PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
Gratuit

Căutați profesioniști inteligenți

Ferestre de aluminiu
Depunerea proiectelor este gratuită
Client mulțumit Comunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.385 de profesioniști
5.271 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Ferestre de aluminiu

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Ferestre de aluminiu? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
INFORMAȚII UTILECe trebuie să știți

Ferestre din aluminiu

5 sfaturi pentru alegerea ferestrelor din aluminiu pentru casa dumneavoastră

La implementarea unui proiect de renovare, extindere sau construcție nouă, ferestrele sunt un factor crucial care trebuie luat în considerare în proiectarea și bugetul general. Iată 5 sfaturi pentru a vă ajuta să alegeți ferestrele perfecte din aluminiu, astfel încât acestea să fie nu numai o necesitate, ci și punctul forte al casei dumneavoastră.

Calitate

Vă recomandăm să instalați ferestre din aluminiu, deoarece sunt durabile, practice și ușor de întreținut. Cu toate acestea, atunci când alegeți ce ferestre din aluminiu doriți să cumpărați, este important să luați în considerare compoziția generală a ferestrelor, finisajul suprafeței cadrului ferestrei și certificarea ferestrelor, care ar trebui să garanteze achiziționarea unui produs de calitate.

Aluminiul este 100% reciclabil și este al treilea cel mai abundent element din scoarța terestră. În ciuda greutății sale reduse, aluminiul are o rezistență și o stabilitate excepțională, ceea ce ne permite să oferim dimensiuni de fereastră superioare.

Proiectarea

Ferestrele cu geamuri mari de sticlă și rame subțiri sunt în prezent cel mai popular sistem de ferestre, deoarece se potrivesc atât caselor tradiționale, cât și celor contemporane. Unul dintre principalele avantaje ale instalării ferestrelor din aluminiu este că încadrarea lor este de obicei mai subțire decât cea din PVC și lemn. Ramele înguste sunt discrete, astfel încât nu trebuie să faceți compromisuri cu privire la aspectul estetic al casei dumneavoastră.

Dacă ați ales un stil de cadru, puteți alege dintre sute de culori și finisaje mate și lucioase. Puteți alege chiar și decor din lemn sau finisaj metalic. Culoarea și finisajul ferestrei dumneavoastră vor depinde de stilul proprietății dumneavoastră. Puteți alege culori diferite, deci ar merita să luați în considerare o culoare în interior care să se potrivească interiorului casei dumneavoastră și o alta în exterior care să se potrivească exteriorului casei dumneavoastră.

Există diverse opțiuni de deschidere dintre care puteți alege, cum ar fi deschiderea externă, deschiderea paralelă, ferestrele cu canelură, ferestrele fixe sau ferestrele înclinabile. Atunci când alegeți o deschidere, luați în considerare dimensiunea, locația și înălțimea ferestrei și spațiul din jurul acesteia.

Securitate

Ferestrele moderne din aluminiu sunt incredibil de puternice și durabile, dar trebuie totuși să verificați dacă producătorul de ferestre din aluminiu îndeplinește standardele de siguranță. Dovada calității ferestrelor din aluminiu este un certificat care informează cumpărătorul despre produsul original.

Eficienţă

Eficacitatea ferestrelor dumneavoastră este un factor important de luat în considerare atunci când alegeți produsul potrivit. Cu atât mai mult dacă propuneți locuințe cu consum redus de energie. Ferestrele nu numai că au o funcție estetică, dar sunt o sursă de lumină și energie. Trei factori de bază au o influență fundamentală asupra calității tehnice termice a unei structuri de ferestre - geamuri, profile și metoda de montare a ferestrei.

În plus, dacă sunteți pe cale să vă îmbunătățiți izolația termică, luați în considerare ferestrele cu geamuri triple și geamuri duble. În funcție de locația dumneavoastră, ar fi prudent să verificați izolația fonică și rezistența la intemperii a ferestrelor din aluminiu. De exemplu, dacă locuiți într-un oraș, utilizarea ferestrelor cu eficiență ridicată asupra zgomotului (capacitatea ferestrelor de a atenua zgomotul din mediul exterior) poate fi un factor important în luarea unei decizii.

