Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Ferestre glisante
Introduceți o cerere
Client mulțumit Comunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.349 de profesioniști
5.201 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Ferestre glisante

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Ferestre glisante? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
Informatii utileCe trebuie sa stii

Ferestre glisante

La înlocuirea ferestrelor, primul pas este să înțelegeți pe deplin toate opțiunile disponibile. Schimbarea stilului poate însemna un aspect dramatic diferit față de oricare dintre camerele preferate și, atunci când vine vorba de funcționare, poate contribui la eficientizarea experienței dvs. zilnice la domiciliu.

Există două stiluri comune de ferestre - ferestre glisante și ferestre care se deschid cu un mâner (denumit și cercevea). Ferestrele glisante sunt controlate prin deplasarea cercevelei pe verticală sau orizontală de-a lungul pistei. Pe măsură ce glisați, unul sau mai multe panouri pot „aluneca” de-a lungul pistei sau un panou poate rămâne staționar în timp ce celălalt panou alunecă de-a lungul ei și se deschide.

Chiar dacă sunteți mulțumit de stilul și funcționalitatea dvs. actuală, este important să înțelegeți diferența dintre manivelă și deschidere glisantă înainte de a lua o decizie finală. Aflați toate diferențele principale dintre cele două stiluri.

Ferestre glisante cu fereastră

Ferestrele glisante sunt ferestre care se deschid vertical sau orizontal prin glisarea ferestrei (panoul se mișcă) de-a lungul piesa inserată. Opțiunile de ferestre glisante verticale sunt populare și includ ferestre suspendate simple sau duble. Diferența dintre ele este în panourile controlabile. O fereastră cu două articulații poate fi deschisă de sus sau de jos, în timp ce o fereastră cu o singură articulație poate deschide o singură frunză. Ferestrele glisante orizontale sunt denumite în mod obișnuit doar ferestre glisante. Acest stil include în mod tradițional panouri într-o fereastră care alunecă dintr-o parte în alta.

Ambele stiluri au o serie de avantaje, inclusiv caracteristici compacte și ușurință în utilizare. Ferestrele glisante cu arcuri sunt populare în spațiile cu spațiu limitat, trotuare exterioare sau spații de locuit lângă fereastră. Acestea sunt o opțiune clasică și au rămas populare datorită versatilității, durabilității și scalabilității lor.

Ferestre glisante versus suspensie dublă

Ferestrele glisante sunt de obicei mai largi decât cele de mai sus și pot să se potrivească mai bine în găuri largi. Fereastra culisantă mare oferă o vedere mai liberă a exteriorului și vă puteți bucura de o vedere mai largă a peisajului. Datorită dimensiunilor sale, permite o ventilație mai naturală decât ferestrele tradiționale cu suspensie dublă. Ferestrele glisante au un aspect curat și neobstrucționat. Cu toate acestea, este necesar să se ia în considerare acest lucru faptul că multe ferestre standard cu dublu agățat oferă o opțiune de deschidere articulată, făcând curățarea geamului exterior mai convenabilă, făcând ferestrele glisante mai dificil de accesat din exterior și pot fi mai greu de curățat.

Ferestre glisante față de fereastra cu o singură articulație Ferestrele cu o singură agățare sunt minunate dacă doriți să simplificați funcționarea. Astfel de ferestre au un singur panou mobil și sunt o instalație clasică care poate fi găsită în multe gospodării de astăzi. Ferestrele glisante, pe de altă parte, se deschid de ambele părți, ceea ce vă oferă mai multă flexibilitate și, de obicei, o deschidere mai mare. Ferestrele suspendate vor fi, de obicei, mai accesibile decât ferestrele glisante de pe ambele părți. Un alt aspect atunci când comparăm aceste două stiluri este estetic - unii proprietari preferă aspectul unei ferestre clasice cu o canetă mobilă pentru unele stiluri de casă.
Ferestre articulate cu mâner

Ferestrele pliante oferă un mod diferit de deschidere și închidere - prin rotirea mânerului. Excelează în funcționare simplă, permit o ventilație completă, deoarece întregul panou se deschide și nu alunecă doar pe a doua canetă. Există două tipuri principale de ferestre pliabile cu bandă rabatabilă. Un tip are aripi care pot fi pliate pe verticală, iar celălalt pe orizontală. Totuși, aici trebuie să știți dacă le pliați în interior sau în exterior când le pliați în jos.

Aripă versus suspensie dublă

Principalul avantaj al cercevelelor față de balamalele duble este că cercevela se poate deschide complet, în timp ce gama de mișcare a ferestrelor cu piele dublă este ceva mai limitată. Ferestrele cu arcade sunt excelente pentru proprietarii de case care preferă o vedere clară.

