Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Construcții drumuri
Introduceți o cerere
Client mulțumit Comunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.347 de profesioniști
5.196 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Construcții drumuri

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Construcții drumuri? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
Servicii
Ce presupune așezarea plăcilor?
Pavatorul vă poate ajuta cu implementarea lucrărilor, care includ așezarea sau repararea pavajelor (gresie) pe alee, trotuare și terase exterioare. Iată ce vă puteți aștepta de la fiecare tip de pavaj:
Calea de acces
O parte esențială a fiecărei case este aleea care este, de asemenea, una dintre condițiile pentru aprobarea proiectului clădirii. Pavarea drumului va crește atractivitatea casei și valoarea acesteia. Finisorul dvs. va începe să lucreze prin pregătirea substratului. Substratul trebuie să fie suficient de puternic și portant, dar în același timp trebuie să fie permeabil la apa de ploaie. Acesta sapă și nivelează suprafața, turnând un strat de bază gros de piatră mărunțită, care ar trebui compactat cu ajutorul unei plăci vibrante. Aceasta este de obicei urmată de instalarea bordurilor, care definesc limitele zonei acoperite de pavajul interconectat și o întăresc. Ulterior, trebuie aplicat și compactat un strat de bază fin de piatră zdrobită. Ultimul pas este terasamentul pietrelor fine, care este destinat pentru așezarea pavajelor interconectate. Suprafața sa trebuie să fie plană, adâncimea uniformă și compactă. Aceasta este urmată de așezarea unui pavaj interblocat, adică așezarea blocurilor individuale în imediata apropiere una de cealaltă pe suprafața pregătită. În cele din urmă, pavatorul umple îmbinările dintre dale cu nisip.
Pavaj terase
Trebuie să așezați dale pe terasa dvs. sau în jurul piscinei? Suprafețele pavate reduc suprafața gazonului și reduc la minimum cositul și întreținerea, sunt netede și plane. Plăcile rezistente la îngheț și antiderapante sunt întotdeauna potrivite pentru terasa de lângă casă și în vecinătatea piscinei în aer liber. Furnizorul dvs. de pavaj vă va ajuta să alegeți cel mai bun pavaj care să se potrivească fațadei și arhitecturii casei. Asigurăm o abordare profesională și satisfacția clienților.
Pavaje pietruite
Pavarea poate fi o alternativă practică și atractivă la trotuarele din beton. Furnizorul dvs. poate utiliza, de exemplu, pavaj din cărămidă pentru a trasa aleile sau pasarelele de grădină de orice formă și curbă. Pavatorul marchează planul drumului de acces, pregătește temeinic baza compactată și așează plăci de cărămidă în modelul stabilit. În cele din urmă, pavatorul umple îmbinările dintre dale cu nisip.
Reparații de pavaj
Deși aleile pavate au o durată lungă de viață, uneori sunt deteriorate, crăpate sau degradate. Din fericire, reparațiile la astfel de plăci sunt de obicei rapide. Plăcile deteriorate sunt pur și simplu îndepărtate și înlocuite cu plăci noi. Antreprenorul dvs. de pavaj va face acest lucru într-un mod eficient pentru dvs.
Întrebări frecvente
De ce să comandați pavarea prin Wilio?
Aveți nevoie de experți care să vă ajute la pavaj? Pavajul este o alegere practică și atractivă pentru amenajarea teritoriului, inclusiv trotuare, zone de patio, alee și chiar margini de grădină - gazon și margini de piscină. Așezarea pavajelor este o lucrare solicitantă din punct de vedere tehnic și nu toată lumea o poate face. Realizați această lucrare cu profesioniști din zona dvs. care o vor executa profesional, mult mai repede, astfel încât să puteți utiliza noul spațiu cât mai curând posibil. Cel mai bun loc pentru a găsi experți în pavaj este Wilio. De la sute de meșteri cu experiență, vom găsi un specialist local care să vă ajute la așezarea pavajelor, indiferent de dimensiunea zonei.
De ce ar trebui să las pavajul unui profesionist și să nu-l fac singur?
Pavarea necesită efort fizic și experiență. Un pavator profesionist va aduce mulți ani de experiență și toate instrumentele și tehnicile necesare pentru ca noile dvs. suprafețe să arate grozav, să se potrivească culorii și să dureze mult timp. Este necesar să se țină cont de aspectul pe termen lung, deoarece pavajul așezat de amatori pe o suprafață pavată imperfect arată bine imediat după instalare, dar în timp, din cauza condițiilor meteorologice, începe să se slăbească, să cadă și să creeze denivelări și goluri nedorite.
Pavaj sau beton - care este mai bun?
Până de curând, betonul era cel mai răspândit material pentru întărirea trotuarelor și căilor de acces. În prezent, însă, este un pavaj interconectat (cuburi sau plăci) din beton. Se folosesc ambele materiale, dar este mai practic și mai ușor să înlocuiți câteva plăci crăpate decât să reparați betonul deteriorat. Dacă doriți să obțineți un aspect original și vă puteți permite financiar plăci de beton, acestea ar putea fi o alegere mai bună pentru casa dvs. Avantajul pavajului este posibilitatea demontării și reașezării.
Ar trebui să comand plăci noi sau folosite?
Materialele folosite vă pot economisi mulți bani atunci când cumpărați dacă aveți un buget limitat și nu vă deranjează să pierdeți timpul curățându-le. Sunt o alegere bună dacă nu sunteți exigent și veți găsi o cantitate suficientă în același design pentru a finaliza proiectul. Dezavantajul este selecția limitată a plăcilor utilizate. Oferta de materiale noi este mult mai variată și durata lor de viață în stare estetică bună, mult mai lungă.
Ce echipamente și consumabile va trebui să furnizez pavatorului meu?
Montatorul dvs. de pavaj își va aduce propriile echipamente și scule, dar de obicei vă va solicita să comandați materiale de bază, inclusiv pavaj. Vă pot sfătui cu privire la tipul adecvat de pavaj și la cantitatea necesară pentru proiectul dvs.
Cât durează în mod normal așezarea pavajului?
Cu o suprafață mică, furnizorul dvs. este capabil să facă lucrările în câteva ore, cu alee lungi și largi și terase mari, lucrările de așezare a plăcilor vor dura câteva zile.
Cât costă plăcile?
Costurile vor varia în funcție de dimensiunea și specificul zonei, de complexitatea blocurilor și de volumul de lucru. Amplasarea pavajelor interconectate (trotuare și locuri de parcare pentru mașini) fără lucrări de terasament costă aproximativ 12 € / m2. Prețul include măsurarea zonei, inducerea și vibrarea suprafeței aspre (până la o grosime de 30 cm), îndepărtarea patului, așezarea plăcilor, vibrarea și răzuirea plăcilor. Așezarea pavajelor interblocate pe suportul pregătit costă deja aproximativ 7 € / m2; așezarea bordurilor 4 € / bm.
Am nevoie de un ID de specialist?
Nu. Cea mai bună carte de vizită a unui meșter / pavator este lucrarea sa anterioară, așa că nu vă fie teamă să-i cereți referințe și, eventual, să faceți un tur al operei sale.
Informații utileCe trebuie sa stii

