Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Montaj gresie și faianță
Introduceți o cerere
Client mulțumit Comunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.349 de profesioniști
5.200 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Montaj gresie și faianță

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Montaj gresie și faianță? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
Furnizori24.416 furnizori din zona dvs.
profile image

Florian Emanuel I.

Liber profesionist
Brașov
5,0
Montaj gresie și faianță

Va stam la dispoziția dumneavoastră în lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidentiale ,cu experiență in afara României cât și în România.

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Adrian Cornel S.

Companie
București
5,0
Renovare apartament

Suntem o companie cu experienta in domeniul constructiilor civile si industriale si amenajari interioare-exterioare. De asemenea, putem oferi consultanta in domeniu. Angajatii nostri sunt adevarati profesionisti in domeniul in care activeaza. Compania noastra se angajeaza sa finalizeze proiecte la cele mai inalte standarde. Suntem dedicati furnizarii celor mai inalte niveluri de servicii si avem un angajament ferm fata de clientii, angajatii si partenerii nostri de afaceri. Suntem pasionati de furnizarea de servicii oneste, fiabile si de desfasurarea afacerilor cu integritate, transparenta si profesionalism. Oferim servicii de calitate pentru renovarea locuintei dumneavoastra: Montaj rigips Structura rigips Marmura Granit Placari polistiren Decorativa Montat Tapet Structuri metalice Zugraveli Glet Lavabila Termoizolatie Montat parchet clasic, laminat si stratificat Instalatii electrice Instalatii sanitare

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Vasile C.

Liber profesionist
București
4,9
Design interior și configurare de interior

Oferim servicii construcții în general, renovări, arhitectura,randari,constatare lucrare,decopertări, pavele, zugrăveli, gresie,faianță, zidărie, dulgheri

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Ionut I.

Companie
București
4,9
Renovare apartament

Suntem o mica firma și efectuam lucrări de construcții,tencuieli,gleturi, rigips, gresie și faianță, zugrăveli și alte lucrări care sunt incluse în renovări. Cerem și oferim seroazitate . Suntem deschiși la dialog și in găsirea celor mai bune soluții .Va așteptăm să colaboram și va asigur ca veți fi plăcut surprinși.

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
Vedeți mai mult
INFORMAȚII UTILECe trebuie să știți

Alegerea faianței potrivite

Fie că se află în baie, bucătărie sau pe hol, plăcile sunt unul dintre cele mai durabile și atractive moduri de a vă moderniza și înfrumuseța casa. Pe lângă faptul că sunt o suprafață atractivă, plăcile vă vor proteja, de asemenea, pereții și podelele de deteriorarea apei. Deci, pentru o treabă atât de importantă, este esențial să găsiți specialistul potrivit pentru a face treaba. Am discutat cu unii meșteri cu experiență de pe site-ul Wilio pentru a afla elemente cheie pe care ar trebui să le știți, pentru a face alegerea corectă: verificați experiența, precum și acreditările. Asigurați-vă că știu cum să lucreze bine cu pavajul. Obține recenzii. Verificați garanția oferită de instalator. Rețineți aceste puncte, care vă pot ajuta să vă concentrați asupra obiectivelor în procesul de pavaj.

Continuați să citiți pentru mai multe informații despre

Verificați experiența, precum și acreditarea. Gresia este un material obișnuit de construcție care poate fi utilizat în multe proiecte, de la instalarea băilor și bucătăriilor până la pavarea spațiilor de lucru/birouri, renovări sau chiar amenajare a teritoriului. La fel ca în multe domenii, există o gamă largă de meșteri disponibili care vor dori să participe la proiectul dumneavoastră. În timp ce mulți specialiști, constructori de locuințe și meșteri de bucătărie și baie pot oferi lucrări de pavaj, există și experți specializați în pavaj care și-au dedicat întreaga carieră îmbunătățirii abilităților de placare, știind tot ce e nevoie despre diversele tehnici și materiale disponibile. Pentru lucrări mai mari de pavaj, el va fi întotdeauna cel mai bun expert în rezolvarea oricăror probleme și în răspunsul la orice întrebări pe care le aveți. Atunci când căutați un specialist pentru proiectul dumneavoastră, este, prin urmare, logic să discutați cu cei care au făcut o muncă similară aceleia pe care intenționați să o efectuați. În plus față de vizualizarea unor proiecte anterioare pe care vi le pot arăta ca parte a portofoliului lor, ar trebui să fie dispuși să vă pună în legătură cu clienții anteriori.

