Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Declarație fiscală
Introduceți o cerere
Client mulțumit Comunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.347 de profesioniști
5.196 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Declarație fiscală

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Declarație fiscală? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
Ce servicii de consiliere fiscală pot solicita?
Ce include serviciul de consultanță fiscală?
Apelarea de sfaturi fiscale din zona dumnevoastră este cea mai bună modalitate de a vă asigura că aplicați toate deducerile relevante și, respectiv, plătiți un minim de impozite sau primiți o rambursare maximă din declarația fiscală. Consilierii fiscali oferă întâlniri personale, telefonice sau prin e-mail. Mulți consilieri fiscali locali oferă, de asemenea, servicii mobile și se pot întâlni acasă sau într-o altă locație convenabilă.
Declarații fiscale pentru liberii profesioniști (persoane fizice)
Declarațiile de impozit pe venitul personal sunt o chestiune relativ simplă. Ca persoană care desfășoară o activitate independentă, va trebui să furnizați informații despre venitul dumneavoastră și orice cheltuieli de muncă, cum ar fi consumabilele de lucru sau echipamentele de birou. Apoi, consilierul dumneavoastră va face restul. Consilierul dumneavoastră va putea, de asemenea, să vă ofere consiliere cu privire la orice cereri specifice de deducere fiscală disponibile pentru profesia dumneavoastră. De asemenea, acesta vă va sfătui cu privire la posibila amânare a depunerii unei declarații fiscale sau a depunerii suplimentare sau corective. După completarea declarației fiscale, aceasta poate fi depusă de dumneavoastră sau de consilierul dumneavoastră, fie fizic la biroul fiscal, fie electronic, cu semnătura dumneavoastră în formularul corespunzător.
Declarații fiscale pentru companii (persoane juridice)
Consilierii fiscali sunt experți în pregătirea declarațiilor fiscale și a situațiilor financiare pentru companiile corporative. În calitate de specialiști în impozitul pe profit, ei știu ce deduceri sunt deductibile din impozite. Procesul de completare a declarației fiscale este similar cu cel al persoanelor fizice.
Declarații fiscale pentru investitori
Dacă sunteți investitor în imobiliare sau valori mobiliare, declarația fiscală va avea o nouă dimensiune pentru dumneavoastră. Planificarea fiscală este recomandată în mod cert. Un expert contabil fiscal din zona dumneavoastră vă poate ajuta să vă maximizați rentabilitatea dacă sunteți investitor imobiliar. Vor oferi sfaturi cu privire la impozitul pe câștiguri de capital, treptele negative și chiar programele de amortizare pentru imobilele și anexele dumneavoastră de închiriat. De asemenea, vă pot oferi sfaturi fiscale specifice și proiecții financiare dacă aveți în vedere cumpărarea sau vânzarea de active fixe.
Alte declarații fiscale
În plus față de impozitele pe venit, afacerea dumneavoastră poate fi supusă altor impozite, cum ar fi taxa pe valoarea adăugată (TVA), taxa pe autovehicule, accizele pentru anumite tipuri de bunuri sau impozitele locale. Consilierul fiscal va fi cu siguranță încântat să vă ajute cu o explicație a impozitelor individuale, a cerințelor legale și a declarațiilor acestora.
Consultanță fiscală pentru tranzacții
Dacă vă gândiți să investiți în proprietăți sau să cumpărați/vindeți o companie (tranzacție), aveți nevoie de sfaturi fiscale adaptate circumstanțelor dumneavoastră. Consilierii special instruiți și cu experiență de calitate vă vor recomanda cea mai bună soluție posibilă, astfel încât să nu vă pierdeți inutil finanțele. Găsiți orice tip de sfaturi fiscale în zona dumneavoastră pe Wilio.
Întrebări frecvente
De ce să căutați un consilier fiscal prin Wilio?