Așezarea pavajelor este un proces realizat adesea în zone rezidențiale și comerciale. Procesul include nivelarea zonei de pavat, așezarea fundației, aplicarea unui strat de asfalt și finisarea acestuia cu un strat de piatră sau pietriș. Întregul proces de așezare a pavajelor nu este unul ușor. Necesită timp și efort, precum și echipamente de calitate care vă pot ajuta să faceți treaba rapid și eficient.

Ar trebui să comand plăci noi sau folosite? Aceasta este întrebarea pe care mulți proprietari o consideră atunci când vine vorba de remodelarea băilor. Există mai multe considerații diferite pentru a lua cea mai bună decizie. Gresia pe care o alegeți pentru baia dvs. poate fi diferența dintre o baie care arată ca o baie elegantă și elegantă sau una lipicioasă. Când alegeți plăci noi și folosite, trebuie să aveți în vedere ce fel de aspect doriți și câți bani trebuie să cheltuiți pentru proiectul dvs. de remodelare.

S-ar putea să credeți că puteți economisi bani la costul materialelor de pavaj achiziționând ei, dar un proiect de pavaj DIY poate fi mai scump pe termen lung. Prima cheltuială majoră este forța de muncă. Va trebui să angajați un antreprenor care să toarne fundația pentru aleea dvs. și să așeze pietrele. Este nevoie de ceva antrenament pentru a vă asigura că fundația de beton este turnată corect și atunci va trebui să plătiți și pe cineva pentru a instala pavele.

Prima cheltuială majoră este forța de muncă. Va trebui să angajați un antreprenor care să toarne fundația pentru aleea dvs. și să așeze pietrele. Este nevoie de ceva antrenament pentru a vă asigura că fundația de beton este turnată corect și atunci va trebui să plătiți și pe cineva pentru a instala pavele.

Prima cheltuială majoră este forța de muncă. Va trebui să angajați un antreprenor care să toarne fundația pentru aleea dvs. și să așeze pietrele. Este nevoie de ceva antrenament pentru a vă asigura că fundația de beton este turnată corect și atunci va trebui să plătiți și pe cineva pentru a instala pavele.

Informații utileCe ar trebui sa stii
Construcția drumurilor este o parte necesară a oricărei civilizații. În primul rând, oferă o zonă pentru care vehiculele să circule și să ajungă din punctul A în punctul B. Dar asta nu este tot! Există multe avantaje ale construcției drumurilor dincolo de scopurile de transport: 1) Îmbunătățește calitatea vieții într-o zonă oferind mai mult spațiu pietonilor și bicicliștilor 2) Întreținerea drumului poate ajuta la reducerea poluării fonice, deoarece reduce congestia traficului, deoarece precum și numărul de mașini care circulă pe drum cu viteză mare.