Bogdan B., care are aproape 100% feedback pozitiv pe Wilio, a spus: Când vine vorba de o demonstrație a realizărilor noastre, voi arăta clienților o galerie de imagini cu lucrările anterioare.

Pe lângă verificarea referințelor lor, le puteți verifica experiența și în alte moduri. Puteți citi pe Wilio feedback sincer despre munca pe care au făcut-o pentru alți proprietari de case și puteți vizualiza și imagini cu munca pe care au făcut-o. De asemenea, nu vă fie teamă să le adresați întrebări cu privire la calificările pe care le pot avea, vechimea afacerii lor sau modul în care vor aborda proiectul dumneavoastră. Unii comercianți pot fi membri ai asociațiilor comerciale. La fel și ai autoritățile comerciale generale pentru constructori. Calificările nu sunt o condiție necesară pentru o muncă de calitate. Dacă cineva nu este calificat, nu se termină totul aici. Este posibil ca mulți experți să nu fi putut studia la școală, dar au mulți ani de experiență. Am întâlnit tineri calificați, dar incapabili să facă multă muncă, pentru că nu au făcut suficientă practică.

Asigurați-vă că știu cum să lucreze bine cu pavajul. Pe lângă că știți dacă au experiență cu tipul dumneavoastră de muncă, ar trebui să evaluezi pur și simplu cât de confortabil vă simțiți cu un potențialul meșter. Puteți face acest lucru prima dată când îl contactați. Este politicos într-o conversație telefonică? Vine la întâlniri la ora programată? Vă pune multe întrebări despre proiect? Capacitatea de a menține o bună comunicare pe tot parcursul proiectului este întotdeauna esențială. Nu trebuie să vă străduiți să fiți cel mai bun prieten cu ei, dar ar trebui să puteți avea o relație profesională - trebuie să vă simțiți bine vorbind deschis despre orice risc/îngrijorare care poate apărea în cadrul proiectului și soluțiile pentru orice problemă. Florin, un specialist care și-a fondat propria companie pentru instalarea de băi și bucătării, care are mai mult de 50 de evaluări pozitive pe Wilio, a declarat: Cred că fiecare furnizor care vine la tine acasă ar trebui să fie cu adevărat prietenos, experimentat, organizat și ordonat. Și el ar trebui să poată explica totul clientului. De fiecare dată când finalizăm un proiect, îmi place să cred că le lăsăm și noi cunoștințe. Nu puteți furniza niciodată suficiente informații unui client. Cu cât îi întrebați mai mult, cu atât se simt mai implicați în proces și cu atât se simt mai încrezători în dumneavoastră.

Obțineți gratuit o ofertă. Wilio vă va ajuta să întâlniți specialiști din zona dumneavoastră și să obțineți oferte reale chiar astăzi. Obțineți informații despre prețurile acestora, în funcție de domeniul de activitate. Ar trebui să întâlniți cel puțin trei potențiali meșteri și să primiți oferte de la ei. Mai ales pentru proiecte de lucru mai mari, unde estimările inițiale diferă, detaliile și sfera ofertei de preț vă pot spune multe despre procesele lor. Este important să vă asigurați că toate ofertele sunt similare - includ materiale și forță de muncă, precum și TVA? Cum va îndepărta și manipula pavajul original, dacă este inclus în preț? Singura modalitate de a obține oferte de calitate este să le obțineți de la specialiști care au vizualizat personal locul de muncă. Obținerea a cel puțin trei oferte vă va ajuta să identificați o ofertă nerezonabil de mică - dacă există, ar putea fi un semn al unui furnizor care dorește să obțină locul de muncă, dar va suplimenta prețul real prin adăugarea de costuri suplimentare în timpul proiectului. Oferta de preț trebuie să conțină totul, inclusiv adezivul, care ce este foarte important, dar oamenii nu știu asta.

