Bine ați venit la Wilio!

Îl vedeți pe Wilio ca client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Fiyat listesi
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare

Declarația fiscală

Înțelegeți-vă cu un expert calificat în declarația fiscală. Profesioniștii din zona dvs. și la un preț avantajos!

Introduceți o cerere

27 638 de profesioniști

50 983 proiecte finalizate

4,8 din 5 ratingul mediu al experților noștri

199 720 descărcări de aplicații

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Declarația fiscală? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Introduceți doar o solicitare.

27 638 de profesioniști

50 983 proiecte finalizate

4,8 din 5 ratingul mediu al experților noștri

199 720 descărcări de aplicații

Furnizori

Cei mai buni furnizori: Declarația fiscală

Ce servicii de consiliere fiscală pot solicita?

Ce include serviciul de consultanță fiscală?
Apelarea de sfaturi fiscale din zona dumnevoastră este cea mai bună modalitate de a vă asigura că aplicați toate deducerile relevante și, respectiv, plătiți un minim de impozite sau primiți o rambursare maximă din declarația fiscală. Consilierii fiscali oferă întâlniri personale, telefonice sau prin e-mail. Mulți consilieri fiscali locali oferă, de asemenea, servicii mobile și se pot întâlni acasă sau într-o altă locație convenabilă.
Declarații fiscale pentru liberii profesioniști (persoane fizice)
Declarațiile de impozit pe venitul personal sunt o chestiune relativ simplă. Ca persoană care desfășoară o activitate independentă, va trebui să furnizați informații despre venitul dumneavoastră și orice cheltuieli de muncă, cum ar fi consumabilele de lucru sau echipamentele de birou. Apoi, consilierul dumneavoastră va face restul. Consilierul dumneavoastră va putea, de asemenea, să vă ofere consiliere cu privire la orice cereri specifice de deducere fiscală disponibile pentru profesia dumneavoastră. De asemenea, acesta vă va sfătui cu privire la posibila amânare a depunerii unei declarații fiscale sau a depunerii suplimentare sau corective. După completarea declarației fiscale, aceasta poate fi depusă de dumneavoastră sau de consilierul dumneavoastră, fie fizic la biroul fiscal, fie electronic, cu semnătura dumneavoastră în formularul corespunzător.
Declarații fiscale pentru companii (persoane juridice)
Consilierii fiscali sunt experți în pregătirea declarațiilor fiscale și a situațiilor financiare pentru companiile corporative. În calitate de specialiști în impozitul pe profit, ei știu ce deduceri sunt deductibile din impozite. Procesul de completare a declarației fiscale este similar cu cel al persoanelor fizice.
Declarații fiscale pentru investitori
Dacă sunteți investitor în imobiliare sau valori mobiliare, declarația fiscală va avea o nouă dimensiune pentru dumneavoastră. Planificarea fiscală este recomandată în mod cert. Un expert contabil fiscal din zona dumneavoastră vă poate ajuta să vă maximizați rentabilitatea dacă sunteți investitor imobiliar. Vor oferi sfaturi cu privire la impozitul pe câștiguri de capital, treptele negative și chiar programele de amortizare pentru imobilele și anexele dumneavoastră de închiriat. De asemenea, vă pot oferi sfaturi fiscale specifice și proiecții financiare dacă aveți în vedere cumpărarea sau vânzarea de active fixe.
Alte declarații fiscale
În plus față de impozitele pe venit, afacerea dumneavoastră poate fi supusă altor impozite, cum ar fi taxa pe valoarea adăugată (TVA), taxa pe autovehicule, accizele pentru anumite tipuri de bunuri sau impozitele locale. Consilierul fiscal va fi cu siguranță încântat să vă ajute cu o explicație a impozitelor individuale, a cerințelor legale și a declarațiilor acestora.
Consultanță fiscală pentru tranzacții
Dacă vă gândiți să investiți în proprietăți sau să cumpărați/vindeți o companie (tranzacție), aveți nevoie de sfaturi fiscale adaptate circumstanțelor dumneavoastră. Consilierii special instruiți și cu experiență de calitate vă vor recomanda cea mai bună soluție posibilă, astfel încât să nu vă pierdeți inutil finanțele. Găsiți orice tip de sfaturi fiscale în zona dumneavoastră pe Wilio.

