Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Curăţare umedă
Introduceți o cerere
Client mulțumit Comunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.352 de profesioniști
5.209 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Curăţare umedă

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Curăţare umedă? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
Furnizori10.022 furnizori din zona dvs.
profile image

Costel Leonard C.

Companie
București
5,0
Firmă de curățenie

Firma cu experienta de 20 de ani in curatenie Casa , Vile sowroomuri ,birouri,apartamente autoturisme delux .Oferim servici profesionale de curatenie :canapele ,fotolii,mochete echipament moto ,cu generetor profesional cu aburii.Curatare profesionale la domiciliul clientului .

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Marius-Ionut P.

Companie
București
5,0
Firmă de curățenie

Suntem o firma de curatenie din Bucuresti ce ofera servicii de curatenie pentru: case si locuinte, sediile si punctele de lucru ale firmelor, cabinete medicale, spatii de productie, spatii comerciale, institutii publice si private.

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Vasile C.

Liber profesionist
București
4,9
Design interior și configurare de interior

Oferim servicii construcții în general, renovări, arhitectura,randari,constatare lucrare,decopertări, pavele, zugrăveli, gresie,faianță, zidărie, dulgheri

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Pietro Silvian S.

Companie
București
4,9
Renovare apartament

Compania noastra este specializata in renovari de apartamente, zugraveli, montari placi ceramice, instalatii sanitare, instalatii electrice, gleturi, rigips etc.

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Irinel Răzvan C.

Companie
București
4,8
Instalator sanitar

Suntem o echipa tânără, serioasa, oferim servicii de mentenanță, instalații sanitare/termice ,construcții metalice, hale, garaje, panouri sanwich. construcții, renovări, reparații acoperișuri, jgheaburi, burlane, zugrăveli si reamenajari de tot felul. Ne ocupam de tot proiectul cap /coada, inclusiv aprovizionare materiale. Cerem si oferim seriozitate maxima

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
Vedeți mai mult
Întrebări frecvente
De ce să comanzi curățarea covorului prin Wilio?
Curățarea regulată a covoarelor este o necesitate pentru o casă curată și covoare bine întreținute. Cu toate acestea, nu trebuie să căutați un echipament și să încercați să vă spălați singur covoarele. În schimb, angajați un expert în curățarea covoarelor din zona dumneavoastră și bucurați-vă de covoare frumos curățate, fără efort sau stres. Wilio este cel mai bun loc pentru a căuta servicii de curățare a covorelor. Vă vom ajuta să alegeți dintre cei mai bine evaluați și cotați profesioniști care sunt specializați în curățarea covoarelor. Nu pierdeți ore comparând ofertele. Pur și simplu introduceți solicitarea dumneavoastră de curățarea a covorelor și în câteva minute veți începe să primiți oferte de la profesioniști din zona dumneavoastră.
Merită curățarea profesională a covoarelor?
Curățarea profesională ale covoarelor nu numai că vă va economisi timp, dar vă va garanta și o muncă de calitate cu cele mai bune echipamente și substanțe chimice disponibile, astfel încât locuința dumneavoastră va fi curată și sigură, iar covoarele dumneavoastră vor rezista mai mult.
Cât de des ar trebui să utilizați un serviciu de curățare profesională a covorelor?
Majoritatea caselor sau apartamentelor au nevoie de curățare profesională a covoarelor o dată pe an.
Ce metodă de curățare a covoarelor este cea mai bună?
Curățarea cu dispozitive profesionale este eficientă și sigură. Un bun profesionist vă va recomanda cea mai bună alegere pentru covoarele dumneavoastră, pentru a asigura un rezultat excelent.
Ce folosesc profesioniștii pentru a curăța covoarele?
Profesioniștii își aduc propriile echipamente și produse chimice pentru curățarea covoarelor. Ei vor avea produsele și instrumentele de curățare potrivite pentru diferite materiale și tipuri de covoare.
Cum găsesc servicii de curățare a covoarelor în zona mea?
Cel mai bun loc pentru a găsi servicii de curățare a covoarelor din zona dumneavoastră, care se potrivește bugetului dumneavoastră, este Wilio. Veți primi oferte de la experți locali care curăță covoare, oferte pe care le puteți compara cu ușurință și alege cea mai potrivită ofertă pentru bugetul dumneavoastră.
Care este costul mediu al curățării covoarelor?
Costul curățării covoarelor va depinde de locația dumneavoastră, de dimensiunea apartamentului sau casei dumneavoastră, de numărul de camere cu covoare și de orice alte servicii suplimentare de care aveți nevoie - cum ar fi saltele sau canapele.
Ce implică curățarea covorului?
De obicei, un serviciu de curățare profesională a covoarelor constă în curățarea cu abur, curățarea chimică sau șamponarea covoarelor (în funcție de tehnicile și echipamentul preferat). Dar majoritatea profesioniștilor pot face mult mai mult decât să vă curete covoarele.
Servicii
Servicii comune de curățare ale covoarelor
Înainte de sosirea unui expert, încercați să eliberați cât mai mult din suprafața covorului, mutând piese mici de mobilier. Aspirați podeaua pentru a îndepărta contaminanții de suprafață, cu excepția cazului în care aspirarea este inclusă în serviciile furnizate. Este ideal dacă puteți aștepta câteva ore astfel încât covorul să se usuce înainte de a repoziționa mobilierul.
Îndepărtarea petelor de pe covor
Petele uneori „se întâmplă”, dar nu trebuie să trăiți cu ele pentru totdeauna. Pur și simplu căutați un specialist în curățarea covoarelor în zona dumneavoastră, care are experiență în îndepărtarea petelor de cafea și vin, creioane, pixuri și murdărie de la animalele de companie. Ei își vor concentra eforturile pentru îndepărtarea petelor impregnate, cu echipamente puternice și substanțe chimice, pentru a se asigura că covorul dumneavoastră arată și miroase din nou proaspăt. Curățarea profesională a covorului vă va ajuta covorul să arate ca nou și să reziste ani de zile.
Curățarea canapelei și tapițeriei
Bucurați-vă din nou de canapeaua sau scaunul din stofă datorită curățării profesionale a tapițeriei. Expertul va folosi în prealabil produse chimice și echipamente speciale pentru a curăța petele și murdăria acumulată. Poate dura până la 24 de ore pentru ca scaunul să se usuce complet.
Curățarea saltelei
Găsiți un serviciu în zona dumneavoastră care oferă, de asemenea, curățarea saltelei. Curățați salteaua în profunzime pentru a reduce apariția alergenilor, cum ar fi acarienii. Expertul verifică salteaua, o aspiră și o curăță.
Informații utileCe trebuie sa stii