Căutați ajutor cu sfaturi fiscale în zona dumneavoastră? Impozitul pe venit poate fi confuz și frustrant dacă îl calculați singur. Cu toate regulile despre veniturile pe care trebuie să le declarați și deducerile la care puteți aplica, poate dura ore întregi pentru a afla singur. Așadar, cereți asistență specialistului dumnevoastră fiscal referitor la impozitare. Găsiți un consilier fiscal în zona dumnevoastră, astfel încât să puteți depune declarația fiscală cu informațiile corecte și să solicitați deduceri fiscale la care aveți dreptul. Cel mai bun loc pentru a găsi un consilier fiscal este Wilio. La Wilio, veți găsi consilieri fiscali specializați în diverse servicii fiscale, de la declarații fiscale pentru proprietari individuali (persoane fizice) și întreprinderi mici, până la declarații complete pentru întreprinderi mari și investitori. Introduceți serviciul pe care îl căutați și comparați ofertele de la consilieri fiscali calificați.
Care este diferența dintre un consilier fiscal și un contabil?
Contabilul este specialist în contabilitate, care generează și unul dintre documentele pentru declarația fiscală. Cu toate acestea, contabilul nu poate fi expert și în pregătirea declarațiilor fiscale. Un consilier fiscal este expert în probleme fiscale. Trebuie să susțină examene riguroase, care, potrivit Camerei consilierilor fiscali, vor fi promovate cu succes doar de 20-30% dintre solicitanți. Abia atunci doritorii sunt înscriși în Camera consilierilor fiscali și pot începe să-și exercite profesia. Un consilier fiscal este calificat să vă proceseze declarația fiscală, raportul de audit și orice altceva legat de impozite. Are asigurare obligatorie, așa că dacă greșește în formularele pentru care fiscul impune amenzi, asigurarea sa le va acoperi.
Am nevoie de un consilier fiscal sau îmi pot pregăti propria declarație fiscală?
S-ar putea să credeți că economisiți bani pregătind singur o declarație fiscală, dar pe termen lung puteți pierde de fapt. Un consilier fiscal cu experiență se poate asigura că declarația dumneavoastră fiscală este fără erori, scutindu-vă de auditurile fiscale și de eventualele penalități și amenzi. Expertiza sa vă va ajuta, de asemenea, să economisiți impozite în limita posibilităților legii.
Când este cel mai bun moment pentru a angaja un consilier fiscal?
Cu siguranță trebuie să angajați un consilier fiscal cu mult înainte de termenele legale pentru depunerea declarațiilor fiscale, adică la sfârșitul anului financiar. Cu toate acestea, cel mai bine este să consultați un expert fiscal în cursul exercițiului financiar dacă aveți nevoie de sfaturi specifice privind planificarea fiscală. Veți primi sfaturi valoroase cu mult timp în avans pentru a vă structura veniturile, cheltuielile și investițiile, astfel încât să vă minimizați obligațiile fiscale.
Cum mă pot pregăti pentru o întâlnire cu consilierul meu fiscal?
Mai presus de toate, trebuie să fiți deschis atunci când vă întâlniți cu consilierul dumneavoastră fiscal. Este ca avocatul dumneavoastră pentru agenda fiscală. În primul rând, ar trebui să-i spuneți deschis despre venitul dumneavoastră real, activitățile cu implicații fiscale, dar și despre planurile și ambițiile dumneavoastră. Pentru acest proces va trebui să strângeți toate informațiile referitoare la veniturile și cheltuielile dumneavoastră pentru anul dat.
Cum găsesc cel mai bun un consilier fiscal?
Cel mai bun mod de a găsi un consilier fiscal de calitate în zona dumneavoastră este să publicați cererea dumneavoastră pentru Wilio. Veți primi oferte de la consultanți calificați împreună cu referințele acestora, la un preț accesibil. Cei mai buni consilieri fiscali vor începe întotdeauna prin a vă pune câteva întrebări pentru a vă determina corect situația și nevoile.
Cât costă consilierea fiscală?
Prețul tipic al unui consilier fiscal pentru pregătirea și depunerea unei declarații fiscale pentru o persoană care desfășoară o activitate independentă (persoană fizică) este de aproximativ 50 de euro. Prețul pentru persoanele juridice, adică companiile, este deja mai mare și depinde de complexitatea problemelor dumneavoastră fiscale - formele de venit pe care le aveți (de exemplu, din afaceri, drepturi de autor, imobiliare, investiții de capital) și deductibilile care vă vor fi taxate și veți dori să le folosiți.
Informații utileCe trebuie sa stii

Cel mai bun mod de a vă pregăti pentru o întâlnire cu contabilul dvs. fiscal este să organizați toate documentele necesare. De asemenea, ar trebui să faceți o listă a întrebărilor pe care doriți să le puneți.