Întrebări frecvente

De ce să căutați un consilier fiscal prin Wilio?
Căutați ajutor cu sfaturi fiscale în zona dumneavoastră? Impozitul pe venit poate fi confuz și frustrant dacă îl calculați singur. Cu toate regulile despre veniturile pe care trebuie să le declarați și deducerile la care puteți aplica, poate dura ore întregi pentru a afla singur. Așadar, cereți asistență specialistului dumnevoastră fiscal referitor la impozitare. Găsiți un consilier fiscal în zona dumnevoastră, astfel încât să puteți depune declarația fiscală cu informațiile corecte și să solicitați deduceri fiscale la care aveți dreptul. Cel mai bun loc pentru a găsi un consilier fiscal este Wilio. La Wilio, veți găsi consilieri fiscali specializați în diverse servicii fiscale, de la declarații fiscale pentru proprietari individuali (persoane fizice) și întreprinderi mici, până la declarații complete pentru întreprinderi mari și investitori. Introduceți serviciul pe care îl căutați și comparați ofertele de la consilieri fiscali calificați.
Care este diferența dintre un consilier fiscal și un contabil?
Contabilul este specialist în contabilitate, care generează și unul dintre documentele pentru declarația fiscală. Cu toate acestea, contabilul nu poate fi expert și în pregătirea declarațiilor fiscale. Un consilier fiscal este expert în probleme fiscale. Trebuie să susțină examene riguroase, care, potrivit Camerei consilierilor fiscali, vor fi promovate cu succes doar de 20-30% dintre solicitanți. Abia atunci doritorii sunt înscriși în Camera consilierilor fiscali și pot începe să-și exercite profesia. Un consilier fiscal este calificat să vă proceseze declarația fiscală, raportul de audit și orice altceva legat de impozite. Are asigurare obligatorie, așa că dacă greșește în formularele pentru care fiscul impune amenzi, asigurarea sa le va acoperi.
Am nevoie de un consilier fiscal sau îmi pot pregăti propria declarație fiscală?
S-ar putea să credeți că economisiți bani pregătind singur o declarație fiscală, dar pe termen lung puteți pierde de fapt. Un consilier fiscal cu experiență se poate asigura că declarația dumneavoastră fiscală este fără erori, scutindu-vă de auditurile fiscale și de eventualele penalități și amenzi. Expertiza sa vă va ajuta, de asemenea, să economisiți impozite în limita posibilităților legii.
Când este cel mai bun moment pentru a angaja un consilier fiscal?
Cu siguranță trebuie să angajați un consilier fiscal cu mult înainte de termenele legale pentru depunerea declarațiilor fiscale, adică la sfârșitul anului financiar. Cu toate acestea, cel mai bine este să consultați un expert fiscal în cursul exercițiului financiar dacă aveți nevoie de sfaturi specifice privind planificarea fiscală. Veți primi sfaturi valoroase cu mult timp în avans pentru a vă structura veniturile, cheltuielile și investițiile, astfel încât să vă minimizați obligațiile fiscale.
Cum mă pot pregăti pentru o întâlnire cu consilierul meu fiscal?
Mai presus de toate, trebuie să fiți deschis atunci când vă întâlniți cu consilierul dumneavoastră fiscal. Este ca avocatul dumneavoastră pentru agenda fiscală. În primul rând, ar trebui să-i spuneți deschis despre venitul dumneavoastră real, activitățile cu implicații fiscale, dar și despre planurile și ambițiile dumneavoastră. Pentru acest proces va trebui să strângeți toate informațiile referitoare la veniturile și cheltuielile dumneavoastră pentru anul dat.
Cum găsesc cel mai bun un consilier fiscal?
Cel mai bun mod de a găsi un consilier fiscal de calitate în zona dumneavoastră este să publicați cererea dumneavoastră pentru Wilio. Veți primi oferte de la consultanți calificați împreună cu referințele acestora, la un preț accesibil. Cei mai buni consilieri fiscali vor începe întotdeauna prin a vă pune câteva întrebări pentru a vă determina corect situația și nevoile.
Cât costă consilierea fiscală?
Prețul tipic al unui consilier fiscal pentru pregătirea și depunerea unei declarații fiscale pentru o persoană care desfășoară o activitate independentă (persoană fizică) este de aproximativ 50 de euro. Prețul pentru persoanele juridice, adică companiile, este deja mai mare și depinde de complexitatea problemelor dumneavoastră fiscale - formele de venit pe care le aveți (de exemplu, din afaceri, drepturi de autor, imobiliare, investiții de capital) și deductibilile care vă vor fi taxate și veți dori să le folosiți.

Exemple

Exemple de realizări furnizorii noștri

Fabricarea de mobilierMihai
ElectroinstalațiiDaniel L.
Reconstrucția unui apartament / casăAlexandru J.
Lucrări de construcțiiFrancis G.
Lucrări de construcțiiFrancis G.
Proiectare, arhitectură, proiecte și alte serviciiMarius
Reconstrucția unui apartament / casăAlexandru J.
Servicii pentru dvs.Cristian B.
AsamblareAndrei K.

Descarcă Wilio
pentru Android sau iOS

App Store
Google Play
AppGallery