Costul mediu pentru curățarea covorului depinde de mulți factori, cum ar fi dimensiunea casei, tipul și culoarea covorului, cât de mult păr de animal de companie există, dacă aveți sau nu copii sau animale de companie și chiar dacă doriți să puneți un covor nou.

Ni se pune întrebarea „Cât de des ar trebui să vă curățați covoarele?”. Aceasta este o întrebare excelentă, deoarece vă va ajuta să determinați cât de des aveți nevoie de covoarele dumneavoastră curățate profesional. Răspunsul la această întrebare este important, deoarece dacă covoarele dumneavoastră nu sunt curățate în mod regulat, acestea pot deveni un teren de reproducere pentru bacterii și alți alergeni dăunători care pot provoca probleme persoanelor cu alergii sau astm. Producătorii de covoare recomandă cel puțin o curățare profesională anuală. Această recomandare se bazează pe utilizarea normală. Dacă aveți animale de companie sau copii, ar trebui să luați în considerare curățarea profesională de două ori pe an pentru a vă menține covorul într-o stare optimă.

Curățarea covoarelor este o modalitate bună de a vă face casa curată și ordonată. Cu toate acestea, nu este ușor să găsiți o companie de renume pentru curățarea covoarelor. Dacă doriți cel mai bun serviciu și cel mai accesibil preț, atunci Wilio este locul potrivit pentru dumneavoastră. Puteți găsi mii de specialiști profesioniști pentru covoare care vă pot ajuta cu curățarea covoarelor.

Curățarea covoarelor implică mult mai mult decât simpla aspirare a podelei. Aceasta implică utilizarea diferitelor soluții de curățare, echipamente specializate și inspecție atentă pentru a observa semne de uzură sau pete. Procesul începe cu o inspecție prealabilă. Acest lucru se face pentru a detecta orice zone care necesită o atenție specială, cum ar fi petele grele sau zonele cu trafic intens.

Cele mai comune două metode de curățare a covoarelor sunt curățarea uscată a covoarelor și curățarea covoarelor cu abur. Prima întrebare pe care trebuie să o puneți este dacă covorul dumneavoastră chiar trebuie să fie curățat? Covoarele au toate calitățile și prețurile diferite și nu există nicio metodă unică pentru a le curăța. Este important să luați în considerare materialele din care este fabricat covorul, indiferent dacă a fost sau nu curățat în trecut și ce fel de pete poate avea.

Merită curățarea profesională a covoarelor? De fapt, este un da răsunător. Curățarea potrivită a covorului vă poate ajuta să vă păstrați casa mai bine. Să recunoaștem, nimeni nu vrea să trăiască cu covoare murdare. Sunt inestetice și vă fac casa să se simtă necurată. Și mai rău, covoarele murdare sunt nesănătoase, și s-a dovedit că contribuie la răspândirea astmului și a altor boli respiratorii.

Specialiștii profesioniști în curățare vă vor spune că există trei moduri de a curăța covoarele: extracția apei calde, extracția uscată și curățarea cu abur. Extracția apei calde este cel mai comun mod de a curăța covoarele. Folosește apă fierbinte de la robinet pentru a slăbi murdăria și petele din covor. Apa murdară este apoi extrasă din covor folosind un vid puternic. Extracția uscată folosește, de asemenea, un vid pentru a extrage apa murdară, dar mai degrabă decât utilizarea apei calde de la robinet, folosește doar apă rece de la robinet.

Informații utileCe ar trebui sa stii
Aveți nevoie de un serviciu de curățenie? Wilio vă va ajuta să găsiți experți de calitate în a curăța mașini, covoare și scaune. Prețul curățării diferitelor tipuri de covoare, scaune și interiorul mașinii depinde de obicei de timpul de lucru. Vizualizați mai multe informații despre servicii: aspirația apei din covoarele încălzite, curățarea scaunelor și fotoliilor din piele, care vor fi furnizate de unul dintre specialiștii noștri din categoria dată. Prețurile depind, de asemenea, de cât de murdar este materialul înainte de a fi curățat. Este important nu numai să vă asigurați că găsiți un profesionist care lucrează în limita bugetului dumneavoastră, dar, de asemenea, are experiență în tratarea unor articole precum cele ale dumneavoastră.