Prețul va depinde, de asemenea, de modul în care cumpărați plăcile. Deși vă puteți cumpăra propriile plăci și alte materiale necesare, cum ar fi adezivul, din magazine sau online, mulți oameni preferă să cumpere prin specialiștii lor, care au adesea acces la reduceri pe care altfel nu le-ați avea. Mulți specialiști preferă să lucreze cu mărci specifice, mai ales când vine vorba de chituire și adezivi, așa că merită întotdeauna să-l întrebați. Ján F., un tehnician în pavare, care realizează în mod regulat proiecte, a primit peste 180 de evaluări pozitive pe Wilio, spune: În zilele noastre, este foarte ușor să faci cumpărături atunci când vine vorba de cumpărarea consumabilelor. Merg deseori la oameni pentru a le arăta mostre și decid în cele din urmă să le cumpere din altă parte. Nu am o problemă cu asta, dar le spun mereu oamenilor că nu pot oferi nicio garanție pentru produsele pe care le cumpără singuri. Am avut cazuri în care clienții mi-au furnizat materiale pentru proiectul lor și toate au fost materiale rele. Încetinește întregul proces.

După ce ați convenit asupra prețului printr-o ofertă scrisă corect, asigurați-vă că sunteți mulțumit de modul în care va fi efectuată plata. Un instalator cu renume nu va aștepta, în general, sau nu va cere o plată integrală în avans. Cu toate acestea, un mic depozit nu este neobișnuit, mai ales dacă instalatorul furnizează și materialul. Mulți experți preferă să fie plătiți în numerar pentru muncă, dar majoritatea acceptă acum transferuri bancare. Ján a spus: Sunt client fidel unui magazin local, așa că pot obține reduceri foarte bune - până la 40%, pentru că cumpăr mult de acolo. Așadar, chiar dacă, datorită experienței mele, pot fi puțin mai scump decât alți specialiști, pot transfera reducerea imensă la material la prețul total al clientului. Predau totul clientului, mai degrabă decât să iau ceva în plus de la el. Dacă este un proiect mare, iau un depozit de 10%, mai ales dacă am un consilier de proiect și trebuie să resping alte contracte. Majoritatea plăților le iau după terminarea lucrărilor. Îi încurajez pe oameni să își folosească noile bucătării sau băi timp de o săptămână și să afle cât de mulțumiți sunt. Pot plăti o săptămână mai târziu, când sunt siguri că sunt mulțumiți de munca mea.

Verificați garanția oferită de instalator. Deși lucrul cu plăci este de obicei ușor, există întotdeauna șansa ca ceva să meargă prost. Este prudent să angajați un specialist care va fi disponibil să revină la dumneavoastră pentru a urmări activitatea și a repara orice s-ar putea întâmpla/s-a greșit după terminarea lucrului. Unii experți fac o astfel de promisiune direct în contract, în timp ce alții oferă o promisiune orală, mai informală. Materialele precum adezivul pot fi acoperite și de garanții, care merită întrebat de două ori atunci când cumpărați prin meșter. David a spus: Adezivii și chiturile pe care le folosesc au o garanție de 25 de ani. Proprietarii de case pot căuta un specialist care utilizează aceste mărci bune. Ofer o garanție de cinci ani pentru munca mea, dar nu pot oferi o garanție pentru produsele furnizate de altcineva, așa că sunt întotdeauna fericit să-mi furnizez propriile materiale.

Dacă specialistul este dispus să contacteze clienții anteriori pentru a-și arăta munca, este un semn bun că are o relație bună cu ei, este mândru de munca lui și probabil că a fost dispus să aranjeze orice reparații. John a spus: Majoritatea produselor au o garanție bună din partea producătorului, astfel încât proprietarii de case beneficiază de o anumită protecție în acest fel. Îmi garantez munca, dar destul de informal - le spun că le-am oferit numărul de telefon și voi fi disponibil încă câțiva ani. Aceștia pot vorbi cu clienții mei anteriori pentru a-i informa că mă voi ține de cuvânt și mă voi întoarce întotdeauna, dacă este necesar.

