Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Depozite, spații de depozitare
Introduceți o cerere
Client mulțumit Comunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.349 de profesioniști
5.200 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Depozite, spații de depozitare

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Depozite, spații de depozitare? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
INFORMAȚII UTILECe trebuie să știți

Depozitarea lucrurilor într-un depozit

De cât spațiu veți avea nevoie pentru a stoca lucrurile dintr-o garsonieră? Va avea aproximativ dimensiunea unei magazii de grădină sau a unei mici încăperi (aproximativ 5 m2, respectiv 12 m3). Dacă trebuie să depozitați obiecte și mobilier dintr-o garsonieră sau un apartament cu 2 camere, atunci aveți nevoie de un singur container (aprox. 14 m2, cu un volum de 33 m3), cam la fel ca o magazie medie. Un astfel de container este suficient de spațios pentru a găzdui mobilier de dimensiuni medii, canapele, dulapuri, aparate de bucătărie, saltele și cutii. Un container are o capacitate de 35 de cutii standard. Acest tip de transfer se efectuează de obicei folosind o singură livrare.

Pentru un apartament cu 3 camere, cel mai probabil veți avea nevoie de 2 containere (aprox. 28 m2, respectiv cu un volum de 66 m3), dar depinde de cât de mult mobilier veți scoate din apartament și care din mobilierul ce trebuie depozitat ocupă cel mai mult spațiu.

Dacă renunțați la casa familiei și doriți să păstrezi toate lucrurile din ea, inclusiv mobilierul, cel mai probabil veți avea nevoie de 3-4 containere.

Comparațiile de dimensiuni de mai sus sunt doar aproximative pentru a vă oferi câteva referințe. Pentru a afla de cât spațiu de stocare aveți nevoie, solicitați un tur video gratuit. Tot ce aveți nevoie este un smartphone sau o tabletă cu cameră și noi ne vom ocupa de restul!

Ce include serviciul de depozitare? Pe Wilio, credem că toată lumea ar trebui să aibă parte de o mutare fără stres, indiferent dacă e vorba de un simplu chiriaș sau de o companie. În cazul transferurilor/volumelor mai mari pentru stocare, oferim o verificare video. Acest lucru clarifică spațiul de stocare necesar și oferta de prețuri. Apoi, o echipă de preluare va veni la dumneavoastră și va colecta și muta articolele într-un depozit sigur, cu aer condiționat. Lucrurile dumneavoastră vor fi depozitate în lăzi sau cutii de carton curate și sigure din lemn sau ambalate individual cu un ambalaj de protecție adecvat. Echipa de depozitare se va asigura că obiectele dumneavoastră sunt depozitate cu atenție. Zonele de stocare sunt de obicei echipate cu sisteme de monitorizare a camerelor. Având această măsură, obiectele dumneavoastră sunt monitorizate constant și vei sta liniștit. Profesioniștii angajați vă pot furniza echipamentul la cerere, mobilier sau alte articole la adresă. Notă: la rezervarea unui serviciu de stocare, veți fi întrebat de furnizor despre valoarea estimată a articolelor pe care doriți să le depozitați. Acest lucru este asociat cu asigurarea.

Cine poate folosi serviciul de depozitare la depozit? Pe Wilio vei găsi servicii de stocare pe termen scurt și lung, care ajută oamenii din toate categoriile sociale. Rețineți că taxele se percep săptămânal sau lunar, în funcție de dimensiuni. Aceasta înseamnă că, de exemplu, chiar dacă ridicați articolele din depozit într-o miercuri sau după începutul unei noi luni, veți fi taxat pentru întreaga săptămână sau lună. Serviciul de depozitare poate fi utilizat atât de gospodării, cât și de clienți comerciali, de exemplu:

- Proprietarii de case care intenționează să se mute sau să-și renoveze casele.

- Locatarii care trebuie să elibereze locul înainte de sfârșitul serviciului de închiriere.

- Studenții care trebuie să depoziteze lucruri pe timpul verii înainte de începerea semestrului următor.

- Oamenii care caută un job în alt oraș sau călătoresc adesea în străinătate.

- Companiile care își mută biroul și au nevoie de echipamentele lor valoroase depozitate undeva într-un loc sigur.

Asigurați-vă confortul cu aceste servicii suplimentare de descărcare și stocare:

- Mutarea în cazul gospodăriilor. Dacă aveți nevoie de o mână de ajutor pentru mutarea dumneavoastră, dar nu doriți să aglomerați încă casa cu multe cutii, combinați serviciile noastre pentru mutare și depozitare temporară. O echipă de experți în mutări va sosi odată cu livrarea, ajutându-vă să încărcați, să mutați și să descărcați totul, de la mobilier și aparate, la sticlărie, instrumente muzicale grele și opere de artă fragile. Apoi, ei pot duce tot ce nu aveți nevoie într-un depozit securizat și vă pot aduce conținutul în ziua preferată.

- Servicii de ambalare. Folosiți specialiști calificați în ambalaje pentru a vă asigura că bunurile dumneavoastră călătoresc în siguranță departe de proprietatea dumneavoastră la depozit sau la noua dumneavoastră casă. Echipajul va furniza toate materialele necesare la fața locului, de la folie cu bule și bandă până la cutii de diferite dimensiuni și huse de mobilier, în funcție de ceea ce trebuie să transferați.

