Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare

Curățenie

Înțelegeți-vă cu un expert calificat în curățenie. Profesioniștii din zona dvs. și la un preț avantajos!

Introduceți o cerere

27 638 de profesioniști

50 983 proiecte finalizate

4,8 din 5 ratingul mediu al experților noștri

199 720 descărcări de aplicații

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Curățenie? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Introduceți doar o solicitare.

27 638 de profesioniști

50 983 proiecte finalizate

4,8 din 5 ratingul mediu al experților noștri

199 720 descărcări de aplicații

Întrebări frecvente

Ce abilități are un agent de curățenie?
Un agent de curățenie calificat își poate planifica curățenia astfel încât să lucreze cât mai eficient posibil și astfel încât să poată gestiona totul în timpul pe care l-a rezervat pentru muncă. Specialiștii fac adesea mai multe lucruri simultan, pornesc mașina de spălat sau mașina de spălat vase, timp în care șterg praful și aspiră sau înmoaie obiecte din bucătărie care sunt foarte murdare și curăță baia între timp. Specialistul știe cum să curețe corect chiar și murdăria profundă sau locurile greu accesibile. Știe, de asemenea, ce echipamente și instrumente ar trebui utilizate pentru a obține totul curățat temeinic.
Cum găsesc un agent de curățare bun?
Crearea unei solicitări pe Wilio este o modalitate rapidă și ușoară de a găsi un agent de curățenie calificat și disponibil în zona dumneavoastră. Wilio vă va ajuta să găsiți un agent de curățenie care să se poată adapta la timpul dumneavoastră și să facă toată munca de care aveți nevoie, precum călcarea unei cămăși, spălarea geamurilor și multe altele.
Ce fel de muncă face un agent de curățenie?
Curățenia implică cel mai adesea praful, aspirarea și spălarea podelelor în toate camerele. Curățarea băilor, inclusiv oglinzi, toalete, dușuri și căzi. Curățarea bucătăriei, inclusiv blatul de lucru, faianța, chiuveta și ușile dulapului. Curățarea și ștergerea ușilor, plăcilor, glafurilor, oglinzilor, suprafețelor din sticlă și decorațiunilor. De asemenea, puteți aranja alte servicii precum spălarea geamurilor, spălarea și suspendarea perdelelor și draperiilor, călcatul etc.
Cât de des să curățați?
Cel mai adesea, clienții comandă curățenie regulată, la fiecare două săptămâni. Dacă aveți animale de companie, copii mici acasă sau trebuie doar să faceți curățenie mai des, puteți fi de acord și cu un program săptămânal.
Trebuie să ofer produse de curățenie?
Vă recomandăm să vă înțelegeți în prealabil cu agentul de curățenie dacă va aduce produse de curățat sau dacă le va folosi pe ale dumneavoastră. Dacă agentul de curățenie nu folosește propriile mașini speciale (de exemplu, dacă comandați curățarea sau spălarea geamurilor), pentru care pot fi necesari agenți de curățare speciali, poate prefera să utilizeze agenții dumneavoastră de curățare în timpul curățării de rutină. Atunci când un agent de curățenie vine cu mijloacele de transport în comun, poate fi o problemă pentru el să aducă produse de curățenie sau instrumente precum un aspirator, un mop și o găleată. Vă recomandăm să vă înțelegeți în prealabil cu agentul de curățenie dacă va aduce produse de curățat sau dacă le va folosi pe ale dumneavoastră.
O singură dată sau curățenie regulată?
Dacă aveți nevoie de o curățenie generală a apartamentului sau a casei, trebuie doar să faceți o cerere pe Wilio și vă vom ajuta să găsiți un agent de curățenie unic care să vă ajute. Dacă trebuie să faceți curățenie regulat, vă vom ajuta să găsiți un agent de curățenie pentru curățenie regulată. Vă recomandăm să organizați o întâlnire introductivă pentru a vă asigura că totul este așa cum vă așteptați să fie.
De ce să angajezi un specialist în porți prin Wilio?
Nu aveți timp să faceți curățenie din cauza zilelor lungi pline de îndatoriri? Nu puteți spăla podelele, să aspirați și să ștergeți praful în timp ce duceți copiii la școală și îi ajutați la teme? Când sunteți obosit și suprasolicitat, ultimul lucru pe care doriți să-l faceți sâmbătă dimineața este curățenia. Un agent de curățenie inteligent vă va face casa, apartamentul sau biroul să strălucească. Un agent de curățenie profesional vă va menține în mod regulat apartamentul sau casa curată sau vă va ajuta să curățați apartamentul în urma chiriașilor, să spălați geamurile, să curățați covoarele sau să curățați amănunțit apartamentul înainte de sărbători.

Exemple

Exemple de realizări furnizorii noștri

CurățareMihai O.
CurățareAndrei U.
CurățareTeo K.
CurățareLuca D.
CurățareFrancis S.
CurățareLuca D.

Descarcați Wilio
pentru Android sau iOS

App Store
Google Play
AppGallery