Întrebări și răspunsuriTot ce trebuie să știți despre: montaj gresie și faianță
Care pardoseală poate fi instalată cel mai rapid?

7 opțiuni simple de pardoseală: 

 • Peeling plăci de vinil
 • Plăcile de vinil autoadezive pot fi instalate rapid și ușor
 • Plăci de covoare
 • Pardoseli plutitoare din vinil
 • Podele laminate
 • Podele de lemn
 • Podele din lemn vopsite
 • Podea din beton colorat
Cât timp durează până se realizează placajul?

Un profesionist petrece 6 până la 8 ore instalând gresia în baie. Proiectul DIY va dura de la 10 la 16 ore. De asemenea, veți avea nevoie de o oră de pregătire a proiectului și de o oră pentru a programa sarcina.

Ce este grundul de faianță?

Grundul pentru plăci este un produs lichid care este utilizat în faza de pregătire a suprafeței. Se bazează în primul rând pe latex, poliuretan sau epoxid și are o vâscozitate generală a apei obișnuite, în funcție de tip. Se poate aplica cu mătura, pensula sau rola - în funcție de tip.

Puteți placa baia într-o singură zi?

Da, există o modalitate de a instala plăcile și de a merge pe ele în doar o zi. Există adezivi de mortar cu priză rapidă pentru instalarea plăcilor, unde producătorul permite chituirea în 2-4 ore de la întărire, la 21 ° C.

De cât adeziv am nevoie pentru plăci?

Ca regulă generală, va trebui să contați pe 2 - 4 kg pe metru pătrat pentru lipici și chit, în plus față de greutatea plăcilor.

Care pardoseală este mai bună decât betonul?

Cea mai bună pardoseală pentru bază de plăci de beton: 

 • Lemn artificial
 • Podelele din lemn de esență tare natural oferă frumusețe și durabilitate incontestabile
 • Vinil
 • Ca o alegere pe termen lung pentru bucătării și băi, vinilul are o reputație de rezistență extremă la apă
 • Laminat
 • Covor
 • Plăci
Aplicați adeziv pe gresie sau pe pereți?

Alegeți adezivul ideal pentru faianță: pentru plăci ceramice, utilizați adeziv pentru faianță gata preparat sau adeziv pudră pentru gresie porțelan. Dacă plăcile dumneavoastră sunt mai mari de 20 x 20, aplicați lipici pe perete și, în mod similar, pe spatele plăcilor.

Cât spațiu trebuie să existe între plăci?

Practica obișnuită este 2-3 mm pentru faianță și 3-5 mm pentru gresie. Diferența cheie a tipului de plăci în raport cu liniile de îmbinare este dacă plăcile sunt rectificate sau nu.

Începeți să puneți gresie de sus sau de jos?

Iată cum se face: instalați primele patru plăci din piramidă: trei în partea de jos și una în partea de sus. Fiecare rând următor este un proces de suprapunere a piramidei înainte și înapoi. Începeți primul rând pe partea dreaptă sau stângă și aduceți-l în sus, și în jos pe cealaltă parte.

Cât de curând după placare se pot face îmbinările?

Cât timp după placare pot șlefui? După placare, trebuie să așteptați cel puțin 24 până la 48 de ore pentru a șlefui plăcile. Mortarul folosit pentru lipirea plăcilor de suprafață trebuie să se întărească înainte de chituire. Mortarul și lipiciul folosit pentru lipirea plăcilor de pardoseală sau pereți constau din ciment, nisip fin și substanțe care rețin apa.

Cum pregătiți peretele pentru faianță?

Cum să pregătiți peretele pentru placare: 

 • Îndepărtați orice șuruburi / cârlige / cuie sau alte accesorii
 • Îndepărtați orice tencuială liberă
 • Îndepărtați tapetul vechi
 • Umpleți orice fisuri / găuri mari din perete
 • Asigurați-vă că peretele este plat și șlefuiți dacă este necesar
 • Îndepărtați tot praful cu un aspirator și ștergeți pereții
Puteți merge pe gresie înainte de chituire?

