Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Design interior și configurare de interior
Introduceți o cerere
Client mulțumit Comunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.348 de profesioniști
5.199 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Design interior și configurare de interior

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Design interior și configurare de interior? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
Furnizori16.259 furnizori din zona dvs.
profile image

Elena Cristina G.

Companie
București
5,0
Design interior și configurare de interior

YOUR DREAMS, OUR PASSION Servicii complete de design interior, personalizate conform nevoilor și bugetului fiecarui client! Fiecare persoana este diferita, de aceea si la noi fiecare propunere de colaborare este diferita, astfel incercam sa fim siguri ca ea este potrivita si adaptata nevoilor fiecarui client.

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Coralia Georgiana I.

Companie
București
5,0
Design interior și configurare de interior

Firma realizeaza proiectare de arhitectura BIM si proiectare generala, avizari si autorizari ISU, amenajari interioare, asistenta tehnica, amenajari exterioare. Proiectati cu noi! Avem 14 ani de experienta si un know-how consistent acumulat ce il punem la dispozitia dumneavoastra.

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Catalin S.

Liber profesionist
Moreni
5,0
Design interior și configurare de interior

Producator de mobilier personalizat din pal,mdf,metal sau lemn.Prezentare tridimensionala a proiectului si siguranta dumnevoastra ca oferta noastra este ceea ce va doriti.

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Vasile C.

Liber profesionist
București
4,9
Design interior și configurare de interior

Oferim servicii construcții în general, renovări, arhitectura,randari,constatare lucrare,decopertări, pavele, zugrăveli, gresie,faianță, zidărie, dulgheri

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Floryn-Mihai G.

Liber profesionist
Voluntari
4,8
Zugrav, zugrăveli

Zugrav Peste 8 ani de experienta in interioare si exterioare ,finisaje de lux,calitate si profesionalism ,suntem o echipa de 2 baieti harnici si dispusi sa realizeze orice proiect pe care il doriti