- Curățenia finală de la sfârșitul contractului de închiriere. Dacă doriți să dați în primire locuința, dar nu ați găsit încă un loc nou pentru noua dumneavoastră casă, programați serviciul nostru pentru rezilierea închirierii, cu asigurarea unui loc de depozitare la prețuri accesibile. Deoarece trebuie să scoateți articolele din apartament înainte de sfârșitul contractului de închiriere și de curățenia finală, puteți angaja o echipă de mutări care va muta tot ce aveți nevoie la cel mai apropiat depozit, pe care îl vei închiria cât timp este nevoie. De îndată ce aveți lucrurile împachetate, câțiva agenți de curățenie complet echipați vor ajunge la adresa dumneavoastră și vor curăța spațiile conform standardelor, astfel încât să primiți înapoi depozitul cât mai curând posibil.

- Asamblarea și demontarea mobilierului. Lucrările de renovare pot fi enervante, mai ales dacă vă stă mobilierul în cale. Fie că trebuie să plasați mobilierul într-un depozit sau să strângeți mobilierul, veți găsi toate serviciile necesare pe Wilio. Dacă aveți mobilier depozitat și sunteți gata să-l așezați în noua dumneavoastră proprietate, experții Wilio vor aduce cu ei toate instrumentele necesare pentru a vă asambla mobilierul la fața locului.

Tur video de la persoane cu experiență. Pentru a asigura cea mai bună descărcare și mutare a articolelor, putem face un tur video pentru confortul dumneavoastră. În loc să trimitem un reprezentant al serviciului de mutări în locația dumneavoastră, putem să ne uităm la cameră pentru a vedea obiectele ce trebuie descărcate/ păstrate. Utilizați doar smartphone-ul sau tableta. Acest lucru ne va ajuta să estimăm corect echipamentele necesare (cutii și materiale de ambalare, livrare, spațiu de depozitare) și vă vom oferi o idee mai exactă asupra prețului.

Întrebări frecvente

Întrebare: Sunt lucrurile mele asigurate în timpul depozitării? Răspuns: Da, depozitele au asigurări standard pentru a acoperi obiectele depozitate împotriva incendiilor, furtului sau a altor distrugeri. Ca alternativă, poți asigura și dumneavoastră lucrurile dacă decideți să faceți acest lucru.

Î: Cum puteți fi sigur că depozitarea nu va fi compromisă? Răspuns: Când depozitați bunurile în depozit, depozitul dumneavoastră va fi securizat cu un sigiliu de securitate numerotat. Acest număr va fi listat în contul dumneavoastră și depozitul va fi verificat în mod regulat.

Î: Pot adăuga mai multe articole la cele care sunt deja în depozit? Răspuns: Da, pur și simplu adunați articolele și aranjați păstrarea acestora cu un furnizor Wilio. Desigur, dacă articolele suplimentare necesită spațiu de stocare suplimentar, acest lucru va duce la creșterea prețului de stocare.

Întrebare: Puteți arunca obiecte pe care nu le mai doresc? Răspuns: Da, veți găsi și un serviciu de colectare/eliminare a resturilor pe Wilio.

Întrebare: Ce tip de articole pot depozita în depozit? Răspuns: Facilitățile de depozitare sunt potrivite pentru practic orice tip de obiect de uz casnic sau comercial. Cu toate acestea, nu sunt acceptate substanțe și materiale periculoase sau perisabile de orice fel, inclusiv plante, produse alimentare, detergenți, vopsele, azbest, medicamente, combustibili etc.

Întrebare: Cât costă în medie depozitarea lucrurilor într-un depozit? Răspuns: Prețul va depinde în mare măsură de mărimea articolelor dumneavoastră, precum și de timpul în care doriți să-l păstrați. În medie, prețul variază de la 9 lei/m3 de spațiu de stocare.

Î: Cum funcționează supravegherea video? Răspuns: Când vom aranja un tur video, veți primi o invitație la un interviu video. Expertul în depozitare vă va ghida prin întrebările necesare și vom trece peste obiectele dumneavoastră cu camera video, care vor face obiectul stocării. Acest lucru ne va ajuta să stabilim dimensiunea de care veți avea nevoie.

Întrebare: Care este temperatura instalației de depozitare? Răspuns: Depozitele sunt menținute la o temperatură de 15-20 grade, 365 de zile pe an și sigilăm fiecare container pentru a vă proteja bunurile de umiditate și mucegai.

Întrebare: Unde este disponibil serviciul Wilio? Răspuns: Serviciul Wilio este disponibil în toată România și în alte țări.

Informații utileCe ar trebui sa stii
Aveți nevoie de spațiu de stocare suplimentar? Aceasta este o întrebare pe care și-o pun mulți proprietari de afaceri atunci când se pregătesc să înceapă următorul lor proiect. Fie că este vorba de inventar, echipamente sau alte consumabile, să aveți suficient spațiu pentru a stoca ceea ce aveți nevoie poate fi greoi și costisitor. Cu serviciile de depozitare Wilio din orașul dumneavoastră sau oriunde altundeva, vă vom ajuta să găsiți profesioniști de calitate pentru vânzarea și închirierea spațiului de depozitare. Prețul închirierii spațiului de depozitare depinde de obicei de numărul de m2 - consultați mai multe informații despre diferitele noastre servicii: taxe administrative și servicii imobiliare oferite de unul dintre experții noștri din categoria dată. Avantajele închirierii spațiului de depozitare sunt numeroase, inclusiv flexibilitatea pentru a stoca ceea ce aveți nevoie când și cum doriți fără să vă faceți griji cu privire la construirea propriei instalații.