Nu trebuie călcat pe el în timpul procesului de uscare, deoarece acest lucru ar putea provoca o deformare serioasă a plăcilor pe care tocmai le-ați așezat, problemă care ar fi greu de rezolvat. Aceasta înseamnă că trebuie să-l lăsați să se usuce înainte de chituire.

De unde să începem cu plăcile?

Este întotdeauna o idee bună să începeți să placați din mijlocul peretelui, deoarece este mai ușor să vă asigurați că modelul dumneavoastră este simetric. De asemenea, înseamnă că toate jumătățile de plăci de care veți avea nevoie pot fi la sfârșitul fiecărui rând și vor avea aceeași dimensiune.

Plăcile mai mari măresc camera?

Placile mai mari vor înșela ochiul și camera va părea mai mare decât mai mică. Motivul principal este că plăcile mai mari reduc factorul „ocupat”, în timp ce plăcile mai mici, cum ar fi mozaicurile (cu un număr comparabil mai mare de linii de îmbinare) măresc intensitatea designului.

În ce direcție ar trebui să instalați gresia într-o baie mică?

Dacă vreți ca spațiul dumneavoastră să arate pe orizontală mai larg, așează gresia în baie pe orizontală. Dacă aveți un spațiu limitat, dar o baie înaltă, puteți alege această opțiune. Aceasta va deschide vizual spațiul și îți va da iluzia că spațiul este mai larg și mai lung decât este în realitate.

Plăcile mari sunt mai greu de instalat?

Așezarea a zece plăci mari este mult mai ușoară pentru că trebuie doar să faceți o mică măsurătoare și așezare. Pe de altă parte, plăcile mai mici necesită să repetați același proces de nenumărate ori pentru o perioadă considerabilă de timp. Plăcile mai mari necesită doar alinierea pe patru pagini, care se poate multiplica rapid la 24 sau 32 de pagini.

Este greu să înveți să plachezi?

Așezarea plăcilor este ușoară, dar a o face și bine este dificil. Din acest punct de vedere, poate avea mai mult sens să angajezați un profesionist decât să o faceți singur. Dacă încercați să economisiți bani, o modalitate de a face acest lucru este să angajați un profesionist pentru zonele cele mai vizibile.

Cât timp să lăsați chitul înainte de ștergere?

Lăsați chitul să se stabilească timp de 15 până la 30 de minute și ștergeți excesul de chit cu un burete gros înmuiat în apă. (Dacă credeți că va dura mai mult de 30 de minute pentru a șlefui toate plăcile și a le pregăti pentru curățare, poate fi necesar să lucrați în părți mai mici.)

Pot să încep să pun plăcile din colț?

Majoritatea plăcilor vor trebui tăiate pentru a se potrivi cu perimetrul camerei; Începutul din colț vă permite să începeți modelul cu plăci solide în linie dreaptă și să vă deplasați uniform în cameră. În acest caz, începerea de la centru poate îngreuna mutarea uniformă a modelului.

Aveți nevoie de hidroizolație când placați?

Dacă există un strat de hidroizolație existent, atunci nu este nevoie să instalați un altul înainte. Va trebui să verificați dacă există bule sub plăci, atingându-le de două ori cu o șurubelniță.

Care gresie este cel mai ușor de instalat?

SnapStone este una dintre cele mai noi intrări în arena produselor de construcție a casei concepute pentru o instalare mai ușoară și mai convenabilă. Pe măsură ce podelele laminate au devenit rapid o alternativă viabilă la lemnul tare masiv, SnapStone devine o alternativă acceptată la plăcile ceramice tradiționale.

Puteți instala plăci noi pe plăcile inițiale?

Pe scurt, puteți instala gresie pe gresie dacă lucrați pe o suprafață relativ sănătoasă. Suprafața plăcii existente trebuie să fie lipsită de mucegai, complet plană (inclusiv chit) și fără orice deformare sau plăci așezate în mod ciudat care ar putea deranja altfel noul strat neted.

