Deratizator

Înțelegeți-vă cu un expert calificat ca și deratizator. Profesioniștii din zona dvs. și la un preț avantajos!

Creează cerere
Aflați mai multe
2383 furnizori
Creează cerere
Aflați mai multe

De ce Wilio?

Wilio vă va ajuta să găsiți profesioniști de calitate în zona dumneavoastră.

Wilio vă va ajuta să găsiți profesioniști calificați pentru aproape orice serviciu sau meserie. Încercați Wilio gratuit.

27 638de profesioniști
50 983proiecte finalizate
4,8 / 5ratingul mediu al experților noștri
199 720 descărcări de aplicații

Cum funcționează Wilio?

INTRODUCEȚI DOAR O CERERE

Răspundeți la câteva întrebări despre ce serviciu aveți nevoie.

Ne vom adresa celor mai buni

Vom găsi cei mai potriviți experți în funcție de cerințele dumneavoastră.

Alegeți cea mai bună ofertă

Comparați ofertele și alegeți dintre cei mai bine evaluați experți.

INTRODUCEȚI CEREREA

Expertul nostru Mihai vă sfătuiește

Ce ar trebui să știu

Expertul nostru Mihai vă sfătuiește

Întrebări frecvente

De ce să rezervați serviciul de control al dăunătorilor prin Wilio?

Căutați cel mai bun specialist local în combaterea rozătoarelor din apropiere? Un operator experimentat de combatere a dăunătorilor vine direct la sursă și îndepărtează în siguranță și temeinic oaspeții nedoriti. Expertul local în combaterea dăunătorilor vă va ajuta să scăpați de termite, păianjeni și rozătoare - și datorită întreținerii periodice, dăunătorii nu vă vor mai vizita casa. Wilio este locul perfect pentru a găsi specialiști în combaterea rozătoarelor din zona dumneavoastră și pentru a compara ofertele lor de preț. Veți obține cel mai potrivit speciliast care va face munca în funcție de bugetul dumneavoastră. Datorită sistemului nostru transparent de evaluare, puteți fi sigur că angajați un expert în combaterea dăunătorilor cu experiență și expertiză dovedite.

Ce face un specialist în controlul dăunătorilor?

Speciliștii în combaterea dăunătorilor vor găsi și identifica insecte, rozătoare și alți dăunători în casa sau firma dumneavoastră. Folosesc substanțe chimice sau capcane pentru a îndepărta dăunătorii și reduc probabilitatea ca problema să reapară.

Cât de des aveți nevoie de servicii de control al rozătoarelor?

În general, ar trebui să rezervați controlul rozătoarelor cel puțin o dată pe an pentru a vă asigura că locuința dumneavoastră nu este atacată de dăunători. Dar, în funcție de tipul de dăunător, de climă și de amploarea infestării, exterminatorii locali pot recomanda un interval mai scurt, de exemplu după câteva luni.

Cât timp după deratizare sau dezinsecție trebuie să stai departe de casă?

În funcție de tipul de tratament și de produsele utilizate, puteți rămâne acasă sau vi se va cere să stați în afara zonei curățate câteva ore. Specialistul dumneavoastră în combaterea dăunătorilor vă va informa în prealabil cu privire la modul de rezolvare a problemei și la modul de procedare. De asemenea, va răspunde la alte întrebări, cum ar fi când puteți curăța și spăla suprafețele interioare sau cum să ventilați în siguranță spațiul de locuit.

Cum îmi pregătesc casa pentru combaterea dăunătorilor?

Păstrați în siguranță mâncarea, vasele, jucăriile pentru animalele de companie și toate echipamentele pentru copii. Dacă este posibil, faceți o curățenie profundă a podelelor și covoarelor. Consultați-vă cu specialistul pentru a vedea dacă are nevoie de acces la pereți. Dacă da, va fi necesar să îndepărtați mobilierul de pe ele.

Cât costă serviciul de decontaminare?

Serviciul standard de combatere a dăunătorilor începe de la aproximativ 80 de euro. Costul va depinde în primul rând de tipul de dăunător și de amploarea infestării, dar și de mărimea zonei infestate și de metoda de îndepărtare utilizată.