Dacă aveți la dispoziție unele documente financiare, asigurați-vă că le duceți la întâlnire. Cu cât îi puteți oferi mai multe informații contabilului dvs., cu atât le va fi mai ușor să realizeze o imagine exactă a situației dvs. financiare. Acest lucru le va facilita mult mai mult

Dacă sunteți în căutarea unui consilier fiscal, este posibil să auziți de la prieteni, rude, colegi sau vecini că unul sau altul este un bun consilier. Dar cum afli cine este cu adevărat? Nu există un registru public al consilierilor, ceea ce înseamnă că este, în principiu, dificil și consumator de timp identificarea unui consilier de renume.

Internetul este un instrument valoros în căutarea unui consultant fiscal. Un astfel de site este www.wilio.com. Wilio este o sursă excelentă pentru a găsi cei mai buni profesioniști în domeniul fiscal în zona dvs. Pentru a începe, pur și simplu introduceți proiectul dvs. pentru a primi oferte de la specialiștii fiscali disponibili. După ce găsiți câțiva care arată promițător, puteți citi recenziile de la sau de la alți clienți.

În general, există două tipuri de consilieri, și anume - un consilier fiscal și un contabil. Principala diferență dintre un consilier fiscal și un contabil este că primul oferă consiliere privind gestionarea afacerilor fiscale, în timp ce acesta din urmă oferă servicii de contabilitate. Un contabil este în primul rând acolo pentru a examina cărțile, pentru a vă asigura că totul se ridică și că afacerea dvs. funcționează fără probleme. Un consilier fiscal se asigură că clienții săi respectă cerințele legale ale autorităților fiscale. De asemenea, el își sfătuiește clienții cu privire la modul de optimizare a situației fiscale a acestora prin mijloace legale. Ambele vă pot ajuta cu afacerile dvs. fiscale, dar oferă servicii diferite.

Când este cel mai bine să angajați un consilier fiscal pentru sfârșitul anului? Răspunsul este simplu: de îndată ce aveți vreo îndoială. În primul rând, să fim clari despre un lucru: dacă sunteți un profesionist în domeniul fiscal, nu există un moment mai bun decât sfârșitul anului! Sfârșitul anului este o oportunitate pentru profesioniștii din domeniul fiscal să strălucească și să-și câștige fondul.

Aveți nevoie de un consilier fiscal sau vă puteți pregăti propria declarație fiscală? Dacă sunteți o persoană cu mijloace modeste, cu circumstanțe fiscale simple, pregătirea propriei declarații de impozit pe venit poate fi o opțiune.

Wilio este o piață online care vă poate ajuta să găsiți un consilier fiscal în orașul dvs. Impozitul este unul dintre cele mai complicate aspecte financiare ale conducerii oricărei afaceri. Este important să lucrați cu un profesionist care vă poate ajuta să faceți față tuturor complexităților atunci când vine vorba de impozite. Există multe lucruri de luat în considerare, cum ar fi pentru ce tip de entitate comercială ar trebui să vă înregistrați, cum să faceți lucrurile corect și să evitați penalizările, cum să gestionați fluxul de numerar, să returnați fișierele și să planificați pentru viitor.

Dacă sunteți în căutarea unui consilier fiscal, atunci Wilio este locul potrivit pentru a începe. Vă putem ajuta să găsiți consilierul perfect pentru nevoile dvs. Poate că începeți un nou loc de muncă și aveți nevoie de ajutor cu formularul dvs. W-4 sau poate aveți întrebări despre cum să vă maximizați contribuțiile la planul de pensionare. Poate că începeți o afacere mică și aveți nevoie de asistență pentru depunerea primelor impozite,