet sigure pentru familia și animalele de companie. Cu toate acestea, dacă sunteți sensibil la anumite substanțe chimice, vă rugăm să ne anunțați în avans, astfel încât să vă putem oferi o alternativă adecvată.

Întrebare: Cât costă curățarea tapițeriei?

Răspuns: De obicei, costul curățării unui scaun variază de la 24,44 la 48,87 RON, iar în cazul unei canapele duble de la 39 la 73 lei. Curățarea saltelei poate costa în jur de 49 lei. Cei mai comuni factori de stabilire a prețurilor sunt tipul de mobilier, materialele textile și metoda de curățare.

Întrebare: Cât timp durează uscarea tapițeriei/saltelei?

Răspuns: Pentru majoritatea tipurilor de tapițerie, durează de la 4 până la 8 ore. Cu toate acestea, salteaua durează puțin mai mult - aproximativ de la 12 până la 24 de ore. Desigur, depinde foarte mult de temperatura camerei și de debitul de aer. La cerere, specialistul dumneavoastră în curățarea canapelelor poate pune un uscător aproape de obiectul care urmează a fi curățat pentru a accelera procesul de uscare.

Întrebare: Cum pot afla ce metodă este potrivită pentru articolele mele?

Răspuns: Este în regulă dacă nu știți, nu vă faceți griji. Vom alege cel mai potrivit mod de a le curăța. Cu toate acestea, unele dintre coduri sunt pe etichete: S: numai solvenți, fără apă. Articolul poate fi curățat chimic; X: doar aspirarea sau perierea. Fără apă. Elementul nu poate fi curățat în profunzime; W: Apa este sigură. Articolul poate fi curățat cu abur; WS: detergent delicat sau detergent cu spumă uscată. Se recomandă un tratament uscat.

Întrebare: Ce îmi puteți spune despre parcare? Trebuie să asigur un loc de parcare?

Răspuns: Prețul care va fi perceput pentru serviciul dumneavoastră nu include taxele de parcare, așa că vă rugăm să vă asigurați că tehnicianul nostru are un loc de parcare, dar într-o rază de aproximativ 20 de metri de clădire deoarece transportă o mulțime de echipamente grele.

Întrebare: Ce se întâmplă dacă tapițeria este deteriorată în timpul curățării?

Răspuns: Există foarte puține șanse ca așa ceva să se întâmple. Totuși, în caz de accident, nu uitați că acest serviciu de curățenie tapițat este 100% asigurat și veți fi despăgubit integral.

Întrebare: Cum funcționează curățarea cu abur a tapițeriei?

Răspuns: Curățarea cu abur, așa cum sugerează și numele, folosește apă sub presiune pentru a crea aburul care tratează mobilierul textil. Apa sub presiune este suficient de puternică pentru a îndepărta cea mai mare parte a prafului și murdăriei de pe țesătură și, în același timp, suficient de moale pentru a nu rupe țesătura. Este important să știți dacă mobilierul dumneavoastră tapițat poate fi curățat cu abur. Dacă nu sunteți sigur, puteți apela la serviciul nostru pentru clienți, care va fi bucuros să vă ajute.