Contactați 10 profesioniști
Curăţare umedăTrebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Curăţare umedă? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.
Costel Leonard C.
Firma cu experienta de 20 de ani in curatenie Casa , Vile sowroomuri ,birouri,apartamente autoturisme delux .Oferim servici profesionale de curatenie :canapele ,fotolii,mochete echipament moto ,cu generetor profesional cu aburii.Curatare profesionale la domiciliul clientului .
Marius-Ionut P.
Suntem o firma de curatenie din Bucuresti ce ofera servicii de curatenie pentru: case si locuinte, sediile si punctele de lucru ale firmelor, cabinete medicale, spatii de productie, spatii comerciale, institutii publice si private.
Vasile C.
Oferim servicii construcții în general, renovări, arhitectura,randari,constatare lucrare,decopertări, pavele, zugrăveli, gresie,faianță, zidărie, dulgheri
Pietro Silvian S.
Compania noastra este specializata in renovari de apartamente, zugraveli, montari placi ceramice, instalatii sanitare, instalatii electrice, gleturi, rigips etc.
Irinel Răzvan C.
Suntem o echipa tânără, serioasa, oferim servicii de mentenanță, instalații sanitare/termice ,construcții metalice, hale, garaje, panouri sanwich. construcții, renovări, reparații acoperișuri, jgheaburi, burlane, zugrăveli si reamenajari de tot felul. Ne ocupam de tot proiectul cap /coada, inclusiv aprovizionare materiale. Cerem si oferim seriozitate maxima
Costul mediu pentru curățarea covorului depinde de mulți factori, cum ar fi dimensiunea casei, tipul și culoarea covorului, cât de mult păr de animal de companie există, dacă aveți sau nu copii sau animale de companie și chiar dacă doriți să puneți un covor nou.
Ni se pune întrebarea „Cât de des ar trebui să vă curățați covoarele?”. Aceasta este o întrebare excelentă, deoarece vă va ajuta să determinați cât de des aveți nevoie de covoarele dumneavoastră curățate profesional. Răspunsul la această întrebare este important, deoarece dacă covoarele dumneavoastră nu sunt curățate în mod regulat, acestea pot deveni un teren de reproducere pentru bacterii și alți alergeni dăunători care pot provoca probleme persoanelor cu alergii sau astm. Producătorii de covoare recomandă cel puțin o curățare profesională anuală. Această recomandare se bazează pe utilizarea normală. Dacă aveți animale de companie sau copii, ar trebui să luați în considerare curățarea profesională de două ori pe an pentru a vă menține covorul într-o stare optimă.
Curățarea covoarelor este o modalitate bună de a vă face casa curată și ordonată. Cu toate acestea, nu este ușor să găsiți o companie de renume pentru curățarea covoarelor. Dacă doriți cel mai bun serviciu și cel mai accesibil preț, atunci Wilio este locul potrivit pentru dumneavoastră. Puteți găsi mii de specialiști profesioniști pentru covoare care vă pot ajuta cu curățarea covoarelor.
Curățarea covoarelor implică mult mai mult decât simpla aspirare a podelei. Aceasta implică utilizarea diferitelor soluții de curățare, echipamente specializate și inspecție atentă pentru a observa semne de uzură sau pete. Procesul începe cu o inspecție prealabilă. Acest lucru se face pentru a detecta orice zone care necesită o atenție specială, cum ar fi petele grele sau zonele cu trafic intens.
Cele mai comune două metode de curățare a covoarelor sunt curățarea uscată a covoarelor și curățarea covoarelor cu abur. Prima întrebare pe care trebuie să o puneți este dacă covorul dumneavoastră chiar trebuie să fie curățat? Covoarele au toate calitățile și prețurile diferite și nu există nicio metodă unică pentru a le curăța. Este important să luați în considerare materialele din care este fabricat covorul, indiferent dacă a fost sau nu curățat în trecut și ce fel de pete poate avea.
Merită curățarea profesională a covoarelor? De fapt, este un da răsunător. Curățarea potrivită a covorului vă poate ajuta să vă păstrați casa mai bine. Să recunoaștem, nimeni nu vrea să trăiască cu covoare murdare. Sunt inestetice și vă fac casa să se simtă necurată. Și mai rău, covoarele murdare sunt nesănătoase, și s-a dovedit că contribuie la răspândirea astmului și a altor boli respiratorii.
Specialiștii profesioniști în curățare vă vor spune că există trei moduri de a curăța covoarele: extracția apei calde, extracția uscată și curățarea cu abur. Extracția apei calde este cel mai comun mod de a curăța covoarele. Folosește apă fierbinte de la robinet pentru a slăbi murdăria și petele din covor. Apa murdară este apoi extrasă din covor folosind un vid puternic. Extracția uscată folosește, de asemenea, un vid pentru a extrage apa murdară, dar mai degrabă decât utilizarea apei calde de la robinet, folosește doar apă rece de la robinet.