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
Vedeți mai mult
Servicii
Întreaga casă
Angajarea unui designer interior care să-și aplice viziunea asupra întregii case va oferi spațiului un aspect nou și o senzație mai coezivă pentru camerele din casă. Dacă găsiți un designer de interior în zona dumneavoastră, probabil că va avea deja o bună înțelegere a mediului și a stilului dumneavoastră de viață. Dar, înainte de a începe, va analiza și modul în care folosiți spațiul, va afla ce vă place sau ce nu vă place și va discuta ideile și obiectivele dumneavoastră. Veți lucra împreună pentru a crea un plan, pentru a achiziționa toate consumabilele de care aveți nevoie și pentru a crea un aspect nou cu ajutorul comercianților cu amănuntul și al furnizorilor.
Amenajarea camerei
Fie că este vorba de renovarea bucătăriei, modernizarea unei băi sau amenajarea unei camere pentru un adolescent, designerul dumneavoastră de interior vă poate ajuta foarte mult! O reconstrucție minoră a camerei va însemna elaborarea unui plan, achiziționarea și modernizarea ulterioară a accesoriilor și a mobilierului pentru casă. Sau dacă este un proiect amplu, cum ar fi renovarea unei bucătării, a unei băi sau a amenajarea unui nou etaj, designerul de interior poate lucra cu o echipă de experți pentru a-l gestiona. După finalizarea lucrărilor de construcție, designerul de interior va alege accesoriile perfecte care vă vor însufleți spațiul.
Proiectarea de soluții inteligente de stocare
Dacă simțiți că ați rămas fără spațiu sau nu știți unde să vă mai puneți lucrurile, un designer de interior vă poate ajuta. Va veni la dumneavoastră acasă, va evalua situația și vă va recomanda soluții de depozitare care se potrivesc spațiului dumneavoastră și va crea suficient spațiu pentru lucrurile dumneavoastră. În acest fel, casa dumneavoastră va arăta mai bine, va fi mai ușor să o păstați în ordine, iar găsirea lucrurilor va deveni o misiune mult mai ușoară. Designerul de interior vă va ajuta să profitați la maximum de spațiul dumneavoastră cu alternative despre dulapuri, rafturi, sertare ascunse și amenajări ale dulapului.
Întrebări frecvente
De ce să cauți un designer de interior prin Wilio?
Căutați un designer de interior în zona dumneavoastră care să vă inspire ideile și să vă decoreze minunat spațiul? Contractarea unui serviciu de design interior este o investiție în casa dumneavoastră, care poate fi compensată cu mult timp liber, un aspect mai frumos și finisaje adecvate în locurile potrivite. Economisiți timp, faceți-vă mai puține griji și obțineți designul dorit dintotdeauna. Wilio este locul perfect pentru a găsi un designer de interior în zona dumneavoastră. Indiferent dacă aveți nevoie de sfaturi cu privire la schița pardoselii sau ajutor la alegerea culorilor cele mai potrivite pentru pereții dumneavoastră, nici o lucrare nu este prea mare sau prea mică pentru a fi postată pe Wilio.
Care este diferența dintre un designer de interior și un decorator de interior?
Deși aceste profesii se suprapun într-o oarecare măsură, un designer de interior este un profesionist calificat care poate consulta referitor toate aspectele interioare, inclusiv modul în care este utilizat spațiul fizic. Decoratorul de interior se concentrează pe estetică și finisaje, cum ar fi mobilier, țesături, vopsele și picturi de perete.
Am nevoie de un designer de interior?
Deși unii oameni decid să facă această parte a renovării pe cont propriu, dacă găsiți un bun designer de interior în zona dumneavoastră, poate fi o investiție solidă care vă va salva o mulțime de greșeli. Dacă plănuiți un proiect de renovare a casei, designerul de interior vă poate oferi sfaturi potrivite încă de la început, care vă vor ajuta să atingeți obiectivul într-un mod constant.
Ce include designul interior?
Designerii de interior vă vor ajuta să vă faceți spațiul mai funcțional, mai frumos și mai acceptabil de utilizat. Acesta include procesul de consultare, planificare și ulterior implementarea modificărilor.
Cum funcționează designerii de interior?
În primul rând, va trebui să îi spuneți designerului de interior care sunt obiectivele, ideile și mai ales gusturile dumneavoastră, astfel încât acesta să poată pune întrebările corecte și să creeze un plan. Acesta va implica, de asemenea, toți furnizorii necesari pentru a vă realiza ideile, pentru a achiziționa consumabile și pentru lucrări de finisare, apoi pentru a vă asambla și aranja spațiul.
Ce calificări au designerii de interior?
Întrebați-vă designerul de interior despre acest lucru înainte de a fi de acord să lucrați cu acesta, dar, în general, vă puteți aștepta ca el să aibă o educație adecvată sau cel puțin o experiență adecvată și, de obicei, și apartenență la grupuri și comunități profesionale relevante.
Cât costă un designer de interior?
Costul lucrării în domeniul amenajărilor interioare depinde de nivelul de sfaturi și ajustări necesare, dar și de reputația și renumele cunoscut al expertului. Prețurile pot începe de la aproximativ 50 de euro pentru sarcini mici. Dacă aveți nevoie de consiliere și/sau management de proiect mai cuprinzător, va trebui să alocați o sumă mai mare. Proiectantul va stabili clar acest lucru în avans.
Ce include designul interior?
Designerii de interior oferă sfaturi profesionale cu privire la utilizarea spațiului și designului interior pentru locuința dumneavoastră sau spațiul comercial. Sarcina lor este de a vă ajuta să evitați defectele costisitoare de design, să extrageți mai mult din spațiul dumneavoastră și, sperăm, să-i măriți valoarea. Prin urmare, găsirea unui designer de interior calificat în zonă este ceva ce trebuie să facă fiecare proprietar. Procesul pe care designerul de interior îl va gestiona și procedurile la care vă puteți aștepta vor depinde de tipul de servicii necesare.
Informații utileCe trebuie sa stii

Te-ai întrebat vreodată cum funcționează un designer? Să aruncăm o privire la modul în care își fac treaba. Designerii de interior au o mulțime de sarcini diferite de făcut. Pentru a-și face treaba, trebuie să se întâlnească cu un client și să încerce să-și dea seama de ce au nevoie. De asemenea, trebuie să treacă prin casă și să vadă dacă există probleme pe care ar trebui să le rezolve. După aceea, vor decide ce materiale trebuie să cumpere și să pregătească casa pentru mobilier.

Ce calificări au designerii de interior? Au o diplomă în design interior? Da, ei fac. O diplomă în design interior este de obicei necesară de către angajatori înainte de a putea obține un loc de muncă ca designer de interior. Designerii de interior trebuie să poată înțelege toate aspectele designului interior și elementele care alcătuiesc un spațiu interior. Ei trebuie să-și poată folosi abilitățile creative pentru a proiecta aspectul camerei și a decora camera. De asemenea, trebuie să știe cum să lucreze cu oamenii.

Un decorator de interior și un designer de interior sunt ambii profesioniști care vă ajută să planificați, să proiectați și să coordonați mobilierul din casa dvs. Principala diferență este că un designer de interior are o diplomă profesională în design interior, în timp ce un decorator de interior nu.

