Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare

DJ, muzică

Înțelegeți-vă cu un expert calificat ca și dj, muzică. Profesioniștii din zona dvs. și la un preț avantajos!

Introduceți o cerere

27 638 de profesioniști

50 983 proiecte finalizate

4,8 din 5 ratingul mediu al experților noștri

199 720 descărcări de aplicații

DJ, muzică

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria DJ, muzică? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Introduceți doar o solicitare.

Vezi si:Preț

27 638 de profesioniști

50 983 proiecte finalizate

4,8 din 5 ratingul mediu al experților noștri

199 720 descărcări de aplicații

Servicii

Ce fac DJ-ii profesioniști?
Deși rolul principal al DJ-ului este de a oferi muzică la diferite evenimente, DJ-ul face mult mai mult. DJ-ul este o parte cheie a fiecărui eveniment. La o petrecere, el este omul care poate muta camera, alege melodiile potrivite și umple ringul de dans. O persoană care are aceste abilități este mult mai bună decât un tonomat sau o muzică transmisă prin telefon. DJ-ii nu trebuie să fie întotdeauna în centrul atenției. Puteți utiliza serviciile sale pentru a furniza muzică de fundal pentru anumite evenimente sau pentru a crea atmosfera dorită în cadrul negocierilor fără a suprapune ceea ce este de fapt partea centrală a evenimentului. Alegerea unui DJ potrivit vă va oferi o noapte pe care nu o veți uita niciodată. Dacă aceasta este ziua nunții tale, vei aprecia cu atât mai mult un DJ ales corect.
DJ de nuntă
În ziua ta cea mare, vrei ca totul să fie perfect. De la redarea muzicii pentru primul dans împreună, până la asigurarea că toți cei de la event își vor câștiga banii. DJ-ul și muzica lui fac parte din sărbătorirea nunții. Obținerea celui mai bun DJ de nuntă este unul dintre primii pași pentru a crea o experiență de neuitat.
DJ pentru petrecere de ziua ta
Fie că închiriați o sală mare pentru treizeci de ani sau rezervați o cameră într-un pub local, propriul dumneavoastră DJ va crea o petrecere pe care nu o veți uita. DJ-ii sunt, de asemenea, potriviți pentru petreceri tematice - trebuie doar să vă consultați referitor la repertoriul muzical pe care ar trebui să se concentreze atunci când alegeți melodiile.
DJ pentru petreceri corporative
Pentru evenimente corporative, ar trebui să angajezi un DJ de încredere care să înțeleagă valorile mărcii tale și să aibă o experiență anterioară vastă cu această activitate. Când vă consultați cu DJ-ii care vă contactează, veți avea o idee despre abilitățile și abordarea lor și, prin urmare, dacă sunt potriviți pentru evenimentul dumneavoastră.
DJ pentru petreceri de copii
Petrecerile pentru copii necesită un tip complet diferit de DJ. Unele genuri muzicale nu sunt absolut potrivite pentru sărbătorile copiilor, iar altele fac parte integrantă. La urma urmei, petrecerea pentru copii efectiv mici nu trebuie să rateze muzica de la Mira Jaroš sau Spievanka și Zahrajka. Prin urmare, este recomandabil să alegeți un profesionist care să înțeleagă muzica preferată pentru copii.
Întrebări frecvente

DJ-ul oferă doar muzică?
În funcție de bugetul dumneavoastră și de DJ-ul pe care îl angajați, probabil veți putea obține mai mult decât doar muzică. Accesoriile obișnuite includ schela de lumini, aparatele de fum. Pentru a vă menține costurile cât mai mici posibil, puteți solicita ca DJ-ul să nu includă aceste servicii suplimentare.
Pot solicita o listă exactă de melodii?
Da, majoritatea DJ-ilor vă permit să alegeți melodiile preferate sau genurile specifice, dar nu uitați că îi angajați datorită expertizei lor și nu sunt doar un tonomat live. Unii DJ sunt specializați în anumite tipuri de muzică, așa că înainte de a angaja pe cineva, asigurați-vă că au gama de tipuri de muzică pe care le căutați și pe care le preferați.
Trebuie să aduc sau să ofer ceva?
Majoritatea DJ-ilor vor avea propriul echipament, dar întotdeauna este mai bine să verificați situația înainte de a angaja pe cineva. Cel puțin, vor avea nevoie de acces la un power-point și, în funcție de durata petrecerii, pot necesita hrană și băuturi răcoritoare, deoarece nu vor putea pleca să mănânce.
Ce va purta DJ-ul?
Nu este adecvat să anunțați DJ-ul cu privire la codul de îmbrăcăminte (sau tipul de îmbrăcăminte adecvată) în avans pentru a se potrivi cerințelor formale sau temei evenimentului. Cu toate acestea, este oportun să se atragă atenția asupra acestor cerințe în timpul primei consultări.
Pot prelungi programul de lucru al DJ-ului în timpul petrecerii?
Dacă petrecerea ta are succes, majoritatea DJ-ilor își vor prelungi șederea. Cu toate acestea, cel mai probabil va necesita o plată suplimentară. Totuși, dacă DJ-ul are o altă rezervare ulterioară pentru aceeași seară, este posibil să nu vă poată satisface solicitarea.
Cât costă angajarea unui DJ?
Prețul serviciilor unui DJ poate varia foarte mult în funcție de cât timp aveți nevoie de el, dacă trebuie să se deplaseze departe sau dacă aveți nevoie de accesorii suplimentare, cum ar fi schela de lumini.
Exemple

Exemple de proiecte finalizate de furnizorii noștri

Fabricarea de mobilierMihai
ElectroinstalațiiDaniel L.
Reconstrucția unui apartament / casăAlexandru J.
Lucrări de construcțiiFrancis G.
Lucrări de construcțiiFrancis G.
Proiectare, arhitectură, proiecte și alte serviciiMarius
Reconstrucția unui apartament / casăAlexandru J.
Servicii pentru dvs.Cristian B.
AsamblareAndrei K.