Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Mobilă bucatarie
Introduceți o cerere
Client mulțumit Comunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.353 de profesioniști
5.209 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Mobilă bucatarie

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Mobilă bucatarie? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
Furnizori22.362 furnizori din zona dvs.
profile image

George D.

Liber profesionist
Vârteju
5,0
Electrician

Sunt inginer electromecanic cu experienta profesionala in mai multe domenii. Ofer si doresc seriozitate. Va pot ajuta in domeniul instalatiilor electrice, reparatii mobila sau ansamblarea acesteia, reparatii rigips sau pereti.

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Vasile C.

Liber profesionist
București
4,9
Design interior și configurare de interior

Oferim servicii construcții în general, renovări, arhitectura,randari,constatare lucrare,decopertări, pavele, zugrăveli, gresie,faianță, zidărie, dulgheri

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Florin B.

Companie
București
4,9
Fabricarea mobilei

Realizam mobila la comanda din materiale de cea mai bună calitate,bucătari, dormitoare, living ,.transport și montaj gratis ,proiectele se fac împreună cu clientul ,

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Irinel Răzvan C.

Companie
București
4,8
Instalator sanitar

Suntem o echipa tânără, serioasa, oferim servicii de mentenanță, instalații sanitare/termice ,construcții metalice, hale, garaje, panouri sanwich. construcții, renovări, reparații acoperișuri, jgheaburi, burlane, zugrăveli si reamenajari de tot felul. Ne ocupam de tot proiectul cap /coada, inclusiv aprovizionare materiale. Cerem si oferim seriozitate maxima

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Costel C.

Companie
București
4,5
Zugrav, zugrăveli

Instalații sanitare , montaj obiecte sanitare și de canalizare, servici de electricitate: montat prize , întrerupătoare, corpuri de iluminat, zugrav interior, montare parchet laminat, lăcătușerie universala,

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
Vedeți mai mult
INFORMAȚII UTILECe trebuie să știți

Întrebări frecvente despre tâmplari și mobilierul la comandă

De ce ar trebui să angajez un tâmplar?

Atunci când alegi dulapuri pentru bucătărie sau baie pentru casa ta, este necesar să acorzi o atenție deosebită selecției și să ții cont de mai mulți factori. Amintește-ți că alegerile și investițiile pe care le faci în avans îți vor afecta spațiul de locuit mult timp. Dacă decizi să cumperi dulapuri gata făcute, vei fi limitat la dimensiuni și materiale standard care pot să nu se potrivească cu planul camerelor deja mobilate parțial. Un producător de mobilier la comandă îți poate oferi flexibilitate completă pentru a putea profita la maxim de spațiul tău. Aceștia au cunoștințe avansate de proiectare și vor acorda atenție detaliilor care ar trebui să contribuie la o utilizare superioară și eficientă a spațiului tău. De asemenea, sunt familiarizați cu restricțiile obișnuite în ceea ce privește dimensiunea, tipurile și finisajele mai neobișnuite și elementele de design complicate.

Este posibil ca proprietarii să nu aibă timp, instrumente și abilități pentru a-și instala sau fabrica dulapurile la comandă. Un profesionist în domeniul producției de dulapuri poate sfătui și ajuta proprietarii pe parcursul întregului proces, de la început până la instalarea dulapurilor noi. Este important să angajezi un tâmplar pentru un proiect de renovare a bucătăriei sau a băii, așa că merită să explorezi diverse oferte dacă ai timp și bani pentru a investi.

Cât durează producerea unor dulapuri la comandă?

Un tâmplar calificat ar trebui să poată oferi o estimare realistă a timpului de realizare a dulapurilor făcute la comandă pentru casa ta. Desigur, producția de dulapuri la comandă nu va fi la fel de rapidă ca achiziționarea de mobilier gata fabricat, dar rezultatele sigur vor merita așteptarea. Producția și instalarea unui dulap la comandă pot dura până la 2 - 4 săptămâni, în funcție de gradul de disponibilitate al tâmplarului. Unele companii și tâmplari oferă variante prefabricate numite dulapuri modulare. În funcție de caracteristicile căutate, opțiunile modulare pot fi gata puțin mai devreme și ar putea costa mai puțin decât dulapurile la comandă. Dulapurile modulare nu sunt întotdeauna cea mai bună alegere, deoarece sunt limitate la dimensiunile standard.

Realizând dulapuri la comandă, poți optimiza funcționalitatea camerelor și poți crește valoarea generală a casei. Flexibilitatea finală de proiectare pe care o poate oferi un tâmplar angajat poate face ca timpul și banii investiți să dea roade. Nu uita să lucrezi cu tâmplarul înainte de implementare și să stabilești un program care să se potrivească nevoilor și bugetului tău.

De ce sunt atât de scumpe dulapurile la comandă?

Deși s-ar putea să pară mai ieftin să cumperi dulapuri gata fabricate, utilizarea mobilierului la comandă te poate scăpa de griji și poate crește valoarea întregii gospodării. Dulapurile gata fabricate se vând la dimensiuni standard, care s-ar putea să nu se potrivească în bucătăriile sau băile înguste. Este posibil să fie nevoie să petreci mai mult timp lucrând la montarea unor dulapuri la comandă în funcție de spațiul tău. Și ar putea fi dificil să găsești dulapuri gata făcute care să se potrivească exact spațiului tău sau să completeze elementele de design existente din casa ta.