Cu toate acestea, unora proprietari nu le plac ferestrele cu canelură, deoarece curățarea lor poate să nu fie la fel de convenabilă ca și curățarea ferestrelor pliante cu două articulații. Alții apreciază, de asemenea, caracteristicile de ventilație unice ale ferestrelor cu balamale duble, care pot ajuta la ieșirea aerului cald prin canatul superior deschis, permițând în același timp pătrunderea aerului rece prin canatul inferior deschis.

Preferați deschiderile mai mici ale ferestrelor și stilul clasic sau alegeți ferestrele glisante pentru design. o deschidere mai mare și o vedere mai clară? Un alt aspect pe care trebuie să îl luați în considerare poate fi materialul pe care îl preferați. Ferestrele glisante pot fi din plastic și fibră de sticlă sau aluminiu, dar nu din lemn. Dacă preferați lemnul, calea poate fi o fereastră turnată. Un alt lucru de luat în considerare poate fi curățarea sau întreținerea necesară între cele două stiluri. Geamurile acționate cu manivelă necesită întreținere regulată pentru a menține mecanismele care funcționează fără probleme. Pe de altă parte, unii proprietari susțin că se acumulează mult mai mult praf pe ferestrele glisante, șinele și pe întregul dispozitiv glisant decât pe alte versiuni de ferestre.

Deci, ce ferestre ar trebui să alegeți?

Ferestre acționate cu manivelă față de ferestre glisante?

Luarea în considerare a controlului ferestrei este ușoară. Gândiți-vă doar la ce comenzi sunt cele mai potrivite pentru dvs., indiferent dacă preferați stilul clasic al ferestrelor cu canelură sau vizualizarea deschisă mai mare oferită de ferestrele glisante. Mulți proprietari ajung să aleagă o soluție combinată. Dacă pur și simplu nu puteți decide sau doriți să discutați despre opțiuni, apelați la experți și specialiști în domeniu.

Ferestre orizontale versus verticale

Ferestrele orizontale sunt ferestre care sunt mai larg ca mai sus. Tipurile de ferestre orizontale pot include ferestre glisante și copertine. Puteți obține un aspect mai interesant al unei ferestre orizontale plasând două ferestre una lângă alta.

Ferestrele verticale sunt mai înalte decât mai late. Aveți la dispoziție o gamă de ferestre glisante verticale cu perdea dublă sau simplă. Dacă doriți să deschideți cu mâner, ferestrele cu canelură sunt o alegere excelentă.

Nu trebuie să vă limitați la un singur stil în casa dvs. Combinațiile de ferestre pot fi un detaliu unic și interesant. Luați în considerare combinarea mai multor tipuri pentru a crea o viață elegantă.

Comparația finală a celor mai populare două versiuni de ferestre

Argument pentru ferestre în formă de fereastră

Ferestrele tradiționale au un design simplu. Este format dintr-un panou de sticlă care vine cu rama și se deschide ca o ușă. Le puteți deschide sau închide, cadrul în sine este atașat la balama. Unele modele se deschid spre interior și spre exterior, dar cele mai multe se deschid spre interior. De asemenea, au cârlige de siguranță sau balamale de fricțiune care le permit să rămână blocate pe loc - o caracteristică la îndemână în zilele cu vânt.

Datorită simplității designului său, fereastra canelurii este versatilă și poate fi realizată pentru a se potrivi cu aproape orice stil.designul casei. Din punct de vedere al eficacității, este excelent în prevenirea scurgerilor de căldură. Securitatea poate fi puțin inadecvată, mai ales atunci când poate fi deschisă din exterior, dar poate fi ușor fixată cu grile de siguranță.

Argument fereastră glisantă

Dacă sunteți îngrijorat Pentru siguranță, puteți renunța la ferestrele cu canelură și puteți alege ferestrele glisante. De multe ori economisesc spațiu, deoarece pot fi adaptate la pereți și pot fi instalate în aproape orice deschidere mare a clădirii. Designul lor este ideal pentru casele într-un stil modern, făcându-le puțin mai versatile decât omologii cu canat.

Ferestrele glisante sunt de obicei mai ieftine decât ferestrele cu canat și sunt mult mai ușor de acționat. De asemenea, puteți alege cât de larg doriți să le mențineți deschise, ceea ce vă va oferi un anumit control asupra fluxului de aer din casă și a ventilației. În general, ferestrele glisante sunt mai ieftine de cumpărat și instalat, dar întreținerea poate fi mai scumpă.

ceea ce vă oferă un anumit control asupra fluxului de aer și a ventilației la domiciliu. În general, ferestrele glisante sunt mai ieftine de cumpărat și instalat, dar întreținerea poate fi mai scumpă.

ceea ce vă oferă un anumit control asupra fluxului de aer și a ventilației la domiciliu. În general, ferestrele glisante sunt mai ieftine de cumpărat și instalat, dar întreținerea poate fi mai scumpă.