Care este cea mai ușoară modalitate de a instala gresia?

Covoarele sunt poate cel mai ușor de instalat pentru proprietarii de case. Un covor larg vechi (gândiți-vă la rulourile mari care au nevoie de un covoraș sub ele și trebuie să fie întinse și fixate) ar trebui lăsat pe mâna profesionistului.

Puteți instala plăcile și chitui în aceeași zi?

Există, de asemenea, truse cu priză rapidă care pot fi îmbinate în doar 2 ore. Cu aceste seturi subțiri, puteți lipi și îmbina în aceeași zi fără niciun risc.

Care este cea mai ieftină modalitate de a instala o podea?

Aceste 5 podele ieftine vor arăta uimitor și vă vor economisi bani... 

 • Vinil
 • Linoleum
 • Laminat
 • Covor
 • Beton lustruit
Cât costă gresia într-o baie mică?

Gresia pentru o baie mică costă în medie 5000 RON. Măsurați dimensiunea băii dumneavoastră pentru a calcula de câtă gresie veți avea nevoie. Rețineți că taxele pentru muncă variază în funcție de furnizor și regiune.

Cât costă gresia pe metru?

În cele din urmă, tarifele pe metru pătrat pot varia între 100 RON și 200 RON pe metru pătrat. Cu toate acestea, specialiștii pot percepe și un tarif zilnic dacă stau acolo mai mult de șase ore, care poate ajunge de la 750 până la 1000 RON pe zi.

Cum să neteziți plăcile?

Utilizați lama de netezire pentru a traversa întregul perete. Păstrați lama la un unghi confortabil de 45 de grade, ceea ce vă va permite să treceți prin tencuială și să lăsați un strat de tencuială de netezire pe peretele cu gresie. Încercați să lucrați cât de repede puteți, dar nu atât de repede încât să fiți în panică să terminați treaba.

Ce se întâmplă dacă mergi prea devreme pe gresie?

Mersul pe podele de gresie care nu au fost lăsate să se întărească timp de cel puțin 24 de ore va face ca plăcile să se miște, să sară sau să se usuce incorect. Expunerea excesivă a plăcilor la traficul pietonal va duce la slăbirea plăcilor în viitor. Nu mergeți pe plăci neîntărite și nu le expuneți la apă.

Puteți începe placarea de sus?

Când placați peretele din jurul căzii, începeți de jos și apoi mergeți în sus. Plăcile tăiate vor fi mai puțin vizibile în partea de sus. De asemenea, dacă începeți placarea cu faianță din partea de sus a peretelui, plăcile pot aluneca și cădea din cauza greutății.

Acoperiți colțurile plăcilor?

Când placați cealaltă parte a colțului, plăcile ar trebui să se suprapună, dar asigurați-vă că lăsați un spațiu între ele (așezați distanțierul). Apoi utilizați etanșant pentru a umple golul de pe colț, deoarece chitul convențional nu este flexibil și s-ar crăpa în câteva luni.

Pot placa gips-cartonul?

Puteți placa gips-carton în zonele care nu sunt expuse la umiditate excesivă și este sigur. Nu este sigur să căptușiți plăci de gips-carton în zonele care sunt expuse la umezeală, cum ar fi la duș. Apa din aceste zone se poate scurge în cele din urmă prin plăci și poate provoca daune, mucegai sau infestare cu dăunători.

Trebuie să hidroizolez pereții dușului înainte de placarea cu faianță?

Ar trebui să sigilați toți pereții dușului înainte de a placa. Substraturile de plăci sau plăcile de ciment nu sunt de obicei impermeabile, deși multe sunt rezistente la apă. Cea mai eficientă și fiabilă soluție este o folie de hidroizolație separată pentru pereții de duș vopsiți înainte de placare.

De unde să încep placarea unei băi?

De obicei doriți să începeți instalarea plăcilor în baia din colțul din spate. Dar dacă începeți din colțul din spate, zonele dumneavoastră cele mai vizibile nu vor fi aliniate conform planificării. În schimb, așezați cu grijă plăcile cu distanțiere între ele.