Costul asociat unei comenzi de mobilier la comandă se poate achita pe termen lung. Dulapurile la comandă necesită abilități profesionale, iar tâmplarii cu o calificare superioară trebuie să fie atenți la detalii, trebuie să aibă imaginație și creativitate. Acest lucru va duce la costuri mai mari. Probabil că vei alege materiale de calitate mai bună pentru mobilierul la comandă care pot arăta mai bine și pot dura mai mult. Acest mobilier la comandă poate părea scump la început, dar dacă analizezi/evaluezi totul corect, această alternativă se poate dovedi mult mai avantajoasă.

Cum angajez un tâmplar?

Atunci când decizi să angajezi un tâmplar pentru proiectul tău de modernizare a locuinței, trebuie să iei în considerare mai mulți factori. Realizează un sondaj și solicită sfaturi de la prieteni și familie. Întâlnește potențiali tâmplari, cere informații despre portofoliul lor de lucru, cel puțin trei referințe și află de cât timp lucrează în acest domeniu. Află dacă tâmplarul oferă o garanție pentru serviciile sale și dacă poate oferi o vizualizare 3D a proiectului.

Când discuți cu un potențial producător de mobilă, întreabă ce face diferit față de concurență. Dacă ai ales un tâmplar despre care crezi că se potrivește nevoilor tale, asigură-te că soliciți o estimare scrisă sau o estimare de preț. Lucrează îndeaproape cu ei la toate detaliile: de exemplu, ce fel de lemn va fi folosit, alegeț culorile și analizează feroneria și armăturile pentru dulapurile care ar trebui să facă parte din ofertă. Poți face toate acestea prin Wilio. În cele din urmă, angajează un tâmplar care își iubește meseria, deoarece entuziasmul și grija sa se vor reflecta în calitatea produsului finit.

Ce trebuie să știu despre dulapurile de bucătărie?

În timp ce proprietarii își achiziționează de multe ori dulapurile de bucătărie pentru caracterul practic, în realitate există multe detalii care definesc mobilierul de calitate. În primul rând, este necesar ca dulapurile de bucătărie să utilizeze cât mai bine spațiul disponibil. Există mai multe opțiuni convenabile și moderne care pot fi luate în considerare atunci când planifici înlocuirea unui dulap de bucătărie. Poate vei dori un sistem de depozitare încorporat, cum ar fi un suport pentru vinuri, o vitrină pentru porțelanuri sau dulapuri de bucătărie încorporate speciale. Ia în considerare dimensiunea sertarelor de la dulapurile inferioare, care pot găzdui oale și tigăi mai mari. Gândește-te dacă vei dori să ai coșuri de gunoi pentru reciclare și alte tipuri de deșeuri. Rafturile care se trag în afară te ajută, de asemenea, să găsești mai ușor lucrurile depozitate în dulapuri.

Când vine vorba de dulapurile de bucătărie, le poți configura în funcție de stilul tău personal. Dulapurile de bucătărie pot fi realizate din mai multe tipuri de lemn, în diferite combinații de culori pentru a aduce o completare designului de interior. Piesele metalice, cum ar fi accesoriile pentru mobilier și mânerele, pot avea un impact mare asupra aspectului general al bucătăriei tale, așadar nu te grăbi să le alegi, ci analizează diferitele opțiuni. Dacă ești confuz din cauza paletei largi de culori, materiale și soluții tehnice, gândește-te la opțiunea de a angaja un designer care să te ghideze prin procesul de alegere a celor mai bune dulapuri de bucătărie pentru casa ta.

Cât costă reparația dulapurilor de bucătărie?

Poți, de asemenea, să angajezi un expert pentru a repara dulapurile de bucătărie în funcție de necesitățile tale. Dacă dorești să păstrezi aspectul curent al bucătăriei și dulapurile existente sunt practic în bună stare/nedeteriorate, dar sunt puțin uzate sau depășite, mai degrabă poți alege un alt finisaj decât să înlocuiești totul. Tratamentul suprafeței va costa probabil mai puțin decât înlocuirea completă a dulapului.

Nu uita să găsești un tâmplar calificat și cu asigurare care să se ocupe de tratamentul pentru suprafața dulapurilor. Poate fi tentant să găsești un furnizor mai ieftin, dar economiile inițiale ar putea duce la costuri suplimentare. Alege un tâmplar care îți poate arăta un portofoliu de lucrări anterioare și care are recenzii pozitive de la alți proprietari. Discută cu tâmplarul să-ți ofere o estimare scrisă detaliată a costurilor și stabiliți termene scrise de comun acord. Există mulți factori care pot crește costul tratamentului pentru suprafețe, iar acestea sunt aparatele electrice și tipul de detalii de la ușile dulapurilor, așadar asigură-te că aceste elemente sunt incluse în prețul final estimat.

Tâmplarul va trebui să demonteze ușile dulapului pentru a lucra pe suprafața din lemn. Ușa este apoi șlefuită, curățată și pregătită pentru tratarea suprafeței. Deoarece acest proces poate fi costisitor, este esențial să afli dacă tratamentul pentru suprafață al dulapurilor de bucătărie este util pentru casa ta. Recomandarea noastră este să faci o cercetare aprofundată în avans pentru a te asigura că proiectul tău va fi unul de succes. Solicită un calcul gratuit al costului de la Wilio pentru a-ți face o idee despre cât ar trebui să coste finisajul unui dulap de bucătărie în zona ta.