Buget

După ce ați citit sfaturile anterioare, ar trebui să vedeți cui doriți să acordați prioritate în ceea ce privește eficiența, calitatea, siguranța și designul ferestrelor din aluminiu. Toate acestea ar trebui luate în considerare în bugetul dumneavoastră atunci când căutați ofertele, precum și costurile de instalare.

Un alt lucru important de reținut este că cu cât alegeți ferestre din aluminiu de o calitate superioară, cu atât valoarea casei dumneavoastră este mai mare.

Care sunt beneficiile ferestrelor din aluminiu?

Aluminiul este o alegere excelentă pentru rame de ferestre și uși de intrare și este deosebit de popular pentru ușile vitrate, datorită profilului său ușor robust, care poate găzdui o gamă largă de sticlă. Suprafața netedă și flexibilitatea culorii le fac o alegere foarte populară pentru clădirile moderne.

CULOARE

Ramele din aluminiu sunt disponibile în orice culoare RAL datorită unui proces numit acoperire cu pulbere. Gri și negru sunt culori foarte populare în rândul arhitecților, mai ales atunci când se creează o clădire modernă nouă din sticlă. De asemenea, puteți alege un design în două culori, datorită căruia veți avea o culoare diferită la exteriorul ferestrei și alta la interior, ceea ce vă va permite să combinați perfect culorile ramei cu casa și decorul dumneavoastră.

ÎNTREȚINERE REDUSĂ

Aluminiul este durabil și necesită puțină întreținere. Pentru curățare, vă recomandăm o ștergere simplă cu o cârpă umedă cu săpun. Datorită tratamentului de suprafață pre-anodizat, cadrele sunt chiar mai bine echipate pentru a rezista efectelor condițiilor meteorologice dure.

PROFILURI SLIM

Deoarece profilele din aluminiu sunt flexibile, profilele subțiri cu margini pătrate, îngrijite sunt mai ușor de realizat cu aluminiu peste PVC sau lemn; ambele ar avea cadre mult mai groase / mai largi. Pe lângă construcțiile actuale, aluminiul poate fi utilizat și pentru proprietăți tradiționale. Aluminiul vă permite să creați un cadru metalic într-un stil de epocă cu o notă modernă, care ajută la crearea unui element arhitectural al ferestrelor dumneavoastră.

Durată de viață

Cadrele din aluminiu au, de asemenea, o durată de viață foarte lungă; dacă sunt instalate corect, vă puteți aștepta ca acestea să reziste 40-60 de ani. De asemenea, sunt 100% reciclabile la sfârșitul duratei de viață.

Pe Wilio, oferim o gamă de ferestre din aluminiu diferite. Dacă doriți să vă ajutăm, contactați Wilio. Pentru a înțelege alegerea potrivită pentru ferestrele și ușile dumneavoastră, rezervați o dată de consultare.

Avantajele cadrelor din aluminiu

Dacă doriți ferestre mari, aluminiul va fi soluția potrivită.

Aluminiul se deformează mai puțin și este mai stabil decât plasticul, deci este potrivit ca și cadru pentru ferestrele grele și mari.

Cadrul îngust creează o impresie mai frumoasă și oferă mai multă lumină pentru interiorul dumneavoastră.

Întreținere redusă și durată lungă de viață.

Ferestrele și ușile ușoare cu cadru din aluminiu, dar puternice, pot fi configurate într-o varietate de combinații. Cadrul îngust oferă o suprafață mai mare de sticlă și, prin urmare, o vedere mai bună. Pereții de sticlă cu panouri multiple sunt adesea realizate din cadre din aluminiu, ceea ce face mai ușoară viața și conectează interiorul cu exteriorul.

Ferestrele din aluminiu au, în general, un indice de transfer de căldură ceva mai slab prin cadrul ferestrei, care este legat de conductivitatea termică a aluminiului. Cu toate acestea, în ferestrele și ușile moderne din aluminiu, podurile termice sunt întrerupte de diverse tehnologii. Există astfel pe piață cadre din aluminiu îmbunătățite termic, care din punct de vedere al izolației termice sunt comparabile cu plasticul sau îl pot depăși.