Designul interior este o carieră provocatoare, dar extrem de plină de satisfacții. Este vorba să vă asigurați că sunt luate în considerare atât nevoile clienților dvs., cât și spațiul fizic în care lucrați. Fiecare activitate de amenajare interioară este diferită, deci nu există o formulă stabilită pentru modul de proiectare a unei case sau a unui birou. Cu toate acestea, există câteva principii generale care se aplică fiecărui proiect.

Designul interior este o artă și o știință, iar cei mai buni designeri sunt capabili să le folosească pe ambele pentru a vă ajuta să obțineți aspectul dorit. Munca unui designer profesionist implică: - Luarea în considerare a cerințelor și preferințelor dvs. de stil - Investigarea spațiului și a relației sale cu clădirea din jurul său - Întâlnirea cu dvs. pentru a discuta idei, a lua măsurători, a revizui paletele de culori și a crea tablouri de dispoziție - Crearea planurilor detaliate, Proiecte 3D, schițe și tablouri de spirit bazate pe cerințele dvs. - Prezentarea acestora pentru aprobare.

Un bun designer de interior vă va ajuta să obțineți valoarea maximă pentru banii dvs. De aceea ar trebui să comparați prețurile înainte de a alege unul. Costul angajării unui designer de interior depinde de mai mulți factori, inclusiv nivelul de experiență al proiectantului și tipul de proiect implicat.

Dacă vă gândiți să angajați un designer de interior sau decorator, s-ar putea să vă confundați cu privire la diferența dintre cei doi. Atât designerii de interior, cât și decoratorii de interior sunt profesioniști care vă ajută să vă faceți casa mai frumoasă și mai funcțională. Designerii de interior sunt instruiți să vă ajute să planificați, selectați, coordonați și gestionați toate aspectele legate de proiectarea interiorului casei dvs. De multe ori se specializează într-o anumită zonă, cum ar fi designul rezidențial sau comercial.

Wilio este cel mai bun mod de a găsi și rezerva designeri de interior de top. Suntem o piață pentru designeri, arhitecți și firme de construcții tinterior. Cu Wilio puteți obține teste, puteți compara prețurile și puteți rezerva instantaneu cu designerul dvs. preferat.

Atât designerii de interior, cât și decoratorii de interior sunt profesioniști care vă ajută să vă faceți casa mai frumoasă și funcțională. Designerii de interior sunt instruiți să vă ajute să planificați, selectați, coordonați și gestionați toate aspectele legate de proiectarea interiorului casei dvs. De multe ori se specializează într-o anumită zonă, cum ar fi designul rezidențial sau comercial.

Wilio este cel mai bun mod de a găsi și rezerva designeri de interior de top. Suntem o piață pentru designeri, arhitecți și firme de construcții tinterior. Cu Wilio puteți obține teste, puteți compara prețurile și puteți rezerva instantaneu cu designerul dvs. preferat.

Atât designerii de interior, cât și decoratorii de interior sunt profesioniști care vă ajută să vă faceți casa mai frumoasă și mai funcțională. Designerii de interior sunt instruiți să vă ajute să planificați, selectați, coordonați și gestionați toate aspectele legate de proiectarea interiorului casei dvs. De multe ori se specializează într-o anumită zonă, cum ar fi designul rezidențial sau comercial.

Wilio este cel mai bun mod de a găsi și rezerva designeri de interior de top. Suntem o piață pentru designeri, arhitecți și firme de construcții tinterior. Cu Wilio puteți obține teste, puteți compara prețurile și puteți rezerva instantaneu cu designerul dvs. preferat.

s interior. De multe ori se specializează într-o anumită zonă, cum ar fi designul rezidențial sau comercial.

Wilio este cel mai bun mod de a găsi și rezerva designeri de interior de top. Suntem o piață pentru designeri, arhitecți și firme de construcții tinterior. Cu Wilio puteți obține teste, puteți compara prețurile și puteți rezerva instantaneu cu designerul dvs. preferat.

s interior. De multe ori se specializează într-o anumită zonă, cum ar fi designul rezidențial sau comercial.

Wilio este cel mai bun mod de a găsi și rezerva designeri de interior de top. Suntem o piață pentru designeri, arhitecți și firme de construcții tinterior. Cu Wilio puteți obține teste, puteți compara prețurile și puteți rezerva instantaneu cu designerul dvs. preferat.

Informații utileCe ar trebui sa stii
Ai nevoie de servicii de amenajare interioară? Wilio oferă o varietate de servicii diferite, astfel încât să puteți găsi cea mai bună companie posibilă. Veți putea găsi experți de calitate pentru consultare, vizualizare și proiectare. Prețurile variază în funcție de nevoile de serviciu, dar de obicei depind de domeniul de activitate. Consultații suplimentare sunt disponibile contra cost cu unul dintre designerii noștri din categoria dată .