Ce includ serviciile locale de combatere a rozătoarelor și dezinsecție?

Fiecare serviciu de combatere a dăunătorilor este conceput pentru a vă proteja casa și sănătatea. Cu toate acestea, procedurile și procesele specifice depind de tipul de intervenție de care aveți nevoie.

Ce servicii de combatere al rozătoarelor și dezinsecție pot comanda?

Combaterea dăunătorilor de tip insecte

Obțineți servicii de combatere a dăunătorilor în zona dumneavoastră pentru a vă ajuta să luptați cu gândaci, viespi și albine în casa dumneavoastră. Înainte de a utiliza substanțele chimice și procedurile potrivite, personalul de specialitate va evalua situația speciilor de insecte și va confirma amploarea infestării.

Identificarea și îndepărtarea termitelor

Termitele sau furnicile albe pot provoca daune materiale de mii de euro dacă nu sunt tratate. Acestea afectează nu numai statica și structura proprietății, ci și valoarea acesteia și, astfel, prețul de vânzare. Din fericire, protejarea casei dumneavoastră este ușoară prin inspecții periodice de termite și ajustări ale barierelor în zonele cele mai vulnerabile, cum ar fi structurile din lemn ale unei case și zonele împădurite ale unei grădini. Folosiți serviciile unui expert certificat local în termite și dezinsecții din zona dumneavoastră.

Capturarea jderelor și a altor animale

Un specialist profesionist în decontaminare vă va ajuta, de asemenea, și cu vizitatori nedoriți mai mari. Nevăstuica, jderul sau alt animal mai mare este găsit, capturat și apoi mutat în siguranță. Specialistul va merge la mansarda sau la subsolul dumneavoastră pentru a întinde o capcană, a captura animalul și a-l muta de acasă. Apoi sigilează sau blochează toate punctele de intrare și ieșire, astfel încât nimic altceva să nu mai vină la dumneavoastră.

Îndepărtarea cuibului de albine

Ați găsit un cuib de viespi sau albine în casa sau grădina ta? Nu-l îndepărtați singur - ați putea irita albinele acestuia și vă puteți pune în pericol sănătatea sau chiar deteriorarea bunurilor. Sunați un expert care îndepărtează cuiburile de insecte înțepătoare pentru a efectua această lucrare în siguranță, rapid și ușor. Acesta va aduce cu sine instrumentele, substanțele chimice și echipamentele de protecție potrivite pentru a distruge cuibul și a muta albinele, astfel încât să puteți respira liniștit fără teama unei înțepături neplăcute.

Îndepărtarea rozătoarelor

Șoarecii și șobolanii se înmulțesc rapid. Aceștia deteriorează cablurile de alimentare, mobilierul, contaminează alimentele cu fecale și provoacă probleme de sănătate prin transmiterea diferitelor boli. Vericarea locală de rozătoarene ne va ajuta să aflăm unde locuiesc și unde își au vizuina. Scapă repede de ele cu momeli și capcane. În plus, specialiștii vă vor sfătui și despre cum să preveniți în mod eficient rozătoarele să se întoarcă.

Combaterea dăunătorilor înainte de a cumpăra imobile

Înainte de a cumpăra orice proprietate, este o idee bună să angajați un expert profesionist în combaterea dăunătorilor din zonă pentru a controla și verifica posibila prezență a dăunătorilor. Specialiștii locali vor inspecta amănunțit toate părțile accesibile ale parcelei pentru semne de termite, uscare sau putrezire a lemnului și alți factori externi care ar putea atrage dăunători. Aceștia vor efectua inspecția la mansardă, dacă este necesar, în zonele de sub nivelul solului, precum și garduri și adăposturi. După inspecție, care va dura aproximativ 2 ore, puteți primi un raport detaliat privind inspecția dăunătorilor casnici cu fotografii și informații despre zonele inspectate, inclusiv orice zone cu probleme sau cele deja deteriorate de dăunători. Astfel, specialistul local vă poate oferi informații despre noua proprietate care nu sunt menționate nicăieri.

Descarcă Wilio
pentru Android sau iOS

App Store
Google Play
AppGallery
Începeți să câștigațiValoarea medie a unui proiect pe Wilio este de 10 000 RON.